Μιας και έχουμε εκλογές ειπα και γω να κάνω μια εξαίρεση και να ξαναδιαβάσω τις 3-4 τελευταιες σελίδες εδώ να δω αν υπάρχει πολιτισμός στις αντικρουόμενες απόψεις μπας και επανέλθω. Δυστηχώς διαπίστωσα οτι δεν έχει αλλάξει τίποτα οπότε θα γράψω μόνο κάτι που με ενοχλεί πολύ στις εκλογές.
Λοιπόν εκτός από αυτούς που παραδοσιακά ψηφίζουν κάτι χωρίς να διαβασουν θέσεις/προγραμματα και απόψεις στελεχών ή να ασχοληθούν πολύ απλά γιατι ετσι εχω μάθει δεν εχω να πω κάτι
Για τα κομματόσκυλα επίσης δεν έχω να πω κάτι
Ομως για όλους τους υπολοίπους ανεξαρτητως τι ψηφίζετε θελω να εκφρασω κάτι που με πειράζει:
Με ενοχλεί πάρα πολυ που ολοι γνωρίζουμε οτι ενα πολύ μεγαλο ποσοστό ψηφίζουμε ουσιαστικά το μη χείρων βελτιστον, δηλαδή αυτό που θεωρούμε λιγότερο χειρότερο καθώς δεν βρίσκουμε/θεωρούμε κάποιον αρχηγό ή κόμμα αξίο για το καλύτερο και μετά βγαίνουν τα αποτελέσματα και αυτούς τους ψήφους τους πανυγυρίζουν λες και ταυτιζόμαστε με τις απόψεις τους.
Μακαρι να υπηρχε καποιος τρόπος να εκφράσω την δυσαρεσκεια μου ακόμα και σε αυτόν που ψηφίζω με κάποιον ψήφο αμφιβολίας. Δηλαδή όταν βγουν τα αποτελέσματα να το λάβουν υπόψιν τους πόσοι απλά τους ψήφισαν μη εχοντας και μεγαλη εμπιστοσύνη
Μπορει να λέω και βλακείες αλλά με ενοχλεί και ηθελα να το μοιραστω. Νιώθει καποιος το ίδιο?
Εδω να πω ότι το ακυρο/λευκό/ μη προσέλευση το θεωρώ λάθος
Φέτος λόγο ότι γίνομαι κουμπάρος στην Βόρεια Ελλάδα την ιδια μέρα των εκλογών λόγω ανωτέρας βίας δεν θα ψηφίσω καθόλου μετά από πάρα πολλά χρόνια αλλά αυτό το κάνω αναγκαστικά όχι συνειδητα. Δεν γίνεται να λείπω από τον γάμο αλλιώς θα εδινα το παρών όπως πάντα.