-
Μου αρέσει
-
@chrisk6 said in Ford Puma 2019:
Τι άθλιο τιμόνι είναι αυτό ρε ‘σείς;;;
Και το τρανσιτ έχει πιο ωραίο. Πάνε καλά;;;
Ακόμα ταμπουρά πίσω; ΓΔΦ;Χάλια το έκαναν μέσα με αποκορύφωμα της σχεδιαστικής αηδίας το τιμόνι.
ΥΓ: το ότι αρέσει στον Λάπ ειναι τρανή απόδειξη πόσο χάλια ειναι ως σχεδίαση!!
-
-
Λοιπόν δεν είναι μεγαλύτερο, απλώς έγινε πιο τετράγωνο!
Η απόσταση των χεριών μεταξύ τους μοιάζει ίδια με πριν!
Παρά πολύ καλό εσωτερικό!
Μπράβο ford.Και στον Στέφου ήταν η βασική έκδοση που τα έχει όλα!
-
@lap said in Ford Puma 2019:
Λοιπόν δεν είναι μεγαλύτερο, απλώς έγινε πιο τετράγωνο!
Τετράγωνο τιμόνι....πολύ έξυπνο (not)!!
-
Το νέο τιμόνι είναι χάλια δυστηχως
Ειδικά που το προηγούμενο ήταν απίστευτα καλό και όμορφο. Το υπόλοιπο εσωτερικό ωραίο γενικά αλλά προτιμώ φυσικούς διακόπτες και ας έχω μικρή οθόνη πάρα μεγάλη οθόνη χωρίς φυσικούς διακόπτες -
@cirus said in Ford Puma 2019:
Το νέο τιμόνι είναι χάλια δυστηχως
Ειδικά που το προηγούμενο ήταν απίστευτα καλό και όμορφο. Το υπόλοιπο εσωτερικό ωραίο γενικά αλλά προτιμώ φυσικούς διακόπτες και ας έχω μικρή οθόνη πάρα μεγάλη οθόνη χωρίς φυσικούς διακόπτεςπριν τις γιορτες κανονισα βασικα να παρει η γατα ενα 155 αυτοματο, τη μεγαλη εκδοση
...πηρα και μια καλη εκπτωσουλα λογω σφακ
και οταν την εστειλα για τις υπογραφες γυρισε εξαλη, το ειχε κανει τεστ ντραιβ πριν κανενα χρονο και αν και τα αυτακια του αυτοματου ειχαν αλλαξει(!!!) χρηση της ειχε φανει οκ
τωρα απογοητευτηκε απο το ταμπλετ και γυρω γυρω λιγο απο ταμπλο.....
και τιμονι σαν εξολκεας φρεατιου -
Με απογοητεύει το γούστο σας!
-
Οταν σας τα ελεγα εγω.Καθε περυσι και καλυτερα η Ford.
Κοιταξτε ποση ωρα κανει ο ανθρωπος να αλλαξει προφιλ οδηγησης...και ειναι και σταματημενος .Αντε να το κανεις εν κινησει -
Η εξέλιξη εξέλιξη! Αλλά τα ταμπουρά παραμένουν! Έλεος εν έτη 2025 ταμπουρά!
-
-
@atari70 said in Ford Puma 2019:
Ακόμα και με ταμπούρα φρενάρει καλύτερα από όλα τα bsuv. Δεν θα με ένοιαζε καθόλου αυτό καθότι πιο πολύ ψυχολογικό παρά ουσίας. Αλλά bsuv με δισκόφρενα μπρος πίσω φρενάρουν πολύ χειρότερα από το puma. Αυτό ενδιαφέρει πιο πολύ
Όμως το εσωτερικό δέχτηκε υποβάθμιση απλά με μεγάλες οθόνες που είναι κάτι ανουσιο
Τα μόνα που ζηλεύω στο νέο puma είναι ο συρόμενος τεμπέλης και τα usb στους πίσω επιβάτες. Άλλη πραγματική αναβάθμιση για μένα πάντα δεν υπάρχει. Καλύτερα με μικρές οθόνες με χειριστήρια για κλιματισμό πάρα μεγάλες και όλα στην μεγάλη οθόνη που είναι πολύ πολύ χειρότερο για μενα
-
@panos2171 said in Ford Puma 2019:
https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2014/08/Nueva-Ferrari-LaFerrari-2013-interior.jpg
Εντάξει μη συγκρίνεις με Φερράρι είπαμε.
Αλλά ειλικρινά ακόμα και αυτό της Φερράρι σε σχέση με άλλα Ferrari τιμόνια είναι άσχημο. Ειλικρινά το λέω, όχι ότι θα με χάλαγε τέτοιο αμάξι αλλά έχω δει πολύ πιο όμορφα τιμόνια σε Ferrari.
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
@panos2171 said in Ford Puma 2019:
https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2014/08/Nueva-Ferrari-LaFerrari-2013-interior.jpg
Εντάξει μη συγκρίνεις με Φερράρι είπαμε.
Αλλά ειλικρινά ακόμα και αυτό της Φερράρι σε σχέση με άλλα Ferrari τιμόνια είναι άσχημο. Ειλικρινά το λέω, όχι ότι θα με χάλαγε τέτοιο αμάξι αλλά έχω δει πολύ πιο όμορφα τιμόνια σε Ferrari.
Ωωωχ.. Ferrari...την ξεχασα αυτη...παω να κανω κρατηση
-
Εδώ το υπερ σύγχρονο τεχνολογικα και γενικά έτη φωτός μπροστά στα πάντα γιαρις κρος αχτιβ της ΤΟΥΟΤΑ εχει τα φρένα από το chr που είναι βαρβάτα.
Το πούμα άσχετα άμα φρενάρει πολύ καλύτερα από όλα τα b suv που δεν το νομίζω αλλά νταξ, έχει ακόμα ταμπούρα. Καλά μπορείς να πάς στο 155 για να μην έχεις ταμπούρα.
Για τους ημιάκαμπτους μας έχετε φάει την ψυχή. Το ταμπούρο όμως είναι μόνο αισθητική?!
ΥΓ το 2020 έπαιρνες st line x με τα πάντα (καλά κάποια ήταν μούφα - βλέπε B/O) κοντά 25κ..... "2020 αγάπη μου έλα πάρε με από δω" -
@atari70 said in Ford Puma 2019:
Που για να τα αντικαταστησεις με δισκους,χρειαζεται να αλλαξεις πισω αξονα,χεσε μεσα.
-
@hountalas said in Ford Puma 2019:
.Καλά μπορείς να πάς στο 155 για να μην έχεις ταμπούρα.
ή στο αυτόματο.
Βασικά 2025 = epic fail να πάρει κάποιος χειροκίνητο κιβώτιο. Το αυτοματο ειναι με δίσκους πίσω, άρα problem solved!
-
Χάλια το εσωτερικό του ανανεωμένου.
Λες και απλά πήραν το τετράγωνο τιμόνι και τις οθόνες και τις πέταξαν εκεί μέσα.Cirus, ο μόνος λόγος που θα έδινα το Puma στην θέση σου θα ήταν για να πάρω πίσω τα 40 χιλιάρικα.
Αλλιώς δεν πιστεύω ότι θα έχουν τόση διαφορά τα έξοδα του Puma σε σχέση με το να νοικιάζεις αυτοκίνητο κάθε φορά που θέλεις να πας μια εκδρομή. Έχει τόσο υψηλά πάγια κόστη Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, θα προτιμούσα να έδινα το Corsa.
Υ.Γ. Σχετικά με τα Ιωάννινα, εκτός από την Κουκουβάγια στους Λιγκιάδες, αξίζει και η Σβούρα λίγο πιο νωρίς!
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
@hountalas said in Ford Puma 2019:
ή στο αυτόματο.
Βασικά 2025 = epic fail να πάρει κάποιος χειροκίνητο κιβώτιο. Το αυτοματο ειναι με δίσκους πίσω, άρα problem solved!
Επειδή πήρα προσφορά μου είπαν οι πωλητές ότι το αυτόματο titanium 125 άλογα θα ήταν κ αυτό πίσω με ταμπουρα. Επίσης κ στο test drive που έκανα το νέο (st line, 125) είχε κ αυτό ταμπουρά. Οπότε μάλλον το άλλαξαν κ αυτό δυστυχώς.
-
@fanis75 said in [Ford Puma 2019]
ή στο αυτόματο.
Βασικά 2025 = epic fail να πάρει κάποιος χειροκίνητο κιβώτιο. Το αυτοπματο ειναι με δίσκους πίσω, άρα problem solved!
Αν πάρεις 125αρι αυτόματο,έχει δίσκους πίσω?
Ford Puma 2019