-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να γράψω κι ένα "γ@μιέται κι ο Τσίπρας" μια ακόμη φορά
Ο καθείς γράφει ό,τι θέλει, παρόλα αυτά στις 100 ειρωνίες περί ψήφου οι 101 είναι για την ψήφο στον Μητσοτάκη και ουδεμία για την ψήφο στον Τσίπρα παρόλο που και εδώ μέσα υπάρχουν μέλη που ομολογουμένως ψηφίζουν κατά κει αλλά δεν φαίνεται να σε ενοχλούν τόσο όσο "οι άλλοι". Πιθανότατα θεωρείς τον Τσίπρα "μικρότερο κακό...";
Ουδεμία υπόδειξη κάνω βεβαίως, απλά επισημαίνω το πως φαίνονται αυτά που γράφεις, εννοείται ότι όπως θέλεις θα συνεχίσεις! -
Αυτό ακριβώς, ο καθένας μας έχει την ελευθερία της γνώμης του.
Την οποία εκθέτει προς συζήτηση σε ένα φόρουμ.
Αντε να γράψω κι εγώ όπως εσείς:
μια φορά, μία, μισή φορά να βρίσκατε 1 πράγμα που έκανε ο Μητσοτάκης στραβό και να το λέγατε δημόσια, καημό το χω!
Δεν μπορεί να τα έχει κάνει ΟΛΑ τόσο τέλεια ή τόσο καλύτερα, που ΠΑΝΤΑ τον συνδράμετε και βάζετε μπροστά τα στήθη σας να τον προστατέψτε απ τους κακόπιστους αριστερούς....
-
This post is deleted! -
Αυτό ακριβώς, ο καθένας μας έχει την ελευθερία της γνώμης του.
Την οποία εκθέτει προς συζήτηση σε ένα φόρουμ.
Αντε να γράψω κι εγώ όπως εσείς:
μια φορά, μία, μισή φορά να βρίσκατε 1 πράγμα που έκανε ο Μητσοτάκης στραβό και να το λέγατε δημόσια, καημό το χω!
Δεν μπορεί να τα έχει κάνει ΟΛΑ τόσο τέλεια ή τόσο καλύτερα, που ΠΑΝΤΑ τον συνδράμετε και βάζετε μπροστά τα στήθη σας να τον προστατέψτε απ τους κακόπιστους αριστερούς....
Δεν νομίζω να κάνει κάποιος εδώ μέσα σταυροφορία "στήριξης" του Μητσοτάκη ανάλογη με την σταυροφορία "αντιπολίτευσης" που κάνεις εσύ.
Συνήθως η ημέρα ξεκινάει με κάποιο αρνητικό δημοσίευμα για την κυβέρνηση που κάνεις έσυ post, και όχι με κάποιο θετικό από κάποιον "φανατικό υποστηρικτή" του Μητσοτάκη που με την τσίμπλα στο μάτι σηκώθηκε να τον υμνήσει... Σε αυτά που κάνεις post μπήκε ποτέ κανείς στον κόπο να τα απαντήσει ως άλλος "κυβερνητικός εκπρόσωπος" όπως εννοείς;
Ούτε καν ο johan δλδ που είναι "κυβέρνηση σε αναμονή" δεν κάνει έτσι... Βγάζουν τόση φανατίλα τα γραπτά κάποιου άλλου;. Έχεις φάει και κανά δυο μπαν από υπερβολικό ζήλο, ειλικρινά στόχο της ζωής σου το έχεις βάλει να πέσει ο Μητσοτάκης;
-
Δεν θα το πάω καθόλου κομματικά, καθώς δεν χωράνε κομματικά σε περιπτώσεις εθνικής συμφοράς. Για αυτό θα μιλήσω μόνο θεσμικά, χωρίς καν αναφορά ονομάτων.
Είδα μόλις στις ειδήσεις ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας έστειλε επιστολή στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε αυτός να ερευνήσει εις βάθους το δυστύχημα των Τεμπών. Από που και ως που χρειάζεται ο Νο 2 Άρχοντας της χώρας (μετά την ΠτΔ) να στείλει ΑΝΟΙΚΤΗ επιστολή στον Νο 1 εισαγγελικό Λειτουργό της χώρας, για να κάνει αυτός την δουλειά του; Πόσο γελοίο δείχνει το Ελληνικό Κράτος με κάτι τέτοια; Θλίψη και ντροπή!!!
-
Ερωτήθηκε ο Πλεύρης τώρα το πρωί από την εκπομπή του ΣΚΑΙ "Αταίριαστοι" αν έχουν ευθύνη για το δυστύχημα στα Τέμπη.
Πλεύρης: Πρέπει να διερευνηθούν διαχρονικά οι ευθύνες από το 2000 και μετά.
Δημοσιογράφος: Επί κυβέρνησης σας έγινε το δυστύχημα και μάλιστα στην λήξη της 4ετίας!
Πλεύρης:Εν τω μεταξύ από το 2000 και μετά κυβέρνησαν :
ΝΔ : 2004-09, 2012-15 και 2019-23 σύνολο 12 χρόνια
ΠΑΣΟΚ : 2000-04, 2009-11 σύνολο 6 χρόνια
ΣΥΡΙΖΑ: 2015-19 σύνολο 4 χρόνια
και κάτι συγκυβερνήσεις από δω και από κει στην εποχή του ΔΝΤ. -
Οι μίζες είναι εδώ 200 χρόνια και σε θεσμική μορφή από το 1982.
-
@i-hasu said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΣΥΡΙΖΑ: 2015-19 σύνολο 4 χρόνιαΝΔ: 12 πρωταθλήματα!
ΠΑΣΟΚ: 6 πρωταθλήματα!
ΣΥΡΙΖΑ: 4 πρωταθλήματα!Να δούμε ποιος θα πάρει το φετινό. Ντέρμπι!
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν θα το πάω καθόλου κομματικά, καθώς δεν χωράνε κομματικά σε περιπτώσεις εθνικής συμφοράς. Για αυτό θα μιλήσω μόνο θεσμικά, χωρίς καν αναφορά ονομάτων.
Είδα μόλις στις ειδήσεις ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας έστειλε επιστολή στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε αυτός να ερευνήσει εις βάθους το δυστύχημα των Τεμπών. Από που και ως που χρειάζεται ο Νο 2 Άρχοντας της χώρας (μετά την ΠτΔ) να στείλει ΑΝΟΙΚΤΗ επιστολή στον Νο 1 εισαγγελικό Λειτουργό της χώρας, για να κάνει αυτός την δουλειά του; Πόσο γελοίο δείχνει το Ελληνικό Κράτος με κάτι τέτοια; Θλίψη και ντροπή!!!
Το φυσά και δεν κρυώνει ο κυρ-Κυργιάκος.
Ξέρεις τι είναι ένα μήνα πριν τις εκλογές να του σκάσει στα χέρια αυτή η μπόμπα;Τώρα; Σπασμωδικές κινήσεις.
Μέχρι και στον θεό θα στείλει επιστολή.Θλίψη για τους αδικοχαμένους.
Ξεφτίλα για τους κυβερνώντες. -
Πάντως γενικώς στον κύκλο μου οσμίζομαι για πρώτη φορά τέτοιας έκτασης σιχαμάρα και αηδία για το πολιτικό σύστημα γενικότερα. Συγκρίσιμη ίσως με την βαθύτερη μνημονιακή περίοδο αλλά χωρίς την αφελή μεσσιανική αντίληψη του τότε (θα μας σώσει ο αλέξης, οι πλατείες, ο θεός της ελλάδας κτλ). Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το πράγμα αλλά αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά το τι θα προκύψει πολιτικά από όλο αυτό μου φαίνεται τελείως απρόβλεπτο (ειδικά αν στις επόμενες εκλογές υπάρξει τιμωρητική ψήφος αντί αποχής ιδίως από νεαρόκοσμο).
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το φυσά και δεν κρυώνει ο κυρ-Κυργιάκος.
Ξέρεις τι είναι ένα μήνα πριν τις εκλογές να του σκάσει στα χέρια αυτή η μπόμπα;Τώρα; Σπασμωδικές κινήσεις.
Μέχρι και στον θεό θα στείλει επιστολή.Θλίψη για τους αδικοχαμένους.
Ξεφτίλα για τους κυβερνώντες.τον καταράστηκε ο Ερντογάν μετά την δική του καλοτυχία που είχε με τους σεισμούς και τις 50 χιλ. νεκρούς.
-
Πλεύρης: Πρέπει να διερευνηθούν διαχρονικά οι ευθύνες από το 2000 και μετά.
Δημοσιογράφος: Επί κυβέρνησης σας έγινε το δυστύχημα και μάλιστα στην λήξη της 4ετίας!
Πλεύρης:Τα ίδια που έλεγαν και οι συριζαίοι μετά το Μάτι...
Τι να πει ο μπούας; Ότι είχαν 4 χρόνια να το φτιάξουν και δεν το έφτιαξαν; Εντάξει οι προηγούμενοι δεν το έφτιαξαν, ε και; Δεν φτάνουν 4 χρόνια για ένα τέτοιο έργο; Η πυραμίδα του Χέοπος είναι;Υβρις... Τα ίδια είχαν και οι ζαίοι, νόμιζαν ότι θα κυβερνούν για πάντα. Έτσι και τούτοι εδώ έκατσαν πάνω στις δημοσκοπήσεις και τό 'ριξαν στον χαβαλέ. Δυστυχώς η ύβρις τους σκοτώνει πολίτες, όχι τους ίδιους.
-
Για τον Πήλιου που λέτε πάντως μια χαρά τα έχει χώσει στους Συριζαίους αρκετές φορές , και το ότι μπήκε μετά το 2019 στο συγκεκριμένο τοπικό δεν λέει τίποτα.
Το 2019 συνέχισε αυτό το τοπικό στην νέα μορφή του forum και ως πρώτη ανάρτηση έχει τον αυγουλομάτη.
Και εγώ είμαι νωρίτερα απο το 2019 μέλος και δεν είχα είναι η αλήθεια δει τι γινόταν επι περήφανης διαπραγμάτευσης αλλά και παλιότερα στο συγκεκριμένο τοπικό.
Για την αυτοκίνηση κυρίως έμπαινα εδώ.
Για κάποιο λόγο η ανάγκη μου να γράψω κάτι πολιτικό στο 4Τ δημιουργήθηκε επι...άριστης διακυβέρνησης κάπου εκεί στην Covid περίοδο.
Και για να το κλείσω , κριτική πρέπει να κάνουν στην κυβέρνηση τόσο οι σκεπτόμενοι πολίτες όσο και τα ΜΜΕ.
Η αντιπολίτευση κρίθηκε απο τους πολίτες στις εκλογές και καταδικάστηκε η πολιτική της , και φαντάζομαι , δεν το έχω ψάξει η διακυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να κρίθηκε και σε αυτό το τοπικό αδυσώπητα.Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα , οι κυβερνήσεις πρέπει απο πλέυράς κριτικής να είναι πάντα στημένες στον τοίχο και να αξιολογούνται αυστηρά.
Αυτό με τα ΜΜΕ επι της παρούσας κυβέρνησης και τα πλείστα Κουλάδικα μαγαζάκια στα ΜΚΔ που ακόμη και τέτοιες τραγωδίες προσπαθούν να ξεπλύνουν είναι μοναδικό στην ιστορία.
Πάντα υπήρχαν πιστά κομματόσκυλα απο όλες τις πλευρές αλλά αυτό το πράγμα που ζούμε είναι εκτός πραγματικότητας με την ΝΔ.PS: Υπάρχει δυνατότητα για την επιλογή auto like μόλις κάποιο μέλος κάνει μια ανάρτηση;;
Θέλω να τσεκάρω με αυτό τον τρόπο τον χρήστη @civil357
Είναι δυνατόν να γράφει κάποιος τόσο μεστά , αιτιολογημένα , δεμένα και επιχειρηματολογημένα από ολες τις πλευρές ;;;;;;
Και σε ζητήματα ακόμη στα οποία διαφωνώ , και στα αυτοκινητιστικά ακόμη!!!! -
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως γενικώς στον κύκλο μου οσμίζομαι για πρώτη φορά τέτοιας έκτασης σιχαμάρα και αηδία για το πολιτικό σύστημα γενικότερα.
Προσωπικά είναι η πρώτη φορά εδώ και τόσες εκλογικές αναμετρήσεις που δεν ξέρω τι να ψηφίσω. Φαντάζομαι και πολλοί άλλοι.
-
Πάντως γενικώς στον κύκλο μου οσμίζομαι για πρώτη φορά τέτοιας έκτασης σιχαμάρα και αηδία για το πολιτικό σύστημα γενικότερα. Συγκρίσιμη ίσως με την βαθύτερη μνημονιακή περίοδο αλλά χωρίς την αφελή μεσσιανική αντίληψη του τότε (θα μας σώσει ο αλέξης, οι πλατείες, ο θεός της ελλάδας κτλ). Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το πράγμα αλλά αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά το τι θα προκύψει πολιτικά από όλο αυτό μου φαίνεται τελείως απρόβλεπτο (ειδικά αν στις επόμενες εκλογές υπάρξει τιμωρητική ψήφος αντί αποχής ιδίως από νεαρόκοσμο).
θεμα χρονου ειναι τα παπουδια, ηλικιακα ή απο επιδιωξη, να ξεχασουν.
ενα χαρτζηλικακι εκτακτο επιδομα πασχα ή για να πιασουν τον μαη, λιγο σουρβάιβορ και τελος ολα. εκει θα κριθουν και οι εκλογες. θα εχει και λιγη γαρνιτουρα αυξησης κατωτατου.
οι νεωτεροι ασχολουνται τωρα, μεχρι να βγει επιδοτηση για νεο κινητο ή γουατέβερ, γενικα η γενια μενω με τη μαμα οτι και να πιστευει, θα ψηφισει εκει που δειχνει το δακτυλο του μπαμπα.ειναι βαθεια η κριση.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως γενικώς στον κύκλο μου οσμίζομαι για πρώτη φορά τέτοιας έκτασης σιχαμάρα και αηδία για το πολιτικό σύστημα γενικότερα.
Προσωπικά είναι η πρώτη φορά εδώ και τόσες εκλογικές αναμετρήσεις που δεν ξέρω τι να ψηφίσω. Φαντάζομαι και πολλοί άλλοι.
Μακάρι να υπάρξει στον πρώτο κύκλο εκλογών τεράστια τιμωρητική ψήφος.
Να χεστούν πάνω τους.Να ξεκουμπιστεί ο ακατανόμαστος , να πάρει πόδι και ο Τσίπρας και να έρθουν νέοι στην Προεδρία να συνεργαστούν μεταξύ τους οι τρείς πρώτοι και να προχωρήσουμε με κοινό μέτωπο για πρώτη φορά στην Ιστορία μας ως χώρα.
(τώρα αν πάτε και βγάλετε κανένα Άδωνι στην προεδρία εκεί είναι αλλο θέμα , θα είμαστε και επίσημα άξιοι της μοίρας μας)
-
Για όσους δεξιούς δυσαρεστούνται γιατί κρίνω τον κάθε κυβερνήτη και τι ύφος είναι αυτό, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω.
Στη χώρα που κοιτάμε τη δουλίτσα μας και τα μμε είναι γεμάτα μπουκωμενους παπαγάλους με 6ψήφιες μηνιαίες αποδοχές, αφου έκανα και μετανάστης επέλεξα να γυρίσω στη λαϊκή γειτονιά μου να ζήσω χωρίς αμερικαν ντριμ και θα τα χώνω όπως γουστάρω όσο μπορώ και μου επιτρέπεται στον κάθε κερατά που ζει εις βάρος μας. Υγεία εύχομαι και καλά κρασιά.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
θεμα χρονου ειναι τα παπουδια, ηλικιακα ή απο επιδιωξη, να ξεχασουν.
ενα χαρτζηλικακι εκτακτο επιδομα πασχα ή για να πιασουν τον μαη, λιγο σουρβάιβορ και τελος ολα. εκει θα κριθουν και οι εκλογες. θα εχει και λιγη γαρνιτουρα αυξησης κατωτατου.
οι νεωτεροι ασχολουνται τωρα, μεχρι να βγει επιδοτηση για νεο κινητο ή γουατέβερ, γενικα η γενια μενω με τη μαμα οτι και να πιστευει, θα ψηφισει εκει που δειχνει το δακτυλο του μπαμπα.ειναι βαθεια η κριση.
α! θα σε μαλώσω γάτουλα!
Τον Σασμό ξέχασες...!... -
Ο καθένας μας είναι στρατευμένος με τον τρόπο του τύπε μου, μη μασάς. Ο ισαποστάκιας "ορθολογιστής" ξεπλένης και η αριστερή μπουγαδιέρα μοιράζονται περισσότερα κοινά από όσο αρχικά φαίνεται. Από την άλλη είναι γνωστό πχ ότι ο ζηλωτής και καλά "ουδέτερος" αγνωστικιστής μπορεί να είναι τόσο φανατικά αντιχριστιανός όσο ο εξτρεμιστής μουσουλμάνος. Εν ολίγοις, και κρίνοντας από τον εαυτό μου, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ο καθένας μας αφιόνι πουλάει τελικά ενόσω επιμένει εμφατικά στις απόψεις του και καταλήγει να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να γράφει τις δημοσιεύσεις του αντί να διαβάζει προσεκτικά τις δημοσιεύσεις των άλλων.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΣΥΡΙΖΑ: 2015-19 σύνολο 4 χρόνιαΝΔ: 12 πρωταθλήματα!
ΠΑΣΟΚ: 6 πρωταθλήματα!
ΣΥΡΙΖΑ: 4 πρωταθλήματα!Να δούμε ποιος θα πάρει το φετινό. Ντέρμπι!
Αδικία να μη προσμετράτε τους "τίτλους" των πράσινων και μπλε ομαδάρων από το 1974. 10 επιπλέον τίτλους η ΝΔ και 16 η Πασοκάρα.
Ισοβαθμία στην κορυφή.. Όχι απλό ντέρμπυ,σούπερ ντέρμπυ! Και τα μυαλά στα κάγκελα (ή στο μίξερ)..
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2