-
Ε ναι ΔΕΝ έχουν ευθύνη ο Μπεος κι ο Αγοραστός, μλκς θα λέμε τώρα;
Και στο Βέλγιο έχει λέει παιδεραστές παπάδες, άρα αθώοι οι καρηγορουμενοι στην Ελλάδα.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά φαίνεται ότι στην ΝΥ δήμαρχος είναι ο Μπέος και κυβερνήτης ο Αγοραστός, γιατί και εκεί πλημμύρισαν...
Kαι στην Σλοβενία πριν καναδυο μήνες. Μάλλον δεν βγαίνουν άλλο Supermen.
Καλά εκεί στο Βόλο έχουν περάσει σε άλλο πεδίο βοθροαντιπολίτευσης. Τα smartphone έχουν πάρει φωτιά. Όπου Μπέος από δίπλα και τα αντιπολιτευτικά smartphone ανά χείρας να καταγράψουν την στιγμή που θα τον προκαλέσουν...
"Εδώ σε έχω δήμαρχε! Εδώ σε έχω! Να χτυπάς το παιδί..."
"Καντου μία μηνυσούλα τώρα..."
Καρακατιναριά... Αντιπολιτευτικές κυράτσες.
-
Τέλος η Σουηδία, μετά από χρόνια κυβερνήσεων προδοτών, υπαλλήλων δουλεμπόρων και χρησίμων ηλιθίων, διαπιστώνει ότι η χώρα έχει γίνει έρμαιο συμμοριών ανηλίκων και ενηλίκων, κυρίως από μετανάστες που επειδή τα επιδόματα δεν έφτασαν να καλύψουν το όνειρο της αραχτής καλής ζωής που τους υπόσχονταν, το έριξαν στην παρανομία και τώρα στους Σουηδούς δεν φτάνει η αστυνομία και βγάζει τον στρατό στους δρόμους...
Πιστεύω ότι το λαθρομεταναστευτικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του αιώνα μας! Και κανεις δεν θέλει να δώσει λύση μήπως και κακοχαρακτηριστει από κανέναν ανεγκέφαλο.
-
Στην Ελλάδα δεν θέλουν οι γνωστοί/άγνωστοι να δοθεί λύση.
Στις άλλες χώρες δίνονται μια χαρά λύσεις.Στην Ελλάδα μόνο η πρόταση "στρατός στους δρόμους" είναι αφορμή για να ξεκινήσει ξανά εμφύλιος...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στις άλλες χώρες δίνονται μια χαρά λύσεις.Στην Ελλάδα μόνο η πρόταση "στρατός στους δρόμους" είναι αφορμή για να ξεκινήσει ξανά εμφύλιος...
Εγώ πολύ θα ήθελα και αστυνομία και στρατό στον δρόμο και γενικά αποτελεσματικές λύσεις!
-
Εγώ θέλω Κασσελάκη αριστερό πρόεδρα, να λύσει όλα τα προβλήματα την άλλη βδομάδα. Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις!
Θα κάνει ένα σάλτο μορτάλε ... και ουπς! Λύθηκαν όλα!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ πολύ θα ήθελα και αστυνομία και στρατό στον δρόμο και γενικά αποτελεσματικές λύσεις!
Δεν έχουμε ακόμα καταλάβει ότι ουσιαστικά ο στρατός κάνει κουμάντο…θελουμε πληρώματα για το ΕΚΑΒ? Δίνει ο στρατός…θελουμε να μαζέψουμε τα νεκρά ζώα? Ο στρατός…έπεσε ο δρόμος? Ο στρατός…έπιασε φωτιά? Ο στρατός….
Το υπόλοιπο κράτος που να είναι άραγε….
Είδαμε και τους γνωστούς για την οπισθοδρομικότητα τους Σουηδούς τι μέτρα έλαβαν… -
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μια χαρά τα τσεπωσε ο Καλατράβας.
Πάλι καλά που πρόλαβα και είδα GNR και βγήκα... σώος !!Ο Καλατράβας μια χαρά τα 'φτιαξε.
Εμείς όμως, όπως και κάθε τι σε αυτή τη χώρα, τα παρατήσαμε στην τύχη τους, μέσα στη σκουριά. Περνάω συχνά και τα 'βλέπω από κοντά.
Και από χρυσό να 'τανε θα το σκουριάζαμε. Αυτή η χώρα δεν παίζεται, τι να λέμε τώρα, ο Καλατράβας μας φταίει;Η συμβολική σημασία της είδησης αυτής είναι η αποτύπωση της βαθιας αποσύνθεσης και της σαπιλας κάθε τομέα του κράτους μας τα 4 χρόνια της δεξιάς κυβέρνησης του Μητσοτάκη.
Σηματοδοτεί το τέλος της ευρωπαϊκής μας πορείας με και την μετατροπή μας επίσημα με τη σφραγίδα της ΝΔ σε Αφρικανική μπανανία.
Οι άλλοι φταίνε και για αυτό;
Ποιος κυβερνά από το 2019 ;;;;;;Πιστεύω χθες να είδατε όλοι την μέγιστη ξεφτίλα που εξελίχθηκε μετα την ανάρτηση ενός βίντεο του Γιαννακόπουλου που εκραζε την Αγαπιδακη για τα εμβόλια γρίπης.
Δεν υπάρχει τέλος στην κατηφόρα. -
Τέλος η Σουηδία, μετά από χρόνια κυβερνήσεων προδοτών, υπαλλήλων δουλεμπόρων και χρησίμων ηλιθίων, διαπιστώνει ότι η χώρα έχει γίνει έρμαιο συμμοριών ανηλίκων και ενηλίκων, κυρίως από μετανάστες που επειδή τα επιδόματα δεν έφτασαν να καλύψουν το όνειρο της αραχτής καλής ζωής που τους υπόσχονταν, το έριξαν στην παρανομία
-
Τέλος η Σουηδία, μετά από χρόνια κυβερνήσεων προδοτών, υπαλλήλων δουλεμπόρων και χρησίμων ηλιθίων, διαπιστώνει ότι η χώρα έχει γίνει έρμαιο συμμοριών ανηλίκων και ενηλίκων, κυρίως από μετανάστες που επειδή τα επιδόματα δεν έφτασαν να καλύψουν το όνειρο της αραχτής καλής ζωής που τους υπόσχονταν, το έριξαν στην παρανομία και τώρα στους Σουηδούς δεν φτάνει η αστυνομία και βγάζει τον στρατό στους δρόμους...
Πιστεύω ότι το λαθρομεταναστευτικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του αιώνα μας! Και κανεις δεν θέλει να δώσει λύση μήπως και κακοχαρακτηριστει από κανέναν ανεγκέφαλο.
Καλά, πλάκα κάνεις τώρα Φάνη. Έχουμε τρελή ακρίβεια και ανεργία και μας φταίνε οι μετανάστες;
@vagkirk :Είναι γνωστό ότι οι μαυριδεροί Έλληνες μολύνουν το ξανθό DNA των Βορείων. Τι, όχι; Μόνον οι Πακιστανοί μολύνουν το δικό μας;
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά, πλάκα κάνεις τώρα Φάνη. Έχουμε τρελή ακρίβεια και ανεργία και μας φταίνε οι μετανάστες;
@vagkirk :Είναι γνωστό ότι οι μαυριδεροί Έλληνες μολύνουν το ξανθό DNA των Βορείων. Τι, όχι; Μόνον οι Πακιστανοί μολύνουν το δικό μας;
Νομίζω τα παρακάτω είναι πολυ εύστοχες παρατηρήσεις σχετικά.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως ο Tenezos ξανθομπούμπουρας είναι, όχι μαυριδερός.
Άν αυτός σου φαίνεται ξανθομπάμπουρας, δεν θέλω να ξέρω τι θεωρείς μαυριδερό. Ξανθός είναι ο Κασσελάκης και αυτός όχι πολύ.
-
Εσύ μάλλον δεν έχεις ζήσει σε χώρα που έχει ξανθούς και το καστανό, το νομίζεις ξανθό. Ξανθός είναι αυτός με κίτρινα μαλλιά.
-
@pgs μάλλον είσαι κατράμι ελληνα
Τέτοιο χρώμα έχω εγώ και θεωρούμε μελαχρινός ως καστανός.
Και έχω χρώμα δέρματος σαν γάλα με μισή κουταλιά κακάο. Το χειμώνα βλέπω τις φλέβες μου.
Φυσικά δεν είναι ξανθό αυτό.
Το ξανθό είναι πολύ πιο ανοιχτό και ιδιαίτερα στα μαλλιά και στα μάτια, στα φρύδια κτλ
-
Καστανός καλύτερα.. αυτη πιστεύω είναι η πιο σωστή περιγραφή
-
Αν και δεν μου αρέσει το που θα πάει η συζήτηση, γιατί το χρώμα των ανθρώπων θα φτάσει να τους ορίζει, αλλά ναι, όχι μαυριδερός. Καστανός.
Καταρχήν να υπολογίσουμε και τον ήλιο μας. Ακόμα και ξανθός να ναι κάποιος στο σώμα γίνεται σοκολατί στο χρώμα όταν έρχεται εδώ σε εμάς. Ενώ εμείς εκεί χωρίς ήλιο θα είμαστε λευκοί όπως τον χειμώνα.
-
Ένα εύκολο κουίζ…
Ποιος πρωθυπουργός μίλησε πριν από λίγες μέρες στον ΟΗΕ και τώρα η Νέα Υόρκη πνίγεται? -
Έγραψε ο άλλος την μλκια ενός λαθροτρολ και τσιμπήσετε. Υπάρχουν 20 σάιτ για το θέμα της Σουηδίας. Εγώ σκοπίμως δεν ανέβασα καποιο για να διαβάσει ο καθένας ότι θέλει και όχι μόνο ιασωνες και άλλους υπαλλήλους δουλεμπόρων. Διαβάστε και διαμορφώστε δική σας άποψη.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι να πρωτοσχολιάσεις εδώ..... άστο καλύτερα.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι να πρωτοσχολιάσεις εδώ..... άστο καλύτερα.
Μεταφραση:
Εμείς είμαστε failed state. Οι άλλοι ζουν στη γη της επαγγελιας και αναπνέουν καθαρό αέρα. Παρέα με τα τανκς βέβαια αλλά αυτό δεν εχει καμία σημασία. Μονο στους ελληνικους δρομους χτυπαει ασκημα κατι τετοιο, στους σουηδικους ειναι χαριτωμενο ντεκορ. Ασε που εχουμε και χουντα Κουλη και χωρις τανκς. Ου να μου χαθείτε βρωμερό ελληναραδες, θα κάνετε και κριτική στο σουηδικό πολυπολιτισμικο παράδεισο...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2