-
@realzeus said in Ford Puma 2019:
@ektoras said in Ford Puma 2019:
Πρόσθεσε και την στροφή από Χορτιάτη για Άγιο Βασίλειο, στην μεγάλη κατηφορική ευθεία, που βλέπεις τις λίμνες, είτε στεγνή είτε βρεγμένη είναι για σεμινάριο.
Εκεί θες καλά φρένα.
Έχεις δίκιο, να προσθέσω, καλά ελαστικά, αμορτισέρ και σίγουρα, όταν την ανεβαίνεις και τύχη, μην τυχόν και κατεβαίνει κάποιος που δεν έχει τα παραπάνω.
-
Αφού βλέπω ότι μαζευτήκαμε αρκετοί συμπολίτες εδώ, εντός του Σεπτεμβρίου θα διοργανώσουμε μάζωξη-κρασοκατάνυξη σε ταβερνείο. Θα ανέβει ανακοίνωση εδώ: https://forum.4troxoi.gr/topic/57041/node-57041/8762
Θα χαρούμε να γνωρίσουμε όσους δεν έχουν έρθει ως τώρα στις συναντήσεις μας!
-
Αφού βλέπω ότι μαζευτήκαμε αρκετοί συμπολίτες εδώ, εντός του Σεπτεμβρίου θα διοργανώσουμε μάζωξη-κρασοκατάνυξη σε ταβερνείο. Θα ανέβει ανακοίνωση εδώ: https://forum.4troxoi.gr/topic/57041/node-57041/8762
Όχι Παρασκευή στις 18:00, κάποιοι δουλεύουμε 12ωρα
-
Είτε Σάββατο μεσημέρι, ή Παρασκευή μετά τις 21:00.
-
Κατα τα τελη του μηνα θα ειμαι πανω, αν ταιριαξουν οι ημερομηνιες με χαρα να τα πουμε.
-
@ilias-a said in Ford Puma 2019:
Κατα τα τελη του μηνα θα ειμαι πανω, αν ταιριαξουν οι ημερομηνιες με χαρα να τα πουμε.
Ευπρόσδεκτοι όλοι οι συμφορουμίτες!
-
Εμενα το αμαξι μου αρεσει,με 8ετη εγγυηση και νεο αυτοματο κιβωτιο(οχι το παλιας γενιας προβληματικο σαβουροpowershift) ειναι οτι πρεπει,το προτιμω απο το οικονομικο/αξιοπιστο Cross,αλλα αγευστο και ανοστο ως αμαξι,ομως οταν βλεπω στην απλη εκδοση titanium ταμπουρο πισω μου ξενιζει,oχι ομως σε αυτα τα λεφτα με τον 1.0αρη,σε αυτο το μπατζετ που ξεπερναει τα 27-28k βαζεις τον 1.5αρη και δινεις στον κατοχο και δυνατοτητες βελτιωσης αν το θελει αργοτερα.
-
@ken11 said in Ford Puma 2019:
Εμενα το αμαξι μου αρεσει,με 8ετη εγγυηση και νεο αυτοματο κιβωτιο(οχι το παλιας γενιας προβληματικο σαβουροpowershift) ειναι οτι πρεπει,το προτιμω απο το οικονομικο/αξιοπιστο Cross,αλλα αγευστο και ανοστο ως αμαξι,ομως οταν βλεπω στην απλη εκδοση titanium ταμπουρο πισω μου ξενιζει,
-
Το κιβώτιο ίδιο είναι με το προηγούμενο 7αρι poweshift - δεν ξέρω εαν εννοείς το ακόμα πιο παλιό προβληματικό 6αρι (η ίδια εταιρία τα φτιάχνει πάντως).
-
Με το αυτόματο κιβώτιο έχουν δισκόφρενα πίσω, οπότε είσαι κομπλέ!
-
-
Είτε Σάββατο μεσημέρι, ή Παρασκευή μετά τις 21:00.
Και στη Περαια!!!!!
-
@fanis75 said in [Ford Puma 2019]
-
Το κιβώτιο ίδιο είναι με το προηγούμενο 7αρι poweshift - δεν ξέρω εαν εννοείς το ακόμα πιο παλιό προβληματικό 6αρι (η ίδια εταιρία τα φτιάχνει πάντως).
-
Με το αυτόματο κιβώτιο έχουν δισκόφρενα πίσω, οπότε είσαι κομπλέ!
Έχω την εντύπωση πως έχουν βάλει νέο powerswift κιβώτιο,όχι το παλιό στο οποίο είχαν γίνει και πολλές καταγγελίες στη Ford.
-
-
@ken11 said in Ford Puma 2019:
Έχω την εντύπωση πως έχουν βάλει νέο powerswift κιβώτιο,όχι το παλιό στο οποίο είχαν γίνει και πολλές καταγγελίες στη Ford.
Αυτό λέω, δεν ξέρω εαν με τον όρο "παλιό", εννοείς το προβληματικό 6αρι ή το 7αρι που είχε το Πούμα έτσι και αλλιώς, πριν γίνει Mild Hybrid το αυτόματο. Αλλα ναι, με το προβληματικό 6αρι δεν έχει σχέση, αλλά εαν θυμάμαι σωστά ειναι από τον ίδο κατασκευαστή. Πάντως και το 7αρι, άσχετα από αξιοπιστία, σαν λειτουργία δεν μου άρεσε.
-
καλημέρα σε όλους.
Ενδιαφέρομαι για αγορά του νεου puma 125hp, θα ήταν αρκετά βοηθητικό να μας πει κάποιος κάτοχος να γραψει σχετικά με την "πραγματική"μεση καταναλωση, γιατί βλέπω μεγάλες διακυμάνσεις. Στην αντιπροσωπεία λένε για γύρω στο 6,5 αλλά φοβάμαι οτι θα παει παραπανω απο ενα μικρό test drive που του έκανα..
Ευχαριστώ
-
@alexakis841365 said in Ford Puma 2019:
Ενδιαφέρομαι για αγορά του νεου puma 125hp, θα ήταν αρκετά βοηθητικό να μας πει κάποιος κάτοχος να γραψει σχετικά με την "πραγματική"μεση καταναλωση, γιατί βλέπω μεγάλες διακυμάνσεις. Στην αντιπροσωπεία λένε για γύρω στο 6,5 αλλά φοβάμαι οτι θα παει παραπανω απο ενα μικρό test drive που του έκανα..
Έχουν γράψει αρκετοί κάτοχοι. Αλλά κατανάλωση σε τι συνθήκες? Δεν ειναι ένα σκέτο νούμερο. Ναι το 6.5 ειναι εφικτό σε ταξίδι, αλλά προφανώς όχι μέσα στην πόλη.
-
καλημέρα σε όλους.
Ευχαριστώ
Καλώς ήρθες στον κόσμο των καταναλώσεων όπου ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του.
Σίγουρα σε μικτό κύκλο θα έχεις εκεί γύρω στο 6.5. Τώρα σε ταξίδι ανάλογα πως πας θα φτάνεις μέχρι 6 με 6.5 πάλι άντε λίγο κάτω από 7 εάν είναι "δύσκολη" η διαδρομή.
Σε αστικό κύκλο με νορμάλ κίνηση θα πιάνεις 7. Ε και; Άντε 7.5 σου λέω. Αλλά μιλάμε για φανάρια και κάποιο σταμάτα ξεκίνα, όχι να ρολάρεις. -
καλημέρα σε όλους.
Ευχαριστώ
το 125 σε μεικτο κύκλο είναι γύρω στο 6-6,5
παει και πιο κάτω, πάει και πιο πάνω αναλογα πόσο βαρύ πόδι έχεις αλλα εκεί είναι το μεικτό με νορμαλ οδήγηση (οχι με σπορ ή με πολύ προσεκτική οικονομική γιατι παιζει μεγαλο ρόλο αυτό)
το 155 από την άλλη είναι 1l/km παραπάνω περίπου λόγω της μεγαλύτερης τουρμπίνας του οπότε σε μεικτό κύκλο είναι στο 7-7,5
ολα είναι σχετικά γιατι πάει με τις συνθήκες οδηγησης και το πόσο βαρύ πόδι έχεις. Μιλάμε για ένα fun to drive bsuv οδηγοκεντρικό όποτε παρασύρεσαι να το πατήσεις πολλές φορές αφού είναι διασκεδαστικό.
Αν παρόλα αυτά προτεραιότητα σου είναι η οικονομία και όχι ενα πολύ ευχαριστό στην οδηγηση αμαξάκι με μεγαλο χωρο αποσκευών κοιτάς λάθος αμάξι
πάρχουν πιο οικονομικά από το puma. Το puma διακρίνεται για την οδηγηση του, στησιμο, τιμόνι κτλ και για τον χώρο αποσκευών του. Είναι σχετικά οικονομικό αλλα όχι το οικονομικότερο στην κατηγορία . Εκει πας για το full hybrid toyota cross
-
@hountalas said in Ford Puma 2019:
Καλώς ήρθες στον κόσμο των καταναλώσεων όπου ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του.
Σίγουρα σε μικτό κύκλο θα έχεις εκεί γύρω στο 6.5. Τώρα σε ταξίδι ανάλογα πως πας θα φτάνεις μέχρι 6 με 6.5 πάλι άντε λίγο κάτω από 7 εάν είναι "δύσκολη" η διαδρομή.
Σε αστικό κύκλο με νορμάλ κίνηση θα πιάνεις 7. Ε και; Άντε 7.5 σου λέω. Αλλά μιλάμε για φανάρια και κάποιο σταμάτα ξεκίνα, όχι να ρολάρεις.Σε ευχαριστώ πολυ! Ησουν πολυ κατατοπιστικός.
Ειμαι κόντα στο να το πάρω και είναι ίσως το μόνο που με"φόβησε" θα έλεγα, μιας και το αντίπαλο δεός στην επιλογή μου ειναι το Renault Captur LPG. -
@hountalas said in Ford Puma 2019:
Σε αστικό κύκλο με νορμάλ κίνηση θα πιάνεις 7. Ε και; Άντε 7.5 σου λέω. Αλλά μιλάμε για φανάρια και κάποιο σταμάτα ξεκίνα, όχι να ρολάρεις.Σε ευχαριστώ πολυ! Ησουν πολυ κατατοπιστικός.
Ειμαι κόντα στο να το πάρω και είναι ίσως το μόνο που με"φόβησε" θα έλεγα, μιας και το αντίπαλο δεός στην επιλογή μου ειναι το Renault Captur LPG.το renault captur lpg είναι πολύ ωραίο και ποιοτικό αμαξάκι με πολύ καλύτερη κατανάλωση από το Puma αλλα είναι τάφος σε επιδόσεις
το puma είναι πολύ καλό σε επιδόσεις και οδηγηση στησιμο και σχετικά οικονομικό αλλα καμία σχέση με το lpg captur που είναι οικονομικότατο.
Γενικα αν σε ενδιαφέρει πολύ η κατανάλωση και το βάζεις Ν1 στις προταιρεότητες σου βγάλε το puma από την λίστα σου
Lpg captur, Dacia duster lpg, Toyota yaris cross κτλ είναι πολύ πιο οικονομικα . Για μενα είναι χάλια γιατι προτεραιοτητα μου είναι το αμάξι να έχει καλό στησιμο και ενα ωραιο κινητήρα με δύναμη και το Puma είναι πολύ καλύτερο από αυτά αλλα είναι τι θελει ο καθένας
-
Ειμαι κόντα στο να το πάρω και είναι ίσως το μόνο που με"φόβησε" θα έλεγα, μιας και το αντίπαλο δεός στην επιλογή μου ειναι το Renault Captur LPG.
Τελείως διαφορετικά αμάξια μεταξύ τους. Το Καπτουρ κερδίζει στην κατανάλωση και μάλλον μόνο εκεί. Το Πούμα ειναι το καλύτερο b suv στον δρόμο, το πιο διασκεδαστικό και με την καλύτερη οδική συμπεριφορά. Εαν έχεις προτεραιότητα την κατανάλωση, λάθος αμάξι κοιτάς όπως είπε και ο Σάιρους.
-
Ειμαι κόντα στο να το πάρω και είναι ίσως το μόνο που με"φόβησε" θα έλεγα, μιας και το αντίπαλο δεός στην επιλογή μου ειναι το Renault Captur LPG.
Αν θέλεις και επιδόσεις, σε παρόμοια χρήματα με το Puma θα μπορούσες να δεις to Captur full hybrid (με μεικτή κατανάλωση -στα χαρτιά τουλάχισοτν- κάτω από 5), και όχι το LPG.
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
καλημέρα σε όλους.
Ευχαριστώ
Αν παρόλα αυτά προτεραιότητα σου είναι η οικονομία και όχι ενα πολύ ευχαριστό στην οδηγηση αμαξάκι με μεγαλο χωρο αποσκευών κοιτάς λάθος αμάξιπάρχουν πιο οικονομικά από το puma. Το puma διακρίνεται για την οδηγηση του, στησιμο, τιμόνι κτλ και για τον χώρο αποσκευών του. Είναι σχετικά οικονομικό αλλα όχι το οικονομικότερο στην κατηγορία . Εκει πας για το full hybrid toyota cross
Ford Puma 2019