Μαζί σας είμαι παιδιά, συμφωνώ σε όλα, τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιώ κι εγώ...
sledgehammer
@sledgehammer
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by sledgehammer
-
RE: Ford Puma 2019
-
Αν μου το δώσεις εμένα με 14κ , ναι αξίζει!!!!!!
Είναι και με multilink πίσω;;;Ναι, είναι με πολλαπλών συνδέσμων.
-
@alexandros-k said in Ford Puma 2019:
@sledgehammer said in Ford Puma 2019:
Ποσα χλμ?
67.000
-
Εκδοση?Χρωμα?Φωτο?
Business με extra including camera
Γκρι
Φώτο όταν το πλύνω! -
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
@vigilantius__1985 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Έχει καταλάβει κανείς αν ο χώρος κάτω από το κάλυμμα του χώρου αποσκευών (εκεί που αφήνουν κενό οι μπαταρίες) συμπεριλαμβάνεται στα 300 λίτρα ή είναι έξτρα χώρος
Πωλητής μου είπε ότι συμπεριλαμβάνεται στα 300, αλλά πιστεύω ότι κάνει λάθος.
Από κοντά ο χώρος επισκευών φαίνεται αξιοποιήσιμος. Ή μπορεί απλά να θέλω να πείσω τον εαυτό μου, γιατί σε όλα τα υπόλοιπα το αμάξι πετάει. M Sport full extra 34K
Latest posts made by sledgehammer
-
RE: CUPRA LEON F/L 2024
@fanis75 said in CUPRA LEON F/L 2024:
@wantone said in CUPRA LEON F/L 2024:
Στα συνεργεια BMW παντως τις περισσοτερες δουλειες τις κανουν απειροι νεαροι με τον βασικο οποτε αναλογα αποτελεσματα περιμενεις.
Επιβεβαιώνω!
Ποιό είναι το καλύτερο συνεργείο BMW στην Αθήνα;
-
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
@vigilantius__1985 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Έχει καταλάβει κανείς αν ο χώρος κάτω από το κάλυμμα του χώρου αποσκευών (εκεί που αφήνουν κενό οι μπαταρίες) συμπεριλαμβάνεται στα 300 λίτρα ή είναι έξτρα χώρος
Πωλητής μου είπε ότι συμπεριλαμβάνεται στα 300, αλλά πιστεύω ότι κάνει λάθος.
Από κοντά ο χώρος επισκευών φαίνεται αξιοποιήσιμος. Ή μπορεί απλά να θέλω να πείσω τον εαυτό μου, γιατί σε όλα τα υπόλοιπα το αμάξι πετάει. M Sport full extra 34K
-
@ken11 said in Ford Puma 2019:
Δεν εχω καποια γνωμη για την εκδοση του ST,αλλα ρε γμτ 35 χιλιαρικα ειναι πολλα,να ειχαν τον 1.5αρη να πω ενταξει,35 χιλιαδες ευρω για να εισαι με 1.0αρη μοτερ,too much,υπερβολη.
Έχεις απόλυτο δίκιο! Με τον 1.5 θα ήταν no brainer, με τον χιλιάρη (έστω βελτιωμένο) πας με μισή καρδιά...
Βλέπεις στα ίδια πάνω κάτω λεφτά πχ Formentor ή νέα Σειρά 1 (άλλες κατηγορίες ΟΚ, αλλά παίζουν στο δικό μου pool επιλογών) και λες τα αξίζουν περισσότερο τα λεφτά τους για αυτό που προσφέρουν.
-
Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά νέου ST-Line X 155 για οικογενειακό. Έχουμε το προ-facelift 125 σε leasing και είμαι ευχαριστημένος. Μου έχει μπει όμως και η ιδέα του ST 170hp. Δεν περιμένω πραγματικό ST - το βλέπω σαν αναβαθμισμένο ST-Line X.
Υπάρχουν κάτοχοι του νέου "light" ST; Ποιά είναι η γνώμη σας; Με ανησυχεi η ανάρτηση - αν είναι υπερβολικά σκληρό για πόλη...
ST-Line X 155 με τον πλούσιο εξοπλισμό του + panorama ~35Κ. Η διαφορά με το ST 170 είναι 4Κ. Αξίζει;
-
Εκδοση?Χρωμα?Φωτο?
Business με extra including camera
Γκρι
Φώτο όταν το πλύνω! -
Μαζί σας είμαι παιδιά, συμφωνώ σε όλα, τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιώ κι εγώ...
-
@alexandros-k said in Ford Puma 2019:
@sledgehammer said in Ford Puma 2019:
Ποσα χλμ?
67.000
-
-
Αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω το Focus μου mk4 2019 με τον 1.5 Ecoboost 150 ps (μηχανικό) γύρω στα 14-15Κ για να πάρω ένα Puma 1.0 είτε μεταχειρισμένο (~25-27Κ) είτε καινούριο (ST line ~32Κ). Ο λόγος είναι ότι η σύζυγος χρειάζεται αυτόματο...
-
RE: Ford Focus MK4
Ευτυχώς δηλαδή που πήρα το 1.5 στις αρχές του χρόνου.. Οδηγική απόλαυση 10/10