-
Facelift Dolphin 2025:
Καλη ιδεα ο κινητηρας των 174 ιππων, διοτι το ευρος μεταξυ 95 και 201 ιππων ηταν χαοτικο!
Πολύ καλή ιδέα η επιλογή των 174 ίππων, μπροστά εμφανισιακά τα φώτα του καινουριου μου αρέσουν πιο πολύ αλλά από την αλλή προτιμώ τον προφυλακτήρα του παλιού.
Και το πίσω του παλιού μου αρέσει πιο πολύ επίσηςκοιτα, το πηραμε, αλλα η μουρη του ειναι απαλευτη. Μου θυμιζει χαζο που σε κοιταζει με γουρλωμενα ματια και ξερεις οτι δεν εχει καταλαβει τιποτα απο οσα του λες.
Κοιτα την αποψη μου την ξέρεις για το ποσο καλό το θεωρω για τα χρήματα. Και γω θα το αγοραζα αντι για το Yudo
αλλα ομορφο δεν μπορεις να το πεις. Δεν μου αρέσει καθόλου. Τωρα με το facelift λίγο καλύτερο φαίνεται αλλα χωρις παλι να το λες ομορφο
βαλε καμια customια καγκουρικη με αεροτομή κτλ να γίνει όμορφο χαχαχαχαχααχα
Μεχρι και οι Γαλλοι κλέβουν απο Γερμανους για τέτοια θέματα. Υεροσυλος αλλα θα το βάλω lol citroen-benz
-
Facelift Dolphin 2025:
Καλη ιδεα ο κινητηρας των 174 ιππων, διοτι το ευρος μεταξυ 95 και 201 ιππων ηταν χαοτικο!
Πολύ καλή ιδέα η επιλογή των 174 ίππων, μπροστά εμφανισιακά τα φώτα του καινουριου μου αρέσουν πιο πολύ αλλά από την αλλή προτιμώ τον προφυλακτήρα του παλιού.
Και το πίσω του παλιού μου αρέσει πιο πολύ επίσηςκοιτα, το πηραμε, αλλα η μουρη του ειναι απαλευτη. Μου θυμιζει χαζο που σε κοιταζει με γουρλωμενα ματια και ξερεις οτι δεν εχει καταλαβει τιποτα απο οσα του λες.
Κοιτα την αποψη μου την ξέρεις για το ποσο καλό το θεωρω για τα χρήματα. Και γω θα το αγοραζα αντι για το Yudo
αλλα ομορφο δεν μπορεις να το πεις. Δεν μου αρέσει καθόλου. Τωρα με το facelift λίγο καλύτερο φαίνεται αλλα χωρις παλι να το λες ομορφο
βαλε καμια customια καγκουρικη με αεροτομή κτλ να γίνει όμορφο χαχαχαχαχααχα
Edit - Διαγραφή Φωτογραφίας {Admin}
Μεχρι και οι Γαλλοι κλέβουν απο Γερμανους για τέτοια θέματα. Υεροσυλος αλλα θα το βάλλω lol
Edit - Διαγραφή Φωτογραφίας {Admin}
μπα, ποτε δεν ασχολουμαι με βελτιωσεις αισθητικου τυπου. Μονο πρακτικοτητα προσπαθω να βελτιωσω ή εξτρα λειτουργιες.
@dettol Μετά αναρωτιέστε για το πόσες ήταν οι προειδοποιήσεις σχετικά με την παράθεση φωτογραφιών ακριβώς κάτω από τις ίδιες φωτογραφίες... {Admin}
-
Facelift Dolphin 2025:
Και το πίσω του παλιού μου αρέσει πιο πολύ επίσηςΧαχαχα!!!
Αυτο! -
-
Ε καλά, ήταν σίγουρο ότι το "ΘΑ" θα ήταν το πάτημα στις απαντήσεις σας.
Βέβαια από τη μία κατηγορείτε την Stellantis ότι δεν έχει αναπτύξει ακόμη δική της τεχνολογία σε μπαταρίες οπότε μάλλον εννοείτε ότι χρησιμοποιεί την Κινέζικη, αλλά παράλληλα τα χώνετε ότι είναι για πέταμα τα ηλεκτρικά της, ενώ ταυτόχρονα εκθειάζετε την κινέζικη τεχνολογία στις μπαταρίες, την οποία όπως οι ίδιοι αφήνετε να εννοηθεί, τη φοράει και η Stellantis μιας και δεν έχει δική της τεχνολογία στις μπαταρίες.
Αποφασίστε γιατί με έχετε μπερδέψει.
Ή έχει δική της τεχνολογία σε μπαταρίες και είναι χάλια ή έχει Κινέζικη και είναι καλή.Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε γιατί έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις και προτεραιότητες. Απόλυτα φυσιολογικό βέβαια.
Εγώ θέλω όταν κλειδώνω το αυτοκίνητο μου να γυρνάω πίσω και να το κοιτάζω.
Να το βλέπω το πρωί πριν μπω μέσα και να γουστάρω.
Θέλω να ανυπομονώ να γυρίσω και να ξανά μπω μέσα σε αυτό γιατί το εσωτερικό του θα με φτιάχνει και θα μου κάνει τη χρήση εύκολη.
Θέλω να πατάει στο δρόμο σχετικά καλά και να έχει και τα γκαζάκια του (όχι μόνο στην ευθεία), για μερικές λίγες μικρές στιγμές που θα μου φέρουν ένα στιγμιαίο χαμόγελο ευχαρίστησης.
Είναι μερικά πράγματα που θέλω να τα γουστάρω πρωταρχικά με λίγα λόγια, σε συνδυασμό βέβαια και με τη κατά δύναμη κάλυψη των όποιων αναγκών.
Δε με νοιάζει αν θα κάψει παραπάνω κάποιες μεμονωμένες στιγμές.
Δε με νοιάζει να πάω ταξίδι στη μεσαία με 110 κοιτάζοντας συνέχεια τον μέσω όρο κατανάλωσης μην ανέβει λίγο παραπάνω. Δεν το έχω αυτό το στατιστικό να εμφανίζεται καν στο καντράν. Σε κανένα από τα αυτοκίνητα μου δεν το έβαζα να φαίνεται. Αυτό είναι άγχος, δεν είναι οδήγηση.
Δε με νοιάζουν και διάφορα άλλα πράγματα τα οποία μου φαίνονται καταναγκαστικά κάποιες φορές και μου χαλάνε τη άποψη που έχω εγώ για την αυτοκίνηση αλλά και την οδήγηση.Με λίγα λόγια, όσον αφορά αυτοκίνητα, δε με ενδιαφέρει η πιστή καλή σύζυγος/μάνα/νοικοκυρά/χρυσοχέρα/κτλ, αλλά το τούμπανο που τραγουδάει στην πίστα ή το άλογο που περπατάει στο πεζοδρόμιο και το χαζεύει ο μισός πλανήτης, με τα οποία μπορεί να περάσουμε στιγμές "εκρηκτικές" αλλά παίζει και η περίπτωση να μας καταστρέψουν ψυχολογικά και οικονομικά. Παίζει βέβαια και να σου βγουν παράλληλα και καλές σύζυγοι/μανάδες/νοικοκυρές/χρυσοχέρες/κτλ. Δηλαδή δύο σε ένα. Κυρίες στο σπίτι και π..τάνες στο κρεβάτι που λέγαμε στην εποχή μου.
Και για να μην παρεξηγηθώ, είπαμε, το παραπάνω αφορά τα αυτοκίνητα. Με τις γυναίκες αλλάζει κάπως.Όχι δεν είμαι πλούσιος (ούτε καν εύπορος) και τα χρήματα είναι παράγοντας που σε φρενάρουν από το να πραγματοποιήσεις όλα όσα θέλεις, προσπαθώ όμως να τα συνδυάσω μέχρι εκεί που φτάνω, ακόμη και για τα αυτοκίνητα που μπορώ να αποκτήσω.
Οπότε όλα τα παραπάνω ισχύουν για μία ιδεατή κατάσταση στην οποία δε βρίσκομαι, με αποτέλεσμα οι παραχωρήσεις να χρειάζεται να γίνουν μερικές φορές σε κάποια σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές προσπαθώ να ακολουθώ τα θέλω μου.
Τα όνειρα όμως είναι δωρεάν. Και στο όνειρο μου Tesla, BYD και γενικώς Κινέζικα και λοιποί συγγενείς δε βρίσκονται καν αυτή τη στιγμή, γιατί δεν καλύπτουν αυτά που εγώ γουστάρω.#MonoAudiQ6e-tron
#MonoPorcheMacan
#MonoFerrariPurosangue
#MonoPeugeot3008Hybrid4GT
#ΤαΥπόλοιπαΕίναιΠράσιναΔαμάσκηναΚαιΨιλέςΕλιές -
@katafractos17 said in BYD forum:
Όλα ξεκινούν από τα χρήματα.
Ρίξε τα μεν ή ανέβασε τα δε στην ίδια τιμή και μετά βλέπουμε ποιοι θα πάνε άκλαυτοι και ποιοι όχι.Δεν γινεται να ανεβασεις καποια και να κατεβασεις αλλα.
Τα Τεσλα πχ εχουν πολυ πληρη εξοπλισμο με λιτο διακοσμο. Αυτο ειναι, σου αρεσει το παιρνεις
Τα Αουντι εχουν πλουσιο διακοσμο και για να φτασουν στον ιδιο εξοπλισμο μπορει και να κοστιζουν πανω απο τα διπλασια του Τεσλα
Οταν καποιος ψαχνει αμαξι το πρωτο πραγμα που καθοριζει ειναι το μπατζετ
Αν λοιπον εχεις 40-45Κ για αγορα εχεις συγκεκριμενες επιλογες που στην περιπτωση ηλεκτρικου παιρνεις και κατι πισω αν προλαβεις.
Σιγουρα παντως δεν θα εξετασεις αμαξια που ξεκινανε απο τα 50-55Φτάνουμε λοιπόν σε αυτό που έγραψα. Όλα ξεκινούν από τον οικονομικό παράγοντα.
Είναι αυτό που μου λέει ο κολλητός μου. Δεν είμαστε άσχημοι, φτωχοί είμαστε. -
Βέβαια από τη μία κατηγορείτε την Stellantis ότι δεν έχει αναπτύξει ακόμη δική της τεχνολογία σε μπαταρίες οπότε μάλλον εννοείτε ότι χρησιμοποιεί την Κινέζικη, αλλά παράλληλα τα χώνετε ότι είναι για πέταμα τα ηλεκτρικά της, ενώ ταυτόχρονα εκθειάζετε την κινέζικη τεχνολογία στις μπαταρίες, την οποία όπως οι ίδιοι αφήνετε να εννοηθεί, τη φοράει και η Stellantis μιας και δεν έχει δική της τεχνολογία στις μπαταρίες.
Ή έχει δική της τεχνολογία σε μπαταρίες και είναι χάλια ή έχει Κινέζικη και είναι καλή.Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε γιατί έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις και προτεραιότητες. Απόλυτα φυσιολογικό βέβαια.
Θέλω να ανυπομονώ να γυρίσω και να ξανά μπω μέσα σε αυτό γιατί το εσωτερικό του θα με φτιάχνει και θα μου κάνει τη χρήση εύκολη.
Θέλω να πατάει στο δρόμο σχετικά καλά και να έχει και τα γκαζάκια του (όχι μόνο στην ευθεία), για μερικές λίγες μικρές στιγμές που θα μου φέρουν ένα στιγμιαίο χαμόγελο ευχαρίστησης.
Είναι μερικά πράγματα που θέλω να τα γουστάρω πρωταρχικά με λίγα λόγια, σε συνδυασμό βέβαια και με τη κατά δύναμη κάλυψη των όποιων αναγκών.
Δε με νοιάζει να πάω ταξίδι στη μεσαία με 110 κοιτάζοντας συνέχεια τον μέσω όρο κατανάλωσης μην ανέβει λίγο παραπάνω. Δεν το έχω αυτό το στατιστικό να εμφανίζεται καν στο καντράν. Σε κανένα από τα αυτοκίνητα μου δεν το έβαζα να φαίνεται. Αυτό είναι άγχος, δεν είναι οδήγηση.
Δε με νοιάζουν και διάφορα άλλα πράγματα τα οποία μου φαίνονται καταναγκαστικά κάποιες φορές και μου χαλάνε τη άποψη που έχω εγώ για την αυτοκίνηση αλλά και την οδήγηση.Με λίγα λόγια, όσον αφορά αυτοκίνητα, δε με ενδιαφέρει η πιστή καλή σύζυγος/μάνα/νοικοκυρά/χρυσοχέρα/κτλ, αλλά το τούμπανο που τραγουδάει στην πίστα ή το άλογο που περπατάει στο πεζοδρόμιο και το χαζεύει ο μισός πλανήτης, με τα οποία μπορεί να περάσουμε στιγμές "εκρηκτικές" αλλά παίζει και η περίπτωση να μας καταστρέψουν ψυχολογικά και οικονομικά. Παίζει βέβαια και να σου βγουν παράλληλα και καλές σύζυγοι/μανάδες/νοικοκυρές/χρυσοχέρες/κτλ. Δηλαδή δύο σε ένα. Κυρίες στο σπίτι και π..τάνες στο κρεβάτι που λέγαμε στην εποχή μου.
Και για να μην παρεξηγηθώ, είπαμε, το παραπάνω αφορά τα αυτοκίνητα. Με τις γυναίκες αλλάζει κάπως.Όχι δεν είμαι πλούσιος (ούτε καν εύπορος) και τα χρήματα είναι παράγοντας που σε φρενάρουν από το να πραγματοποιήσεις όλα όσα θέλεις, προσπαθώ όμως να τα συνδυάσω μέχρι εκεί που φτάνω, ακόμη και για τα αυτοκίνητα που μπορώ να αποκτήσω.
Οπότε όλα τα παραπάνω ισχύουν για μία ιδεατή κατάσταση στην οποία δε βρίσκομαι, με αποτέλεσμα οι παραχωρήσεις να χρειάζεται να γίνουν μερικές φορές σε κάποια σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές προσπαθώ να ακολουθώ τα θέλω μου.
Τα όνειρα όμως είναι δωρεάν. Και στο όνειρο μου Tesla, BYD και γενικώς Κινέζικα και λοιποί συγγενείς δε βρίσκονται καν αυτή τη στιγμή, γιατί δεν καλύπτουν αυτά που εγώ γουστάρω.#MonoAudiQ6e-tron
#MonoPorcheMacan
#MonoFerrariPurosangue
#ΤαΥπόλοιπαΕίναιΠράσιναΔαμάσκηναΚαιΨιλέςΕλιέςΤο βασικό είναι ότι ξέρεις τι θέλεις, κάτι το οποίο ισχύει για ελάχιστους ανθρώπους.
-
Βρε παιδί μου να έχεις οποια επιθυμία θέλεις. Να μη λες ανακριβείς είναι το θέμα.
Προφανώς όταν σχολιάζουν τα στελαντις δεν σχολιάζουν τις μπαταρίες τους αλλά το powertrain τους.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Γενικά και εσύ έχεις την τάση να τα σαλατοποιεις λιγάκι, βγάζεις κουκουρούκου συμπεράσματα πολύ εύκολα.
-
Ή έχει δική της τεχνολογία σε μπαταρίες και είναι χάλια ή έχει Κινέζικη και είναι καλή.
Απλό ειναι: έχει κινέζικη, αλλά όχι την καλή (blade κλπ.) αλλά την παλιά, την μπακατέλα, την χάλια! Δηλαδή δεν έχει δικιά της αλλά ψώνισε και την φτηνιάρικη, δεν πήρε την καλή τεχνολογία.
Σε ΟΛΑ τα άλλα συμφωνώ 100% μαζί σου, ως τρόπο σκέψης και ότι ο καθένας έχει άλλα ζητούμενα, ακόμα και ανά περίοδο της ζωής του. Απλά τα πεζώ τα βάζω στην κατηγορία νοικοκυρά και όχι άλογο της πίστας, που ειναι π.χ. μια bmw.
-
Ή έχει δική της τεχνολογία σε μπαταρίες και είναι χάλια ή έχει Κινέζικη και είναι καλή.
Απλό ειναι: έχει κινέζικη, αλλά όχι την καλή (blade κλπ.) αλλά την παλιά, την μπακατέλα, την χάλια! Δηλαδή δεν έχει δικιά της αλλά ψώνισε και την φτηνιάρικη, δεν πήρε την καλή τεχνολογία.
Σε ΟΛΑ τα άλλα συμφωνώ 100% μαζί σου, ως τρόπο σκέψης και ότι ο καθένας έχει άλλα ζητούμενα, ακόμα και ανά περίοδο της ζωής του. Απλά τα πεζώ τα βάζω στην κατηγορία νοικοκυρά και όχι άλογο της πίστας, που ειναι π.χ. μια bmw.
κολοκυθια
στην κατηγορια #ola_poutana ειναι
...παλι ρεμουνδο αυριο...
παλι μουαγιε -
-
κολοκυθια
στην κατηγορια #ola_poutana ειναι
...παλι ρεμουνδο αυριο...
παλι μουαγιεΑπό κάνα κατσάβραχο ή έτσι στο ξεκούδουνο;
Εγώ πάντως όταν το βάζω σε κατσάβραχο, το πάω σαν κυρία, σιγά σιγά, μην μου πέσει και ματώσει.
Μόνο στην άσφαλτο το πάω κωλοφεράντζα. -
#MonoPorcheMacan
#MonoFerrariPurosangue
#ΤαΥπόλοιπαΕίναιΠράσιναΔαμάσκηναΚαιΨιλέςΕλιέςΚαι σωστα είναι το πάτημα μας αφου ΘΑ κανει κάτι είπες ενώ μιλαμε για τώρα. Ξερεις ποσσες τεχνολογίες από διάφορες εταιρειες μπορω να σου βαλω οτι ΘΑ κανουν?? μην το πάμε με τα ΘΑ
Οπως σου είπε και ο Φανης παίρνουν τις φτηνές όχι τις καλές κινέζικες εξού και το κράξιμο
Στα υπόλοιπα έχεις κάθε δικαιωμα να σαρεσει ότι γουστάρεις και να παρεις οτι σαρέσει.
κανενας δεν αντιτιθεται σε αυτό. Απλά μη μας τρελαινεις και μας βγαζεις καλύτερα τα Stellantis ηλεκτρικα γιατι προς το παρόν δεν είναι στα πιο σημαντικα χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών.
Σε εμφανιση βαλε και μενα μεσα , και μενα μαρεσουν πιο πολύ εμφανισιακά γενικα τα ευρωπαικα.
το καλο είναι ότι εισαι κατασταλαγμένος στο τι θέλεις και τι σαρεσει, πολύ βασικό αυτό
το κακό είναι ότι τα έχεις μπερδεψει λίγο και τα κάνεις σαλάτα όταν μιλάς για τεχνολογίες ηλεκτρικων και βγαζεις το qtron καλύτερο. Τι να κάνουμε το efficiency και κάποια πεζα χαρακτηριστικά είναι πιο σημαντικα στα ηλεκτρικά. Τωρα βεβαια αν θες macan κτλ θα σου πω ότι είναι εξαιρετική αλλα οπως είπες ειμαστε φτωχοι γιαυτα, μιλαμε γιαυτα που μπορουμε να πάρουμε
-
-
το κακό είναι ότι τα έχεις μπερδεψει λίγο και τα κάνεις σαλάτα όταν μιλάς για τεχνολογίες ηλεκτρικων και βγαζεις το qtron καλύτερο
Κάποιοι το βγάζετε με περίσσια ευκολία για πέταμα και παράλληλα σε κάποιους "τρέχουν τα σάλια" με κάποιο Seal U, χωρίς να έχετε οδηγήσει και ζήσει με κανένα από τα δύο.
Ε, το ίδιο κάνω και εγώ και μου τρέχουν τα σάλια με το q6 3-tron και όχι με το Κινέζικο, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν το έχω βγάλει άχρηστο πέραν κάποιων χαριτωμένων αστεϊσμών, ούτε αυτό, ούτε το Model Y εννοείται.
Και δε νομίζω ότι έχω κάνει τίποτα σαλάτα γιατί εγώ τα κοιτάω ως ολόκληρα αυτοκίνητα και όχι ως επι μέρους μπαταρίες και κυκλώματα.
Ε, εμένα το q6 μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένο, καλό και αρεστό αυτοκίνητο γιατί βάζω και άλλα πράγματα στην εξίσωση και όχι δύο τρία νούμερα και μερικά "πεζά χαρακτηριστικά".Το ίδιο έχετε κάνει και για το 3008 το οποίο σαπάκι το ανεβάζετε, χρέπι το κατεβάζετε, όμως εμένα που ζω μαζί του και το οδηγώ εδώ και τρία χρόνια σχεδόν, δεν μου έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα και δεν έχει κάνει κιχ. Μόνο τα service και τίποτα παραπάνω και το έχω ευχαριστηθεί όσο μπορώ περισσότερο.
Στην εθνική δε, έτσι και θελήσεις, περνάει από πάνω από τα περισσότερα "value for money" αγαπημένα μοντέλα πολλών.
Overall από τα καλύτερα PHEV που κυκλοφορούν στην κατηγορία του.
Μακάρι να μη μου βγάλει τα προβλήματα που έβγαλε στον Γάτο ή και σε κάποιους άλλους ίσως.
Προς το παρόν στέκει γερά, φτου να μην το ματιάσω.Αν θα μπορούσα λοιπόν, θα πλήρωνα και θα έπαιρνα το q6 και ας μην μου περίσσευαν ρέστα για να πάρω κάνα δυο τρία Tesla ακόμη για την οικογένεια.
Και θα το οδηγούσα κάθε μέρα παντού και όχι μόνο σε ταξίδια, εκδρομές και διακοπές, για να το χαίρομαι και ας είναι καράβι και όχι μικρό αυτοκίνητο πόλης. -
Κάτσε ρε φίλε, το αγόρασες με δικά σου χρήματα και απαξιώνεις τον όρο vfm;
Θα το αγόραζες και θα το κρατούσες τουλάχιστον 10 έτη;
-
το κακό είναι ότι τα έχεις μπερδεψει λίγο και τα κάνεις σαλάτα όταν μιλάς για τεχνολογίες ηλεκτρικων και βγαζεις το qtron καλύτερο
Κάποιοι το βγάζετε με περίσσια ευκολία για πέταμα και παράλληλα σε κάποιους "τρέχουν τα σάλια" με κάποιο Seal U, χωρίς να έχετε οδηγήσει και ζήσει με κανένα από τα δύο.
Ε, το ίδιο κάνω και εγώ και μου τρέχουν τα σάλια με το q6 3-tron και όχι με το Κινέζικο, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν το έχω βγάλει άχρηστο πέραν κάποιων χαριτωμένων αστεϊσμών, ούτε αυτό, ούτε το Model Y εννοείται.
Και δε νομίζω ότι έχω κάνει τίποτα σαλάτα γιατί εγώ τα κοιτάω ως ολόκληρα αυτοκίνητα και όχι ως επι μέρους μπαταρίες και κυκλώματα.
Ε, εμένα το q6 μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένο, καλό και αρεστό αυτοκίνητο γιατί βάζω και άλλα πράγματα στην εξίσωση και όχι δύο τρία νούμερα και μερικά "πεζά χαρακτηριστικά".Το ίδιο έχετε κάνει και για το 3008 το οποίο σαπάκι το ανεβάζετε, χρέπι το κατεβάζετε, όμως εμένα που ζω μαζί του και το οδηγώ εδώ και τρία χρόνια σχεδόν, δεν μου έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα και δεν έχει κάνει κιχ. Μόνο τα service και τίποτα παραπάνω και το έχω ευχαριστηθεί όσο μπορώ περισσότερο.
Στην εθνική δε, έτσι και θελήσεις, περνάει από πάνω από τα περισσότερα "value for money" αγαπημένα μοντέλα πολλών.
Overall από τα καλύτερα PHEV που κυκλοφορούν στην κατηγορία του.
Μακάρι να μη μου βγάλει τα προβλήματα που έβγαλε στον Γάτο ή και σε κάποιους άλλους ίσως.
Προς το παρόν στέκει γερά, φτου να μην το ματιάσω.Αν θα μπορούσα λοιπόν, θα πλήρωνα και θα έπαιρνα το q6 και ας μην μου περίσσευαν ρέστα για να πάρω κάνα δυο τρία Tesla ακόμη για την οικογένεια.
Και θα το οδηγούσα κάθε μέρα παντού και όχι μόνο σε ταξίδια, εκδρομές και διακοπές, για να το χαίρομαι και ας είναι καράβι και όχι μικρό αυτοκίνητο πόλης.Ήρεμα cowboy !
-
@red_monster said in BYD forum:
Ήρεμα cowboy !
Μπα, ήρεμα πάω.
No worries. -
Κάτσε ρε φίλε, το αγόρασες με δικά σου χρήματα και απαξιώνεις τον όρο vfm;
Θα το αγόραζες και θα το κρατούσες τουλάχιστον 10 έτη;
Έχω αγοράσει και πληρώσει με δικά μου χρήματα όλα τα αυτοκίνητα μου μέχρι πριν από τρία χρόνια, και μέσα σε αυτά ήταν και δύο Golf (IV & VI) τα οποία θεωρούνταν πλέον ζημιάρικα. Και τα κράτησα πάνω από δεκαετία και τα δύο. Το δε 4άρι το πλήρωσα μισό αυτοκίνητο ακόμη με αυτά που είχε βγάλει. Παρόλα αυτά για τους λόγους που αναλυτικά έχω αναφέρει τα χάρηκα, παρόλο που σε κάποιο ποσοστό με "γλέντησαν" και αυτά. Στο δρόμο όμως και στο σαλόνι, ήταν αυτοκινητάρες σε σχέση με κάτι άλλα στην κατηγορία τους.
Μη μου λες λοιπόν για δικά μου χρήματα, απαξιώσεις, χρόνια, κτλ
Και το 3008 δεν το έχω τσάμπα. Εταιρική παροχή είναι και ένα ποσοστό το πληρώνω εγώ.
Και ναι αν είχα να διαθέσω 52 χιλιάρικα που κόστιζε, θα το αγόραζα. Αν έχεις να διαθέσεις τέτοιο ποσό για αυτοκίνητο στα @@ σου αν θα πας και 5 φορές Ρεμούνδο ή BMW service ή Karenta κτλ.
Και φυσικά δεν θα είχες ανάγκη να το κρατήσεις 10 χρόνια. Στα 4-5 θα το έσπρωχνες. -
Αν έχεις να διαθέσεις τέτοιο ποσό για αυτοκίνητο στα @@ σου αν θα πας και 5 φορές Ρεμούνδο ή BMW service ή Karenta κτλ.
Σε ολα τα αλλα δεν θα διαφωνησω, αλλα εδω ειμαι καθετος. Το να σε αφησει το αμαξι και να το τρεχεις στο συνεργειο, δεν ειναι μονο απωλεια χρηματων, αλλα απωλεια χρονου και τεραστιο ξεβολεμα. Οταν λεω ξεβολεμα δεν εννοω οτι χαλαει η ζαχαρενια μας, αλλα οτι δυσκολευει την εκπληρωση υποχρεωσεων ειτε επαγγελματικων ειτε οικογενειακων (να πας τα παιδια σχολειο, να τα πας σε δραστηριοτητες, ραντεβου στον ιατρο κτλπ).
BYD forum