-
Δεν ξέρω πόσο χάλια είναι η κατάσταση με το μαύρο χρώμα, αλλά και το Desert Island Blue με τις λασποβροχές έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ. Πλύσιμο -> Βροχή/Σκόνη ανά 3 μέρες.
-
@a-ctive said in Ford Puma 2019:
@groover1972 said in Ford Puma 2019:
@kkostask said in Ford Puma 2019:
Από το 2003 μέχρι το 2014 πέρασαν 3 Φορντ από τα χέρια μου…δυο Μοντέο και ένα Φόκους. Κανένα δεν είχε θέμα με τριγμούς. Ειδικά το πρώτο Μοντέο το έδωσα με 170κ χλμ και δεν έκανε σχεδόν ούτε ένα τσικ. Οδήγησα τις προάλλες και το Πούμα σε td και παρότι είχε ήδη 17κ χλμ δεν άκουσα κάτι. Η οδική του συμπεριφορά όμως ήταν εξαιρετική, για τα μέτρα της κατηγορίας βέβαια. Το έβαλα σε στροφιλίκια και το ευχαριστήθηκα. Μου θύμισε το πρώτο Μοντέο που ήταν τρένο.
Focus C Max έστριβε σαν τρένο, φοβερό τιμόνι και στήσιμο φοβερό. Σε όλα τα άλλα ήταν τραγικό. Εννοείται ότι ετριζε στα πάντα.
Αλλα τρομερα επικινδυνο στους πλαγιους ανεμους
σε πολύ δυνατούς, ναι. Δεν είχε σχεδιασμό κουτιού (που τότε είχαν τα περισσότερα). Ήταν ενα ψηλό Focus station. Ειχε καλό στήσιμο αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα περί αξιοπιστίας που είχε διαβάσει στον ειδικό τύπο τότε, ήταν τραγικά ψέματα.
-
Αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω το Focus μου mk4 2019 με τον 1.5 Ecoboost 150 ps (μηχανικό) γύρω στα 14-15Κ για να πάρω ένα Puma 1.0 είτε μεταχειρισμένο (~25-27Κ) είτε καινούριο (ST line ~32Κ). Ο λόγος είναι ότι η σύζυγος χρειάζεται αυτόματο...
-
@sledgehammer said in Ford Puma 2019:
Αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω το Focus μου mk4 2019 με τον 1.5 Ecoboost 150 ps (μηχανικό) γύρω στα 14-15Κ για να πάρω ένα Puma 1.0 είτε μεταχειρισμένο (~25-27Κ) είτε καινούριο (ST line ~32Κ). Ο λόγος είναι ότι η σύζυγος χρειάζεται αυτόματο...
Κρίμα και άδικο
Σαφώς καλύτερο το focus συν τα λεφτά που θα δώσεις
Εντατικά μαθήματα σε σχολή οδ. Για το κιβώτιο -
Ούτε να το σκέφτεσαι, μεγάλο πισωγύρισμα και επίσης μεγάλη χρηματική χασούρα. Καλύτερα πάρε μικρό μεταχειρισμένο αυτόματο.
-
Είσαι πολύ τυχερός που έχεις τον 1.5 150hp. Διαμάντι κινητήρας. Να είχες 1000ρι focus να συζητάμε τα συν και τα πλην για αλλαγή σε αυτόματο puma. Με αυτό τον κινητήρα όμως είναι ένα μεγάλο όχι από μένα. Ξέρεις πόσοι αγόραζαν focus και ήθελαν αυτόν τον κινητήρα και είχε βγει από τις επιλογές??? Μην το κάνεις θα το μετανιώσεις !!! Ας μάθει η σύζυγος με ταχύτητες δεν είναι πυρηνική φυσική, ευκολοτατο είναι !!! Εμένα η γυναίκα μου και πάρα πολλές άλλες οδηγάνε με ταχύτητες χωρίς πρόβλημα . Αν δεν γίνεται καλύτερα πάρε ένα μεταχειρισμενο μικρό αμαξάκι αυτόματο να χρησιμοποιεί.
-
@dimitrioskosmas said in Ford Puma 2019:
Κρίμα και άδικο
Σαφώς καλύτερο το focus συν τα λεφτά που θα δώσεις
Εντατικά μαθήματα σε σχολή οδ. Για το κιβώτιοΑν μου το δώσεις εμένα με 14κ , ναι αξίζει!!!!!!
Είναι και με multilink πίσω;;; -
Ελα να πεφτουν οι προσφορες
-
Αν μου το δώσεις εμένα με 14κ , ναι αξίζει!!!!!!
Είναι και με multilink πίσω;;;Ναι, είναι με πολλαπλών συνδέσμων.
-
Ποσα χλμ?
-
@alexandros-k said in Ford Puma 2019:
Ποσα χλμ?
67.000
-
@alexandros-k said in Ford Puma 2019:
Ποσα χλμ?
67.000
Πουλα το σε εμας
Οπως σου ειπαν κι οι αλλοι....κριμα να δωσεις τετοιο αμαξι αν δεν εχεις καποιο αλλο θεμα
-
Να έχεις αγοράσει αντικειμενικά ένα από τα καλύτερα μεσαία της κατηγορίας (focus), να το έχεις πετύχει με τον καλύτερο κινητήρα που βγήκε στην ελληνική αγορά που μετά κόπηκε για να μπαίνει σε st μόνο (fiesta, puma), να το έχεις πάρει και με ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω που και αυτή μέτα κόπηκε για τον πιο φτηνό ημιακαμπτο, να το έχεις πάρει σε τιμή ευκαιρίας πριν τις τεράστιες αυξήσεις που πήραν τα αυτοκίνητα
Και να συζητάμε αν αξίζει να δώσεις αυτό το αμάξι προωρα για να πάρεις ένα B-suv (έστω και το καλύτερο οδηγικά αλλά σίγουρα χειρότερο του focus) σε πανάκριβες τιμές που έχουν εκτοξευθεί τα αυτοκίνητα πλεον με καλό μεν αλλά πολύ (λιγότερο) κινητήρα και ημιακαμπτο πίσω για ένα αυτόματο κιβώτιο που θα σου προσφέρει ???? Που πρέπει και να χάσεις χρήματα για να το αποκτήσεις πουλώντας το άλλο, όχι να σε πληρώσουν !!!
Είναι σαν να έχεις αφρικανική "φλογέρα" κάτω που σε ενοχλεί στο περπάτημα λιγο και να σκέφτεσαι να την κόψεις σε χειρουργό, να τον πληρώσεις για να στην αλλάξει με ασιατική "φυσαρμόνικα"
-
Εκδοση?Χρωμα?Φωτο?
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
που μετά κόπηκε για να μπαίνει σε st μόνο (fiesta, puma)
Κοπηκαν κι αυτα τωρα απο 1,5 ST
-
Μαζί σας είμαι παιδιά, συμφωνώ σε όλα, τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιώ κι εγώ...
-
Είναι σαν να έχεις αφρικανική "φλογέρα" κάτω που σε ενοχλεί στο περπάτημα λιγο και να σκέφτεσαι να την κόψεις σε χειρουργό, να τον πληρώσεις για να στην αλλάξει με ασιατική "φυσαρμόνικα"
Όταν λέμε έφυγε ο καφές από τη μύτη...
Κυριολεκτικά...
Ούτε ο Γάτος τέτοια ατάκα...
-
Να έχεις αγοράσει αντικειμενικά ένα από τα καλύτερα μεσαία της κατηγορίας (focus), να το έχεις πετύχει με τον καλύτερο κινητήρα που βγήκε στην ελληνική αγορά που μετά κόπηκε για να μπαίνει σε st μόνο (fiesta, puma), να το έχεις πάρει και με ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω που και αυτή μέτα κόπηκε για τον πιο φτηνό ημιακαμπτο, να το έχεις πάρει σε τιμή ευκαιρίας πριν τις τεράστιες αυξήσεις που πήραν τα αυτοκίνητα
Και να συζητάμε αν αξίζει να δώσεις αυτό το αμάξι προωρα για να πάρεις ένα B-suv (έστω και το καλύτερο οδηγικά αλλά σίγουρα χειρότερο του focus) σε πανάκριβες τιμές που έχουν εκτοξευθεί τα αυτοκίνητα πλεον με καλό μεν αλλά πολύ (λιγότερο) κινητήρα και ημιακαμπτο πίσω για ένα αυτόματο κιβώτιο που θα σου προσφέρει ???? Που πρέπει και να χάσεις χρήματα για να το αποκτήσεις πουλώντας το άλλο, όχι να σε πληρώσουν !!!
Είδες πως σε ανεβάζουν τα ταξίδια στην Κίνα...
-
Εκδοση?Χρωμα?Φωτο?
Business με extra including camera
Γκρι
Φώτο όταν το πλύνω! -
ΜΕ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!! Το είχα για ένα ΣΚ και ειναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα (σε λογικά πλαίσια, δεν συγκρίνω με Μ5) που έχω οδηγήσει. Απίστευτο μοτέρ, το καλύτερο χειροκίνητο που έχω οδηγήσει ποτέ (από όλα τα αμάξια που έχω οδηγήσει!!). Άσε που πλέον ειναι και συλλεκτικό. Επίσης, 14.000 το σκοτώνεις, €20.000 και βάλε.
Και να το δώσεις για να πάρεις το Puma - το οποίο ειναι εξαιρετικό, δεν αντιλέγω - με ένα αρκετά χειρότερο μοτέρ και με ένα αντικειμενικά μέτριο αυτόματο κιβώτιο? Εαν θες σώνει και ντε αυτόματο, κοιτάς κάτι άλλο αλλά όχι Πούμα, τουλάχιστον όχι στις απλές εκδόσεις - το ST ίσως να είναι καλύτερο.
Εαν θες οπωσδήποτε αυτόματο, βρες ένα Focus 1.5 με 150 ή 182 άλογα και το καλό 8αρι αυτόματο κιβώτιο και πάρε ένα τέτοιο. Τουλάχιστον να έχει το ίδιο καλό αυτοκίνητο με τώρα σε αυτόματο.
Ford Puma 2019