-
Καλά έγραψα κάτι για το περιοδεύον και ο Κασσελακης έγινε Σειρηνάκης.
Πέρα από την πλάκα πάντως ελάχιστοι γκέι ήθελαν να πάνε στρατό. Οι περισσότεροι έπαιρναν αναβολές. Κάποιοι που δεν το έδειχναν πολύ αλλά όπως ο μάγειρας στην μονάδα υπηρετούσαν και ήταν πολύ καλό παιδί και κανείς δεν είχε θέμα. -
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γενικά κανένας νορμάλ άνθρωπος δε θέλει να υπηρετήσει,
Εγώ πάντως ήθελα και δεν θα με χαρακτήριζα ανώμαλο.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μεγάλο ρόλο η οικογένεια και τι αξίες έχει μεταδώσει.δλδ να πετάξει 9-12 μήνες της ζωής του για να κάνει γόπινγκ, σκοπέτο σε κάτι κορφοβούνια, να τρώει ψωμί που έχει πέσει στο πάτωμα (το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια)
Καλά τώρα σιγά το τρομερό.
Μου θυμισες που ήμασταν παιδάκια και έπεφτε κάτι κάτω και λέγαμε "το φιλισε ο διάβολος…"
Έχεις την εντύπωση ότι στις ταβέρνες δεν γίνεται; -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά έγραψα κάτι για το περιοδεύον και ο Κασσελακης έγινε Σειρηνάκης.
Πέρα από την πλάκα πάντως ελάχιστοι γκέι ήθελαν να πάνε στρατό. Οι περισσότεροι έπαιρναν αναβολές. Κάποιοι που δεν το έδειχναν πολύ αλλά όπως ο μάγειρας στην μονάδα υπηρετούσαν και ήταν πολύ καλό παιδί και κανείς δεν είχε θέμα.Να τους δεις να έρχονται για κατάταξη με φούστα γόβα απλά για να πάρουν Ι5…μιλάω για στρειτ που ντύνονταν μόνο τη μέρα της κατάταξης και όχι για τρανσέξουαλ. Δεν έκαναν όμως προπόνηση και με τη γόβα στο χαλίκι δεν είναι εύκολο….καρφώνονταν αμέσως…
-
Σίγουρα @gtsartsal αλλά ακόμα θυμάμαι τη γωνία από ένα σφουγγάρακι (είχε μείνει περίπου το 1/8 από ένα κανονικό), να είναι ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ με τρίχες πάνω (εμετός) και να πλένουν με αυτά ΧΩΡΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ όλα τα πιάτα μετά το πρωινό. Και μετά να πρέπει να κρύβουμε τα μεταλλικά αυτά πιάτα, τα μαχαιροπήρουνα στο λουκάνικο γιατί μας την έλεγε ο γιδόβλαχος υπαξιωματικός μαζί με την άπλυτη κουβέρτα.
Πάντως και εγώ από ευρύτερη οικογένεια με μέλη στο στρατό είμαι αλλά δε θέλω ούτε απ' έξω να περνάω, όχι γιατί υπέφερα ειδικά στην υπηρεσία, αλλά γιατι το θεωρώ κοροιδία, χαμένο χρόνο και δεν πιστεύω οτι πρέπει να με χώνει σε αγγαρεία ένας άσχετος που δεν έχει ιδέα από οτιδήποτε πέρα από το chain of command. -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοινές εμπειρίες κι εγώ στη Ρόδο ήμουνα
Πότε? Πού? Εγώ το 1998-1999 (98 Ε' ΕΣΣΟ).
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοινές εμπειρίες κι εγώ στη Ρόδο ήμουνα
Πότε? Πού? Εγώ το 1998-1999 (98 Ε' ΕΣΣΟ).
Αφάντου. Θυμάσαι και ΕΣΣΟ? Εγώ νοιώθω ότι έχει περάσει 1 αιώνας, χα,χα. Πηγα πριν από σένα νέε, είμαι πάλιουρας
Πάντως πέρασα τέλεια. Έλιωνα βέβαια στις υπηρεσίες γιατί ήμασταν υποστελεχωμένοι. Αλλά ήμουνα μικρός, δεν καταλάβαινα τίποτα.
Το βράδυ μετά τη σκοπιά κατευθείαν Φαληράκι. Σκαστοί και πίναμε ποτάκια με κάτι πιτσιρικάδες υπολοχαγούς. Τι να μας πούνε, μένεις μέσα καλοκαίρι στη Ρόδο? Αμαρτία!
Που ήσουνα?
-
Τι είναι δηλ. το σοκαριστικό στη δήλωση του Χιώτη. Αυτοί που σοκάρονται προφανώς το κάνουν εσκεμμένα, για να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού στους υπόλοιπους ή να το παίξουν καθώς πρέπει.
Αν δηλαδη ο Κασσελάκης δεν ήταν ο Κασσελάκης. Και ήταν κάποιος άγνωστος που πήγαινε στο στρατό χαρακτηρισμένος ως gay θα καλοπερνούσε?
Έχουν περάσει πολλά χρόνια απ' όταν πήγα στρατό. Δε θα ξεχάσω όμως ένα παλικάρι που αναγκάστηκε να ζητήσει αναβολή. Ήταν λίγο θυληπρεπής στη συμπεριφορά, δεν ξέρω αν ήταν gay και είχε τραβήξει τα πάνδεινα.
Μπορεί σήμερα να κοιμηθεί ένας δηλωμένος gay το βράδυ σ' ένα θάλαμο με 30 φαντάρους σε μεταεφηβική ηλικία? Εγω λέω όχι, θα τον λιώσουν.
Σοκάρονται κάποιοι απ' την αλήθεια?
Δε γίνεται εύκολα αυτό.
Καταρχην οι γκέι είναι πρωταθλητές στις παρενοχλήσεις ανδρών.
Μετά αν είναι αδερφή, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να τον βιάσουν. Εκεί που υπηρετούσα εγώ παλιά, 3-4 είχαν στριμώξει έναν τέτοιο, μάλιστα έφαγε και μια μπουνιά στο μάτι, στο τσακ τη γλύτωσε. Του έδωσαν αναβολή, κάτι που έπρεπε να είχαν κάνει κατευθείαν μόλις κατατάχτηκε... -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είδες? Μόνο ως δεξιός εθνοπίθηκας θα αισθανθείς υπερήφανος
Που το παίζεις αριστερός Πασόκος τώρα
-
Που ήσουνα?
Ήμουν χλίδα για Ρόδο, 95 ΤΥΕΘ, παραλία παραδίπλα από ένα 5* ξενοδοχείο. Και το καλοκαίρι έκαναν συχνά πυκνά λάθος οι τουρίστες και αντί να πάρουν το μονοπάτι για την παραλία του ξενοδοχείου έπαιρναν αυτό που οδηγούσε στο στρατόπεδο....χαχαχα!!
-
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι είναι δηλ. το σοκαριστικό στη δήλωση του Χιώτη. Αυτοί που σοκάρονται προφανώς το κάνουν εσκεμμένα, για να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού στους υπόλοιπους ή να το παίξουν καθώς πρέπει.
Αν δηλαδη ο Κασσελάκης δεν ήταν ο Κασσελάκης. Και ήταν κάποιος άγνωστος που πήγαινε στο στρατό χαρακτηρισμένος ως gay θα καλοπερνούσε?
Έχουν περάσει πολλά χρόνια απ' όταν πήγα στρατό. Δε θα ξεχάσω όμως ένα παλικάρι που αναγκάστηκε να ζητήσει αναβολή. Ήταν λίγο θυληπρεπής στη συμπεριφορά, δεν ξέρω αν ήταν gay και είχε τραβήξει τα πάνδεινα.
Μπορεί σήμερα να κοιμηθεί ένας δηλωμένος gay το βράδυ σ' ένα θάλαμο με 30 φαντάρους σε μεταεφηβική ηλικία? Εγω λέω όχι, θα τον λιώσουν.
Σοκάρονται κάποιοι απ' την αλήθεια?
Δε γίνεται εύκολα αυτό.
Καταρχην οι γκέι είναι πρωταθλητές στις παρενοχλήσεις ανδρών.
Μετά αν είναι αδερφή, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να τον βιάσουν. Εκεί που υπηρετούσα εγώ παλιά, 3-4 είχαν στριμώξει έναν τέτοιο, μάλιστα έφαγε και μια μπουνιά στο μάτι, στο τσακ τη γλύτωσε. Του έδωσαν αναβολή, κάτι που έπρεπε να είχαν κάνει κατευθείαν μόλις κατατάχτηκε...Ένας θάλαμος με 30 μαντρωμένους 19χρονους που βράζει το αίμα και τα μυαλά στα κάγκελα. Έχει ένα βαθμό επικινδυνότητας ακόμα και για έναν λίγο ευαίσθητο νέο. Όχι να επιβιώσει εκεί ένας gay.
Δεν είναι ευχάριστο αλλά είναι η αλήθεια. -
Χαχα, κάναμε 80-100 πους απς με την μία. Χωρίς σταματημό. Κανείς υπέρβαρος. Έτυχε, αλλά όλοι τότε κάναμε γυμναστική
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εμένα μου άρεσε η θητεία μου! Μια χαρά ήταν. Και επειδή τα βλέπω και συναισθήματικα τα πράγματα και επειδή γύρισα όλη την Ελλάδα.
Θα πω προσωπικά θέματα μιας και είμαστε παρεα και δεν τρογωμαστε μετα θα τα σβήσω διότι δεν μου αρέσει να μιλώ για τη ζωή μου. Οπότε no quoting
Και εγώ βαθμοφόρος ήμουν, πέρασα σχολεία. Γύρισα όλη την Ελλάδα. Από άσκηση σε άσκηση με έστελναν και στο τέλος της θητείας μονάχα ήμουν στη πούδρα όντας βαθμοφόρος. Αν και πάλι ενώ εγώ έλεγα ποιος θα κάνει υπηρεσία, πολλές φορές εχωνα τον εαυτό μου για να βγει ο τάδε με την κοπέλα του.
Δύο στιγμές θυμάμαι που ανατριχιασα. Μια σε ένα σχολείο όπου βρέθηκε μια γιαγιά και μας μοίρασε λουλούδια από το μπαξέ της και μας είπε παλικαρια μου να είστε ευλογημένα μας κάνετε να νιώθουμε ασφαλείς.
Τώρα το τι σκέφτονταν η γιαγια δεν ξέρω αλλά αυτό με αντριχιασε. Όλοι στον θάλαμο είχαμε νιώσει κόμπο στο στομάχι. Σαν ταινία του σινεμά ήταν η στιγμή.
Και ένα άλλο στην παρέλαση. Εκεί ανατριχιασαμε όλοι. Φορούσαμε το εθνόσημο και κάναμε άψογη παρέλαση με σωματαρες όπως είχαμε τότε, και όλη η πόλη μας χειροκροτουσε και οι κυβερνώντες έσκυβαν το κεφάλι όταν περνούσαμε.
Για κάποιον που τα βλέπει απ' έξω, είναι απλά μια παρέλαση για αυτόν που εκπροσωπεί την άμυνα της χώρας, σε ανατριχιαζει.
Είδες? Μόνο ως δεξιός εθνοπίθηκας θα αισθανθείς υπερήφανος
Που το παίζεις αριστερός Πασόκος τώρα
Δεν ξέρω αλλά ειλικρινα μόλις διάβασα το είχαμε σώματαρες,το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σε αυτό.
Ποιος από τους 2 λες ναναι;
Άστο θα το βρω μόνος μου,θα τους ρωτησω στο fb ,αν τους αρέσει το Baleno.Gaywatchhhhhh !!!!!
-
Καλά που βάζανε αντίκουκου στο τσάι τότε με αυτά που διαβάζω,την ίδια περίοδο με τον Φανή πήγα ,αλλά ευτυχώς δίπλα στην Κω σε απόσταση ασφαλείας από τους μαντρωμένους!
Στον Αντυ μόνο έκαναν εξαίρεση και έριχναν αντικουκουε! -
Καλά που βάζανε αντίκουκου στο τσάι τότε με αυτά που διαβάζω,την ίδια περίοδο με τον Φανή πήγα ,αλλά ευτυχώς δίπλα στην Κω σε απόσταση ασφαλείας από τους μαντρωμένους!
Στον Αντυ μόνο έκαναν εξαίρεση και έριχναν αντικουκουε!Αντικουκουέ, χα, χα καλό.
Πάντως δεν είμαι αντιΚΚΕ με την έννοια που φαντάζεσαι. Αντίθετα, οι περισσότεροι παιδικοί μου φίλοι είναι (μάλλον ήταν) ΚΚΕ, αφού μεγάλωσα στην Καισαριανή.
Άλλη φορά όμως αυτά, τώρα έχουμε στρατιωτική αναδρομή!
-
Στον Αντυ μόνο έκαναν εξαίρεση και έριχναν αντικουκουε!Αντικουκουέ, χα, χα καλό.
Πάντως δεν είμαι αντιΚΚΕ με την έννοια που φαντάζεσαι. Αντίθετα, οι περισσότεροι παιδικοί μου φίλοι είναι (μάλλον ήταν) ΚΚΕ, αφού μεγάλωσα στην Καισαριανή.
Ναι λογοπαίγνιο να σε πειράξω ήταν!
-
Ναι λογοπαίγνιο να σε πειράξω ήταν!
Πάντα αποδέχομαι και εκτιμώ το έξυπνο χιούμορ. Μ' αρέσει και ο αυτοσαρκασμός. No problem.
-
Χαχαχα τώρα το κατάλαβα. Αντικουκουε.
Εντωμεταξυ τίποτα δεν ρίχνουν αλλά είναι το άγχος της νέας αλλαγής στην ζωή του κάθε στρατεύσιμου.
-
Αυτό με το κλίμα που λες να το καταλάβω στο στρατό που είναι μονο μαντραχαλοι, και η κούραση σε άλλο επίπεδο, αλλά αεροπορία που πήγα εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Στάνταρ κάτι πρέπει να έριχναν κάπου , εγώ θεωρώ στα προϊόντα του Στεργίου που τα είχαμε ξεσκίσει.124 ΠΒΕ Τρίπολη η σειρά μου είχε λίγο πάνω απο 2000 νεοσύλλεκτους με πάρα πολλούς υπαξιωματικούς, καμία σαρανταρια κορίτσια από τα οποία οι 30 ήταν κουκλάρες , και οι...άλλες 10 έδινες άνετα !!!
Φτιαγμένες και στενεμενες οι στολές στα κατάλληλα σημεία, ήταν μια ανάσα δροσιάς μέσα στην ατέλειωτη Edit της καθημερινότητας και του σκισιματος της βασικής εκπαίδευσης.
Πάντως ήταν πιο επαγγελματίες και μοίραζαν αναφορές για πλάκα σε σχέση με τους άνδρες υπαξιωματικούς.
Και μετά την βασική, τα λίγα μάχιμια της αεροπορίας που συνεχίσαμε για άλλους 3 μήνες Τρίπολη στην ΜΕΤΑ , και εγώ μόνο με 3-4 άλλους ως δόκιμοι κάναμε καθημερινά...φροντιστηριακα μαθήματα και ασκήσεις με τα κορίτσια και γνωριστήκαμε καλύτερα.
Άσε που τις βλέπαμε και εκτός στην πόλη σε εξόδους και ...αυτές που τις είχαμε 6αρια, βαμμένες και ντυμένες έφταναν το 8 , οι καλύτερες ήταν πραγματικά μοντέλα.Παρόλα αυτά δεν υπήρχαν ορμές ποτέ , κοιτάζαμε μόνο πως θα απολαύσουμε τα 10 λεπτά ντουζάκι πριν πέσουμε κατάκοποι για ύπνο στην βασική εκπαίδευση και μιλάμε για ένα μήνα σχεδόν μέσα στην Αεροπορία στην βασική εκπαίδευση.
Που πήγαν τα Edit αυτά μετά την ορκομωσία δεν μπορώ να θυμηθώ...Edit: τώρα θυμήθηκα σε επισκεπτήριο που πέτυχα μια φίλη φίλου μου από το μεταπτυχιακό και γνωριζόμασταν καλά, με παίρνει αγκαζε να την ξεναγήσω στις μοίρες και ...το τέρας ξύπνησε!
Ήταν η μοναδική στιγμή σε ένα μήνα!Διεγράφησαν άσεμνες εκφράσεις. Παρακαλώ πιο κόσμια. {Admin}
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Edit: τώρα θυμήθηκα σε επισκεπτήριο που πέτυχα μια φίλη φίλου μου από το μεταπτυχιακό και γνωριζόμασταν καλά, με παίρνει αγκαζε να την ξεναγήσω στις μοίρες και ...το τέρας ξύπνησε!
Ήταν η μοναδική στιγμή σε ένα μήνα!Φίλη Φίλου, Κύπρια ? Τελικά έβρεξες? Πές μου γιατί με ανησύχησες πρίν !
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Edit: τώρα θυμήθηκα σε επισκεπτήριο που πέτυχα μια φίλη φίλου μου από το μεταπτυχιακό και γνωριζόμασταν καλά, με παίρνει αγκαζε να την ξεναγήσω στις μοίρες και ...το τέρας ξύπνησε!
Ήταν η μοναδική στιγμή σε ένα μήνα!Φίλη Φίλου, Κύπρια ? Τελικά έβρεξες? Πές μου γιατί με ανησύχησες πρίν !
Χαχα , εννοείται ότι εδωκα!
Αλλά μετά την ΜΕΤΑ, ως ... αξιωματικός.
Και είχα και άλλα τυχερά, μετράει η στολή στα κορίτσα, πήγαινα και έφευγα κάθε μέρα στην πένα , με σκαρπινακι , παντελονάκι , πουκαμισακι , γραβατουλα, και V πουλοβερακι το χειμώνα από πάνω, με τις πουλάδες , ψαρωνανε, μισομούσκευαν με ένα βλέμμα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2