-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να βάζεις πέτρες στις τσέπες σου όταν φυσάει
Εχω κασέτες με τους λόγους του Ανδρέα...
Είχαν πολύ βάρος...
Αχαχαχαχα
Και από το υπερπέραν να ακούγεται το wind of change των Scorpiooooooooons
Ξέρεις να φτιάχνεις ατμόσφαιρα!!!!
-
Περίμενε να δεις στην επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία... Τότε να μετρηθεί
Επιστημονική φαντασία προτιμώ να βλέπω σταρ τρέκ και στάρ γουώρς και τα τοιαύτα...
Αυτά είναι πιο πιθανά να γίνουν...
Κάτσε και βάλε την ζώνη σου! Ερχόμαστε
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι αλλά εμείς έχουμε απολυθεί από τον στρατό....
Όλοι στρατιώτες του Κράτους είμαστε. Αυτός είναι Σοσιαλισμός. Ξέρω ότι δεν σου αρέσει, αλλά έτσι πρέπει να είναι η κοινωνία, Μην φοβάσαι, εσύ πάλι σπίτια θα έχτιζες, απλά θα έπαιρνες μισθό, δεν θα έπρεπε να βγάλεις κέρδος. Η αρτηριακή σου πίεση θα ήταν πιο χαμηλή.
Αμα ήταν πιο χαμηλή θα πέθαινα... 10 με 6 είχα μέχρι τα 60 και τώρα 11 με 6 με ένα απλό χαπάκι.
Πως νομίζετε ότι σας αντέχω όλους...
Και 55 με 65 σφύξεις...
Να είσαι ένα θηρίο κοντά 2 μέτρα και 150 κιλά και να έχεις 60 σφύξεις, πραγματικά σε θαυμάζω και σου εύχομαι τα καλύτερα!
130 τα κιλά...
Εγώ είμαι πιο βαρύς από εσένα, αναλογικά. 1,81, 102 κιλά. Αλλά όλα είναι στον κορμό και σε μύες.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
δεν ισχυει αυτο, οι περισσοτεροι μισθωτοι μπορουν να αποκτησουν περιουσια αν αξιοποιήσουν τα εφαπαξ και τις συνταξεις πεθερικων και γονεων. Η αν παρουν καποιο ακινητο η οικοπεδο που στο μελλον αποκτα αξια.
Με το συμπάθειο, δεν ξέρω τι συνήθεις έχεις στον περίγυρό σου, από συντάξεις πεθερικών και γονιών δεν έχω ακουμπήσει ευρώ. Αυτό μας έλειπε δλδ, να χαρτζηλικώνουν οι παπούδες τα εγγόνια, να χαρτζηλικώνουν κι εμάς 50 ετών μαντράχαλους...
Επίσης, μιλώντας για "φτιάξιμο περιουσίας" μιλάμε να φτιάξεις άλλο ένα σπίτι (τουλάχιστον) εκτός από αυτό που μένεις (εννοείται να είναι δικό σου και αυτό) χωρίς να μασουλήσεις αυτά που σου άφησαν οι γονείς σου. Δλδ δεν μετράω το να ξεπουλήσεις τα πάντα στο χωριό για να πάρεις ίδιας αξίας διαμέρισμα ή 20Κ παραπάνω...
Οπότε βάλε εσύ τώρα ένα ζευγάρι να αγοράσει ΣΗΜΕΡΑ ένα σπίτι 80 τμ για το παιδί του (ακόμη και 40 ετών οίκημα...) "με τα εφ άπαξ"... Καλά, αν έχει δύο γελάμε... Και πρόσεξε, δεν διατείνομαι ότι αυτό είναι δύσκολο για χαμηλόμισθους (πάντα ήταν), είναι δύσκολο
και για "μεσαίους" μισθους (μιλάω για 4-5Κ μεικτά) γιατί με το φανερό εισόδημα και με κρατήσεις 40%+ δεν... Πλην όμως ακόμη και ένα 500ρικάκι τον μήνα "μαύρο" είναι 500ρικάκι, δεν είναι 250 καθαρά.λοιπον σου απανταω στα σοβαρα. τωρα δεν ξερω τι εφαπαξ παιζουν γιατι τα περιορισαν παντως μεχρι το 2010 μια χαρα μπορουσες να αγορασεις σπιτι με εφαπαξ.
το να πουλησες σπιτια στο χωριο που πουλιοντουσαν μεχρι το 2007 και να παρεις ενα διαμερισμα στην Αθηνα αυτο σημαινει οτι γνωριζεις τι σου γινεται γιατι μετα το 2008 και σημερα ολα τα ακινητα σε χωρια στην επαρχια σε οχι τουριστικες περιοχες μηδενισαν σε αξια ενω στην αθηνα εχουν διπλασιαστει τουλαχιστον. η για παραδειγμα απο το 1990 εχουν κανει τα ακινητα 5Χ στις περιοχες που γνωριζω.
στανταρ στην Ελλαδα μεχρι το 2010 τα παιδια βοηθιοντουσαν οικονομικα απο γονεις πεθερικα, ολοι δεν ηταν αλλα ηταν πολυ συνηθες.
περιουσια δεν ειναι μονο ακινητα, μετοχες να αγοραζες εχουν κανει 10χ χρυσος εχει κανει 10Χ η ρολεξ εχουν κανει 2Χ
επισης μια χαρα γονεις αγοραζουν ακομα και σημερα διαμερισματα στα παιδια τους εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις. οσοι εχουν βεβαια, εχουν ολοι; προφανως και οχι αλλα μερικοι εχουν.
μην βαζεις την προσωπικη σου περιπτωση μονο. το θεμα για μενα ειναι συνολικα η οικογενεια να μην χασει την περιουσια της και αν γινεται να την αυξησει δηλ αν παρει καποιος χρηματα με γονεις και αγορασει ενα διαμερισμα και γλυτωσει πχ 100 χιλ σε νοικια και θα εχει και αυξηση στο κεφαλαιο του, το ξερεις οτι αν τα χρηματα τα ειχαν αφησει οι γονεις σε τραπεζα μετα απο τοσα χρονια θα αξιζαν τα μισα;
-
Όλοι στρατιώτες του Κράτους είμαστε. Αυτός είναι Σοσιαλισμός. Ξέρω ότι δεν σου αρέσει, αλλά έτσι πρέπει να είναι η κοινωνία, Μην φοβάσαι, εσύ πάλι σπίτια θα έχτιζες, απλά θα έπαιρνες μισθό, δεν θα έπρεπε να βγάλεις κέρδος. Η αρτηριακή σου πίεση θα ήταν πιο χαμηλή.
Αμα ήταν πιο χαμηλή θα πέθαινα... 10 με 6 είχα μέχρι τα 60 και τώρα 11 με 6 με ένα απλό χαπάκι.
Πως νομίζετε ότι σας αντέχω όλους...
Και 55 με 65 σφύξεις...
Να είσαι ένα θηρίο κοντά 2 μέτρα και 150 κιλά και να έχεις 60 σφύξεις, πραγματικά σε θαυμάζω και σου εύχομαι τα καλύτερα!
130 τα κιλά...
Εγώ είμαι πιο βαρύς από εσένα, αναλογικά. 1,81, 102 κιλά. Αλλά όλα είναι στον κορμό και σε μύες.
1,94 με 130 είναι πιο μεγάλη αναλογία με το 102 1,81.
-
Αλλά δεν είναι μόνο οι ΕΕ που κλέβουν.
Γιατί οι μισθωτοί δεν δουλεύουν μαύρα ?
Εξαρτάται τον μισθωτό. Εγώ δεν έχω μαύρα ούτε ένα σεντ. Ο φιλος μου ο υδραυλικός έχει μαύρα το 90% του εισοδήματός του. Ο μπογιατζής και ο ψυκτικός τα ίδια. Να στο πω και αλλιώς: ο φίλος μου παίρνει όλα τα κοινωνικά επιδόματα και επιδοτήσεις, γιατί δηλώνει κάτω από €15.000, αλλά έχει σκάφος των €100.000. Εγώ δεν παίρνω τίποτα σε επίδομα και επιδοτήσεις και δεν μπορώ ούτε βάρκα 4 μέτρα να αγοράσω.
ΥΓ: Εαν απολυθώ θα πάρω ένα μηνιάτικο, σιγά τα λεφτά. -
Αλεξανδρε ετσι οπως τα λες στον Ισπανικο εμφυλιο μαλλον αντιπαλοι θα ημαστε .
Εσυ με τον Φρανκο
και εγω με τους αναρχικους της Βαρκελωνης . -
Ας πούμε ότι από αύριο το πρωί, γίνονται όλα άσπρα.
Ξέρετε τι θα γίνει ?
Θα πέσει ραγδαία η φορολογική επιβάρυνση ατομική και έμμεση
Σκέψου ΦΠΑ από 8 έως 10% το πολύ! ΕΦΚ 10% κτλ κτλ
Θα έχουν όλοι δυνατότητα να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους
ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσυ με τον Φρανκο
και εγω με τους αναρχικους της Βαρκελωνης .Ωρα είναι να κατηγορήσεις για ρεβιζιονισμό, οππουρτουνισμό και αντικομματική δράση τον Αλέξανδρο...
-
Ξέρετε τι θα γίνει ?
ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ
Μπα ψηφοφόρος του πασοκ που δεν έπαιρνε μίζες...
Σαν εκείνη την πτνα που έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονταν...
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εξαρτάται τον μισθωτό. Εγώ δεν έχω μαύρα ούτε ένα σεντ. Ο φιλος μου ο υδραυλικός έχει μαύρα το 90% του εισοδήματός του. Ο μπογιατζής και ο ψυκτικός τα ίδια. Να στο πω και αλλιώς: ο φίλος μου παίρνει όλα τα κοινωνικά επιδόματα και επιδοτήσεις, γιατί δηλώνει κάτω από €15.000, αλλά έχει σκάφος των €100.000. Εγώ δεν παίρνω τίποτα σε επίδομα και επιδοτήσεις και δεν μπορώ ούτε βάρκα 4 μέτρα να αγοράσω.
ΥΓ: Εαν απολυθώ θα πάρω ένα μηνιάτικο, σιγά τα λεφτά.ε ποσα ειναι πια αυτα τα επιδοματα ; ξερετε ;
το σκαφος σε πιανου ονομα ειναι ; συγγενης; πληρωνει εκεινος . -
Ξέρετε τι θα γίνει ?
ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ
Μπα ψηφοφόρος του πασοκ που δεν έπαιρνε μίζες...
Σαν εκείνη την πτνα που έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονταν...
Ο κλασικος ο σωστος ο πασοκος ήθελε να μπει στο δημόσιο! Με μίζες αλλοι κλάδοι ασχολούνταν! Σας ξεφεύγουν!!!! Μαζευτείτε κύριε μου
-
ΥΓ: Εαν απολυθώ θα πάρω ένα μηνιάτικο, σιγά τα λεφτά.το σκαφος δεν εχει τεκμηριο?
-
ΥΓ: Εαν απολυθώ θα πάρω ένα μηνιάτικο, σιγά τα λεφτά.το σκαφος δεν εχει τεκμηριο?
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ, άμα έχει φτάσει το ελληνικό κράτος να δέχεται δήλωση 15Κ από άνθρωπο με σκάφος 100Κ και να του δίνει και επιδόματα φτώχειας πάει να πει ότι είναι πολύ περισσότερο για τον @τσο απ όσο νόμιζα. Γειά σου Κουλη αρχηγέ...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ, άμα έχει φτάσει το ελληνικό κράτος να δέχεται δήλωση 15Κ από άνθρωπο με σκάφος 100Κ και να του δίνει και επιδόματα φτώχειας πάει να πει ότι είναι πολύ περισσότερο για τον @τσο απ όσο νόμιζα. Γειά σου Κουλη αρχηγέ...
κατι δεν λεει καλα ο Φανης.
-
ε ποσα ειναι πια αυτα τα επιδοματα ; ξερετε ;
το σκαφος σε πιανου ονομα ειναι ; συγγενης; πληρωνει εκεινος .Δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι δεν δικαιούμαι κανένα, ποτέ.
Στο δικό του όνομα.
το σκαφος δεν εχει τεκμηριο?
Φυσικά και έχει, €8.000. Αλλά μπορείς να δηλώσεις ότι το κινείς μόνο το καλοκαίρι και να πέσει αναλογικά. Μπορείς π.χ να δηλώσει 10 μήνες ακινησία και το τεκμήριο από €8.000 να πέσει στα €1.500.
Επομένως ο υπολογισμός των Τεκμηρίων διαβίωσης θα λαμβάνει υπόψη τους μήνες που το σκάφος βρίσκεται σε κίνηση με σημαντική οικονομική ελάφρυνση.
Οι μήνες ακινησίας τεκμηριώνονται από βεβαίωση που λαμβάνουμε από το λιμεναρχείο στο τέλος του έτους καταβάλλοντας ένα τέλος. Εάν η ακινησία έχει δηλωθεί σε διαφορετικά λιμεναρχεία, θα πρέπει να έχουμε και τις αντίστοιχες βεβαιώσεις.@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα λές επειδή δεν ξέρεις πως λειτουργεί η αγορά σκάφους Ελληνικού στην Ελλαδα. Όλα δηλώνονται σε μικρότερο μήκος από το πραγματικό. Οπότε π.χ το 8.5μετρο ειναι δηλωμένο 7 μέτρα (6.99 για την ακρίβεια) και έχει τεκμήριο €8.000, γιατί είναι και δηλωμένο χωρίς χώρο ενδιαίτησης, άσχετα εαν έχει καμπίνα. Αλλά και κανονικά δηλωμένο να ειναι, με το τρικ της ακινησίας, ρίχνεις υπερβολικά το τεκμήριο. Το ότι οι μηχανές π.χ (2χ300) κοστίζουν περί τις €60.000 ειναι αδιάφορο για το Ελληνικό κράτος. Απόδειξη αγοράς για το σκάφος δεν θες να δείς....θα κλάψεις. Το δικό μου το 2007 είχε €6.000 απόδειξη.
κατι δεν λεει καλα ο Φανης.
Ο Φάνης, ως συνήθως, καλά τα λέει. Ειδικά στα περί σκαφών, δεν δέχομαι κουβέντα, τα ξέρω τόσο από μέσα, όσο δεν πάει.
-
Για να πάρουμε και μια φορά το μέρος του Κρουζερ, το να την πέφτει κάποιος στον μικρομεσαίο ελευιεροεπαγγελματία κατηγορόντας τον οτι καταστρέφει την κοινωνία με φοροδιαφυγή κλπ. είναι απλά προϊόν της κοινωνικής μηχανικής που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί μας σε αγαστή συνεργασία με τους ΑΡΔ, και είναι τόσο αληθινό κι έγκυρο, όσο πχ ότι τα εργοστάσια τα κλείνουν οι ηλεκτρολόγοι κι οι καθαρίστριες που συνδικαλίζονται...
Όλες οι χώρες που δεν είναι τοσο μπουρδελ@κια σαν τη δική μας, τους ΕΕ τους φορολογουν με μικρά ποσοστά της τάξεως του 2‐3% επί του τζίρου τους, για τα ποσά που δεν υπερβαίνουν πολύ τα 60-80 χιλιάρικα ετησίως.
Δηλαδή το κράτος με αυτό τον τρόπο ζητάει και παίρνει απ αυτούς ως φόρο, πχ από εναν ηλεκτροτεχνιτη ΕΕ, περίπου τα ίδια ποσά που παίρνει ετησίως ως φορο από έναν ίδιο τεχνίτη που εργάζεται ως υπάλληλος σε μια βιομηχανία.
Δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να μη δηλώνει κάτι ο ΕΕ.
Στην Ελλάδα όμως, φετεινο παράδειγμα, αν έχει λίγες τριετιες και δηλώσει τα υποχρεωτικά/τεκμαρτά πλέον 14.000€ ετήσια κέρδη, αντί για τα πχ. 700-1000€ (δεν ξέρω το ακριβές ποσό) που πληρώνει ο υπάλληλος, θα πληρώσει 3-4 φορές περισσότερα. Αν δηλώνει τα πραγματικά πχ 30.000€ θα του πάρουν τα 8-10.000 ως φόρο. Δηλαδή θα πρεπει να χει τζίρο 60-80 χιλιάρικα για να του μείνουν κέρδη τα 20, που είναι εκτός πραγματικότητας, σίγουρη πτώχευση...Να του τη πέφτετε για το εμπόριο ακινήτων με μαύρα είναι άλλο ζήτημα.
Αλλά για την αμοιβή του για το επάγγελμα του Μηχανικού που σπούδασε, δεν υπάρχει δίκιο.Κι αν κάποιος επικαλεστεί το ΦΠΑ κλπ, ως παράδειγμα είναι δυνατόν ρε παιδιά να χει 7-10€ το κούρεμα αν τα πληρώσεις όλα; Θα πάει στα 20-50€ που έχει σε άλλες χώρες. Αν το θέλουμε, να πιέσουμε να γίνει. Πραγματικά πιστεύει κάποιος ότι η αξία του κουρέματος του είναι 10€ κι απλά κλέβει το ΦΠΑ ο κουρέας όταν δεν του δίνει απόδειξη;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για να πάρουμε και μια φορά το μέρος του Κρουζερ, το να την πέφτει κάποιος στον μικρομεσαίο ελευιεροεπαγγελματία κατηγορόντας τον οτι καταστρέφει την κοινωνία με φοροδιαφυγή κλπ. είναι απλά προϊόν της κοινωνικής μηχανικής που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί μας σε αγαστή συνεργασία με τους ΑΡΔ, και είναι τόσο αληθινό κι έγκυρο, όσο πχ ότι τα εργοστάσια τα κλείνουν οι ηλεκτρολόγοι κι οι καθαρίστριες που συνδικαλίζονται...
Όλες οι χώρες που δεν είναι τοσο μπουρδελ@κια σαν τη δική μας, τους ΕΕ τους φορολογουν με μικρά ποσοστά της τάξεως του 2‐3% επί του τζίρου τους, για τα ποσά που δεν υπερβαίνουν πολύ τα 60-80 χιλιάρικα ετησίως.
Δηλαδή το κράτος με αυτό τον τρόπο ζητάει και παίρνει απ αυτούς ως φόρο, πχ από εναν ηλεκτροτεχνιτη ΕΕ, περίπου τα ίδια ποσά που παίρνει ετησίως ως φορο από έναν ίδιο τεχνίτη που εργάζεται ως υπάλληλος σε μια βιομηχανία.
Στην Ελλάδα όμως, φετεινο παράδειγμα, αν έχει λίγες τριετιες και δηλώσει τα υποχρεωτικά/τεκμαρτά πλέον 14.000€ ετήσια κέρδη, αντί για τα πχ. 700-1000€ (δεν ξέρω το ακριβές ποσό) που πληρώνει ο υπάλληλος, θα πληρώσει 3-4 φορές περισσότερα. Αν δηλώνει τα πραγματικά πχ 30.000€ θα του πάρουν τα 8-10.000 ως φόρο. Δηλαδή θα πρεπει να χει τζίρο 60-80 χιλιάρικα για να του μείνουν κέρδη τα 20, που είναι εκτός πραγματικότητας, σίγουρη πτώχευση...Να του τη πέφτετε για το εμπόριο ακινήτων με μαύρα είναι άλλο ζήτημα.
Αλλά για την αμοιβή του για το επάγγελμα του Μηχανικού που σπούδασε, δεν υπάρχει δίκιο.Κι αν κάποιος επικαλεστεί το ΦΠΑ κλπ, ως παράδειγμα είναι δυνατόν ρε παιδιά να χει 7-10€ το κούρεμα αν τα πληρώσεις όλα; Θα πάει στα 20-50€ που έχει σε άλλες χώρες. Αν το θέλουμε, να πιέσουμε να γίνει. Πραγματικά πιστεύει κάποιος ότι η αξία του κουρέματος του είναι 10€ κι απλά κλέβει το ΦΠΑ ο κουρέας όταν δεν του δίνει απόδειξη;
Αη να βαλεις μυαλο στον Λαπη . Που εχει παρει διαζυγιο.
Απ την πραγματικη οικονομια .
Και πιστευει κιολας οτι θα ειναι οι φοροι ανταποδοτικοι .
Αμ θα τα φανε λαπη , οσο φτανουν στους μαυρους τα κερδη απο την εξορυξη διαμαντιων και χρυσου αλλο τοσο θα φτασουν και στον μαυρο ελληνα μισθωτο . -
Εσυ με τον Φρανκο
και εγω με τους αναρχικους της Βαρκελωνης .Μπάμπη με πληγώνεις. Εγώ με τους Φασίστες;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μάλιστα. Οπότε πέρισυ, πρόπερσυ, αντιπρόπερσυ και αντιπαραπρόπερσυ που δεν υπήρχε ο χατζηδάκειος νόμος ποιος ήταν ο λόγος των (μη) δηλώσεων;
Γενικά για να μην το πολυψειρίζουμε ο λόγος είναι απλός.
Μπορώ και το κάνω, δεν έχω επιστοσύνη στο ελληνικό κράτος και προτιμάω να διαχειρίζομαι τα χρήματά μου μόνος μου.
Είναι ο λόγος για τον οποίο λέω και ματαλέω ότι η οποιαδήποτε δημόσια δομη στην Ελλάδα (παιδεία, υγεία, ασφάλιση, δρόμοι, whatever) είναι πεθαμένη και ότι θα ήταν καλύτερα αφού ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών δεν θέλει να τις πληρώνει να καταργηθούν εντελώς ως κρατικές δαπάνες αφού αργά ή γρήγορα το μισθωτό γαιδούρι θα σκάσει...
Μην αρχίσουμε τα επιχειρήματα "φταίει το κράτος, να καλλιεργήσει το κράτος εμπιστοσύνη κλπ" διότι η κατάσταση αυτή ήταν ίδια και χειρότερη και πριν 30-40 χρόνια όταν έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα.Α, μιας και σου αρέσουν οι συγκρίσεις, στην ελλάδα ο συντελεστής 44% ξεκινάει από τα 40Κ και στην γερμανία από τα 250Κ, ενώ στην Γαλλία πάνω από τα 150Κ, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν έχει και πολύ νόημα η σύγκριση στο τι κάνουν οι άλλες χώρες σε σχέση με την ψωροκώσταινα που προσπαθεί να μαζεύει χρήμα με το ντουφέκι.
ΥΓ: Ας είχα αγαπητέ εστω και 5% μικρότερο συντελεστή στην ανώτατη κλιμακα και ας πλήρωνα και 50 ευρώ τον κουρέα, πάλι κέρδος θα είχα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2