-
@mphysiker said in Νέα BMW 1 Series 2019:
116i βενζίνη manual.
Η auto ανεβαίνει γύρω στα 28 (και θεωρώ οτι δεν αξίζει όταν η 120 ξεκινάει από τα 29).Είναι απαράδεκτοι να πουλάνε τόσο όταν πριν ένα χρόνο την έδιναν 22 και εντωμεταξύ έχει βγει και νεο μοντέλο.
-
Όχι μην το συζητάς καθόλου, θα πας οπωσδήποτε για το καινούργιο μοντέλο!
Τα επιπλέον χρήματα που ζητά είναι μέχρι το τελευταίο cent περισσότερος εξοπλισμός , επιδόσεις, αυτόματο κιβώτιο και τεχνολογία!Είναι από τις σπάνιες φορές που ένα νέο μοντέλο δεν έρχεται με καπέλο στην τιμή λόγω του ότι είναι πιο καινούργιο, στην πραγματικότητα με αυτά που προσφέρει είναι ίσως πιο φθηνό από το προηγούμενο!
-
9,9 επιτοκιο παντως +0 ,6 παμε στα 10,5
-
Συμφωνώ, απλώς σκεφτόμουν για αλλαγή της f20 με την f40 με ένα χαμηλό σχετικά κόστος (έως 10k).
Με την 120, όπως τα έχω υπολογίσει, βγαίνει +5 χιλιάρικα οπότε μιλάμε για άλλο επίπεδο κόστους.
Αφού δεν θέλεις να ξεφύγεις σε κόστος, μπορείς να επιλέξεις λευκό χρώμα και κανένα έξτρα (ακόμη κι έτσι θα έχει πολύ παραπάνω εξοπλισμό από τις 116 που κοιτάς), οπότε θα σου βγει 29 χιλιάρικα.
Η διαφορά των 3 χιλιάδων θα είναι λεφτά ΠΟΛΥ καλά ξοδεμένα! -
Και το καινούργιο μην νομίζετε ότι θα είναι για καιρο στα 29000; Σίγουρα θα πάρει τρία με τέσσερα χίλιαρικα κάποια στιγμ!
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Και το καινούργιο μην νομίζετε ότι θα είναι για καιρο στα 29000; Σίγουρα θα πάρει τρία με τέσσερα χίλιαρικα κάποια στιγμ!
Εννοείται αυτό! Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά, πρέπει να το κλείσει άμεσα. Εκεί που έχουν πάει οι τιμές, το λες ως και ευκαιρία.
-
@vagkirk said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Είναι από τις σπάνιες φορές που ένα νέο μοντέλο δεν έρχεται με καπέλο στην τιμή λόγω του ότι είναι πιο καινούργιο, στην πραγματικότητα με αυτά που προσφέρει είναι ίσως πιο φθηνό από το προηγούμενο!
Πάντα έτσι ήταν η σειρά 1 της bmw (και βασικές όλες οι bmw), το νέο μοντέλο like for like ειναι πάντα πιο φτηνό!!
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@vagkirk said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Είναι από τις σπάνιες φορές που ένα νέο μοντέλο δεν έρχεται με καπέλο στην τιμή λόγω του ότι είναι πιο καινούργιο, στην πραγματικότητα με αυτά που προσφέρει είναι ίσως πιο φθηνό από το προηγούμενο!
Πάντα έτσι ήταν η σειρά 1 της bmw (και βασικές όλες οι bmw), το νέο μοντέλο like for like ειναι πάντα πιο φτηνό!!
..και ξαναπέφτει λίγο στο τέλος της καριέρας του.
-
Τώρα βλέπω το έκανε και η vw με το golf! Προσφέρει το βασικό της μοντέλο, με 1500 και 116 άλογα στα 24000! Εντάξει λογική τιμή, εάν σκεφτείς ότι πριν ένα χρόνο ζητούσε για το 1000 αρι 27000!
-
Κάνει τον κύκλο του αυτό το πάρτυ κερδών με την είσοδο των MG. Ναι στα 24Κ θα σκεφτείς το golf ενώ πριν στα 27Κ το 1000 άρι αγόραζες το HS turbo με όλα μέσα.
Γενικότερα η Ευρώπη έχει θέμα και με το κόστος ενέργειας αλλά πατώντας σε αυτό φούσκωναν περισσότερο τις τιμες τους.
-
ότι φουσκώνει ξεφουσκώνει
-
@alex-mix said in Νέα BMW 1 Series 2019:
9,9 επιτοκιο παντως +0 ,6 παμε στα 10,5
Με μπαλόνι πάει 7.9% ονομαστικό και έχεις 4 χρόνια εγγύηση
-
@harisma23 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Συμφωνώ, απλώς σκεφτόμουν για αλλαγή της f20 με την f40 με ένα χαμηλό σχετικά κόστος (έως 10k).
Με την 120, όπως τα έχω υπολογίσει, βγαίνει +5 χιλιάρικα οπότε μιλάμε για άλλο επίπεδο κόστους.
Αφού δεν θέλεις να ξεφύγεις σε κόστος, μπορείς να επιλέξεις λευκό χρώμα και κανένα έξτρα (ακόμη κι έτσι θα έχει πολύ παραπάνω εξοπλισμό από τις 116 που κοιτάς), οπότε θα σου βγει 29 χιλιάρικα.
Η διαφορά των 3 χιλιάδων θα είναι λεφτά ΠΟΛΥ καλά ξοδεμένα!Η διαφορά του λευκού βασικού 116 (f40) με το λευκό βασικό 120 (f70) είναι ακριβώς 4600 ευρώ (τελικές τιμές). Αν συνυπολογίσεις κ μια υποθετική χρηματοδότηση για τη διαφορά, πάμε στα 5+.
Ασφαλώς και πάλι είναι πολύ καλύτερο deal το f70: 170ps, αυτόματο, ήπια υβριδικό, led φώτα.
Απλώς σκέφτηκα να κάνω μια μη προγραμματισμένη αλλαγή αυτοκινήτου με ένα κόστος 8-9 χιλ. Στα 14 αλλάζει το πράγμα. Εξού και ο προβληματισμός.btw για το χρηματοδοτικό μου έδωσαν 7.9 επιτόκιο +4 χρόνια εγγύηση για max προκαταβολή το 65% της αξίας του αυτοκίνητου .
-
Τώρα βλέπω το έκανε και η vw με το golf! Προσφέρει το βασικό της μοντέλο, με 1500 και 116 άλογα στα 24000! Εντάξει λογική τιμή, εάν σκεφτείς ότι πριν ένα χρόνο ζητούσε για το 1000 αρι 27000!
Πριν λίγες μέρες πήρα προσφορά για την έκδοση more με σχεδόν τα πάντα και έξτρα μεγαλύτερη οθόνη, 26χιλ. τελική τιμή (για ετοιμοπαράδοτο).
-
Η διαφορά του λευκού βασικού 116 (f40) με το λευκό βασικό 120 (f70) είναι ακριβώς 4600 ευρώ (τελικές τιμές). Αν συνυπολογίσεις κ μια υποθετική χρηματοδότηση για τη διαφορά, πάμε στα 5+.
Ασφαλώς και πάλι είναι πολύ καλύτερο deal το f70: 170ps, αυτόματο, ήπια υβριδικό, led φώτα.
Απλώς σκέφτηκα να κάνω μια μη προγραμματισμένη αλλαγή αυτοκινήτου με ένα κόστος 8-9 χιλ. Στα 14 αλλάζει το πράγμα. Εξού και ο προβληματισμός.Ακόμη και με τη διαφορά στα 4600, εγώ στη θέση σου ή θα καθόμουν στα αυγά μου (δηλαδή στην υπάρχουσα f20) ή θα έσκαγα τα παραπάνω για την f70. Αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι αξίζει η αγορά της απερχόμενης f40 στις τιμές που έχει ως καινούρια.
-
Ακόμη και με τη διαφορά στα 4600, εγώ στη θέση σου ή θα καθόμουν στα αυγά μου (δηλαδή στην υπάρχουσα f20) ή θα έσκαγα τα παραπάνω για την f70. Αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι αξίζει η αγορά της απερχόμενης f40 στις τιμές που έχει ως καινούρια.
Αξίζει μόνο αν θέλεις χειροκίνητο ντε και καλά παρότι το αυτόματο του πάει γάντι. Η F70 για αυτό που προσφέρει είναι σούπερ!
-
Εννοείται αυτό! Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά, πρέπει να το κλείσει άμεσα. Εκεί που έχουν πάει οι τιμές, το λες ως και ευκαιρία.
Με τα ιδια χρηματα Τεσλα ειναι no brainer. Βεβαια οπως εγραψα αλλου εκανα ταξιδι σημερα και δεν ειδα σχεδον καθολου ηλεκτρικα και με προβληματισε.
-
@green-power said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ακόμη και με τη διαφορά στα 4600, εγώ στη θέση σου ή θα καθόμουν στα αυγά μου (δηλαδή στην υπάρχουσα f20) ή θα έσκαγα τα παραπάνω για την f70. Αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι αξίζει η αγορά της απερχόμενης f40 στις τιμές που έχει ως καινούρια.
Αξίζει μόνο αν θέλεις χειροκίνητο ντε και καλά παρότι το αυτόματο του πάει γάντι. Η F70 για αυτό που προσφέρει είναι σούπερ!
δεν μπορω να καταλαβω ποιος θα θελει ενα τετοιο αμαξι με τοσο αδυναμο κινητηρα χειροκινητο. μονο αν φοβασαι ζημιες αν ειναι να το κρατησεις15 χρονια.
-
@wantone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
δεν μπορω να καταλαβω ποιος θα θελει ενα τετοιο αμαξι με τοσο αδυναμο κινητηρα χειροκινητο. μονο αν φοβασαι ζημιες αν ειναι να το κρατησεις15 χρονια.
Αυτοί που το έπαιρναν στη βασική με τα 22000 για το σήμα.
-
@green-power said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@wantone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αυτοί που το έπαιρναν στη βασική με τα 22000 για το σήμα.
το 22 ηταν φθηνο γιατι ηταν ποιοτικο. αλλα το 118 αυτοματο στα 28.5 με τον εξοπλισμο ηταν πολυ καλυτερη αγορα.
Νέα BMW 1 Series 2019