-
-
@super-t said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φαντάζομαι αυτό δεν έχει κάποια σημασία για την τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα, μόνο η έλλειψη ΑΠΕ.
Τα έχουμε πει αυτά. Αναλύσαμε και το Γερμανικό σύστημα που μόνο το 38% του ρεύματος περνάει από το χρηματιστήριο ενέργειας, 29% σύμφωνα μ' αυτό το γράφημα. Και είπαμε ότι χρειάζεται αλλαγή το σύστημα κοστολόγησης. Που έστησαν οι Ζαίοι και διατηρεί η ΝΔ. Και κανένα κόμμα δεν μιλάει γι΄αυτό θέμα.
Να μας έρχεσαι πιο διαβασμένος άλλη φορά... -
Μεταξύ άλλων διάβασα πριν λίγο πως ο Μητσοτάκης έδωσε το Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 ο οποίος θα το προβάλει με συνδρομή;;;
Ε αυτό παραπαει!!!!!,
#_τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες_ειλικρινα_δηλαδη_τι_ψηφισατε_ρε -
Να σας λείπει ο άρτος και τα θεάματα!
Δουλειά-Δουλειά-Δουλειά! -
Είχα μια στιχομυθία πριν λίγο για τον Τράγκα,
- Ε τι περιμένατε δεξιός δεν ήταν;
(Θυμήθηκα τον συμφορουμιτη εδώ που έλεγε συνέχεια ειρωνικά αριστερός δεν ήταν/είσαι )
Ξυνησαν τα μούτρα τους οι Κουλικοι , αηδιασαν!
Μια κυρία ευγενικά ρώτησε ήταν τελευταία δεξιός ο Τράγκας; - Ορισμός του δεξιού κυρία μου! Όπως εύστοχα έγραψε κάποιος , να λες αντιδεξιο τον Τράγκα είναι σαν να λες για οποιαδήποτε λόγο στο μέλλον αντιολυμπιακο τον Τσουκαλά!# Τίτλος
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ήρθε η Pfizer στην Θεσσαλονίκη... 900 Ευρώ καθαρά για στέλεχος με μεταπτυχιακά κλπ και μάλιστα ενοικιαζόμενος μέσω ICAP, Adecco κλπ. Θα ακούει ο άλλος ότι δουλεύεις στην Pfizer και θα νομίζει ότι είσαι και υψηλά αμειβόμενος... Χαχαχα...
Συμβαίνει αυτό που γράφεις, αλλά δεν συμβαίνει μόνο αυτό που γράφεις.
Το μισθολογικό ενός υπαλλήλου εξαρτάται από πολλές παραμέτρους.
Το πρόβλημα είναι το καθεστώς ενοικίασης ή/και υπενοικίασης υπαλλήλων και όχι τόσο το μισθολογικό.
-
Πόσων χρονών είστε ρε παιδιά; Ορισμός του δεξιού ο Τράγκας; Που όταν είχε βγει ο πατήρ Μητσοτάκης κάθε μέρα τον καταχεριαζε (από τον ΣΚΑΪ!). Που επί σαμαροβενιζελων δεν πέρασε μια μέρα να μην μιλήσει για γερμανοτσολιάδες και δραχμη (προς ίδιον όφελος βέβαια, παρόλο που η ρητορική του συνέπιπτε με την τότε αντιπολίτευση). Για την πάρτη του δούλευε, ποια δεξιά;
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Διώξτε έξω τα παιδιά σας όσοι μπορείτε χωρίς δεύτερες σκέψεις!
Αυτό προσπαθώ και ας είναι μικρός ακόμα. Ιδανικά να φύγουμε ολοι οικογενειακά και Ελλάδα μόνο για διακοπές (που είναι ιδανική χώρα). Δεν θα ήθελα ο γιός μου να σπουδάσει και να εργαστεί εδώ (εκτός εαν γίνει βουλευτής!!!).
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξέρουμε πόσο είναι η παραγωγή της ΔΕΗ από λιγνίτη; Το κόστος επιβάρυνσης αυτού με τα πρόστιμα;
Είμαι σίγουρος πως θα έχεις κάποιον γνωστό/φίλο/συγγενή, για να σου πει.
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξέρουμε πόσο είναι η παραγωγή της ΔΕΗ από λιγνίτη; Το κόστος επιβάρυνσης αυτού με τα πρόστιμα;
Πηγαίο χιούμορ.... Από όλο το θέμα αυτό βρήκες να πεις;
-
Ρε παιδιά δεν έχετε καταλάβει ότι είμαστε ένα τεράστιο τσίρκο ως χώρα και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο πλέον και για πολλά χρόνια
Εκρηκτικό μίγμα για το οποίο δεν υπάρχει καμία σωστή λύση! Ο Κούλης αύξησε τον βασικό μισθό λες και έχουμε οικονομική άνοδο !!!! σε πληθωριστικό περιβάλλον !!! και κατηγορούν τις επιχειρήσεις για αισχροκέρδεια όταν εκτός από την αύξηση των α υλών και ενέργειας πρέπει σε ένα πρωινό να πληρώσουν και 10% μεγαλύτερους μισθούς και εισφορές!
Που τελικά αν κάποιος μικρομεσαίος κάνει το λάθος να αυξήσει τιμές προϊόντων και υπηρεσιών η πελατεία του θα πάει σε μεγάλες αλυσίδες.
Παράνοια απόλυτη.Διώξτε έξω τα παιδιά σας όσοι μπορείτε χωρίς δεύτερες σκέψεις!
Τελικά δεν ήταν καλό που αύξησε τον κατώτατο; H αντιπολίτευση (αξιωματική και ελάσσονα),λέει μάλιστα πως χρειαζόταν -κι όταν κυβερνήσει- να ανέβει περισσότερο.
Γράψαμε πως στην υπάρχουσα στιγμή ήταν δύσκολο,γιατί τα κόστη και στις μικρές επιχειρήσεις έχουν αυξηθεί πολύ και που θα βρει ο κάθε μικροεργοδότης να δώσει τον νέο κατώτατο,αλλά λέγανε πως στα μικρά μαγαζάκια εργοδοσία κι υπάλληλοι είναι φιλαράκια/σχεδόν οικογένεια και δεν υπάρχει πρόβλημα..Στην 1η και τελευταία παράγραφο +1 σε όσα λες.
Αυτή η χώρα είναι τσίρκο,χωρίς σαφή έννοια ύπαρξης από το τέλος του Β'Παγκοσμίου κι ως σήμερα. -
Σόρρυ, μου βγήκε αυθόρμητα!
-
Σορρυμενος. Δεν πειράζει!
Όταν σου βγαίνουν έτσι αυθόρμητα, να πηγαίνεις στην τουαλέτα.
-
Σορρυμενος. Δεν πειράζει!
Όταν σου βγαίνουν έτσι αυθόρμητα, να πηγαίνεις στην τουαλέτα.
Καθρεφτάκι!
-
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κανείς ένα λάθος άντυα. Δεν εξετάσεις τον ύψος των εισοδημάτων και των φόρων. Και τι αγοραστική δύναμη έχουν οι πολίτες σε αυτές τις χώρες.
Μπορεί ο φόρος στην ενέργεια να είναι το 62% αλλά η απόλυτη τιμή του να είναι το 5% του μηνιαίου μισθού και εδώ να είναι το 35-40% του μηνιαίου μισθού με σκοπό να παρέχονται κοινωνικές πολιτικές.Οπότε έχουμε δυο δεδομένα.
Ειτε κάποιοι δεν πληρώνουν φόρους ή πληρώνουν λίγους.
Είτε οι φόροι στους μη έχοντες αναλογικά με το εισόδημα τους είναι υψηλοι.Άρα καλά κάνουν οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται. Δεν ζητούν ξένα λεφτά, ζητούν ίδια ποσόστωση βαρών με τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης
Όπως βλέπεις η ζωή δεν είναι τόσο απλη όσο καποιες απλουστευμένες υποθέσεις
Σας είχα βάλει παράδειγμα, dacia sandero με όλα τα έξτρα θέλει 10 κατώτατους μισθούς. Εδώ θελει 25.
Το να είναι σπάταλο και υπερμεγάλο το κράτος και ως εκ τούτου να τρώει τους φόρους μας στα "μπουζούκια" , δεν το σκέφτεσαι καν σαν σενάριο ε ?
Μόνο που αυτή είναι η αλήθεια...
Τεράστιοι φόροι ανύπαρκτες παροχές...
Σοβιετία που λέγαμε...
Η χαμηλή αγοραστική δύναμη είναι απότοκο κυρίως χαμηλών αμοιβών, όχι υψηλών φόρων. Στην ΕΣΣΔ οι φόροι ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι. Δεν ξέρω πως το έχετε στο μυαλό σας...
Επίσης το παραμυθάκι με την Δεξιά και τις δουλειές πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή. Ήρθε η Pfizer στην Θεσσαλονίκη... 900 Ευρώ καθαρά για στέλεχος με μεταπτυχιακά κλπ και μάλιστα ενοικιαζόμενος μέσω ICAP, Adecco κλπ. Θα ακούει ο άλλος ότι δουλεύεις στην Pfizer και θα νομίζει ότι είσαι και υψηλά αμειβόμενος... Χαχαχα...
Οπότε φαντάζομαι θα ήταν καλύτερα να μην είχε έρθει καθόλου. Καλύτερα "να ακούει ο άλλος" ότι είσαι άνεργος, πιο μόστρα...
Καλώς η κακώς, οι μισθοί της Θεσσαλονίκης είναι επίσης αρκετά ριγμένοι σε σχέση με την Αθήνα. -
Μεταξύ άλλων διάβασα πριν λίγο πως ο Μητσοτάκης έδωσε το Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 ο οποίος θα το προβάλει με συνδρομή;;;
Ε αυτό παραπαει!!!!!,
#_τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες_ειλικρινα_δηλαδη_τι_ψηφισατε_ρεΕίναι του Μητσοτάκη το Μουντιάλ ?
Δεν είναι της φίφα, οπότε αυτή πουλάει ?
-
Είχα μια στιχομυθία πριν λίγο για τον Τράγκα,
(Θυμήθηκα τον συμφορουμιτη εδώ που έλεγε συνέχεια ειρωνικά αριστερός δεν ήταν/είσαι )
Ξυνησαν τα μούτρα τους οι Κουλικοι , αηδιασαν!
Μια κυρία ευγενικά ρώτησε ήταν τελευταία δεξιός ο Τράγκας; - Ορισμός του δεξιού κυρία μου! Όπως εύστοχα έγραψε κάποιος , να λες αντιδεξιο τον Τράγκα είναι σαν να λες για οποιαδήποτε λόγο στο μέλλον αντιολυμπιακο τον Τσουκαλά!# Τίτλος
Μόνο που εγώ τον θυμάμαι το 90-93 μαζί με τον Κακαουνάκη, στο ράδιο του Κόκκαλη, να κάνουν σκληρή αντιπολίτευση στον πατέρα Μητσοτάκη.
Τότε ήταν δεξιός ?
Τότε που στήριζε τον Αντρίκο ?Επαγγελματίας ήταν ο άνθρωπος. Μετεγγραφές έκανε και έπαιρνε το πριμ.
Κάπως έτσι σαν τον άλλον που ήταν κνίτης , μετά βρέθηκε νδ , μετά €β/της και μετά έφυγε, γιατί δεν έπεσε το πριμ...
Νομίζετε ότι το ΑΡΔ, έχει βγεί τυχαία ?
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ε αυτό παραπαει!!!!!,
#_τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες_ειλικρινα_δηλαδη_τι_ψηφισατε_ρεΕίναι του Μητσοτάκη το Μουντιάλ ?
Δεν είναι της φίφα, οπότε αυτή πουλάει ?
Οχι, του Μητσοτάκη είναι η ΕΡΤ.
Ε όχι και δεξιός ο Τράγκας!
Δεξιός ήταν ο Πανούσης ο Τζίμης, και τον αναγνώρισαν τιμητικά μετά θάνατον στην παράταξη, όλοι οι Νεοδημοκράτες σε όλα τα φόρουμ!
Άκου ο Τράγκας ...δεξιός!
Τί άλλο θα ακούσουμε... -
Κάτι δεν κατανοείς. Ο Τζίμης ήταν αριστερός αλλά όχι ΚΚΕ.
Το ότι ήταν ο Πανούσης αριστερός δεν κάνει τον Τράγκα ΝΔ.
Ο Τράγκας ήταν "δεξιός" αλλά όχι ΝΔ. ΝΔ "ήταν" όποτε
τον συνέφερε (επί ΚΚΙΙ). Για να καταλάβεις την διαφορά,
ο Κακαουνάκης ήταν πάντα ΠΑΣΟΚ. Ουδέποτε είπε ποτέ κάτι
εναντίον του ΠΑΣΟΚ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2