-
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@lap said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Τις 500-600€/μήνα;
Δεν ξέρω....
Λίγο πάνω από 400 θα δίνει.
Άμα είναι να πάτε σε τέτοια φάση έχει Sportage με 315+ΦΠΑ ετοιμοπαραδοτα. Φοβερό αυτοκίνητο.
-
@dublin said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Άμα είναι να πάτε σε τέτοια φάση έχει Sportage με 315+ΦΠΑ ετοιμοπαραδοτα. Φοβερό αυτοκίνητο.
Ναι αλλά δεν βλέπεται λεει ο Κρούζερ και σε αυτό συμφωνώ μαζι του…πάρα πολυ ασχημο και προς το κιτς.
-
@fanis75 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ναι αλλά δεν βλέπεται λεει ο Κρούζερ και σε αυτό συμφωνώ μαζι του…πάρα πολυ ασχημο και προς το κιτς.
Είπαμε είναι λίγο περίεργα τα ΚΙΑ της νέας εποχής, όμως από το Tuscon μου αρέσει καλύτερα, και μέσα ειδικά.
-
Το αυτοκίνητο θα αφορά την οικογένεια Χωραφά;
Νόμιζα ότι αφορούσε έναν νέο, μικρό σε ηλικία, εργένη.
Ακόμη και το 2008 τεράστιο δεν είναι;
Έχω μπερδευτεί.
Ποιος θα αγοράσει, ποιος θα το οδηγεί, ποιοι το πληρώνουν, ποιοι θα κάνουν εκδρομές.
Μπερδεμένα πράματα. -
@storm said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Έχω μπερδευτεί.
Ποιος θα αγοράσει, ποιος θα το οδηγεί, ποιοι το πληρώνουν, ποιοι θα κάνουν εκδρομές.
Μπερδεμένα πράματα.Αχαχα!! Δεν χωράνε ρε συ σε κανονικά αμάξια, δεν ειδες ύψος! Αχαχα.
Να στα ξεμπερδέψω: αγοράζει ο υιός Κρούζερ και το πληρώνει. Θα το οδηγεί ο υιος για την δουλεια του και για εκδρομες με την παρέα του. Προφανως που και που θα το οδηγεί και ο πατήρ.
-
Ας πάρει κανένα διθέσιο μεταχειρισμένο ή κανένα swift sport το παιδί να χαρεί τα νιάτα του. Μη το κάνετε σαν τα μούτρα σας.
Φυσικά δεν έχω κάτι με το παιδί. Εγώ μαζί του είμαι. Με τον μπαμπά έχω που κουνάει το δάχτυλο στα ξένα παιδιά.
Τεσπά...εμείς δύο άτομα το μήνα σύμφωνα με το e banking 350-400 ευρώ σουπερμάρκετ και τρώμε μια φορά την ημέρα.
Βασικά εγώ τρώω διότι η κυρά τρώει μικρότερες μερίδες. Ούτε καπνίζουμε, ούτε πίνουμε μόνο κάνα χυμό στο τσακιρ κέφι αγοράζουμε. Άντε και κάνα κρασί που το έχουμε ένα χρόνο στο ψυγείο
-
@fanis75 έχεις δίκιο. Είναι και το ύψος! Το ξέχασα αυτό!
Οπότε πράγματι, θέλει καλό ψάξιμο πριν την αγορά.
@Lap μην πεις ότι στο είπα εγώ!
Επειδή αναζητούν άνεση και να χωράνε να προτείνεις αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328711746-daihatsu-copen -
@storm said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Το αυτοκίνητο θα αφορά την οικογένεια Χωραφά;
Νόμιζα ότι αφορούσε έναν νέο, μικρό σε ηλικία, εργένη.
Έχω μπερδευτεί.
Μπερδεμένα πράματα.ε, ναι...
για ενα εργενη το λες και τσαμπα καροτσα να σερνει -
Κύριοι παρακαλώ να επανέλθουμε εντός θέματος, το οποίο είναι το 2008. Για θέματα πολιτικής, υπάρχει κατάλληλο νήμα. Ευχαριστώ!
ΥΓ
@lap said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):Και επειδή δεν το πιστεύεις θα με αναγκασεις αν σου πω πως ας μείνει μόνο του και μετά θα μας πεις.
Μόνος του μένει.
-
Μου ζητήθηκε να δείτε πως χωράμε στο 3 αιρκρος, Ιδού
Είμαστε 2 ή 3 θέσεις πριν το τέρμα πίσω. Στην θέση του οδηγού εγώ.
Οταν οδηγεί ο γιος το πάει λίγο πιο μπροστά γιατί λείπουν 20+ κιλά... που τώρα πιάνουν χώρο. -
Οταν οδηγεί ο γιος το πάει λίγο πιο μπροστά γιατί λείπουν 20+ κιλά... που τώρα πιάνουν χώρο.Ρε πάρτε κάνα C5 Aircross να έρχομαι και εγώ βόλτα μαζί! Δεν συγκρίνεται η άπλα των Aircross με κανένα άλλο όχημα (ανά κατηγορία). Μην το ψάχνεται.. από όλα τα μοντέλα της αγοράς που κοίταξα και όλα τα μεταχειρισμένα που είδα, τελικά είχα καταλήξει 2008/C3 Aircross και C5 Aircross/Sportage. Μετά κόπηκαν λόγω μεγέθους τα C, και καταλήξαμε με το 2008.. αλλά την άνεση (σε όλα τα επίπεδα) των Citroen δεν την έφτανε κανένα.
Εντάξει, το C3 είναι λίγο ξεπερασμένο τώρα, αλλά το C5 είναι επιβλητικό..
-
Οταν οδηγεί ο γιος το πάει λίγο πιο μπροστά γιατί λείπουν 20+ κιλά... που τώρα πιάνουν χώρο.Άμα θες, όλα γίνονται
Youtube Video -
Οταν οδηγεί ο γιος το πάει λίγο πιο μπροστά γιατί λείπουν 20+ κιλά... που τώρα πιάνουν χώρο.Ρε πάρτε κάνα C5 Aircross να έρχομαι και εγώ βόλτα μαζί! Δεν συγκρίνεται η άπλα των Aircross με κανένα άλλο όχημα (ανά κατηγορία). Μην το ψάχνεται.. από όλα τα μοντέλα της αγοράς που κοίταξα και όλα τα μεταχειρισμένα που είδα, τελικά είχα καταλήξει 2008/C3 Aircross και C5 Aircross/Sportage. Μετά κόπηκαν λόγω μεγέθους τα C, και καταλήξαμε με το 2008.. αλλά την άνεση (σε όλα τα επίπεδα) των Citroen δεν την έφτανε κανένα.
Και πιο ακριβό από το 3008
-
@antonakis said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Οταν οδηγεί ο γιος το πάει λίγο πιο μπροστά γιατί λείπουν 20+ κιλά... που τώρα πιάνουν χώρο.Άμα θες, όλα γίνονται
Youtube VideoΑυτό ήταν στο πλαίσιο της φυσιοθεραπείας που έκανε.
Σαν διατάσεις.... -
Και πιο ακριβό από το 3008
Ναι ε; Μάλλον επειδή είναι πρόσφατα face-lifted.. ενώ το 3008 αλλάζει του χρόνου (ή του παραχρονου).
-
Σαν διατάσεις....Το avenger το έχεις αποκλείσει;
Έχει τον καινούργιο κινητήρα του PSA group και την καινούργια μπαταρία που θα έχουν τα νεα ηλεκτρικά. Φαίνεται να είναι super future proof
Και επιστροφή 9000 θα έχει ο γιος, αρκεί να χωράει
-
Δεν είμαστε ακόμα για ηλεκτρικά όσο υπάρχει η επιλογή του ντίζελ
-
Δεν είμαστε ακόμα για ηλεκτρικά όσο υπάρχει η επιλογή του ντίζελ
;
Έχω την εντύπωση οτι πρέπει να τα ζυγίσει.
Θα βγαίνει γυρω στα 27000 (36000 -9000_ από όσο χάζευα και μήκος 4,10 και καλύτερους χώρους από το Mokka. Βεβαία εαν δεν χωράει είναι θέμα
-
@george1977 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Έχω την εντύπωση οτι πρέπει να τα ζυγίσει.
Δεν τα θέλει ο Κρούζερ...οπότε δεν τίθεται προς συζήτηση. Εαν άφηνε ελεύθερο το παιδί να διαλέξει, ήδη θα κυκλοφορούσε με Βιτάρα τώρα!!!
-
@george1977 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Σαν διατάσεις....Το avenger το έχεις αποκλείσει;
Έχει τον καινούργιο κινητήρα του PSA group και την καινούργια μπαταρία που θα έχουν τα νεα ηλεκτρικά. Φαίνεται να είναι super future proof
Και επιστροφή 9000 θα έχει ο γιος, αρκεί να χωράει
Και εγώ αυτό του πρότεινα! Θα πουλήσει πολύ.. ήδη δηλαδή διάβαζα για 10.000 pre orders..
Έχει πιο όρθια θέση οδήγησης, μάλλον θα πλησιάζει θέση Citroen, και λές πολύ λίγα, 29 με 30 θα είναι το φθηνότερο από ότι διαβάζουμε.
Μάλλον θέλει ένα C suv στην οικογένεια όμως!
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)