-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε εκπομπή της Πάνια να ήτανε. Όλα τα παρατράγουδα μαζεύει, Αλ6, Γιάνης, Πολλάκης, Κων/πουλου. Ήρθε τώρα και ο Κασσελάκης κι έδεσε το γλυκό. Αντί η χώρα να ψάχνει κυβέρνηση, ψάχνει αντιπολίτευση. Είμαστε σε παρακμή από πολιτικής απόψεως.
Άκουγα και το Μπακογιάννη σήμερα στο ραδιόφωνο. Πλησιάζουν οι εκλογές και άρχισαν να κελαηδάνε οι δήμαρχοι. Με είχε εκνευρίσει με αυτά που κάνει στην Πανεπιστημίου τόσα χρόνια. Ένα σωρό πεταμένα λεφτά και αποτέλεσμα μηδέν. Τόσο καιρό δεν είχε κανένα σύμβουλο να του πει να το μαζέψει το θέμα, που τον βρίζει όλη η Αθήνα?
Είπε ωραία πράγματα όμως για τα project που τρέχει στην πόλη. Από την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών με led έως και τα σχέδιά του για δημοτική συγκοινωνία.
Μου έδωσε την εντύπωση ότι κάνει έργο, αλλά δεν προβάλλεται αρκετά. Θα του κάνει νάζια η Σία φαίνεται και δεν τον "παίζει" στο δελτίο του Σκάι. Θα περιμένω ν' ακούσω κι άλλα, ίσως τελικά δεν είναι τόσο "ανάξιος" όσο φαινόταν.Ναι δεν είναι τόσο. Είναι περισσότερο...
Είναι λίγο κάπως ο Μπακογιάννης. Δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω, το σκέφτομαι.
Θα του δώσω την ευκαιρία να απολογηθεί για τις μ... που έκανε στην Πανεπιστημίου και στο Σύνταγμα. Και να παρουσιάσει το έργο του. Και μετά θα τον κρίνω.
Είπε πολύ ωραία πράγματα σήμερα στη συνέντευξη. Πράγματα που έχουν γίνει ήδη και άλλα που είναι σε εξέλιξη. Δεν ήξερα τίποτα απ' όλα αυτά. Τα ΜΜΕ ασχολούνται μόνο με την κεντρική κυβέρνηση, δεν παρουσιάζουν καθόλου τι κάνουν οι Δήμοι.
-
Ο Βελο δε μας τα λέει καλά:
Youtube VideoΓια Μπακογιάννη δεν παλευονται, είχε μπει πέρσι έξω από την πολυκατοικία μας λόγω βλάβης μια καινούρια ωραία LED λάμπα με ψυχρό λευκό φως, ήρθαν πριν 3 μέρες την άλλαξαν και έβαλαν μια με θερμό λευκό φως (κίτρινο) και δε φωτίζει ούτε το μισό. Χτες με την καταιγίδα έσβησε κιόλας, πήραμε τηλέφωνο ήρθαν την ξανασυνδεσαν.
Δόμνα vs γκέι παρκουριστας έχει χάσει από τα αποδυτηρια η Δόμνα...
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
β)
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:Εδώ υπάρχει θέμα σοβαρό. Πρέπει να το δείτε αυτό
Αυτό μπορώ να το αντιστρέψω πολύ εύκολα καθώς είναι τόσα πολλά που έχουν συμβεί επί της διακυβέρνησης ΝΔ από το 2019 , (1 χρονιά ΝΔ κάνει όσο 7 χρόνια των άλλων ) που ο αντιμητσοτακισμος εξελίσεται σε προμετωπίδα της υγιούς και καθαρής σκέψης.
Ένα τελευταίο πχ η μνημειώδης αρλουμπα του Έλληνα ΠΘ σε διεθνές μέσο πως "η κλιματική κρίση είναι ευκαιρία" μετά τα πολύ πρόσφατα που συνέβησαν σε Εβρο , Θεσσαλία.(την οποία πρώτη φορά είπε μετά την καταστροφή της Ρόδου)
Ποιος να κοιτάξει τι;
Αυτός που σταθερά ασκεί κριτική για κάτι σαθρό που μάλιστα επαναλαμβάνεται συνεχώς ή αυτός που
συνειδητά μετά από όλα όσα έχει δει συνεχίζει να στηρίζει τον Μητσοτάκη;
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:(γ) Εγώ (ένας είμαι) πίσω από τον Broker βλέπω τον Τσίπρα, τον Πολάκη, τον Παπά και συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα
γ) Αυτή είναι η πιο κοντινή στην λογική εξήγηση και νομίζω έχει αποδειχθεί, μένει μόνο να εκτεθούν και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που πάνω κάτω φαίνονται κάποιοι ( νομίζω το STAR του Βαρδινογιάννη έχει αναλάβει 1ο ρόλο στην Κασελιαδα)
(β) Ρε φίλε μου εσύ ανέφερες ότι πίσω από τον Κασελάκη είναι ο Μητσοτάκης. Αυτό δεν είναι κριτική. Είναι κάτι άλλο.
Τα υπόλοιπα που γράφεις περί κριτικής, δεν τα καταλαβαίνω. Αν κάποιος θέλει να στηρίζει Μητσοτάκη πρόβλημά του. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.
Φυσικά ο Μητσοτάκης δεν είναι ο Ρεχάγκελ της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, χωρίς αλλά και όμως.
Η χώρα πορεύεται με Μητσοτάκη και όταν γίνουν εκλογές ας μπει στο Μαξίμου κάποιος άλλος. Για μένα δεν φταίει ο Μητσοτάκης, αν σήμερα δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση διακυβέρνησης και κάποιος άλλος σοβαρός πολιτικός αντίπαλος. Φυσικά ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να θεωρεί άξιο πολιτικό αντίπαλο του Μητσοτάκη όποιον επιθυμεί.(γ) Οι εξελίξεις σε πρόλαβαν. Χθες ο Κασελάκης στο κανάλι του χορηγού του με μαγνητοσκοπημένη (στημένη) συνέντευξη... Στην πορεία θα βγουν στην επιφάνεια και οι υπόλοιποι χορηγοί (εφοπλιστές και ενεργειακά). Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν αυτός τώρα θεωρείται "παιδί του λαού" και "σύντροφος" εγώ μάλλον ζω σε άλλο πλανήτη. Εδώ μπαίνει ένα αλλά. Αλλά επιμένουν να θεωρούν ότι είναι αριστεροί στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα πρέπει να το δούνε και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και όσοι πολίτες τους υποστηρίζουν.
-
Δεν ήταν τόσο κακός όσο λένε ο Στέφανος χθες στην συνέντευξη. Μίλησε σοβαρά και εμφάνισε ένα καλώς εννοούμενο πάθος. Η συζήτηση απασχολούσε θέσεις και λύσεις παρά την επικοινωνία. Όντως, φάνηκαν κάποιες αδυναμίες ως προς τον σχεδιασμό και παράθεση των πολιτικών προτάσεων σε συγκεκριμένα θέματα, το οποίο και παραδεχτηκε, ενώ είπε πως εν καιρώ με την κοινωνία αλλά -και εδώ έχει σημάδια- και με τα όργανα του κόμματος θα παράξει την πολιτική που θα προταθεί συνολικά από το κόμμα.
Δεν θεωρεί πως το κόμμα με τα όργανα του έχει τις γνώσεις για να προτείνει σύγχρονες αριστερές λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν εφόσον δεν συμμετέχει και η κοινωνια. Σε αυτό έπασχε ο ΣΥΡΙΖΑ ως στρατηγική πολιτική εφαρμογή.
Τονίζει πολλές φορές τον όρο πατριωτική αριστερά με έμμεση αναφορά στον Παπανδρέου. Αυτή θα είναι η πολιτική βάση του νέου ΣΥΡΙΖΑ
Η ηγεσία του φαίνεται, τουλάχιστον στην αρχή και σύμφωνα με τις εκφράσεις και την γλώσσα του σώματος, να μην είναι αρχηγοκεντρικη και πιο πολύ συλλογική. Οι ενστάσεις μελών του κόμματος, μαζί και η απειρία, το νεαρό της ηλικίας κτλ πρέπει να του έκοψε ως έναν βαθμό την φόρα που εμφάνιζε από τα videoclips του κατά τις εσωκομματικές εκλογές ή όντως αυτή ήταν η φιλοσοφία του εξ αρχής.
Ο τρόπος ομιλίας του θύμιζε θυμωμένο νέο που έχει αγανακτήσει με την κατάντια της σημερινής Ελλάδας. Μένει να δούμε αν θα εκφράσει και αν ταυτιστεί το εκλογικό σώμα με αυτήν την ρητορική.
Πολιτικά εξέφρασε σε γενικές γραμμές την πρόταση του στο κοινωνικό κράτος, την κοινωνική δικαιοσύνη, τον ξεκάθαρα δημόσιο χαρακτήρα της παιδείας χωρίς ναι μεν αλλά κτλ πολιτικά προτάγματα της αρχηγίας του Αλέξη.
Ωραία, τέλος, παράπλευρα επικοινωνιακή αλλά και ουσίας η δήλωση του πως επιθυμεί με χαρά και ανυπομονησία να υπηρετήσει τη θητεία τουμκαι το ότι έχει ζητήσει να πάει στην παραμεθόριο και δη στα νησιά της χώρας.Η γενική εντύπωση είναι πως υπάρχει δρόμος ακόμα. Έχει αδυναμίες σε πολιτικές θέσεις, τρόπο επικοινωνίας (δεν συμφωνώ στην άποψη των δημοσιογράφων ότι χειρίζεται σωστά την δημοσιότητα και σύμφωνα με τα ελληνικά πρότυπα, δίνει λαβές για αρνητική κριτική. Η ελληνική κοινωνία έχει διαφορετική αισθητική από αυτήν που πλασάρεται), συντακτικό των ελληνικών κτλ από την άλλη δείχνει μεγάλο πάθος και σου δίνει την εντύπωση πως μαθαίνει ευκολα και ταχύτατα.
Αυτά! -
Στα παραπολιτικά της συνέντευξης, δεν το είχα παρατηρήσει και τόσο πολύ αλλά στο γυαλί γράφει απίστευτα καλά. Απίστευτη φωτογένεια. Σαν σταρ του σινεμά είναι και δη από τους πρωτοκλασάτους!!!
Θα κερδίσει πόντους σε διάφορες κοινωνικές ομάδες και από αυτό το γεγονός.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
σε δημοσκόπηση του Mega....μάνι μάνι 4 μονάδες κάτω η ΝουΔου και 1 περίπου ο ΣΥΡΙΖΑς....
και ποιος ανεβηκε?
το ποταμι? (στον βολο σιγουρα) α χα καλο ε -
@ntinaras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
σε δημοσκόπηση του Mega....μάνι μάνι 4 μονάδες κάτω η ΝουΔου και 1 περίπου ο ΣΥΡΙΖΑς....
και ποιος ανεβηκε?
το ποταμι? (στον βολο σιγουρα) α χα καλο εAισθητά ανέβηκε η Ελλ-Λύση και αρκετά το ΚΚΕ. Αντε βγάλε άκρη....
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο τρόπος ομιλίας του θύμιζε θυμωμένο νέο που έχει αγανακτήσει με την κατάντια της σημερινής Ελλάδας. Μένει να δούμε αν θα εκφράσει και αν ταυτιστεί το εκλογικό σώμα με αυτήν την ρητορική.
Απορία (1): Πως γίνεται να είναι θυμωμένος νέος κάποιος που από τα 14 ζούσε στο Μαϊάμι; Εκτός αν είναι θυμωμένος νέος με τον κυβερνήτη της Φλόριντα. Παίζει και αυτό το σενάριο.
Απορία (2): Είναι ποτέ δυνατόν ένας τύπος που δεν ήξερε καν τι είναι η Μακρόνησος και έμαθε για αυτή πριν 20 ημέρες να εκφράσει κάποιο εκλογικό σώμα; Αυτόν αν τον ρωτήσεις τι γιορτάζει η Ελλάδα την 25η Μαρτίου είναι πιθανό να σου πει ότι είναι το Πάσχα των Ελλήνων.
Απορία (3): Πόσο σανοφάγος μπορεί να είναι κάποιος ψηφοφόρος για να πάει να ψηφίσει κάποιον που μέχρι προχθές καταργούσε την στρατιωτική θητεία και χθες δήλωνε ότι θέλει να πάει για 20 μέρες παραμεθόριο και ότι είναι τιμή του να στρατευθεί. Ούτε τα βασικά δεν ξέρει ο θυμωμένος νέος/νέα ή τέλος πάντων ότι είναι αυτός.
Εντάξει, καλό το αστείο με τον "Λαλάκη τον εισαγώμενο", αλλά μέχρι ένα σημείο. Μετά καταντάει κωμωδία η φάση με τους εμπαναστάτες της Ocean Drive.
Εγώ έπρεπε να του πάρω μία συνέντευξη.
Τρεις ερωτήσεις θα έκανα και θα έφευγε κλαίγοντας το παλικαράκι της φακής. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απορία (1): Πως γίνεται να είναι θυμωμένος νέος κάποιος που από τα 14 ζούσε στο Μαϊάμι; Εκτός αν είναι θυμωμένος νέος με τον κυβερνήτη της Φλόριντα. Παίζει και αυτό το σενάριο.
Απορία (2): Είναι ποτέ δυνατόν ένας τύπος που δεν ήξερε καν τι είναι η Μακρόνησος και έμαθε για αυτή πριν 20 ημέρες να εκφράσει κάποιο εκλογικό σώμα; Αυτόν αν τον ρωτήσεις τι γιορτάζει η Ελλάδα την 25η Μαρτίου είναι πιθανό να σου πει ότι είναι το Πάσχα των Ελλήνων.
Απορία (3): Πόσο σανοφάγος μπορεί να είναι κάποιος ψηφοφόρος για να πάει να ψηφίσει κάποιον που μέχρι προχθές καταργούσε την στρατιωτική θητεία και χθες δήλωνε ότι θέλει να πάει για 20 μέρες παραμεθόριο και ότι είναι τιμή του να στρατευθεί. Ούτε τα βασικά δεν ξέρει ο θυμωμένος νέος/νέα ή τέλος πάντων ότι είναι αυτός.
Εντάξει, καλό το αστείο με τον "Λαλάκη τον εισαγώμενο", αλλά μέχρι ένα σημείο. Μετά καταντάει κωμωδία η φάση με τους εμπαναστάτες της Ocean Drive.
Εγώ έπρεπε να του πάρω μία συνέντευξη.
Τρεις ερωτήσεις θα έκανα και θα έφευγε κλαίγοντας το παλικαράκι της φακής.Οπως οι Νεοδημοκρατες ειναι υπερ της ελευθερης αγορας και κατα του κρατισμου, αλλα οταν σκασει επιδοτηση και εσπα τρεχουνε.
-
Δεν ήταν τόσο κακός όσο λένε ο Στέφανος χθες στην συνέντευξη.
Ήταν συνέντευξη κονσέρβα όμως που αυτό το θεωρώ αρνητικό. Ήθελαν μάλλον να αποτρέψουν την οποιάδήποτε κοτσάνα που θα την έκαναν σημαία τα πετσωμένα.
Θα μου πει κάποιος στον Μητσοτάκη δίνουν απο πριν τις ερωτήσεις και δεν μπορεί να απαντήσει 2 λέξεις χωρίς να τις διαβάσει ή να τις έχει αποστηθίσει , αλλά δεν πάει έτσι.Τσίπρας και Ανδρουλακης δεν παίζονται στο ζωντανό , είναι πολύ ανώτεροι.
Τονίζει πολλές φορές τον όρο πατριωτική αριστερά με έμμεση αναφορά στον Παπανδρέου
Το έχει ξσνακάνει και στα βιντεάκια που ανέβαζε προεκλογικα στο Ζυριζα.
Το έχω ξαναγράψει πως μόλις το άκουσα πρώτη φορά έλιωσα , η αναφορά στην πατριωτική εξωτερική πολιτική του Ανδρέα είναι το ευαίσθητο σημείο μου.@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό και το υπόλοιπο στύλ του είναι λες και είναι AI generated που ακριβώς στοχεύει στην εύκολη και απλή σε νοήματα επικοινωνία που θέλουν οι άνθρωποι στην εποχή μας.
δεν το είχα παρατηρήσει και τόσο πολύ αλλά στο γυαλί γράφει απίστευτα καλά. Απίστευτη φωτογένεια. Σαν σταρ του σινεμά είναι και δη από τους πρωτοκλασάτους!!!
Εμένα πάντως δεν μου αρέσει , κάτι με χαλάει , και στο πρόσωπο και στο σώμα , πολύ βορειοευρωπαίος , δεν με κάνει να νιώθω οικοιότητα , ίσως όμως αυτό να είναι θετικό απο την άλλη για τον Ελληνάκο που θαυμάζει το ξένο/αμερικανιά πάντα ως ανώτερο.
Είχε πλάκα που την Κυριακή των εκλογών που τον επαιζαν συνέχεια τα κανάλια ο ένας μου μικρός (4 ετών) μου λέει "μπαμπα ο κύριος αυτός ποιος είναι , έχει ωραία μάτια , μιλάει αλλη γλώσσα; " (έτσι λέει όσους είναι ξένοι όλο το καλοκαίρι που βλέπει του τουρίστες )
Απο την άλλη πάντως δεν έχω βρεί γυναίκα να μην πεί πως δεν είναι κούκλος ενώ καποιες που έχουν ανεπτυγμένο το gay radar τους ορκίζονται πως δεν παίζει να είναι ομοφυλόφιλος.
-
-
Τα έχω πει μήνες νωρίτερα. Και με στοιχεία. Μας διαβάζει
-
@vagkirk Γενικά αυτό με τα ελληνικά του είναι θέμα. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Γιώργο Παπανδρέου. Είχες άγχος αν θα πει και θα συνταξει σωστά τα ελληνικά. Καταλαβαίνεις τι θέλει να πει αλλά τον έβλεπες πως έψαχνε τις λέξεις.
Να μου πεις, η πολιτική μετρά σε τελική ανάλυση και θα έχεις δίκιο αλλά σε καφενειακο επίπεδο μετράει και η εκφορά του λόγου.
Τεσπά, τους νέους, πολύ πιο νέους από εμάς πλέον, μπορεί να τους πιάσει, όπως και μια μερίδα επιχειρηματιών με δημοκρατικα ένστικτα. Τους συντηρητικούς, όχι.
Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, ο πατέρας του σε συντευξη του καθώς τον πίεζαν του ξέφυγε ενώ δεν ήθελε να το πει δημοσίως, πως ήταν πασοκος με τον Παπανδρέου και ότι τον γνώριζε και προσωπικά. Γενικά είπε στην οικογένειά τους υπήρχε αυτή η πολιτική τάση. Προς αυτήν την πλευρά του πολιτικού φάσματος. Όπως δηλαδή και στον Αλέξη.
Τέλος θα τονίσω άλλη μια φορά το επίπεδο που μπορούμε να κρατήσουμε, ειδάλλως είναι εμφανές το γιατί υπάρχει bulling σε κάθε κοινωνικά αδύναμη ομάδα ή μειονότητα. Οι ίδιοι το προκαλείτεν όταν σε καθημερινές συζητήσεις ρίχνετε το επίπεδο σε αυτό ενός κομπλεξικου 15 χρόνου εφήβου και δίνετε τέτοιο παράδειγμα στα παιδιά σας.
@vagkirk δεν το λέω για εσένα.
-
Τονίζει πολλές φορές τον όρο πατριωτική αριστερά με έμμεση αναφορά στον Παπανδρέου
Το έχει ξσνακάνει και στα βιντεάκια που ανέβαζε προεκλογικα στο Ζυριζα.
Το έχω ξαναγράψει πως μόλις το άκουσα πρώτη φορά έλιωσα , η αναφορά στην πατριωτική εξωτερική πολιτική του Ανδρέα είναι το ευαίσθητο σημείο μου.Tι το πατριωτικό αριστερό είχε η πολιτική του Ανδρέα;
Mας έβγαλε από το ΝΑΤΟ; Έδιωξε τις βάσεις; Mας απελευθέρωσε μήπως από τα δεσμά της ΕΟΚ;Για το πως αντιλαμβάνονται οι πραγματικοί αριστεροί την πατριωτική αριστερή εξωτ. πολιτική,δεν έκανε απολύτως τίποτα. Συνέχισε -με πιο λαοπλάνο τρόπο- την υπάρχουσα δυτική εξωτερική πολιτική της χώρας.
-
Ναι αλλά είναι πιασάρικη η ατάκα. Πατριωτική ριζοσπαστική αριστερά.
Και πλέον και παράταξη η ριζοσπαστική αριστερά.
Το επόμενο είναι να αλλάξει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Να γίνει ΠΑΡΙΖΑ...
Πατριωτική Ριζοσπαστική Αριστερά...Υφαντής... -
Απο την άλλη πάντως δεν έχω βρεί γυναίκα να μην πεί πως δεν είναι κούκλος ενώ καποιες που έχουν ανεπτυγμένο το gay radar τους ορκίζονται πως δεν παίζει να είναι ομοφυλόφιλος.
Σκεφτόμουν ότι η εικόνα και το Μαϊάμι κάτι μου θύμιζαν...
Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες
Φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες
Θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος
Μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος
Έλληνας νεοέλληνας
Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά
Και ψήλωσε η κοντούλα λεμονιά
Στα σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά
Δεν πάει το παπάκι στην ποταμιά...
Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή
Χαϊδέυει δώρο συσκευή
Σ' ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο
Πουλάκι ξένο
Πουλί χαμένο
Μου τρώει τα σπλάχνα
Δεν βγάζω άχνα
Φάκα Adidas μου 'πιασε τη φτέρνα
Μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα... -
Ξέρουμε ότι διόρισαν καινούρια Διοίκηση της ΑΑΔΕ, ώρες πριν τη συνεδρίαση όπου το υπάρχον συμβούλιο θα επικυρωνε το πρόστιμο 100 χιλιαδων στην ΕΥΠ για τις παρανομίες.
Αυτό που δεν έγινε ευρέως γνωστό, είναι ότι το κατάφεραν με τη μία και κρίσιμη ψήφο των Βελόπουλων, με αντάλλαγμα να μην πληρώσει αυτός τα 2 εκατομμύρια πρόστιμο για τις απατεωνιές του.
-
Τι θες μωρέ και εσύ; Μια ακόμα Παρασκευούλα στο failed state του Κουλιστάν, την Ευρωπαική Μπογκοτά.
Ας ασχοληθούμε όμως λίγο με το καταστατικό του ΚΚΕ, το αν ο Κασσελάκης είναι gay ή κρυφο-straight ή τον Πολάκη που καπνίζει.
-
Εγώ δεν έχω καταλάβει...
Αν βάλει πρόστιμο η ΑΔΑΕ (και όχι η ΑΑΔΕ @piliourits), στην ΕΥΠ, ποιός θα το πληρώσει;
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ δεν έχω καταλάβει...
Αν βάλει πρόστιμο η ΑΔΑΕ (και όχι η ΑΑΔΕ @piliourits), στην ΕΥΠ, ποιός θα το πληρώσει;
Ευχαριστώ για την ορθογραφική διόρθωση.
Βλέπω υπαινιγμό, ότι θα πλήρωναν τις 100 χιλιάδες ευρώ που με το τέχνασμα δεν επιβλήθηκαν στην ΕΥΠ, αυτοί που δεν θα εισπράξουν τα 2 εκατομμύρια προστίμων που χάρισαν στον απατεωνίσκο Βελόπουλο, για να συμμετέχει στο τέχνασμα.
Πολύ φοβάμαι ότι οι "δεξιοί" του φόρουμ θα μείνουν όπως είναι και δεν θα αλλάξουν ποτέ, ούτε απόψεις, ούτε την ερμηνεία της πραγματικότητας, όπου πάλι καλά που γλυτώσανε τα 100 χιλιάρικα πρόστιμο στον εαυτό τους, χαρίζοντας 2 εκατομμύρια ευρώ σε έναν απατεώνα ιδιώτη που δεν θα τους τα πληρώσει!
Μπράβο στην κυβέρνηση ΝΔ, αυτές είναι συμφέρουσες συμφωνίες και αυτά είναι τα μαθηματικά των τετραπέρατων δεξιών!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2