-
Ωραίος ο Αλεξ, αυτές τις ώρες νομίζω ότι χρειάζεται μια κάποια συναίνεση και κοινή αντιμετώπιση του θέματος.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ΣΚ λοιπόν ο εθνικός τριμαλαξ πήγε που αλλού και στον πιο που αλλού
Δεν πιστεύω να μας κοροϊδεύει πάλι...εσειςςςς;;;;Δεν καταλάβα τίποτα!!! Σαν τον γάτο μιλάς....σε ποιους αναφέρεσαι?
-
Ένας είναι ο αυναδωνις αγαπητέ...το χειρότερο με διάφορα υποπροϊόν όλης αυτής της περιόδου.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ένας είναι ο αυναδωνις αγαπητέ...το χειρότερο με διάφορα υποπροϊόν όλης αυτής της περιόδου.
Αααα για αυτόν λές!!! Τον καλύτερο πολιτικό που έχει η χώρα αυτή τη στιγμή....ΟΚ!
-
Ερώτηση προς υπερασπιστές του διασώστη
Γιατί τόση αναστάτωση/κάψιμο για να βγει αληθινός ο συγκεκριμένος κύριος;
Άντε και βγήκε αληθινός και ισχύουν όλα αυτά που λέει.
Τι συμπέρασμα θα βγει και τι θα σημαίνει αυτό γενικότερα; -
Εμένα πάλι άλλο με κόφτει.
Πες ότι συμφωνώ να μην πνίγετε κάνεις άσχετα με τον τρόπο που επιλέγει να μπουκάρει και ποιος τον βοηθάει,πόσο μάλλον παιδάκια.
Αντε να συμφωνήσω να πέσουν λεφτά για καλύτερςε συνθήκες σε δομές κλπ.Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, μικροί - μεγάλοι, τώρα - μετά- σε λίγα χρόνια τι συναισθήματα έχουν - θα έχουν για την δόλια την πατρίδα μας? Τι θα θέλουν?
Εκεί νομίζω είναι όλη η ουσία.
-
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, μικροί - μεγάλοι, τώρα - μετά- σε λίγα χρόνια τι συναισθήματα έχουν - θα έχουν για την δόλια την πατρίδα μας? Τι θα θέλουν?
Αν πας και κάτσεις ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στην Φλόριντα και την γυρίσεις θα καταλάβεις τι ακριβώς θα συμβεί και στην Ελλάδα.
-
Εγώ πάλι βλέπω αλλού την ουσία. Έβγαλε ο Κούλογλου σε συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο έναν τύπο με την ιδιότητα του διασώστη-ακτιβιστή (τι είναι τούτο?) που κατηγορεί το Ελληνικό λιμενικό για απαγωγές-δολοφονίες και δυσφημίζει τη χώρα.
Αύριο μπορεί ένας άλλος βουλευτής να βγάλει έναν αναρχικό με την ιδιότητα του επαναστάτη-αυτονομιστή και να πει ότι η αστυνομία τους καίει ζωντανούς στα εξάρχεια.
Μεθαύριο άλλος βουλευτής μπορεί να βγάλει ένα τσοπάνο-κτηνοτρόφο από την Ήπειρο που να πει ότι ο Ελληνικός στρατός που φυλάει τα σύνορα σκορώνει τους λαθρομετανάστες Αλβανούς.
Αυτά είναι επικίνδυνα παιχνίδια. Αν δεν τα σταματήσεις στην αρχή και δεν βάλεις τη δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ώστε κάθε τυχαίος που μιλάει δημοσίως να έχει την ευθύνη και τις συνέπειες των λόγων του, ξεφτιλίζεσαι σα χώρα και κινδυνεύεις.
Αν από την άλλη ο τυχαίος έχει δίκιο και μπορεί να το αποδείξει, δεν μπορεί να δέχεται ένα πολιτισμένο κράτος τα σώματα ασφαλείας του να συμπεριφέρονται σαν κακοποιοί. Αν το κάνουν στους λαθρομετανάστες και θεωρηθεί φυσιολογικό, θα το κάνουν και σε μας κάποια στιγμή.
Φυσικά η ΝΔ το βλέπει πολιτικά το θέμα, δεν τη νοιάζουν τέτοιες λεπτομέρειες. Τρίβουν από τώρα τα χέρια τους. Θα δείχνουν σε σποτάκι τον Κούλογλου και τον Ιάσονα πριν τις εκλογές και θα πανηγυρίζουν...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, μικροί - μεγάλοι, τώρα - μετά- σε λίγα χρόνια τι συναισθήματα έχουν - θα έχουν για την δόλια την πατρίδα μας? Τι θα θέλουν?
Αν πας και κάτσεις ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στην Φλόριντα και την γυρίσεις θα καταλάβεις τι ακριβώς θα συμβεί και στην Ελλάδα.
Επειδή αυτό που μου λες δεν πρόκειται να το κάνω, για πες μου να ξέρω τι συμβαίνει εκεί?
-
Οι εποχές είναι πονηρές. Αν είναι να έρθουν μετανάστες πρέπει να έρθουν με καλές προυποθέσεις, πρόνοια, κατοικίες, εργασία κλπ. Όχι χειμαδιό πεταμένοι από εδώ και από εκεί και όποιος αντέξει. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ακριβώς είναι στο μυαλό της "άρχουσας τάξης" που ψάχνει φθηνό δυναμικό για χωράφια, ξενοδοχεία, κατασκευές κλπ. Τα παραδείγματα (Μανωλάδα, τουριστικά νησιά) μιλάνε από μόνα τους.
Αν τα πράγματα αφεθούν στην τύχη τους, είναι σαφές οτι οι άνθρωποι αυτοί σε λίγα χρόνια δεν θα τρέφουν καθόλου φιλικά αισθήματα για την χώρα που τους φιλοξενεί και θα είναι επιρρεπείς στην οποιαδήποτε προπαγάνδα.
Δεδομένων των παραπάνω, η "χωρητικότητα" της χώρας είναι συγκεκριμένη και όχι μεγάλη, οτιδήποτε άλλο του στυλ "χάνονται και λιάζονται" είναι την συγκεκριμένη περίοδο κουταμάρα. Δεν είναι όλες οι εποχές ίδιες. Ούτε πριν 30 χρόνια είμαστε που απορροφήθηκε το κύμμα των ανατολικών, ούτε το 15 που ήταν όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί για να φτάσουν οι μετανάστες στην Γερμανία.
ΥΓ: Δεν έχω καταλάβει αν οι καταγγελίες αφορουν pushbacks η το ότι το λιμενικό μας σκοτώνει (=πνίγει) κόσμο στο Αιγαίο. Η δεύτερη περίπτωση είναι προφανώς πολύ σοβαρή, το είπε όντως αυτό χωρίς να έχει πάει με στοιχεία στον εισαγγελέα;
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επειδή αυτό που μου λες δεν πρόκειται να το κάνω, για πες μου να ξέρω τι συμβαίνει εκεί?
Η Φλόριντα μοιάζει σε πολλά με την Ελλάδα.
Όταν κατέβηκα από το αεροπλάνο στο διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι έφαγα το πρώτο πακέτο. Κανείς δεν μιλούσε Αγγλικά/Αμερικάνικα. Όλοι λατίνοι, Ισπανικά, Πορτορικανά, Μεξικάνικα και κάτι τέτοιες γλώσσες. Παντού μετανάστες. Όταν λέω παντού, κυριολεκτώ. Ακόμη και στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων που πήγα μετανάστες ήταν.
Αυτό που θέλω να πω για μην μακρηγορώ είναι ότι η πολυπολιτισμικότητα τα έχει ισοπεδώσει όλα. Εύκολα η Φλόριντα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μία ανεξάρτητη λατινική χώρα.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andreas72 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τράβα να πάρεις την μπάλα από την εξέδρα μόνος σου τώρα.
Εγώ πάντως νομίζω ότι πρέπει να την πάρει από τα δίχτυα...
Έχετε μπερδέψει τα δίχτυα και βάζετε συνέχεια αυτογκόλ ρε παιδιά. Δεν πειράζει, το παιχνίδι έχει σημασία όχι το αποτέλεσμα, δεκαετίες τώρα...
Αχαχαχα... Καλό. Αλλά στη γραμμή Κούλη. Είσαστε όλοι υπέρ της επικοινωνίας και όχι υπέρ της ουσίας.
Η αντιπαράθεση γίνεται με επιχειρήματα (όπως αυτά που ανεφερε ο piliou αρχικά) και όχι με γενικεύσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα.
Μάθετε μπαλίτσα... -
Η ουσία είναι ότι πολλά από τα site που βάζει σαν πηγές το μέλος Piliourits είναι ύποπτα για προβλήματα IT ασφαλείας και κόβονται από μεγάλα επιχειρησιακά δίκτυα, κυρίως Τραπεζικά και κυβερνητικά εκτός Ελλάδας.
Για ψάξτε το λίγο περισσότερο και προσοχή στο surfing...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι, μόνο οι "τούρκοι" απαγορεύουν(;) την είδοδο μεταναστών...
Σκανδιναυοί αναθεωρούν, Άγγλοι νόου, Ιταλοί μια από τα ίδια, για Πολωνούς και βαλτικές μην μιλήσω (ξέρω, δεν είναι δημοκράταροι αυτοί), καλά για αυστριακούς και ούγγρους άστο (ξέρω, είναι ακροδεξιοί). Οι μόνοι που προς το παρόν είναι ανεκτικοί είναι οι Γερμανοί για προφανείς λόγους (ακόμη ψάχνουν εργατικό δυναμικό).
Εμείς σε ποιος πρέπει να μοιάσουμε αφού δεν θέλουμε να μοιάσουμε στους "Τούρκους"; Ποιοι είναι επιτέλους σε αυτή την γη που αφήνουν σουλάτσα μεταναστών ανεξέλεγκτα και "κάνουν το σωστό"; Ποιο είναι το σωστό; Να το εξετάσουμε βρε αδερφέ...Ποιες οι επίσημες καταδίκες της χώρας; Ποιοι να μας καταδικάσουν; Αυτοί που τους ζητήσαμε να πάρουν 1000 παιδιά πριν κάτι χρόνια και δεν πήραν κανένα; Μπας και να ανοιχτούν και οι πύλες στοιν Εβρο (φαντάζομαι και εκεί pushbacks θεωρούνται). Πάντως η Frontex "είναι ακόμη εδώ" (γιατί μας είχαν διαβεβαιώσει ότι είμαστε τόσο κακοί και ανάλγητοι που θα έφευγε πάραυτα).
Καταπέλτης γιατί δεν έχω προλάβει να γράψω...
Ακριβώς για όλα τα παραπάνω είναι προδότης ο προδότης.
Να θυμίσω και τα στρατόπεδα στο Καλαί, την Λαμπεντούσα, την Θέουτα και πολλά ακόμα και τελικά ψάχνω να βρω αν υπάρχουν ΜΛΚΣ ευρωπαίοι που δέχονται όποιον θέλει να έλθει υπάρχουν ?ΚΑΝΕΝΑΣ, εκτός από τους Γερμανούς, που όμως πρέπει πρώτα να μπεις σε άλλη χώρα, μετά να μάθεις γερμανικά σε 3 μήνες και διάφορα ακόμα που μου είπε ο Σύρος φίλος μου που είναι 30 χρόνια στην Ελλάδα οικοδόμος και προσπάθησε στην κρίση να πάει γερμανία...
Μόνο πως είναι φτιαγμένο το ντιεστζι δεν τον ρώτησαν και φυσικά γύρισε πίσω.
Οπότε ο προδότης είναι με την βούλα προδότης και απορώ τι κάνει ο αρμόδιος...
Μάλλον θα έχει στομαχικό πρόβλημα...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι εποχές είναι πονηρές. Αν είναι να έρθουν μετανάστες πρέπει να έρθουν με καλές προυποθέσεις, πρόνοια, κατοικίες, εργασία κλπ. Όχι χειμαδιό πεταμένοι από εδώ και από εκεί και όποιος αντέξει. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ακριβώς είναι στο μυαλό της "άρχουσας τάξης" που ψάχνει φθηνό δυναμικό για χωράφια, ξενοδοχεία, κατασκευές κλπ. Τα παραδείγματα (Μανωλάδα, τουριστικά νησιά) μιλάνε από μόνα τους.
Αν τα πράγματα αφεθούν στην τύχη τους, είναι σαφές οτι οι άνθρωποι αυτοί σε λίγα χρόνια δεν θα τρέφουν καθόλου φιλικά αισθήματα για την χώρα που τους φιλοξενεί και θα είναι επιρρεπείς στην οποιαδήποτε προπαγάνδα.
Δεδομένων των παραπάνω, η "χωρητικότητα" της χώρας είναι συγκεκριμένη και όχι μεγάλη, οτιδήποτε άλλο του στυλ "χάνονται και λιάζονται" είναι την συγκεκριμένη περίοδο κουταμάρα. Δεν είναι όλες οι εποχές ίδιες. Ούτε πριν 30 χρόνια είμαστε που απορροφήθηκε το κύμμα των ανατολικών, ούτε το 15 που ήταν όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί για να φτάσουν οι μετανάστες στην Γερμανία.
ΥΓ: Δεν έχω καταλάβει αν οι καταγγελίες αφορουν pushbacks η το ότι το λιμενικό μας σκοτώνει (=πνίγει) κόσμο στο Αιγαίο. Η δεύτερη περίπτωση είναι προφανώς πολύ σοβαρή, το είπε όντως αυτό χωρίς να έχει πάει με στοιχεία στον εισαγγελέα;
Συμφωνώ με όλα εκτός απ το Υ.Γ.
Μην κάνετε τους έκπληκτους επειδή ξέμεινε από θέματα η Ομάδα Αλήθειας και προχθες συσπειρωθηκε όλη η προπαγάνδα κατά ένος ατόμου. (Γνωστή πρακτική, οοολοι μαζί οι δεξιοί της Ελλάδας στο πλευρό της εξουσίας κόντρα σε έναν (1) κοινό θνητο κάθε φορά, είτε αυτός είναι ένας βαρεμενος αναρχικός, είτε ένας καστανας, είτε διάσωστης κλπ)
Δύο χρόνια συζητάμε τα pushbacks και τις διεθνείς καταδίκες.
Έστω ότι τραβολογήσουν στα δικαστήρια χωρίς σοβαρό κατηγορητήριο κι αποδείξεις ενοχής καποιον, για το πολιτικό show και τα ακρο-δεξιά ψηψηφαλάκια.
Δεν νομίζετε πως θα (σας) γυρίσει μπούμερανγκ η ηρωοποίησή του;
Και μετά θα δικασουν και το BBC, τη D.W. και τον ΟΗΕ;
Πόσο Ταλιμπάν και με ρητορική Ιρανού μουφτη δηλαδή πρέπει να γίνει κάποιος για να θεωρηθεί ...πατριώτης; -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχω χάσει κανένα επεισόδιο? Εσείς θα δεχόσαστε να βγαίνει κάποιος να κστηγορεί εσάς και την οικογένειά σας δημοσίως με ακατανόμαστες εκφράσεις και βαρειές κατηγορίες? Δε θα προσφεύγατε στη δικαιοσύνη να υπερασπιστείτε την τιμή και την υπόληψή σας?
Γιατί να υπάρχει εξαίρεση γισ τον κάθε Ιάσωνα και το Ελληνικό κράτος? Για να μην πολιτικοποιηθεί η δίκη και στεναχωρηθούν οι Ζαίοι?
Είμαστε πολιτισμένο κράτος δικαίου ή όχι? Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη? Ή υποτιμούμε μόνοι μας το κράτος μας και τη δικσιοσύνη μας, άρα και τους εαυτούς μας?Ίσως να μην το ξέρω σωστά το θέμα.
Κουβέντα κάνουμε.
Έτσι στα γρήγορα.
Ο τύπος αυτός είναι χρόνια τώρα στην θάλασσα και όπου βρίσκεται βάρκα με ανθρώπους μέσα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες βοηθά να βγουν στην στεριά ασφαλείς. Σωστά;
Εδώ και 2-3 χρόνια έχει παρατηρήσει - ισχυρίζεται (και όχι μόνο αυτός φυσικά) πως το λιμενικό έχει αλλάξει την στρατηγική του και πολλές φορές , και βιντεοσκοπημένα και με εκατοντάδες μαρτυρίες , προσπαθεί να σπρώξει τις βάρκες πίσω στα τουρκικά ύδατα κάτι το οποίο είναι παράνομο.
Σωστά και εδώ;
Είστε δηλαδή σίγουροι πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δηλαδή;
Τον κατηγορούν ως δουλέμπορο ,πως ξέρει που είναι οι βάρκες , ανακοινώνει πρώτος τα συμβάντα κλπ. Θεωρώ πως κάποιου είδους πληροφορίες θα έχει , η ζωή του όλη είναι αυτή η δραστηριότητα, επίσης θεωρώ πως αν είχαν την παραμικρή απόδειξη θα τον είχαν σκίσει.
Πλοίο του Μαρινάκη έβγαλε 150 ανθρώπους από τη θάλασσα και τους έφερε στην ξηρά, και τόσα άλλα πλοία και καικια όλα αυτά χρόνια, δουλέμποροι όλοι.
Ποιον έβρισε και ποιον πρόσβαλε ρε παιδιά και ποια προδοσία ρε παιδιά; Που έκανε κριτική σε κάποιο τομέα της λειτουργίας του κράτους , δεν ξέρω πως να το πω; Όπως η άλλη η Ολλανδή δημοσιογράφος που έκανε έντονες ερωτήσεις στον ΠΘ και κατηγορείται τώρα;
Δεν βλέπετε πως κατρακυλαμε σε θέματα ελευθερίας έκφρασης και δημοκρατίας , όπως στο θέμα του τύπου που είμαστε στον πάτο;
Ειλικρινά Andya3 , μπορεί να κάνω λάθος , αλλά ποιες ακατανομαστες εκφράσεις χρησιμοποίησε και βαρύτατες κατηγορίες εξαπολύσε εναντίον ποιού θεσμού της χώρας μου;
Ήταν και να τιμηθεί αυτός αν θυμάμαι καλά και έπεσε όλος ο ακροδεξιός συρφετός επάνω του κάποια στιγμή.Και οι διερμηνείς στην κομμαντατούρ απλοί εργαζόμενοι σε ΜΚΟ ήταν και αυτοί..
Τι όχι....
-
Την ώρα που αναζητούνται
εναγωνιωςπροδότες δια πάσαν νοσον, ο ΥΠΑΜ μίλησε για επιτελεία "ελβετικό τυρί" τα οποία αποκαλύπτουν πράγματα που δεν θα πρέπει κτλ...Μάλιστα...άρα ή ο υπουργός πρέπει να ξηλώσει κόσμο ή ο υπουργός είναι προδότης αφού με τις δηλώσεις του κάνει κακο στη χώρα ειδικά σε μια εποχή όπου περιμένουμε τους απέναντι να εισβάλουν. Όπως και να έχει, λίγη σοβαρότητα δε βλαΦΤει, ε;
-
Αφού πρέπει να επινοηθουν προδότες για να αποσπαστεί η προσοχή απ τους Ά(χ)ριστους, αυτά τα παλιά & άχρηστα ΒΜΡ στα οποία ήμουν πλήρωμα όταν υπηρέτησα στη Μόρια την εποχή των Ιμίων και τα βγάλαμε στις θέσεις μάχης, προφανώς τώρα ήταν άχρηστα πεταμένα σε κάποια μάντρα στο ΠΕΒ για να γίνουν σκραπ, όχι ότι αποσύρονται από μαχιμες θέσεις στα νησιά και όπου αλλού τα είχαμε, χωρίς να αντικατασταθουν ε;
Δεν θα λείψουν σε κανέναν Ταγματάρχη, Λοχαγό ή Επιλοχία για μερικά 6μηνα, αν αύριο μεθαύριο κάνουν ντου οι Τούρκοι και δεν περιμένουν πότε θα παραλάβουμε, σενιαρουμε και εκπαιδευτούμε στα "καινούρια" μεταχειρισμένα που θα αγοράσουμε απ τους Γερμανούς, μπορούν κάλλιστα και με το G3 σκέτο τα πληρώματά τους να υπερασπισουν τον τομέα τους, γλυτώνουμε και τα καύσιμα... -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και οι διερμηνείς στην κομμαντατούρ απλοί εργαζόμενοι σε ΜΚΟ ήταν και αυτοί..
Τι όχι....Το εντυπωσιακό φίλε Κρούζερ είναι πως η αντιπάθεια σου φτάνει μέχρι τους διερμηνεις και μετά στο ΕΑΜ φαντάζομαι, στους Γερμανοτσολιάδες, τους Μαυραγορίτες και τους Τσολάκογλου δεν έχεις κάτι να προσάψεις. Τί όχι;
Αφού πρέπει ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ να κάνουμε Εμφυλιοπολεμικές αναφορές οι αγέννητοι τότε, προκειμένου να δικαιολογήσετε τους ανίκανους κυβερνώντες του σήμερα για τα σημερινά λάθη... -
Κατ αρχήν το ότι υπερασπιζόσουνα εσύ πριν 25 χρόνια τα νησιά με BMP δεν σημαίνει ότι και το σημερινό δόγμα υπεράσπισης πρέπει να βασίζεται πάνω τους. Ας μην προβαίνουμε σε λεπτομέρειες στο τι από αυτά λειτουργούσε και πόσο ήταν αξιόμαχα πλέον και γιατί φτάσαμε εκεί. Ούτε οι απέναντι έχουν τα ίδια όπλα με αυτά που είχαν πριν 25 χρόνια. Οι μόνοι που λυπάμαι εδώ είναι οι Ουκρανοί "που θα πάρουν στρατιωτικό υλικό" και τους κοροιδεύει η δύση, όχι τους δικούς μας στρατιώτες που γλυτώνουν τον έτοιμο τάφο.
Οι αναφορές είναι επίσης ότι ΠΡΩΤΑ θα έρθουν τα Marder και META θα γίνει η μεταβίβαση των BMP.
Στο νησί που ήμουνα εγώ είχαμε και κάτι παλιά τροχοφόρα τεθωρακισμένα σε ρόλο φρουρού πύλης, μην παραλείψουμε να τα ενεργοποιήσουμε και αυτά. Επίσης η αεροπορία έχει σε αποθήκευση A7 Corsair, μην τυχόν τα δώσουμε πουθενά και αδυνατίσει η άμυνα της χώρας.
ΥΓ: Αν κάποιος έχει υλικό ότι το λιμενικό σκοτώνει κόσμο, κακώς αναλώνεται στα φόρα και στις πρες κόνφερενς. Είναι καθήκον του να πάει στην δικαιοσύνη. Άλλο (τυχόν) "pushback", άλλο πνίγω τον κόσμο, εννοείται ότι αυτό είναι πράξη φρικαλέα και πρέπει να τιμωρηθεί.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2