-
Σόρρυ αλλά δεν καταλαβαίνω ποιοι είναι…
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σόρρυ αλλά δεν καταλαβαίνω ποιοι είναι…
Λαφαζανης με τον πρόεδρο της gazprom το 15, ούτε καν με Ρώσο κυβερνητικο...
-
Δε θυμάσαι την επίσκεψη Λαφαζάνη στη Ρωσία στην 1η κυβέρνηση ΤΣΙΡΙΖΑ? Πήγε το χειροφίλημα στου Ρώσους σύννεφο.
Κατά τ' άλλα η θρησκεία τους φταίει στην Ελλάδα και κοροιδεύουν τους πιστούς όταν φιλάνε τα χέρια των παπάδων. Θολούρα σε συγχυσμένα μυαλά, αποτέλεσμα πλύσης εγκεφάλου, ας τα βρουν οι ειδικοί, δεν ξέρω...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δε θυμάσαι την επίσκεψη Λαφαζάνη στη Ρωσία στην 1η κυβέρνηση ΤΣΙΡΙΖΑ? Πήγε το χειροφίλημα στου Ρώσους σύννεφο.
Κατά τ' άλλα η θρησκεία τους φταίει στην Ελλάδα και κοροιδεύουν τους πιστούς όταν φιλάνε τα χέρια των παπάδων. Θολούρα σε συγχυσμένα μυαλά, αποτέλεσμα πλύσης εγκεφάλου, ας τα βρουν οι ειδικοί, δεν ξέρω...
Ειλικρινά δεν το είχα πάρει χαμπάρι…πως μου ξέφυγε τέτοιο κελεπούρι….μάλλον θα ήμουν σε καμία ουρά ΑΤΜ να βγάλω το 60αρι…
-
Ο Λαφαζανης προσπαθούσε τότε να κλείσει συμφωνία και να πάρει προκαταβολικά καμία 10ρια δις για να ξεπεράσει η κυβέρνηση τον σκόπελο του 3ου μνημονίου. Αυταπάτες βέβαια, αλλά προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο για την χωρα του όπως αυτός νόμιζε. Εξ ου και οι επικυψεις.
Γι αυτό μετά και ο Αλέξης έκανε την συμφωνία να γίνει αμερικάνικη βάση στην Αλεξανδρούπολη και αλλού. Καλώς ή κακώς χρειάζονταν πλάτες αφού το έλειμα ισχύος με τον γείτονα ήταν τεράστιο.
Οι αριστεροί βέβαια αυτά δεν τα παραδέχονται και αποδίδουν εύκολα τους χαρακτηρισμό του προσκυνημενου, του πουλημένου κλπ.
Ρεαλ πολιτικ...
-
Σε πειράζει ο ραγιαδισμός των σημερινών κυβερνούντων αλλά το άοκνο και αδιάλειπτο γλυφοκώλι του ΚΚΕ στον πατερούλη και τις επόμενες ηγεσίες το ξεχνάμε.
Εγώ προσωπικά την έχω καυτηριάσει σκληρά την στάση του ΚΚΕ στο ουκρανικό ζήτημα απο την πρώτη στιγμή.
Είχα συμφωνήσει απόλυτα - στο μοναδικό δηλαδή ζήτημα- στην αρχη , με την ακέραια και σταθερή στάση Μητσοτάκη υπέρ του Ουκρανικού Λαού που δεν ήταν μόνο λόγια αλλά έμπρακτη με οικονομική και υλική στήριξη πολεμικού υλικού απέναντι στον φασίστα Πούτιν.
Το μόνο πρόβλημα που είχα με τα δεξιά καρακόλια Slava Ukraini που ενώ ήμουν μαζί τους στον αγώνα , ήταν πως όταν ψέλλιζα πως ρε παιδιά φταινε και οι Σύμμαχοι μας που τσίγκλισαν τον φασίστα δίνοντας του αφορμή να εισβάλει - αλλά απο την στιγμή που μπήκε είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα- τότε ξεσηκώνονταν εναντίον μου λόγω εμποτισμένου ενστικτώδους δεξιού DNA ραγιαδισμού διαβάλλοντας την στάση μου και την πίστη μου υπέρ του Ουκρανικού αγώνα.
Αλλά απο τότε μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι , οι εφοπλιστές μας έβγαλαν δις επάνω στο αίμα και τους νεκρούς άμαχους Ουκρανούς μεταφέροντας Ρωσσικό πετρέλαιο , - εκεί φαντάζομαι ο ΠΘ μας πρέπει να έδωσε ομηρικές μάχες υπέρ τους πίσω απο κλειστές πόρτες στα Ευρωπαικά και διεθνή όργανα- δεν πήραμε τίποτα πίσω απο τα ανταλλάγματα που μας υποσχέθηκαν οι εταίροι μας στην ΕΕ για το πολεμικό υλικό που δώσαμε , ματώσαμε οικονομικά δυσανάλογα απο οποιονδήποτε ευρωπαίο πολίτη στο ενεργειακό κομμάτι σκόπιμα υπέρ του εγχώριου καρτέλ ενέργειας ρεύματος και καυσίμων αγκαζέ με την διεφθαρμένη δεξιά διακυβέρνηση και άλλα πολλά που μου απέδειξαν πως όλοι μας δουλεύουν γαζι.
Τα καρακόλια δεξιοί Slava Ukraini διακαιολογούν με κάποια επιχειρήματα τα παραπάνω αίσχή , δεν το πάω στα άκρα γιατί είμαι μαζί τους σκόμη στον κοινό αγώνα , αλλά αν σε ενδεχόμενη μεταστροφή της επίσημης ελληνικής πολιτικής για το ζήτημα διαπιστώσω ψήγμα δικαιολόγησης της απο πλευράς τους θα πέσουν μπουκέτα αληθινά , θα ορκιστώ αντιστασιακός υπέρ του Ουκρανικού Λαού και εναντίων των δεξιών εθνικών προδοτών.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρεαλ πολιτικ...
Ωχ ωχ ωχ...
Τι έπαθα τώρα με αυτή την φράση.Κάνω εικόνα να χρησιμοποιεί την ατάκα αυτή κανα δεξιό καρακόλι Slava Ukraini σε ενδεχόμενο Μητσοτακικής κωλοτούμπας στο Ουκρανικό...
Βρήκα το trigger word μου...
Θα φεύγουν τα γαμωσταυρίδια σύννεφο.
-
Οι δεξιοί κρατάνε ισορροπίες στην Εθνική Στρατηγική.
Ο Κούλης έμπλεξε με τους πασοκους της κυβέρνησης του και νόμιζε ότι οι γουωκ θα είναι αιώνιοι.
-
Είναι φοβερό ρε σεις που γράφετε σαν η εξωτερική πολιτικη των ΗΠΑ να καθορίζεται από το ποιος συνομιλητής στηρίζει την γουόκ ατζέντα και ποιος όχι... Και από το αν ο τραμπ θα συμπαθεί τον απέναντι του η όχι...
Οι κορώνες του Μητσοτάκη στο εσωτερικό κοινό απευθύνονται κυρίως, ημας τους ιθαγενεις...
-
Δεν είναι έτσι.
Η φράση του Κούλη είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία ήταν μια αχρειαστη ηλιθιότητα.Ειδικά όταν η Τουρκία το παίζει σε δύο ταμπλό, όπως η Ουγγαρία και άλλοι.
Εκτός αν είναι τόσο βλάκας που πιστεύει ότι η Ρωσία μπορούσε να ηττηθεί ολοκληρωτικά.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλλά απο τότε μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι , οι εφοπλιστές μας έβγαλαν δις επάνω στο αίμα και τους νεκρούς άμαχους Ουκρανούς μεταφέροντας Ρωσσικό πετρέλαιο , - εκεί φαντάζομαι ο ΠΘ μας πρέπει να έδωσε ομηρικές μάχες υπέρ τους πίσω απο κλειστές πόρτες στα Ευρωπαικά και διεθνή όργανα- δεν πήραμε τίποτα πίσω απο τα ανταλλάγματα που μας υποσχέθηκαν οι εταίροι μας στην ΕΕ για το πολεμικό υλικό που δώσαμε , ματώσαμε οικονομικά δυσανάλογα απο οποιονδήποτε ευρωπαίο πολίτη στο ενεργειακό κομμάτι σκόπιμα υπέρ του εγχώριου καρτέλ ενέργειας ρεύματος και καυσίμων αγκαζέ με την διεφθαρμένη δεξιά διακυβέρνηση και άλλα πολλά που μου απέδειξαν πως όλοι μας δουλεύουν γαζι.
https://www.euro2day.gr/news/world/article/2221494/rosiko-petrelaio-oi-ellhnes-efoplistes-to-gytheio.html
«Ο σκιώδης στόλος και οι εναλλακτικές λύσεις στις κυρώσεις δεν είναι κάτι νέο. Το Ιράν τα χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια. Τώρα που ένας τεράστιος παραγωγός όπως η Ρωσία τα χρησιμοποιεί, έχουν γίνει πιο mainstream»(λινκ από φωλια ψεκ σχολιαστών, το site είναι έγκυρο) (δώσαμε 40 απαρχαιωμένα και πήραμε 40 σύγχρονα, αλλά δεν προλάβαμε τα υπόλοιπα.)
https://defencereview.gr/ypoyrgeio-ethnikis-amynas-echei-parali/https://www.capital.gr/oikonomia/3823952/sto-60-to-meridio-tou-rosikou-fusikou-aeriou-stin-ellada/
Η μείωση των τιμών του ρωσικού φυσικού αερίου οδήγησε στο να καλύπτει σήμερα το 60 % των εγχώριων αναγκών, ενώ το ποσοστό είχε σχεδόν μηδενιστεί πριν 2 χρόνια, αποκάλυψε χθες η διευθύνουσα σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ Maria Rita Galli μιλώντας στο συνέδριο του Economist.
https://www.news247.gr/energia/i-elliniki-agora-exei-plimmirisei-me-rosiko-aerio/ -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν είναι έτσι.
Η φράση του Κούλη είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία ήταν μια αχρειαστη ηλιθιότητα.Ειδικά όταν η Τουρκία το παίζει σε δύο ταμπλό, όπως η Ουγγαρία και άλλοι.
Εκτός αν είναι τόσο βλάκας που πιστεύει ότι η Ρωσία μπορούσε να ηττηθεί ολοκληρωτικά.
Εσύ τι λες να ενδιαφέρει περισσότερο τους ρωσους; Οι φράσεις του Κυριάκου η τα ελληνόκτητα πετρελαιφορα;
-
Δεν είναι έτσι.
Εσύ τι λες να ενδιαφέρει περισσότερο τους ρωσους; Οι φράσεις του Κυριάκου η τα ελληνόκτητα πετρελαιφορα;
Βασικά αν οι φράσεις του Κούλη χαλάσουν τις δουλειές των ελληνόκτητων πετρελαιοφόρων, οι ιδιοκτήτες τους θα τον στείλουν στο διάολο, ακόμα και αν χρειαστεί να κάνουν πρωθυπουργό τον @criuser !!!
Αυτοί κουνάνε τα νήματα όσο και αρνούνται να το δεχθούν κάποιοι! -
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά θα βρεθούν τα βίντεο από τη Θεσσαλονίκη ;
-
Για να δούμε τον Αντωνάκη τώρα δεύτερη φορά έξω από το μαντρί τι γκελ κάνει στην κοινωνία...
-
Σε πειράζει ο ραγιαδισμός των σημερινών κυβερνούντων αλλά το άοκνο και αδιάλειπτο γλυφοκώλι του ΚΚΕ στον πατερούλη και τις επόμενες ηγεσίες το ξεχνάμε.
Εγώ προσωπικά την έχω καυτηριάσει σκληρά την στάση του ΚΚΕ στο ουκρανικό ζήτημα απο την πρώτη στιγμή.
Είχα συμφωνήσει απόλυτα - στο μοναδικό δηλαδή ζήτημα- στην αρχη , με την ακέραια και σταθερή στάση Μητσοτάκη υπέρ του Ουκρανικού Λαού που δεν ήταν μόνο λόγια αλλά έμπρακτη με οικονομική και υλική στήριξη πολεμικού υλικού απέναντι στον φασίστα Πούτιν.
Το μόνο πρόβλημα που είχα με τα δεξιά καρακόλια Slava Ukraini που ενώ ήμουν μαζί τους στον αγώνα , ήταν πως όταν ψέλλιζα πως ρε παιδιά φταινε και οι Σύμμαχοι μας που τσίγκλισαν τον φασίστα δίνοντας του αφορμή να εισβάλει - αλλά απο την στιγμή που μπήκε είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα- τότε ξεσηκώνονταν εναντίον μου λόγω εμποτισμένου ενστικτώδους δεξιού DNA ραγιαδισμού διαβάλλοντας την στάση μου και την πίστη μου υπέρ του Ουκρανικού αγώνα.
Τα καρακόλια δεξιοί Slava Ukraini διακαιολογούν με κάποια επιχειρήματα τα παραπάνω αίσχή , δεν το πάω στα άκρα γιατί είμαι μαζί τους σκόμη στον κοινό αγώνα , αλλά αν σε ενδεχόμενη μεταστροφή της επίσημης ελληνικής πολιτικής για το ζήτημα διαπιστώσω ψήγμα δικαιολόγησης της απο πλευράς τους θα πέσουν μπουκέτα αληθινά , θα ορκιστώ αντιστασιακός υπέρ του Ουκρανικού Λαού και εναντίων των δεξιών εθνικών προδοτών.
Μπορεί να θες να διαβάσεις αυτό για το ποιος ξεκίνησε τον πόλεμο: https://www.msn.com/el-gr/news/other/το-μήνυμα-μασκ-για-το-τέλος-του-πολέμου-στην-ουκρανία-και-το-άδειασμα-ζελένσκι-ποιος-είναι-ο-τζέφρι-σακς/ar-AA1u5FGu?ocid=msedgntp&cvid=ea51fbee9706448a8c6c0923c328f8f8&ei=13
-
Για να δούμε τον Αντωνάκη τώρα δεύτερη φορά έξω από το μαντρί τι γκελ κάνει στην κοινωνία...
Καιρός η ελληνική συντηρητική πατριωτική δεξά να αποκτήσει τον Νέστορα της (με τα χάλια που αυτή έχει δεν της ταιριάζει άλλωστε κάποιος καλύτερος). Ο Σαμαράς για διάφορους λόγους μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά δημιουργώντας αναγκαίες συσπειρώσεις στο φάσμα δεξιά της ΝΔ καθιστώντας το λιγότερο σκορποχώρι.
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη πάντως.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μπορεί να θες να διαβάσεις αυτό για το ποιος ξεκίνησε τον πόλεμο: https://www.msn.com/el-gr/news/other/το-μήνυμα-μασκ-για-το-τέλος-του-πολέμου-στην-ουκρανία-και-το-άδειασμα-ζελένσκι-ποιος-είναι-ο-τζέφρι-σακς/ar-AA1u5FGu?ocid=msedgntp&cvid=ea51fbee9706448a8c6c0923c328f8f8&ei=13
Απ ολα αυτά που λέει ο κος καθηγητής ας κρατήσουμε εκτός των άλλων ότι η εισβολή της Ρωσίας δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την προάσπιση των "ρωσοφωνων αδελφών από τους νεοναζι του Κιέβου" όπως μας έλεγαν διάφοροι γραφικοι αλλά με το ότι στρατηγικά η χώρα στην αυλή τους (ουκρανια) δεν ήταν δυνατόν να αφεθεί να ελέγχεται από άλλον. Πραγμα το οποίο έγραφα από την αρχή... Γι αυτό άλλωστε και η εισβολη στην κριμαια με το μοναδικο λιμανι θερμων υδατων στο οποιο ειχε προσβαση η ρωσια αλλα και η αρχική ρωσικη παρέλαση προς το Κίεβο στον τωρινό πόλεμο.
Γι αυτό και είναι σαφές ότι η Ρωσία δεν μπορεί να σταματήσει έχοντας καταλάβει μερικά ουκρανικα εδάφη στα δυτικά της (δεν της λείπουν...) αφήνοντας την υπόλοιπη ουκρανια στην Δύση, θα είναι προφανής αποτυχία. Θα προσπαθήσει να έχει δική της ελεγχόμενη κυβέρνηση με τον ένα τρόπο η τον άλλο.
-
Δεν με εκπλήσσει καμία κωλοτούμπα του ασπόνδυλου αριβίστα πλέον.
Όμως αναρωτιέμαι για το εξής: Η πρώτη και μόνη αναφορά του όρου "woke" στο κτηνώδους έκτασης και διεξοδικότατο https://www.primeminister.gr/ ήταν ±10 ημέρες μετά την εκλογή του Τράμπαρου. Ούτε ένας αντιπολιτευόμενος δημοσιογράφος, ούτε ένα αντιπολιτευόμενο τρολ - από όσα παρακολουθώ τουλάχιστον - δεν επεσήμανε την αποκαλυπτική σύμπτωση παρά του ότι αυτό θα αποτελούσε το ευκολότερο ξεμπρόστιασμα της αρσενικής και παντελώς ετεροπροσδιοριζόμενης Κομανέτσι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2