-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Σε νέα του PUMA και της FORD γενικά βγήκε ΝΕΑ αναβάθμιση του SYNC 3 και πλέον το γράμμα Λ, λ το γράφουν σωστά (Για όσους δεν εχουν ford και διαβάζουν μεχρι τώρα εμφανιζόταν σαν V !!!!!)
δεν τους πήρε πολύ χαχαχαχαχαχα
Μηπως γυρισαν αναποδα το πληκτρολογιο; Τα υπολοιπα γραμματα ειναι ενταξει; Δεν μπορει, κατι τρεχει
-
@a-ctive said in Ford Puma 2019:
Σε νέα του PUMA και της FORD γενικά βγήκε ΝΕΑ αναβάθμιση του SYNC 3 και πλέον το γράμμα Λ, λ το γράφουν σωστά (Για όσους δεν εχουν ford και διαβάζουν μεχρι τώρα εμφανιζόταν σαν V !!!!!)
Μηπως γυρισαν αναποδα το πληκτρολογιο; Τα υπολοιπα γραμματα ειναι ενταξει; Δεν μπορει, κατι τρεχει
ετσι ειπα και γω αλλα μην ανυσυχεις, σιγα μην έκαναν όλη την δουλειά σωστα.....
στην κεντρικη οθόνη του infortainment μπορεί να το έφτιαξαν αλλά..............
αν παιζει ένα κομμάτι μουσικής στα Ελληνικα με Λ στην κεντρική οθόνη θα το δείξει Λ αλλά στην οθόνη μπροστά από το τιμόνι που ρολάρουν γράμματα με το τι παίζει το infortainment είναι ακόμα V
Θέλουν 2-3 χρόνια ακόμα να το φτιαξουν και εκεί . Δεν είναι Ευκολη δουλειά......
-
@a-ctive said in Ford Puma 2019:
ετσι ειπα και γω αλλα μην ανυσυχεις, σιγα μην έκαναν όλη την δουλειά σωστα.....
στην κεντρικη οθόνη του infortainment μπορεί να το έφτιαξαν αλλά..............
αν παιζει ένα κομμάτι μουσικής στα Ελληνικα με Λ στην κεντρική οθόνη θα το δείξει Λ αλλά στην οθόνη μπροστά από το τιμόνι που ρολάρουν γράμματα με το τι παίζει το infortainment είναι ακόμα V
Θέλουν 2-3 χρόνια ακόμα να το φτιαξουν και εκεί . Δεν είναι Ευκολη δουλειά......
Σε επικοινωνια με τους "expert" στο customer service της FMH ..πριν (αμ δεν θα ηταν και 1,5 χρονος πισω) ειχαν πει οτι το αναποδο Λ ειχε προκυψει απο bug και οτι ερχεται αναβαθμιση σε 6 μηνες που θα το λυσει....
Εεε περασε και ενας χρονος + ....ψιλα γραμματα.... -
ΑΚΌΜΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΦΤΙΆΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΌΝΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΟΛΌΚΛΗΡΗ SAMSUNG & GOOGLE, H FORD ΣΑΣ ΠΕΊΡΑΞΕ...
-
το V σε Λ ειναι στροφη 180ο . Δεν ειναι απλο. Είναι αλλαγή κατεύθυνσης
αυτο που μου ελεγε το MIO , "Στρίψτε επι τοπου όπου μπορείτε"
-
Μετά από απίστευτες παλινωδίες και απάλευτες καθυστερήσεις επίκειται κι η δική μου παραλαβή, λευκό st line με έξτρα τη ρεζέρβα, τελική τιμή 21900, παραγγελία 4 Σεπτεμβρίου 2021. Το αυτοκίνητο περιμένει έκδοση αδείας και πινακίδα.
-
Με το καλό. Καλή παραλαβή να έχεις και καλοτάξιδο να είναι.
-
@famas said in Ford Puma 2019:
Μετά από απίστευτες παλινωδίες και απάλευτες καθυστερήσεις επίκειται κι η δική μου παραλαβή, λευκό st line με έξτρα τη ρεζέρβα, τελική τιμή 21900, παραγγελία 4 Σεπτεμβρίου 2021. Το αυτοκίνητο περιμένει έκδοση αδείας και πινακίδα.
Αντε ρε φίλε, με το ΚΑΛΟ να σου πούμε τα καλορίζικα επιτέλους
21900 το λες και ευκαιρία το αμάξι
πόσο παραπάνω έχει τώρα? 4Κ με 4,5Κ πρέπει να είναι
-
Ευχαριστώ cirus, 25.540 βγαίνει σύμφωνα με τον διαμορφωτή σήμερα ακριβώς ίδιο.
-
Ευχαριστώ cirus, 25.540 βγαίνει σύμφωνα με τον διαμορφωτή σήμερα ακριβώς ίδιο.
1000αρι ήπιο υβριδικό 125;
-
Το πιο απλό monman, αλλά με τόσες καθυστερήσεις για αυτό ρωτούσα πότε παραλαμβάνεις εσύ, μήπως και ακύρωνα και σου έκανα μια καλή προσφορά.
-
Το πιο απλό monman, αλλά με τόσες καθυστερήσεις για αυτό ρωτούσα πότε παραλαμβάνεις εσύ, μήπως και ακύρωνα και σου έκανα μια καλή προσφορά.
και εγω στον χρόνο παραλαμβάνω αλλα μου το είχαν πει απο την αρχή γι αυτό δεν πούληασα ακόμη το iQ
-
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς με Υγεία!!
Άργησε, αλλά το παίρνεις σε εξαιρετική τιμή....αυτό από μόνο του άξιζε την αναμονή.
-
3.500χιλ το χρονο , και να καθεσε
ρε τα βγαζει αυτα ο ωνάσης ?
-
Καλορίζικο famas και με super τιμή,αφού μπόρεσες και την κλείδωσες!
-
Ωπ αυτό μου είχε ξεφύγ.. Με το καλό εύχομαι με τη σειρά μου να το παραλάβει και να το χαρεί ο συμπαθέστατος φίλος! Αναμένουμε update
-
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα!!!
Μετά το Renault έχεις γίνει φανατικός φορντακιας... -
Ταξιδάκι για το χωριό για 3ημερο.
Σε όλες τις ταχύτητες ευχάριστο και στο κομματι για το βουνο υπέροχο ακόμα και σε βροχή και βραδυ με πολύ καλη ορατότητα που δεν προβλημάτισε ποτέ
εκδρομή στη Βερδικούσα με ένα στριφτερο δρόμο μέσα στο δάσος και καφέ κάτω από τα πλατάνια. Πραγματικα η χαρά της οδήγησης και με μέσα παιδι φανταστείτε ότι σε καμία περίπτωση δεν πηγαίνω γρήγορα για τα δεδομένα του οχήματος. Μονος μου το κάνω αυτό μόνο. αλλά και έτσι είναι απολαυστικό πως μπαίνει στις στροφες (με πολύ μικρότερη ταχύτητα από ότι μπορεί). Απόλυτη αίσθηση που βρίσκονται οι ρόδες και το τιμονι απίστευτα καλό.
επιστροφή που οδήγησε η γυναίκα καθώς είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και πονούσε το στομάχι
Αν πρέπει να βρω ενα δυσάρεστο στο puma σε ταξίδι είναι ότι τα καθίσματα της recaro όσες και ρυθμίσεις να έχουν δεν έχουν πολύ αφρώδες για ανεση και θες στις 2-3 ωρες μια στάση να ξεπιαστείς. Ειναι φοβερα που σε κρατάνε αλλά σε μακρινά ταξίδια δεν είναι άνετα αρκετά.
Η γυναίκα που το πήρε πρώτη φορά για μακρινο ταξίδι και δεν είναι της ταχύτητας. (δεν αγγιξε το κουμπάκι σπορ μόνο normal) δεν καταλάβαινε πότε ανέβαινε στα 150-160 και στις στροφές μου έλεγε : πρώτη φορα βλέπω αυτοκίνητο να στριβει έτσι!!! και ξαναλεω δεν είναι της ταχύτητας (απλά ανεβαίνει πάρα πολύ γρήγορα χωρίς να καταλαβαίνεις)
μεση κατανάλωση πήγαινε έλα με ταχύτητες αρκετα υψηλές και καθόλου οικονομική οδηγηση 8,4 (αν το οδηγούσα εγώ και στην επιστροφή θα ήταν γύρω στο 9)
-
Ταξιδάκι για το χωριό για 3ημερο.
Σε όλες τις ταχύτητες ευχάριστο και στο κομματι για το βουνο υπέροχο ακόμα και σε βροχή και βραδυ με πολύ καλη ορατότητα που δεν προβλημάτισε ποτέ
εκδρομή στη Βερδικούσα με ένα στριφτερο δρόμο μέσα στο δάσος και καφέ κάτω από τα πλατάνια. Πραγματικα η χαρά της οδήγησης και με μέσα παιδι φανταστείτε ότι σε καμία περίπτωση δεν πηγαίνω γρήγορα για τα δεδομένα του οχήματος. Μονος μου το κάνω αυτό μόνο. αλλά και έτσι είναι απολαυστικό πως μπαίνει στις στροφες (με πολύ μικρότερη ταχύτητα από ότι μπορεί). Απόλυτη αίσθηση που βρίσκονται οι ρόδες και το τιμονι απίστευτα καλό.
επιστροφή που οδήγησε η γυναίκα καθώς είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και πονούσε το στομάχι
Αν πρέπει να βρω ενα δυσάρεστο στο puma σε ταξίδι είναι ότι τα καθίσματα της recaro όσες και ρυθμίσεις να έχουν δεν έχουν πολύ αφρώδες για ανεση και θες στις 2-3 ωρες μια στάση να ξεπιαστείς. Ειναι φοβερα που σε κρατάνε αλλά σε μακρινά ταξίδια δεν είναι άνετα αρκετά.
Η γυναίκα που το πήρε πρώτη φορά για μακρινο ταξίδι και δεν είναι της ταχύτητας. (δεν αγγιξε το κουμπάκι σπορ μόνο normal) δεν καταλάβαινε πότε ανέβαινε στα 150-160 και στις στροφές μου έλεγε : πρώτη φορα βλέπω αυτοκίνητο να στριβει έτσι!!! και ξαναλεω δεν είναι της ταχύτητας (απλά ανεβαίνει πάρα πολύ γρήγορα χωρίς να καταλαβαίνεις)
μεση κατανάλωση πήγαινε έλα με ταχύτητες αρκετα υψηλές και καθόλου οικονομική οδηγηση 8,4 (αν το οδηγούσα εγώ και στην επιστροφή θα ήταν γύρω στο 9)
Κρίμα για την τροφική δηλητηρίαση, ελπίζω να είναι γρήγορα περαστικά. Μια γρήγορη λύση είναι μία κουταλιά σούπας ξύδι λευκό.
Με γειά το αυτοκίνητο , φαίνεται πολύ όμορφο, καλοτάξιδο εύχομαι! Και απροβληματιστο κυρίως..
-
Περαστικά cirus! Σίγουρα ήταν δηλητηρίαση ή μήπως κανένα stomach bug?
Το ξύδι όντως κάνει δουλειά και στην διάρροια! Εγώ πίνω πιο πολύ από μια κουταλιά, αν χρειαστεί, και δεν χρειάζεται να είναι καν λευκό.
Ford Puma 2019