-
Θα έρθει σύντομα νέο μοντέλο;
Ρε παιδιά αν κοστίζει 20Κ να πάω να πάρω μια.
Δεν είχα ποτέ δική μου bmw. Δεν φανφαζομουν ότι μπορώ να έχω bmw.
21Κ έχει πλέον ένα sandero. Έλεος! Με την ελληνική τιμολόγηση!
-
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Θα έρθει σύντομα νέο μοντέλο;
Ρε παιδιά αν κοστίζει 20Κ να πάω να πάρω μια.
Δεν είχα ποτέ δική μου bmw. Δεν φανφαζομουν ότι μπορώ να έχω bmw.
21Κ έχει πλέον ένα sandero. Έλεος! Με την ελληνική τιμολόγηση!
Το λεω καιρό αν δεν ήμουν 80% πόλη 20% ανοικτό δρόμο αλλα το αντίθετο αυτό θα έπαιρνα και αν είναι το ίδιο μοτερ με το παρακάτω ... αρέσκω!
BMW F20 LCI 116i 109ps Stage1 remapped to 180ps / 280Nm
https://www.facebook.com/microchips.tuning/posts/4177244832362487/ -
Να αναφερω πάντως ότι σε πολύ κατσαρό οδόστρωμα είχα τριγμό από τον συνήθη ύποπτο, την περιοχή γύρω από την κολόνα του τιμονιού.
Όχι ότι είναι κανέναν φοβερό μειονέκτημα αυτό (δεν εμφανίζεται συνέχεια, μόνο σε αυτό τον καρόδρομο), απλά με βάση την γενικότερη ηχομόνωση με ξένισε.
Εννοείται ότι όσο διατηρείται αυτή η τιμή παραμένει πολύ καλό vfm. -
Γενικά η τιμή ειναι ευκαιριάρα!! Βεβαια τα σερβις ειναι πανακριβα, αλλα εαν δεν ηταν χειροκίνητη και εγώ θα την χτύπαγα!!
@realzeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ξέρω φυσικά ότι κάνεις πλάκα, αλλά αν οδηγήσεις Ferrari και καλή BMW, η διαφορά είναι αχανής...
Εχω οδηγησει μονο 2 Φερράρι: mondial και 360. Καλα η Μονδιαλ αθλια σε ολα της, μονο εμφάνιση ωραία. Η 369 ΟΚ δεν εχω τις γνωσεις να την κρινω, αλλα προτιμω bmw //Μ εννοειται. Πολυ φασαρια και στριγκός ηχος (εγω θελω μπάσο ηχο και γουργουρητό) και γενικά δεν εντυπωσιάστικα, προτιμώ μια 911.
-
Αν είναι να αγοράσω bmw θα αγοράσω κανονικό fr bmw και όχι βέβαια αυτή την ντροπή για την μάρκα. Είναι ένα πολύ παλιό πλαίσιο με ένα παλιό κινητήρα και φυσικά το δίνουν σε καλή τιμή όπως συμβαίνει με τα παλιά μοντέλα, δεν βλέπω την ευκαιρία, και το α3 μέχρι να αλλάξει 22κ είχε.
-
Δεν ειναι παλιο. Η τιμη ειναι καλη γιατι θελουν να πουλανε αυτοκινητα, παντα η εταιρεια στα εισαγωγικα μοντελλα ειχε πολυ καλες τιμες. Αυτο για 1-2 μοντελλα μονο τα αλλα ειναι ακριβα.
Σε καθε περιπτωση το αμαξι δεν εχει πολυ σχεση με τα μεγαλυτερα μοντελλα της εταιρειας αφου βασιζεται στην πλατφορμα του Μινι.
-
https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMW_UKL_platform
Η πλατφόρμα ξεκίνησε το 14, άρα είναι σε λίγο 10 ετών, δεν το λες και πρώτη νιότη.
Ο κινητήρας ξεκίνησε το 13, έχει κλείσει 10ετια.Στο τέλος του έτους έρχεται κ το facelift
-
Άρα δοκιμασμένα χωρίς πλέον παιδικές ασθένειες. Δεν το λες απαραίτητα κακό αυτό.
-
@ataim said in Νέα BMW 1 Series 2019:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMW_UKL_platform
Η πλατφόρμα ξεκίνησε το 14, άρα είναι σε λίγο 10 ετών, δεν το λες και πρώτη νιότη.
Ο κινητήρας ξεκίνησε το 13, έχει κλείσει 10ετια.Στο τέλος του έτους έρχεται κ το facelift
Βέβαια συνεχίζουν να την χρησιμοποιούν και για την νέα X1, Series 2 active tourer και λογικά στην ίδια πλατφόρμα θα πατάει και η νέα Χ2.
-
θα την ανανεώσουν το 25 με την νέα να υποστηρίζει και ηλεκτρικά/υβριδικά
-
Μια χαρά είναι. Dacia ή bmw 1???
-
Dacia, για να κινείσαι under the radar, που λένε και στο χωριό μου.
-
Χαχαχαχα
-
Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα μοντέλα. Το αναφέρει στο site της η bmw. Πιο πολλά είναι βέβαια ακριβά , κάτι ix3, αλλά έχει και 116 πετρέλαιο και 118 βενζίνη.
-
Το πρόβλημα των χώρων ποιο είναι που αναφέρουν όλοι ?
Γιατί πορτ μπαγκαζ έχει 380 λίτρα όπως τα περισσότερα hatchback σε αυτό το μέγεθος , οκ πίσω δεν είναι άνετο σαν το Leon ας πούμε , αλλά οκΧάνω κάτι άλλο ?
-
Σταματήστε, με έχετε βάλει σε σοβαρές σκέψεις..... Θα μου πάρετε τα λεφτακια μου
-
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Χάνω κάτι άλλο ?
Το καλύτερο hatchback είναι, εφόσον δεν σε νοιάζει η αξιοπιστία και το κόστος σέρβις/επισκευών.
-
Τι κόστος έχει το σέρβις, γνωρίζεις;
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Χάνω κάτι άλλο ?
Το καλύτερο hatchback είναι, εφόσον δεν σε νοιάζει η αξιοπιστία και το κόστος σέρβις/επισκευών.
Υπάρχει κάποιον που δεν τον νοιάζει η αξιοπιστία; όσα λεφτά και να έχεις για πέταμα γιατί να μην σε νοιάζει η αξιοπιστία;
Ο υπηρέτης θα το πηγαίνει για τις βλάβες;
Ή είναι τόσο λουσατο αμάξι που το παραβλέπεις; -
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Τι κόστος έχει το σέρβις, γνωρίζεις;
Όχι, αλλά ειναι αρκετά (ειδικά τα φρένα που τα τρώει για πρωινό). Ίσως τα γράφει στο site.
@tkin73 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Υπάρχει κάποιον που δεν τον νοιάζει η αξιοπιστία; όσα λεφτά και να έχεις για πέταμα γιατί να μην σε νοιάζει η αξιοπιστία;
Ο υπηρέτης θα το πηγαίνει για τις βλάβες;
Ή είναι τόσο λουσατο αμάξι που το παραβλέπεις;Nαι υπάρχουν πολλοί, π.χ. leasing, εαν το αλλάζει κάθε 2-3 χρόνια, εαν έχει και άλλα αμάξια κλπ. Άλλωστε το μαρτυράει και η πράξη με τόσους κατόχους. Δεν είναι εξάλλου ότι μένει το αμάξι, απλά έχει χαζές (και ακριβές) βλάβες. όποιος έχει bmw το ξέρει και το αποδέχεται για να έχει το καλύτερο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής - τόσο απλά.
Νέα BMW 1 Series 2019