-
@lap said in Ford Puma 2019:
Είπε η ταπετσαρία;;; Σε Audi;;;;
ΧαχαχαΓύρε μια και το θίγεις, έπεσε ο ουρανός κάπου στη 10ετία. Θα 'σουν εσύ από κάτω φαίνεται και σου άφησε κουσούρι το χτύπημα, δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που λες...
Με 120€ το έκανε ο ταπετσέρης καλύτερο από καινούργιο... -
@andya3 said in Ford Puma 2019:
Είπε η ταπετσαρία;;; Σε Audi;;;;
ΧαχαχαΓύρε μια και το θίγεις, έπεσε ο ουρανός κάπου στη 10ετία. Θα 'σουν εσύ από κάτω φαίνεται και σου άφησε κουσούρι το χτύπημα, δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που λες...
Με 120€ το έκανε ο ταπετσέρης καλύτερο από καινούργιο...Μια από τα ίδια! Μετά από 12 χρόνια και ακριβώς το ίδιο ποσό! Και δεν με χάλασε καθόλου...
-
Οι ταπετσαρίες στις πόρτες σου δεν έχουν χαλαρώσει και δεν έχουν σκιστεί; Αν πεις όχι λες ψέματα.
-
Να γράψω την das Auto ποιότητα στο Passat μου;
Άσε καλύτερα γιατί δεν βλέπω να με βγάζει η μπαταρία του κινητού...... -
@iceman7 said in Ford Puma 2019:
Όλα τα νέα αμάξια μικρών κατηγοριών είναι γεμάτα κακής ποιότητας πλαστικά ή πλαστικά από ανακύκλωση και με προβλήματα στη συναρμογή.
Οδηγείς και ακούς διαφορα.
Που αν δείτε και τα νεωτέρα Τογιότα.
Όταν έκανα τεστ το νέο γιαρις μου εκενε εντύπωση πως κουδουναγε σε συνηθη άσφαλτο.
Και στα vw που διαβάζω για το tcross για τριγμούς διαβάζω.
Περικοπές παντού.Αν βλέπατε πως είναι μέσα το Camry σε βασικές εκδόσεις, θα κουναγατε ακόμη το κεφάλι...
-
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Όλα τα νέα αμάξια μικρών κατηγοριών είναι γεμάτα κακής ποιότητας πλαστικά ή πλαστικά από ανακύκλωση και με προβλήματα στη συναρμογή.
Όταν έκανα τεστ το νέο γιαρις μου εκενε εντύπωση πως κουδουναγε σε συνηθη άσφαλτο.
Περικοπές παντού.Αν βλέπατε πως είναι μέσα το Camry σε βασικές εκδόσεις, θα κουναγατε ακόμη το κεφάλι...
Ναι όλα τα παθαίνουν, αλλά δεν θα περιμένατε σε ένα αυτοκίνητο που δίνεις 33κ να μην ακούγεται τίποτα? Ενώ στο άσχημο με 21κ να είναι όλα άσχημα μεν, αθόρυβα δε? (Πλάκα κάνω στο δεύτερο μέρος, έτσι;)
-
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Τι εννοείς; Είναι πολύ ποιοτικό η χάλια;
Γιατί Camry δεν έχει εδώ.... -
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
Τι εννοείς; Είναι πολύ ποιοτικό η χάλια;
Γιατί Camry δεν έχει εδώ....Δεν ειναι πολυτελες , αλλά αυτο δεν λεει τιποτα για θεματα ζημιων και τριγμων
-
Οι ταπετσαρίες στις πόρτες σου δεν έχουν χαλαρώσει και δεν έχουν σκιστεί; Αν πεις όχι λες ψέματα.
Θ' αστειεύεσαι προφανώς. Στην πόρτα έχει ίδια ταπετσαρία με τα καθίσματα. Πάνε πακέτο. ΑΘΙΚΤΟ! Θα βάλω φωτο από την πόρτα του οδηγού μέσα, που ταλαιπωρείται και πιο πολύ με την 1η ευκαιρία.
Δεν μας έφτανε ο άπιστος Θωμάς, έχουμε και τον άπι(α)στο Γύρο...
-
Ούτε στο ελάχιστο! Θα στο βγάλω βίντεο να τα δεις αν δεν πειθεσαι με την πρόταση μου.
-
-
Χαχαχα...
Ευτυχώς οι φατσούλες δεν μοιάζουν στον Πινόκιο.
Εντάξει λοιπόν, σε καλώ και Θεσσαλονίκη για καφέ και να δεις! -
Πωλητής σε αντιπροσωπεία vw, που πηγαίνω να δω τα νέα μοντέλα και τον έχω γνωρίσει, δούλευε πριν στην Toyota και το παραδέχτηκε σε κουβέντα που είχαμε.
Ο Ανδρέας στην Καρέντα Μαρούσι? Εαν λές αυτόν είναι εξαιρετικός....ο μόνος της προκοπής εκει μέσα, που με είχε βοηθήσει και εξυπηρετήσει πραγματικά!
-
Βρε μπρος πίσω κίνηση έχει το Puma, vitara και χαζομάρες.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Πωλητής σε αντιπροσωπεία vw, που πηγαίνω να δω τα νέα μοντέλα και τον έχω γνωρίσει, δούλευε πριν στην Toyota και το παραδέχτηκε σε κουβέντα που είχαμε.
Ο Ανδρέας στην Καρέντα Μαρούσι? Εαν λές αυτόν είναι εξαιρετικός....ο μόνος της προκοπής εκει μέσα, που με είχε βοηθήσει και εξυπηρετήσει πραγματικά!
Η Καρέντα ούτε τον εαυτό της δεν μπορεί να εξυπηρετήσει. Δε μ' αρέσει να φαίνεται ότι κάνω άμεσα ή έμμεσα διαφήμιση, αλλά μια και το 'φερε η κουβέντα, για εξυπηρέτηση σε vw Φιλοσίδης στο Βύρωνα. Προσοχή, για πωλήσεις, όχι το συνεργείο. Το οποίο παρεπιπτόντως δεν είναι κακό, αλλά έχει τιμές ... vw!
Ο πωλητής δούλευε χρόνια στην Τoyota, γενικά είναι πολύ ενημερωμένος και αν σε κόψει ότι πας για αγορά κι όχι για βόλτα σε εξυπηρετεί άψογα.
Όταν κοίταγα το νέο T-Roc στην έκθεση μου λέει μην το κοιτάς αυτό είναι πανάκριβο, με full extra, να σου πω τις διαφορές. Ε, από τότε με κέρδισε, είναι σπαθί ο τύπος. -
Η Καρέντα ούτε τον εαυτό της δεν μπορεί να εξυπηρετήσει. Δε μ' αρέσει να φαίνεται ότι κάνω άμεσα ή έμμεσα διαφήμιση, αλλά μια και το 'φερε η κουβέντα, για εξυπηρέτηση σε vw Φιλοσίδης στο Βύρωνα. Προσοχή, για πωλήσεις, όχι το συνεργείο. Το οποίο παρεπιπτόντως δεν είναι κακό, αλλά έχει τιμές ... vw!
Ο πωλητής δούλευε χρόνια στην Τoyota, γενικά είναι πολύ ενημερωμένος και αν σε κόψει ότι πας για αγορά κι όχι για βόλτα σε εξυπηρετεί άψογα.
Όταν κοίταγα το νέο T-Roc στην έκθεση μου λέει μην το κοιτάς αυτό είναι πανάκριβο, με full extra, να σου πω τις διαφορές. Ε, από τότε με κέρδισε, είναι σπαθί ο τύπος.Για το Φιλοσιδη λένε σε όλα τα vw clubs.
Καρεντα στο Μαρουσι είναι οντως αυτός που ήταν Τογιότα πριν (Ανδρέας, τον ίδιο λέμε Φανη) που ενδιαφέρθηκε τότε που κοίταγα το Tiguan.
Επίσης ενδιαφέρθηκαν και μου έβγαλαν προσφορες και κοίταξαν άμεσα για ετοιμοπαράδοτα και στην Καρεντα στην Πειραιώς (εκεί που ήταν παλιά ο Γιαννίτσας). Ο ένας ήταν μεγαλος σε ηλικία κιολας αλλά είχε διάθεση για κουβέντα και εξυπηρέτηση. -
Ο Ανδρέας ήταν από Τογιότα για αυτό είναι καλός. Είναι και φίλος με τον φίλο μου πωλητή στην Φόρντ...για αυτό και είναι και ο Κώστας καλός, λόγω εκπαίδευσης στην Τογιότα. Αλλιώς και η Βελμάρ δεν έχει και τους καλύτερους, πρέπει να ξέρεις σε ποιον να πάς.
-
Ο Ανδρέας ήταν από Τογιότα για αυτό είναι καλός. Είναι και φίλος με τον φίλο μου πωλητή στην Φόρντ...για αυτό και είναι και ο Κώστας καλός, λόγω εκπαίδευσης στην Τογιότα. Αλλιώς και η Βελμάρ δεν έχει και τους καλύτερους, πρέπει να ξέρεις σε ποιον να πάς.
Τον άνθρωπο που φτιάχνει το πακέτα στην Τογιότα ποιος τον έχει εκπαίδευσει όμως ;
-
Τον άνθρωπο που φτιάχνει το πακέτα στην Τογιότα ποιος τον έχει εκπαίδευσει όμως ;
Αχαχα!! Συμφωνώ 100%. Ο Προηγουμένως product manager των υβριδικών ήταν πολύ καλός και απίστευτα συνεννοήσιμος μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η εξυπηρέτηση του αλλά δυστυχώς έχει φύγει εδώ και αρκετά χρόνια.
-
Αχαχα!! Συμφωνώ 100%. Ο Προηγουμένως product manager των υβριδικών ήταν πολύ καλός και απίστευτα συνεννοήσιμος μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η εξυπηρέτηση του αλλά δυστυχώς έχει φύγει εδώ και αρκετά χρόνια.
Τον επόμενο θα τον πήραν από το Μπουρναζι μαλλον.
Ρε λες να τον ξέρει ο γάτος ; Λολλλλλ
Ford Puma 2019