-
Χθες απεργία σε κάποια τράπεζα.
Ας δούμε τι έκαναν 5 απεργοί την ημέρα της απεργίας. Όλοι είναι γνωστοί μου, πρώην συνάδελφοι:
(1) Ο ένας πήγε στο εξοχικό για μπάνιο με την οικογένεια.
(2) Ο άλλος κανόνισε ποδόσφαιρο 5χ5
(3) Ο τρίτος βγήκε σεργιάνι για αγορά Γερμανικού σπορ αυτοκινήτου.
(4) Ο τέταρτος πήγε με την ερωμένη για μπάνιο προς Σούνιο
(5) Η πέμπτη (γυναίκα) την αφιέρωσε σε ψώνια στο κέντρο της Αθήνας γιατί πλησιάζουν οι καλοκαιρινές ραστώνες.Αυτοί είναι οι σύγχρονοι απεργοί, επαναστάτες, ταγάρια που θα αλλάξουν το σύστημα.
Και τι έμεινε από όλο αυτό; Κάποιοι ενοικιαζόμενοι υπάλληλοι να γαμιοuνται στην δουλειά γιατί κάποιοι άλλοι "απεργούσαν" και κάποιοι 10 νοματαίοι με ντουντούκες να ουρλιάζουν για τα δίκια του Λαού...κάπου στο κέντρο της Αθήνας.
Κατά τα άλλα φταίει ο Άδωνις...
-
Όπως τα λες Στορμ....τα ίδια ζούσα όσα χρόνια δούλευεα σε τράπεζες. Και πολλά άλλα τέτοια....όπως και χρήματα κάτω από το τραπέζι για να μην κλεισουν καταστήματα κλπ. Για αυτό ο πρόεδρος του συλλόγου στην μια από αυτές τις τράπεζες κυκλοφορούσε με BMW 335i με όλα τα έξτρα....για τον λαϊκό αγώνα...αχαχα!!!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δυστυχώς εννιά στους δέκα,δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η αποχή είναι αυτό που βολεύει το κατεστημένο
Ρε λέτε να έχουν σατανικό σχέδιο να φτάσουν τη βενζίνη 3€ για να μην πάει κανένας στο χωριό του να ψηφίσει;
Ευθυμησαμε!
-
Γιοματος ο τόπος από 40-45χρονους που μόνο με το μισθό του ΙΤ έχτισαν μονοκατοικίες. Και οι εντερπρενερ πατεράδες τους δεν έκλεψαν ποτέ δραχμή φόρου. Ποτέ. Πρεπει να το πιστέψουμε αυτό. Γενικά οι προ κρίσης ΕΕ σε τίποτα δεν εφταιξαν και οι τωρινοί ΕΕ δεν πληρώνουμε τις δικές τους αρπαχτές. Άγιοι άνθρωποι. Για τα υπόλοιπα όπως έχουμε πει:
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γιοματος ο τόπος από 40-45χρονους που μόνο με το μισθό του ΙΤ έχτισαν μονοκατοικίες. Και οι εντερπρενερ πατεράδες τους δεν έκλεψαν ποτέ δραχμή φόρου. Ποτέ. Πρεπει να το πιστέψουμε αυτό. Γενικά οι προ κρίσης ΕΕ σε τίποτα δεν εφταιξαν και οι τωρινοί ΕΕ δεν πληρώνουμε τις δικές τους αρπαχτές. Άγιοι άνθρωποι.
Πολύ σωστά...με πρωτεργάτη της λαμογιάς, της κλεψιάς και της τεμπελίας τον ΑΓΠ...καταστροφέα του τόπου!!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πολύ σωστά...με πρωτεργάτη της λαμογιάς, της κλεψιάς και της τεμπελίας τον ΑΓΠ...καταστροφέα του τόπου!!
Ακριβώς.. Δίδαξε την προδοσία εν καιρό Ειρήνης ως πρωτεργάτης με τις στρατιές διορισμένων κομματόσκυλων και επαγγελματίες επίτροπους.
Απομύζησαν τον τόπο και υπονόμευσαν το μέλλον των επόμενων γενιών με τις μηνιαίες κλεπταποδοχές και τα τζόκερ αποστράτευσης.
Πίσσα και πούπουλα σε τέτοιες λογικές και μακάρι όλα τα μακάρι να μην τα ξαναζήσουμε ποτές.
Αν και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος όσο ισχύει το "μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει " είτε μιλάμε για πολίτες είτε για πολιτικούς
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ακριβώς.. Δίδαξε την προδοσία εν καιρό Ειρήνης ως πρωτεργάτης με τις στρατιές διορισμένων κομματόσκυλων και επαγγελματίες επίτροπους.
Απομύζησαν τον τόπο και υπονόμευσαν το μέλλον των επόμενων γενιών με τις μηνιαίες κλεπταποδοχές και τα τζόκερ αποστράτευσης.
Πίσσα και πούπουλα σε τέτοιες λογικές και μακάρι όλα τα μακάρι να μην τα ξαναζήσουμε ποτές.
Αν και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος όσο ισχύει το "μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει"
-
Γιοματος ο τόπος από 40-45χρονους που μόνο με το μισθό του ΙΤ έχτισαν μονοκατοικίες. Και οι εντερπρενερ πατεράδες τους δεν έκλεψαν ποτέ δραχμή φόρου. Ποτέ. Πρεπει να το πιστέψουμε αυτό. Γενικά οι προ κρίσης ΕΕ σε τίποτα δεν εφταιξαν και οι τωρινοί ΕΕ δεν πληρώνουμε τις δικές τους αρπαχτές. Άγιοι άνθρωποι.
Ο Σημίτης είναι ο καταστροφέας αλλά ήταν και αυτός υπουργός του για αυτό έχει και ο Ανδρέας τις ευθύνες του που του παρέδωσε το κόμμα.
-
Αν κάτι μείνει από την σημερινή κυβέρνηση, αυτό θα είναι το "πλατφόρμα - επίδομα". Αν βάλω κάτω να γράψω τους σχετικούς συνδυασμούς από λεφτά που δόθηκαν αυτά τα 4 χρόνια, δεν με φτάνει μια σελίδα του φορουμ. Θλιβερή αποτίμηση για μια (υποτίθεται) φιλελεύθερη κυβέρνηση που επαγγελονταν φοροαπαλλαγές. Να θυμίσω ότι π.χ 20 χρόνια πριν, οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε είδους εκπιπταν του εισοδήματος. Από την κυβέρνηση ΝΔ αυτό ούτε καν ακουστηκε... Ολοταχώς με την όπισθεν...
-
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Σημίτης είναι ο καταστροφέας αλλά ήταν και αυτός υπουργός του για αυτό έχει και ο Ανδρέας τις ευθύνες του που του παρέδωσε το κόμμα.
Δεν του το παρέδωσε.
Το κέρδισε από τον Ακη σε εσωτερικές εκλογές της κοινοβουλευτικής ομάδας.Από την άλλη θα ήταν ένα στοίχημα, αν το είχε ο Ακης όλο το πασοκ...
Θα έκλεβαν συλλογικά περισσότερο, από όσο επί κινέζου, ή θα ήταν μονοφαγάς...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν κάτι μείνει από την σημερινή κυβέρνηση, αυτό θα είναι το "πλατφόρμα - επίδομα". Αν βάλω κάτω να γράψω τους σχετικούς συνδυασμούς από λεφτά που δόθηκαν αυτά τα 4 χρόνια, δεν με φτάνει μια σελίδα του φορουμ. Θλιβερή αποτίμηση για μια (υποτίθεται) φιλελεύθερη κυβέρνηση που επαγγελονταν φοροαπαλλαγές. Να θυμίσω ότι π.χ 20 χρόνια πριν, οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε είδους εκπιπταν του εισοδήματος. Από την κυβέρνηση ΝΔ αυτό ούτε καν ακουστηκε... Ολοταχώς με την όπισθεν...
Οπως και οι τόκοι πρώτης κατοικίας.
Αυτά τα έκοψαν οι δανειστές. -
Δεν θέλω να γίνω υποστηρικτής κανενός κόμματος, όπως μου βγάζουν και το όνομα σε κάθε συζήτηση. Αλλά ειναι αυτο που σας λέω συνέχεια. Δεν μπορεί η οικονομία να κινηθεί από μόνη της. Σας το λέω με κάθε τρόπο αλλά δεν θέλετε να το δεχτείτε. Όσοι και αν έρθουν στην κυβέρνηση στο ίδιο αποτέλεσμα θα φτάσουν.
Η αγορά χριεαζεται επιδόματα για να κινηθεί
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το κέρδισε από τον Ακη σε εσωτερικές εκλογές της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Χειρότερα αποκλείεται να τα πήγαινε, να σου θυμίσω μερικά κατορθώματα του Σημίτη η είσοδος στο ευρώ και η στήριξη στον Τζανίκο.
-
Η είσοδος στο Ευρώ, ήταν Εθνική Απόφαση και Πολιτική από το 1961 που συνδεθήκαμε με την ΕΟΚ και από το 1981 που γίναμε μέλος της.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν θέλω να γίνω υποστηρικτής κανενός κόμματος, όπως μου βγάζουν και το όνομα σε κάθε συζήτηση. Αλλά ειναι αυτο που σας λέω συνέχεια. Δεν μπορεί η οικονομία να κινηθεί από μόνη της. Σας το λέω με κάθε τρόπο αλλά δεν θέλετε να το δεχτείτε. Όσοι και αν έρθουν στην κυβέρνηση στο ίδιο αποτέλεσμα θα φτάσουν.
Εχει ανοίξει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, για flat tax στην χώρα.
Νομίζω ότι θα ήταν μία καλή ιδέα, ένα 15 το πολύ 18 %, με ένα μικρό αφορολόγητο των 3-5000 ευρώ.
-
Ναι βρε lap, αλλά πάλι πέφτουμε στα ίδια σκ@τ@ των ζαιων και της σχετικής ψηφιθηριας. Fuel pass για όλο τον κόσμο με οικογενειακό εισόδημα 33Κ συν όσα από τα παιδιά. Ρώτησε κανείς τον δικαιούχο τι περιουσία έχει; Προσωπικά η μόνη μου περιουσία είναι ο μισθός μου, αν τον χάσω φτωχυνα, ως πότε θα επιδοτω κόσμο με σπίτια, αμάξια, θυρίδες και δεν συμμαζευεται μόνο και μόνο επειδή δηλώνω περισσότερα;
-
Εχει ανοίξει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, για flat tax στην χώρα.
Νομίζω ότι θα ήταν μία καλή ιδέα, ένα 15 το πολύ 18 %, με ένα μικρό αφορολόγητο των 3-5000 ευρώ.
Ενδιαφέρουσα εφοσον αναπτυχθούν σωστά επιχειρήματα απο καθε πλευρά.
Είναι θέμα οικονομοτεχνικο και λιγότερο φιλοσοφικό αν και έχει την φιλοσοφική και ηθική του διάσταση.
Δεν μπορεί κάποιος να έχει άποψη έτσι ελαφρά τη καρδία επειδή θέλει να πληρώνει λιγότερα.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι βρε lap, αλλά πάλι πέφτουμε στα ίδια σκ@τ@ των ζαιων και της σχετικής ψηφιθηριας. Fuel pass για όλο τον κόσμο με οικογενειακό εισόδημα 33Κ συν όσα από τα παιδιά. Ρώτησε κανείς τον δικαιούχο τι περιουσία έχει; Προσωπικά η μόνη μου περιουσία είναι ο μισθός μου, αν τον χάσω φτωχυνα, ως πότε θα επιδοτω κόσμο με σπίτια, αμάξια, θυρίδες και δεν συμμαζευεται μόνο και μόνο επειδή δηλώνω περισσότερα;
Και η περιουσία είναι εν δύναμη εκποίηση. Δηλαδή τρέχα γυρευε για να βγει ο μήνας.
Συμφωνώ πολλές φορές μαζι σου για τα χαμένα επιδόματα σε λάθος δικαιούχους.
-
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν του το παρέδωσε.
Το κέρδισε από τον Ακη σε εσωτερικές εκλογές της κοινοβουλευτικής ομάδας.Από την άλλη θα ήταν ένα στοίχημα, αν το είχε ο Ακης όλο το πασοκ...
Θα έκλεβαν συλλογικά περισσότερο, από όσο επί κινέζου, ή θα ήταν μονοφαγάς...
+1 σε criuser
Aπό τον τυχοδιώκτη,πολιτικό απατεώνα (ΑΓΠ), το Πασοκ είχε να επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα (Κινέζος) ή Χάρυβδη (Άκης)... -
Ο Σημίτης κληρονόμησε ένα ΠΑΣΟΚ σχεδόν συμορία. Ήταν αδύνατον να τους ελέγξει. Για τα δεδομένα που βρήκε, δεν θα τον χαρακτήριζα κακό. Έκανε και δουλίτσα ο κοντός...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2