-
vfm ασφαλως..ιδανικες διαστασεις ..μετρια ποιοτητα..ο χρονος θα δειξει που λεει και η κυρια
για την τιμη πάντα η ποιοτητα είναι πολύ καλύτερη από οτιδηποτε αλλο σε αυτα τα χρηματα!!!!
Η ποιοτητα δεν μετριετε με χρηματα αναλογικα..ακομη ομως και ετσι θα επρεπε να το συγκρινεις χωρις την επιδοτηση..
vfm σιγουραΦυσικα και μετριεται. Για τα χρηματα του αντιστοιχη ποιοτητα δεν βρισκεις. Δεν είναι και premium μοντελο αλλά ολα τα υλικα μεσα είναι ποιοτικα με τεχνητο δερμα οπου ακουμπάς και τα πλαστικά του δεν είναι κακης ποιοτητας.
Επισης ποιος ο λογος να το συγκρινω χωρις την επιδοτηση αφου κάποιος το αποκτα με την επιδοτηση???? Αυτο θα το κάνω όταν σταματησουν οι επιδοτησεις. Εσενα αν σου δωσει bonus η εταιρεία που δουλεύεις και σου τα δώσει τα χρήματα στο χέρι θα μετρησεις ποσα παιρνεις χωρις το bonus και τα υπόλοιπα θα τα δώσεις πίσω? γιατι αυτο μου λες κοντολογις
ολα τα αγαθα κρινονται βαση των χρηματων που δαπανά κάποιος να τα αποκτησει, το ιδιο ισχυει και στα αυτοκίνητα και οι συγκρισεις με αλλα αυτοκινητα της κατηγορίας πάλι ως αφετηρια αυτό εχουν. αδιαφορο αν είναι με επιδοτηση από κάπου, αν εχει εκπτωση ή οτιδηπωτε αλλο. Τι μας νοιαζει αυτο?
Μπορει εσυ να το αγοραζεις με επιδοτηση αλλα το εργοστασιο το βγαζει με μια τιμη χ..αν θες εσυ να συγκρινεις ποιοτητα/τιμη με αλλους κατασκευαστες πρεπει να την συγκρινεις μ αυτη τη τιμη χ..ασχετα αν επωφελεισε ΤΩΡΑ της επιδοτησης..πρεπει να το βλεπεις στα χρηματα που κανονικα θα εκανε για να δεις αν η ποιοτητα ειναι αντιστοιχη αλλων κατασκευαστων..δεν ξερω αν το πιανεις..τι σου δεινει η byd οχι το κρατος..καπου στα 28 δεν εχει χωρις την επιδοτηση..
Στην δικια σου συγκριση για 28 ειναι μετρια η ποιοτητα..για 20 δεν το συζηταμε ειναι φοβερη!!Σε ποια χώρα όμως θα συγκρίνουμε τιμές;
Στην Κίνα, που είναι και η μεγαλύτερη αγορά, μπορεί το BYD να κοστίζει 10.000.
Στην Ελλάδα, όπου ζούμε και αγοράζουμε, μπορεί το lexus να έχει ένα καπέλο στην τιμή από τον εισαγωγέα.
Δεν νομίζω, πάντως, ότι συμφέρει την lexus και η σύγκριση με τιμές εργοστασίου. Είναι μια καταξιωμένη premium μάρκα, σε αντίθεση με την BYD που είναι μια νεοεισερχόμενη, δυναμική και πολλά υποσχόμενη και ίσως πουλάει με χαμηλό περιθώριο κέρδους για να αποκτήσει μερίδιο αγοράς.Εχεις δικιο σ αυτο που λες αν και οι τιμες δεν εχουν τοσο μεγαλες διαφορες σπο χωρα σε χωρα..δεν υποστηριζω τη lexus η την καθε lexus..η lexus ειναι brand ακριβο..η byd πιο οικονομικο κ.ο.κ..για μενα μια συγκριση τιμης/ποιοτητας σε καθε χωρα δεν μπορει να περιεχει την κρατικη επιδοτηση αλλα αυτουσιες τις τιμες των brand
ναι βρε, αλλα πες μας ομως ποιο αμαξι εχεις δει στην κατηγορια του δελφινιου, με τιμη 26800 που εχει καλυτερη ποιοτητα, οπως την οριζεις εσυ. Ρωταω διοτι ανεφερες οτι " για 28 (διοθρωση = 26800) ειναι μετρια η ποιοτητα".
Δεν εχω επιθετικη σταση, μετοχες στην byd δεν εχω, απλα προσπαθω να καταλαβω.Και το puma και το 2008 εχουν αντιστοιχη ποιοτητα και ξεκινουν και πιο χαμηλα σε τιμη απ τα 26800
ναι απλά δεν έχουν τιποτα σε εξοπλισμό σε αυτή την τιμή που το dolfin έχει σχεδον τα πάντα !!!! (δες τι εχει το puma titanium σε αυτή την τιμή και κλάψε με οσα λείπουν σε σχεση με το dolfin , το ίδιο και για το 2008)
Ακομα και σε αυτη την τιμή που είναι εντελώς χαζο να συγκρινουμε για μένα καθώς δεν σου κοστιζει τόσο το αυτοκίνητο οποτε ειλικρινα δεν καταλαβαίνω γιατι να το κάνει κάποιος αυτό να υπολογισει και να συγκρινει αλλα χρηματα από αυτά που θα δώσει πραγματικά!!!!!!
Ακομα λοιπον και σε αυτόν τον λαθος υπολογισμό το Dolfin υπερέχει γιατι σου δίνει περισσότερο εξοπλισμό με παρομοια ποιοτητα (μέτρια)
Εγω δεν ειπα να το υπολογισει καποιος..ειπα οτι αν το υπολογιζει καλυτερα να μην υπολογιζει το κρατος και ιδιαιτερα το δικο μας κρατος!!..εγω προσωπικα δεν υπολογιζω την ποιοτητα βασι τιμης..μιλαω για ποιοτητα το ξαναλεω οχι για εξοπλισμο..απο κει ξεκινησε η κουβεντα..απ τη ποιοτητα..
Αντιστρεφοντας οποιος δεν προλαβει η σταματησει η τελειωσει η για καποιο λογο δεν παρει την επιδοτηση..
-θα αξιζε να παρει το δελφινι στα 27 η το atto 3 αντιστοιχα στα 33-34 ποσο παει..με τα καλα τους(εξοπλισμος)- τα μετρια τους (ποιοτητα) και τα αμφιβολα τους (αντοχη στο χρονο?
Συζητηση κάνουμε . Το δικο μας κρατος θα υπολογισουμε και τι μας κοστιζει ρε αδερφε. Τι θα υπολογίσουμε στην κίνα ποσο πουλιέται?
Στην κινα όλα είναι στην μιση τιμή από εδώ και επειδη είναι η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου και τα ευρωπαικα την μισή τιμή έχουν από ότι εδώ. Με αλλους κανονισμούς ασφαλείας κτλ
αλλα γιατι να υπολογίσουμε ποσο έχουν σε αλλα κράτη? θα πάμε να μείνουμε εκεί να τα αγοράσουμε? εδώ δεν μας νοιάζει περισσότερο?
ακομα και στα 27 το dolfin είναι καλο που δεν έχει τόσο , εχει 20 και σου εξηγησα γιατι (ίδια ποιοτητα με άλλα στα 27, πολύ περισσότερος εξοπλισμός)
Οσο για τον χρόνο αμφιβολο είναι για σένα που δεν γνωρίζεις την BYD. Το μοντελο dolfin κατασκευαζεται εδω και ένα χρόνο και πάει σε πάρα πολλές αγορές χωρις ιδιαίτερα προβληματα μεχρι στιγμης, οκ 1 χρόνος είναι μόνο για αυτο το μοντέλο αλλα θα το δούμε. Θυμιζω εδώ ότι ενα ηλεκτρικο λόγω πολύ μικρότερης πολυπλοκότητας και πολύ λιγοτερων κινούμενων μερών είναι πολύ πιο πιθανό να είναι πιο αξιοπιστο εναντι των πολύπλοκων θερμικων αυτοκινητων που έχουν παρα πολλά μερη (κινουμενα και μη) και παρα πολλά πραγματα μπορούν να πάνε στραβα αντίστοιχα.
Θα φανει σε 3-4 χρονια..μεχρι τοτε για μενα ειναι ρισκο..για αλλον μπορει να μην ειναι οποτε στα 20χιλ ειναι οντως μεγαλο δελεαρ..
Το πραγματικό ρίσκο είναι ότι δεν υπάρχει αγορά μεταχειρισμένων στην Ελλάδα για ηλεκτρικά, επομένως δεν έχεις ιδέα αυτό που αγοράζεις ποσο θα μπορεί να πωληθεί μετά από μερικά χρόνια. Αυτό ισχύει για όλα τα ηλεκτρικά.
Αυτό ισχύει για όλα τα καταναλωτικά αγαθά.
Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το οριακό κόστος, ούτε το μέσο κόστος, μας ενδιαφέρει η τιμή πώλησης αυτή την στιγμή και έτσι το εξετάζουμε -
Ενδιαφερον βιντεο, οπου δειχνει πως τα byd, με 3rd party app, μπορουν να κανουν χρηση των περιμετρικων καμερων ωστε να προσφερουν κατι σαν το sentry mode των τεσλα. Απο οτι καταλαβαινω, δουλευει αποκλειστικα ως καταγραφικο, χωρις να στελνει ειδοποιησεις για ανιχνευση κινησης.
Τα καλα του να δουλευεις σε android οικοσυστημα. Δεν εχουμε καμμια ιδεα ομως ποσο μπαταρια καταναλωνουν οι εφαρμογες αυτες και ποσο σταθερες ειναι. Παντα χρηζει περαιτερω διερευνησης απο οποιονδηποτε κατοχο byd. -
Ενδιαφερον βιντεο, οπου δειχνει πως τα byd, με 3rd party app, μπορουν να κανουν χρηση των περιμετρικων καμερων ωστε να προσφερουν κατι σαν το sentry mode των τεσλα. Απο οτι καταλαβαινω, δουλευει αποκλειστικα ως καταγραφικο, χωρις να στελνει ειδοποιησεις για ανιχνευση κινησης.
Τα καλα του να δουλευεις σε android οικοσυστημα. Δεν εχουμε καμμια ιδεα ομως ποσο μπαταρια καταναλωνουν οι εφαρμογες αυτες και ποσο σταθερες ειναι. Παντα χρηζει περαιτερω διερευνησης απο οποιονδηποτε κατοχο byd.Ενδιαφερον βιντεο, οπου δειχνει πως τα byd, με 3rd party app, μπορουν να κανουν χρηση των περιμετρικων καμερων ωστε να προσφερουν κατι σαν το sentry mode των τεσλα. Απο οτι καταλαβαινω, δουλευει αποκλειστικα ως καταγραφικο, χωρις να στελνει ειδοποιησεις για ανιχνευση κινησης.
Τα καλα του να δουλευεις σε android οικοσυστημα. Δεν εχουμε καμμια ιδεα ομως ποσο μπαταρια καταναλωνουν οι εφαρμογες αυτες και ποσο σταθερες ειναι. Παντα χρηζει περαιτερω διερευνησης απο οποιονδηποτε κατοχο byd.το εχω παραγγειλει και περιμενω, να δουμε πως θα την βαλω την καμερα
-
διαβαζω οτι εχουν κακα ελαστικα με περιεργες μαρκες, αλλα εμενα εχει ελαστικα Continental EcoContact 60 και μου φαινονται καλα
-
Τα καλα του να δουλευεις σε android οικοσυστημα. Δεν εχουμε καμμια ιδεα ομως ποσο μπαταρια καταναλωνουν οι εφαρμογες αυτες και ποσο σταθερες ειναι. Παντα χρηζει περαιτερω διερευνησης απο οποιονδηποτε κατοχο byd.Ενδιαφερον βιντεο, οπου δειχνει πως τα byd, με 3rd party app, μπορουν να κανουν χρηση των περιμετρικων καμερων ωστε να προσφερουν κατι σαν το sentry mode των τεσλα. Απο οτι καταλαβαινω, δουλευει αποκλειστικα ως καταγραφικο, χωρις να στελνει ειδοποιησεις για ανιχνευση κινησης.
Τα καλα του να δουλευεις σε android οικοσυστημα. Δεν εχουμε καμμια ιδεα ομως ποσο μπαταρια καταναλωνουν οι εφαρμογες αυτες και ποσο σταθερες ειναι. Παντα χρηζει περαιτερω διερευνησης απο οποιονδηποτε κατοχο byd.το εχω παραγγειλει και περιμενω, να δουμε πως θα την βαλω την καμερα
εσυ μαλλον αναφερεσαι στην dash cam που θα βαλεις στην υποδοχη που υπαρχει στο housing του καθρεφτη. Εχω δει βιντεο και φαινεται αρκετα ευκολο.
-
εσυ μαλλον αναφερεσαι στην dash cam που θα βαλεις στην υποδοχη που υπαρχει στο housing του καθρεφτη. Εχω δει βιντεο και φαινεται αρκετα ευκολο.
ναι ναι αυτο παραγγειλα, μαγος εισαι;
-
-
Το air condition του Atto 3 πώς είναι; Διαβαζω σε καποιες δοκιμες και σχόλια οτι υστερει. Ειναι μεγαλο θεμα με το ελληνικο καλοκαιρι.
-
-
-
αυτο που εχει ειπωθει γενικα για τις κινεζικες μαρκες (κυριως byd και mg) ειναι πως οι ρυθμισεις του ac ειναι λιγο... "αισιοδοξες" ας τις πουμε τοσο για χειμωνα οσο και για καλοκαιρι.
Πρεπει να βαζετε θερμοκρασια χαμηλοτερη το καλοκαιρι και υψηλοτερη το χειμωνα απο αυτες που πραγματικα θελετε. -
εμενα παντως το κλιματιστικο ειναι τελειο και στο τεστ drive που το ειχαν στον ηλιο και σε εμενα, αλλα δεν το αφηνω στον ηλιο. Ολα οσα εχω δει youtube λενε για θορυβωδη ανεμιστηρα και οχι αδυνατο κλιματιστικο παντως. Ενταξει βεβαια δεν ειναι και πολυ θορυβωδης ο ανεμιστηρας του, απλα δεν ειναι αθορυβος. Στην BMW f30 ιδιο θορυβο εκανε ο ανεμιστηρας και πιο αδυναμο ηταν το κλιματιστικο
-
τελικα φοραει Continental EcoContact 6Q https://www.elastikaleader.gr/elastiko-autokinitou/continental/ecocontact-6q/
εμενα μου φαινονται καλα: Α/Β/Β στη διασταση που φοραει 235/50/18https://www.tyretest.com/web/pages/summer-tyres/continental/ecocontact-6q
-
Δεν είναι πολλά τα κιλά των Byd , ξεπερνούν τα 1700 ενώ ecocar είναι 1300 και spring περίπου 1000. Νομίζω πολλά κιλά για να κουβαλάς μέσα στην πόλη, τριπλάσια σχετικά με τα διαφορά microcars… απλά είπα να φέρω στο προσκήνιο το θέμα του βάρους …
-
Δεν είναι πολλά τα κιλά των Byd , ξεπερνούν τα 1700 ενώ ecocar είναι 1300 και spring περίπου 1000. Νομίζω πολλά κιλά για να κουβαλάς μέσα στην πόλη, τριπλάσια σχετικά με τα διαφορά microcars… απλά είπα να φέρω στο προσκήνιο το θέμα του βάρους …
αυτα που αναφερεις δεν ειναι κανονικα αυτοκινητα οπως τα ΒΥΔ. LFP μπαταριες ειναι βαριες αλλα στην επομενη γενια θα ειναι ελαφρυτερες.
-
δεν εχει σημασια το βαρος, αλλα η αναλογια ιππων/βαρους
-
Εκτός από τα πολύ βαριά ev φτιάχνουν και εξαιρετικά βαριά phev με πολύ αδύναμους θερμικούς, πως θα γίνει ένα φορτωμένο byd seal u μόλις του τελειώσει η μπαταρία να ανέβει μια καλή ανωφερεια (Τρίπολη ή Ιωαννινα) με μόλις 100 άλογα μόνο αυτοί το ξέρουν.
-
Εκτός από τα πολύ βαριά ev φτιάχνουν και εξαιρετικά βαριά phev με πολύ αδύναμους θερμικούς, πως θα γίνει ένα φορτωμένο byd seal u μόλις του τελειώσει η μπαταρία να ανέβει μια καλή ανωφερεια (Τρίπολη ή Ιωαννινα) με μόλις 100 άλογα μόνο αυτοί το ξέρουν.
δεν ξερω πως συμπεριφερονται τα byd, αλλα εχει ξανασυζητηθει το θεμα αυτο και ο gatoz μας ειχε ενημερωσει οτι στο 3008 phev δεν εφτανε ποτε η μπαταρια στο 0%.
-
δεν ξερω πως συμπεριφερονται τα byd, αλλα εχει ξανασυζητηθει το θεμα αυτο και ο gatoz μας ειχε ενημερωσει οτι στο 3008 phev δεν εφτανε ποτε η μπαταρια στο 0%.
Το psa βγάζει νομίζω 180 άλογα θερμικά και είναι αρκετά ελαφρύτερο. Αυτά αρκούν για να ανέβει μια ανωφερεια με ταχύτητα εθνικής οδού αλλά και για να φορτίσει την μπαταρία. Τα 100 ατμοσφαιρικά του byd δεν φτάνουν. Απλά δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα, αν του βάλουν 4 άτομα και φύγουν τάπα από Αθήνα, μέχρι τα τούνελ της Τρίπολης θα δουν τι παίζει, συν καταναλώσεις φορτηγού.
-
Το psa βγάζει νομίζω 180 άλογα θερμικά και είναι αρκετά ελαφρύτερο. Αυτά αρκούν για να ανέβει μια ανωφερεια με ταχύτητα εθνικής οδού αλλά και για να φορτίσει την μπαταρία. Τα 100 ατμοσφαιρικά του byd δεν φτάνουν. Απλά δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα, αν του βάλουν 4 άτομα και φύγουν τάπα από Αθήνα, μέχρι τα τούνελ της Τρίπολης θα δουν τι παίζει, συν καταναλώσεις φορτηγού.
παρε το BEV τοτε που δεν εχει τετοια θεματα
BYD forum