-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βολεμένος γιατί ?
Από ότι ξέρω δεν είναι ξύστης ο Φάνης, ούτε κομματικός υπάλληλος ?
Ούτε μπορεί να περνάει στα έξοδα τα κέφια του...
ηρθε και ο αστος με τα #mavra και τα #chrepia να δωσει ποστ βοηθείας?
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
βολεμενου εξυπναδες
Βολεύει στο αφήγημα εεε? Καθόλου βολεμένου βιοπαλαιστή η αλήθεια. Τα υπόλοιπα ειναι παραμυθάκια για τα παιδιά. Εαν τώρα κάποιος είναι ευτυχισμένος κάθε μέρα με φασολάδα και λάδα, και απλά περιμένει να περάσει, πάω πάσο. Αλλά στον αγαπημένο σου κομμουνισμό το Βιτάρα και το φεβ μόνο σε περιοδικά τα θα έβλεπες, θα τα χάζευες ως τσόντες!
Βολεμένος γιατί ?
Είπαμε βολεύει στο αφήγημα!! Έχει βγει και σε ταινία:
-
Βολεμένος γιατί ?
ηρθε και ο αστος με τα #mavra και τα #chrepia να δωσει ποστ βοηθείας?
απλά να επαναφέρει στην τάξη τον ξαναμμένο κατσαπλιά με το κονσερβοκούτι στο στόμα...
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
βολεμενου εξυπναδες
Βολεύει στο αφήγημα εεε? Καθόλου βολεμένου βιοπαλαιστή η αλήθεια. Τα υπόλοιπα ειναι παραμυθάκια για τα παιδιά. Εαν τώρα κάποιος είναι ευτυχισμένος κάθε μέρα με φασολάδα και λάδα, και απλά περιμένει να περάσει, πάω πάσο. Αλλά στον αγαπημένο σου κομμουνισμό το Βιτάρα και το φεβ μόνο σε περιοδικά τα θα έβλεπες, θα τα χάζευες ως τσόντες!
Βολεμένος γιατί ?
Ούτε εκεί θα έβλεπε Βιτάρα κλπ…δεν θα υπήρχαν καν περιοδικά, μην πούμε για Ίντερνετ….
-
Δεν την έχω δει την ταινία. Καλή; μη κάνετε σποιλερ θα σας μπλοκαρω
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εξαιρετική!!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
πολύ καλή
-
βολεμενου εξυπναδες
Βολεμένος γιατί ?
Όντως, οι αριστερές ιδεολογίες είναι για παιδιά που έχουν ξεπεράσει βιολογικά αλλά και αναπτυξιακά το νηπιακό στάδιο κατά το οποίο μπήγουν τα κλάματα αν τους πάρεις το παιχνίδι ή θέλουν να έχουν όποιο παιχνίδι τους γυαλίσει αλλιώς ξαναμπήγουν τα κλάματα
-
πω πω ευτυχια που εχετε οι κεφαλαιουχοι ε?
-
Δεν είμαστε κεφαλαιούχοι (άλλοι ήσαντε!!)....βιοπαλαιστές να θρέψουμε την φαμίλια. Απλά θέλουμε κάτι καλύτερο από ξερώ ψωμί και φακές που προσφέρονται δωρεάν από τον ΓΓ, οπότε πληρώνουμε και το ανάλογο τίμημα. Για τον κάπτεν τεμπέλη, μια χαρά να τον θρέφει το κράτος με ό,τι προαιρείται, έτσι και αλλιώς ως τεμπέλης δεν θα κατάφερνε κάτι καλύτερο μοναχός του.
-
..ενω ως εθελοντής γαλερίστας που βαράει 12ωρα εν έτει 2023, το πολύ πολύ να πάρεις πλέον ένα κουβαδάκι πόλης με δόσεις και να φας μπριζόλα μια φορά τη βδομάδα. Μιλάμε για μεγαλεία η Ευρώπη γενικότερα και η Ελλάδα ειδικότερα, όχι αστεία!
-
Τουλάχιστον το κουβαδάκι είναι υβριδικό, δεν καίει τίποτα και δεν είναι κανένα Λάντα με κινητήρα Φίατ του 1960 που για να το πάρεις χρειάζονται 72 υπογραφές από κομισάριους, ινστρούκτορες και λοιπούς φαρισαίους.
-
Δεν είμαστε κεφαλαιούχοι (άλλοι ήσαντε!!)....βιοπαλαιστές να θρέψουμε την φαμίλια. Απλά θέλουμε κάτι καλύτερο από ξερώ ψωμί και φακές που προσφέρονται δωρεάν από τον ΓΓ, οπότε πληρώνουμε και το ανάλογο τίμημα. Για τον κάπτεν τεμπέλη, μια χαρά να τον θρέφει το κράτος με ό,τι προαιρείται, έτσι και αλλιώς ως τεμπέλης δεν θα κατάφερνε κάτι καλύτερο μοναχός του.
σας λεγανε και αλλα στο νηπιαγωγειο?
θα ερθουν να σας παρουν το σπιτι? και να σας πηδηξουν τη γυναικα?
και μετα σφαξιμο με κονσερβα σβαν? -
Αν σκέφτεσαι την κατανάλωση πάντως σημάδι φτώχειας είναι! Εγώ ξέρω οτι οι λεφτάδες ποτέ δε νοιάστηκαν για....υβριδισμούς, καταναλώσεις και διάφορες τέτοιες έγνοιες των πλεμπαίων. Γούσταραν κάτι, το αγόραζαν και το φουλάριζαν όποτε ήθελαν. Αυτοί ναι, είναι καπιταλιστές, οι υπόλοιποι είναι σκλάβοι με γραβάτα και σύνδομο Στοκχόλμης.
-
Συμφωνώ για το 12 Ώρο, απάνθρωπο!!!!
Μη πω πως πρέπει να πάμε στο 6 Ώρο πλέον.
Αλλά, γιατί υποβιβαζεις τόσο πολύ έναν άνθρωπο που προσπαθεί και πετυχαίνει κάποια πράγματα στη ζωή του;
Δηλαδή τόση χολή για κάποιον που ανεβαίνει τα σκαλιά των προσδοκιών του;;;
Ναι ρε, ξεκίνησε από το τίποτα και πήρε αυτοκινητάκι. Μόνος του!
Ακόμα και η υπογραφή σου είναι άκρως υποτιμητική για κάθε νέο που προοδεύει.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν σκέφτεσαι την κατανάλωση πάντως σημάδι φτώχειας είναι! Εγώ ξέρω οτι οι λεφτάδες ποτέ δε νοιάστηκαν για....υβριδισμούς, καταναλώσεις και διάφορες τέτοιες έγνοιες των πλεμπαίων. Γούσταραν κάτι, το αγόραζαν και το φουλάριζαν όποτε ήθελαν. Αυτοί ναι, είναι καπιταλιστές, οι υπόλοιποι είναι σκλάβοι με γραβάτα και σύνδομο Στοκχόλμης.
Ρε φίλε είσαι αριστερός; πραγματικά ρωτάω.... Τι γράφεις;;;;;
-
και να φας μπριζόλα μια φορά τη βδομάδα
3 φορές την εβδομάδα και ribeye, οχι αστεία! Και κάθε ΣΚ Κρυστάλλης. Βέβαια υπάρχουν και οι κομμουνισταί με μπεηζ και τραβόλτα, αλλά δεν μετράνε, αναγκάζονται στο καπιταλιστικό περιβάλλον!!
Είπαμε κομμουνισμός = για τεμπέληδες και καλώς ή κακώς έχουμε πολλούς από δάυτους στην γή. Για τους υπόλοιπους, ευτυχώς υπάρχουν ευκαιρίες. όχι πλούσιος δεν θα γίνει κανείς, αλλά θα μπορεί να ζει αρκετά καλά και σίγουρα καλύτερα από τα γκουλάς και το ψωμί 4ημέρου με μπιζελόσουπα.
-
Όλο ανοησίες πραγματικά,
Κομμουνισμός=αξιοπρέπεια και ισότητα, καπιταλισμός=καρπαζοεισπράκτορας του αφεντικού και εθελοντής γαλερίστας.
Το οτι πουλάει οτι θα γίνεις πλούσιος και δε θα γίνεις ποτέ μου αρκεί για να καταλάβω τι παπάτζα είναι το σύστημα, στην καλύτερη middle class πλέον, γιατί upper middle class σχεδον κανένας, έχει εξαφανιστεί η τάξη. Είναι αυτοί που έπαιρναν καινούργια 3ρα όποτε έβγαινε, 2 παιδιά ιδιωτικό με ιδιαίτερα και όχι φροντιστήριο, ιδιόκτητο σπίτι κτλ. Τους ψάχνουμε με το κυάλι πλέον, πρέπει να έχουν μείνει 3 οικογένειες στην Ελλάδα.
-
Είναι εμφανές ότι είσαι κληρονόμος, δεν έχεις παλέψει για τίποτα στη ζωή σου, και πετάς ότι σου κατέβει στην κούτρα σου.
Σε άλλα έχεις δίκιο σε άλλα δεν ξέρεις τι λες.
-
Είναι αυτοί που έπαιρναν καινούργια 3ρα όποτε έβγαινε, 2 παιδιά ιδιωτικό με ιδιαίτερα και όχι φροντιστήριο, ιδιόκτητο σπίτι κτλ. Τους ψάχνουμε με το κυάλι πλέον, πρέπει να έχουν μείνει 3 οικογένειες στην Ελλάδα.
Χαχαχα....πως φαίνεται ότι ζεις στην κοσμάρα σου! 3 οικογένειες, όταν μόνο στο σχολείο του γιου μου είναι πάνω από 1.000. Και γενικά όλα τα ιδιωτικά ειναι τίγκα και δεν βρίσκεις θέσεις.
ΥΓ: Κομμουνισμός = Καπιταλισμός = τρώνε οι λίγοι με χρυσά κουτάλια και γαλέρα οι υπόλοιποι. Απλά αντί να έχεις τον Ήλωνα να τρώει με χρυσά κουτάλια έχεις τον ΓΓ, αλλάζουν οι τίτλοι, το αποτέλσμα το ίδιο, γιατί όλα τα συστήματα ειναι φιταγμένα από τον άνθρωπο κατα όπως τον βολεύουν. Χαζός ειναι ο ΓΓ να ταϊζει κόσμο τσαμπα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2