-
ειναι πολυτελες και φαινεται. Δηλαδη εχει καρτα τη βαζεις πορτοφολι και ανοιγεις κλειδωνεις ξεκλειδωνει ολο το αυτοκινητο ακουμποντας τον καθρεπτη σε ενα σημειο. Εχει δυο τηλεκοντρολ και αν τα εντοπισει σε μισο μετρο απο το αυτοκινητο ξεκλειδωνεις με ενα κουμπι στο χερουλι του οδηγου και εφοσον παλι ειναι κοντα στο πορτμπαγκαζ αυτο ανοιγει πατωντας το κουμπι ανοιγματος. Το πορτ μπαγκαζ ακομα και που πηρα να μην ειναι ηλεκτρικο, ανοιγει μονο με ενα κουμπι το κατεβασμα και κλεισιμο το κανω μονος μου. Αν παρεις το Dolpin με ηλιοροφη τοτε θα ειναι και ηλεκτρικο πορτμπαγκαζ και τη μεγαλη οθονη αλλα αντι για 20.000 για το βασικο θα πληρωσετε 22000. Πολυ μεγαλη επιτυχια εχει στην Αυστραλια και μπορεις να δεις το Dolphin στο Youtube τον εξοπλισμο του και τη χρηση του.
-
το παρελαβα στις 22/7 και το παραγγειλα 24/6 αλλα ηταν ετοιμοπαραδοτο. Μου βαλαν δωρεαν πισω παμπριζ και πισω τζαμια και μαλιστα και μπροστινα τζαμια μεμβρανες και το κρατησαν για αυτο 2 ημερες παραπανω. XPEL PRIME CS με εγγυηση εφ'ορου ζωης μη μεταβιβασιμη ομως. Ειναι 20% και 35%. Σιγουρα στα μπροστινα παραθυρα δεν ειναι 70% (δε γραφει καποιο ποσοστο, μονο το 20% και 35% και δε διευκρινιζει που, (μαλλον παντως 20% πισω τζαμια και πισω παραθυρα και 35% τα μπροστινα παραθυρα) αλλα ειναι πιο ανοιχτα απο τα πισω. Το οδηγω και ειναι εξαιρετικα ξεκουραστο και πολυ ωραια φαση ειναι να εχεις ανοιχτη την οροφη να μπαινει αερας και μπορεις ανετα να την εχεις και σε υψηλες ταχυτητες χωρις στροβιλισμους γιατι οταν την ανοιγεις εχει και μια αεροτομη μπροστα ανοιγει. Πολυ πολυτελες και πιο πολυτελες απο Tesla Y. Ομως υστερει σε σχεση με το Τ στην ταχυτητα φορτισης και τους υπεροχους Superchargers που τους εχει σιγουρους στην Tesla, αλλα ειναι και πολυ πιο φθηνο. Το μεγεθος του Τ δε με βολευε με τιποτε. Τουλαχιστον το ΑΤΤΟ 3 ειναι το μεγιστο μεγεθος που μπορω να ανεχθω και μια χαρα παρκαρω παντου και παντα χαρη στις καμερες. Το καλυτερο παιδια το πηρα απο Σφακιανακης Αργυρουπολη στη Λεωφορο Βουλιαγμενης και μου το δωσανε 100% φορτισμενο! Ασε που ηταν κοντα μου η αντιπροσωπια και δεν πηγα με ταξι αλλα με μετρό! Πρωτη φορα στη ζωη μου δεν τρεχω με το καλημερα να βαλω βενζινη στο εντελως πλησιεστερο βενζιναδικο! Βεβαια γλιτωσα απο βενζιναδες και ησυχασα, που παντα καποιο ποσοστο κατα τη γνωμη μου παντου βαζουν λιγοτερο καυσιμο, ιδιατερα στο υγραεριο που δε κανουν ελεγχους στην ποσοτητα.
Με εσένα συζητούσαμε αν θα χωρούσε το Υ στην είσοδο της θέσης πάρκινγκ στην πυλωτη σου;
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο!
Μια δυο ερωτησουλες. Θα μου έρθουν και άλλες στην πορείαΈχει πάρει update για ασύρματο android auto - Apple CarPlay;
Μπορείς να ρύθμισης την ισχύ φόρτισης κατά την οικιακή φόρτιση;Ασυρματο Android auto εχει και δουλευει πολυ ωραια, εχω Android κινητο
Η ισχυς φορτισης δουλευει απο την εφαρμογη που δεν την εχω ακομα γιατι δε μου δωσανε και τη SIM με δωρεαν δεδομενα για 3 χρονια
ΥΓ εγω σας ρωταγα για την στενη εισοδο στο παρκινγκ μου και τελεια τα ειχες προβλεψει οτι το Υ θα με ταλαιπωρουσε πολυ!Όταν πάρεις τη sim και δεις το app, ενημέρωσε μας για τις δυνατότητες του. Έχω την εντύπωση ότι δεν ρυθμίζεται η ισχύς φόρτισης, αλλά θέλω πολύ να κάνω λάθος.
κατι γραφει τωρα που φορτιζει οτι η ταχυτητα φορτισης ρυθμιστηκε αυτοματα αλλα μπορω να την τροποποιησω απο την εφαρμογη. Θα ενημερωσω οταν παρω την SIM
-
ειναι πολυτελες και φαινεται. Δηλαδη εχει καρτα τη βαζεις πορτοφολι και ανοιγεις κλειδωνεις ξεκλειδωνει ολο το αυτοκινητο ακουμποντας τον καθρεπτη σε ενα σημειο. Εχει δυο τηλεκοντρολ και αν τα εντοπισει σε μισο μετρο απο το αυτοκινητο ξεκλειδωνεις με ενα κουμπι στο χερουλι του οδηγου και εφοσον παλι ειναι κοντα στο πορτμπαγκαζ αυτο ανοιγει πατωντας το κουμπι ανοιγματος. Το πορτ μπαγκαζ ακομα και που πηρα να μην ειναι ηλεκτρικο, ανοιγει μονο με ενα κουμπι το κατεβασμα και κλεισιμο το κανω μονος μου. Αν παρεις το Dolpin με ηλιοροφη τοτε θα ειναι και ηλεκτρικο πορτμπαγκαζ και τη μεγαλη οθονη αλλα αντι για 20.000 για το βασικο θα πληρωσετε 22000. Πολυ μεγαλη επιτυχια εχει στην Αυστραλια και μπορεις να δεις το Dolphin στο Youtube τον εξοπλισμο του και τη χρηση του.
Δεν ηξερα ότι στην πλούσια έκδοση περιλαμβάνεται και ηλεκτρικό πορτ μπαγαζ. Νόμιζα ότι η διαφορά ήταν μόνο στην ηλιοροφή. Θα το ψάξω!
-
Εμ ξερουν ολοι τα Tesla οτι ειναι πανακριβα και θα πεθαιναν απο τη ζηλεια και μετα ολο προβληματα θα ειχα
Φίλε, μάλλον συνονόματε...
Επειδή το πρώτο πράγμα που ρωτάνε όλοι είναι "πόσο?", πριν καν ακόμα πουν μεγειά....
Τις τελευταίες φορές που αγόρασα αμάξι, έλεγα σε όλους ότι είναι leasing...χρεωμένο σε εταιρεία φίλου και μου το έχει παραχωρήσει...απλά πληρώνω το μίσθωμα
-
παντως, το τσεκαρα και σε καμμια εκδοση δεν εχει το dolphin ηλεκτρικο πορτμπαγαζ. Ισως ειναι κατι που ισχυει στο atto, δηλαδη οτι στις πιο ακριβες εκδοσεις να εχει αυτο το εξτρα.
-
ειναι πολυτελες και φαινεται. Δηλαδη εχει καρτα τη βαζεις πορτοφολι και ανοιγεις κλειδωνεις ξεκλειδωνει ολο το αυτοκινητο ακουμποντας τον καθρεπτη σε ενα σημειο με το πορτοφολι. Εχει δυο τηλεκοντρολ και αν τα εντοπισει σε μισο μετρο απο το αυτοκινητο ξεκλειδωνεις με ενα κουμπι στο χερουλι του οδηγου και εφοσον παλι ειναι κοντα στο πορτμπαγκαζ αυτο ανοιγει πατωντας το κουμπι ανοιγματος. Το πορτ μπαγκαζ ακομα και που πηρα να μην ειναι ηλεκτρικο, ανοιγει μονο με ενα κουμπι. Το κατεβασμα της 5ης πορτας και συνεπως το κλεισιμο το κανω μονος μου. Αν παρεις το Dolpin με ηλιοροφη τοτε θα ειναι και ηλεκτρικο πορτμπαγκαζ και τη μεγαλη οθονη αλλα αντι για 20.000 για το βασικο θα πληρωσετε 22000. Πολυ μεγαλη επιτυχια εχει στην Αυστραλια και μπορεις να δεις το Dolphin στο Youtube τον εξοπλισμο του και τη χρηση του.
Αρα διορθωση ηλεκτρικο πορτ μπαγκαζ δεν εχει το Dolpin. Που μπηκα μεσα μου φανηκαν πανομοιοτυπα και υπεθεσα...
Εμενα παντως δε θα μου αρεσε να εχει ηλεκτρικο πορτμπαγκαζ, αν ηταν να βαζω δυναμη να το ανοιγω και να το σηκωνω, ενταξει ισως καποτε να φοβηθεις για τη μεση. αλλα να το κατεβαζω για να το κλεισω δεν ειναι τιποτε. Στο φθηνο Atto 3
που πηρα αυτοματο ειναι το ανοιγμα μονο. Εντωμεταξυ ουτε καταλαβα τη διαφορα του μεγεθους της οθονης απο το ακριβοτερο, αν και λενε στα τεστ οτι η μεγαλη οθονη κρυβεται προς τη μερια του τιμονιου. Οποτε δυο αδιαφορα πραγματα για εμενα ηταν στην ακριβη εκδοση, που την οδηγησα κιολας για 1,5 ωρα. -
@antoniokon said in BYD forum:
Εμ ξερουν ολοι τα Tesla οτι ειναι πανακριβα και θα πεθαιναν απο τη ζηλεια και μετα ολο προβληματα θα ειχα
Επειδή το πρώτο πράγμα που ρωτάνε όλοι είναι "πόσο?", πριν καν ακόμα πουν μεγειά....
Τις τελευταίες φορές που αγόρασα αμάξι, έλεγα σε όλους ότι είναι leasing...χρεωμένο σε εταιρεία φίλου και μου το έχει παραχωρήσει...απλά πληρώνω το μίσθωμα
Να μια καλη ιδεα! Οταν ειχα την BMW F30 ελεγα οτι ηταν του γαμπρου μου, αλλα και δεν την πηγα ποτε στη δουλεια μου, οποτε δεν το ξερανε οτι ειχα και ενα νεο αυτοκινητο! Μονο με το Rav4 πηγαινα. Πρωτη φορα με το Αττο 3 πηγα εξαρχης στη δουλεια με αυτοκινητο ολοκαινουργιο
-
Επισης επειδη ειχα και BMW F30 και την ειχα κανει 220 ιππους, το Atto 3 εχει ιδια ποιοτητα στην κυλιση στην εθνικη οδο παρολο που ειναι ψηλο. Μοιαζει με Mercedes ακριβο. Μαλακο βεβαια και εκει ειναι η διαφορα απο ο,τι ειχα. Εμενα με βολευει που ειναι τοσο ξεκουραστο και μαλακο γιατι ειμαι διαρκως σκοτωμενος στη δουλεια. Επισης ειδα οτι δεν οδηγουσα σωστα στη λουριδα κυκλοφοριας και το Atto 3 διαρκως με διορθωνε ελαφρα τις πρωτες ημερες. Παντως αν δεν οδηγησεις ηλεκτρικο δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο ξεκουραστα ειναι, ειδικα αν το εχεις μονιμα, σε εντυπωσιαζει οτι δεν κουραζεσαι απο την οδηγηση.
Στις πολυ γρηγορες στροφες βεβαια γερνει και στελνει το βαρος στο μπροστινο εξωτερικο τροχο, αλλα βεβαια δεν εχει κλισεις μαλακου παλιου Γαλλικου αυτοκινητου, ενω η BMW ηταν υπεροχη στις στροφες αλλα ηταν χαμηλοτατη ομως και ειχε 50-50 κατανομη βαρους -
-
Παντως αν δεν οδηγησεις ηλεκτρικο δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο ξεκουραστα ειναι, ειδικα αν το εχεις μονιμα, σε εντυπωσιαζει οτι δεν κουραζεσαι απο την οδηγηση.
εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω αυτο
φαντασου ποσο ξεκουραστο θα ειναι το Seagull που ειναι και μικροτερο! Αυτο μαλλον εχει τοσες πολλες πωλησεις που δεν προλαβαινουν να το στειλουν Ευρωπη! Το βλεπω στο youtube και αυτο εχει παρομοιο εσωτερικο με το δικο μου, πολυ ωραιο. Αλλα τοτε ουτε επιδοτηση θα εχει και δασμους Κινεζικου θα εχει. Ακριβο θα ειναι πλεον πιστευω
-
Παντως αν δεν οδηγησεις ηλεκτρικο δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο ξεκουραστα ειναι, ειδικα αν το εχεις μονιμα, σε εντυπωσιαζει οτι δεν κουραζεσαι απο την οδηγηση.
φαντασου ποσο ξεκουραστο θα ειναι το Seagull που ειναι και μικροτερο! Αυτο μαλλον εχει τοσες πολλες πωλησεις που δεν προλαβαινουν να το στειλουν Ευρωπη! Το βλεπω στο youtube και αυτο εχει παρομοιο εσωτερικο με το δικο μου, πολυ ωραιο. Αλλα τοτε ουτε επιδοτηση θα εχει και δασμους Κινεζικου θα εχει. Ακριβο θα ειναι πλεον πιστευω
πρεπει να το τροποποιησουν για να περασει τα τεστ ασφαλειας της ευρωπης. Στην κινα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα σε αυτον τον τομεα.
-
και το νεο τέσλα δεν έχει καν διακόπτη για το φλας, βγαζεις φλας από τα κουμπάκια στην οθόνη και το θεωρούμε λογικό και δίκαιο?
Δεν ειναι στην οθόνη το κουμπί για τα φλάς, ειναι στο τιμόνι και είναι εξαιρετικά χρηστικό και βολικό.
Στο τιμόνι είναι (μπερδευτικα στο γράψιμο, το διώρθωσα) και είναι μια βλακεία και μιση με κουμπάκια. Ο διακόπτης στο πλάι είναι 100 φορες πιο χρήσιμος γιατι παραμένει σταθερος και όταν το τιμόνι είναι υπο κλίση
Λεμε τα καλά για τεσλα αλλα να λέμε και τις βλακειες οχι να τα επαινούμε μόνο
Θέμα συνήθειας είναι και στα δίκυκλα έτσι είναι, μάλλον από εκεί έκλεψαν την ιδέα. Αν είσαι αναβάτης (που ανάβει φλας) δεν έχεις κανένα θέμα
Με την ειδοποιός διαφορά ότι στο μοτοσακό δεν θα βρεθείς ποτέ με τιμόνι ανεστραμμένο.
Με ενοχλεί, οχι
Είναι deal breaker, σίγουρα όχιΑλλα η εργονομία είναι επιστήμη και υπάρχει λόγος που τα φλας έχουν μεταφερθεί εκτός Στεφανη
-
Δεν υπάρχει πιο άνετος ανθρωπομεταφορες.
Τολμώ να πω ότι είναι πιο άνετο και απο προγενέστερο α8
-
Παντως που εχω το Atto 3 και το εχω οδηγησει ηδη 600 χιλιομετρα, δεν υπαρχει θεμα σπινιαρισματος σε σημειο να ειναι πεζοδρομιοκυνηγος. Μεχρι στιγμης που το εχω στο ECO δε σπινιαρα ποτε. Μονο ελαχιστο σε τερμα το γκαζι. Οταν εκανα τεστ το ειχα βαλει στο σπορ και το πατησα τερμα και δεν ειδα καποιο δυσαρεστο σπινιαρισμα. Το επικινδυνο με τα ηλεκτρικα ειναι οτι εχουν τρομερη επιταχυνση, με τερμα το γκαζι και μην ελθει ξαφνικα καποιο μηχανακι απο το πλαι μπροστα σου. Ολα τα ηλεκτρικα πανω απο 200 αλογα πρεπει να προσεχεις που θα πατησεις τερμα γκαζι, γιατι εκει δεν κανει και θορυβο να ειδοποιησει τα μηχανακια. Στο Tesla που δοκιμασα για 2 ωρες, χτυπαγε το κεφαλι μου στο προσκεφαλο απο την εντονη επιταχυνση αλλα δεν ηταν ανησυχητικο, πρωτη φορα το ενιωσα να μην μπορω να κρατησω το κεφαλι μου και να φευγει πισω, ηταν το Υ Dual motor LR. Ευτυχως το Atto 3 το κραταω το κεφαλι μου στη θεση του στην επιταχυνση. Δε τη νιωθεις τοσο αμεση, κανουν μειωση μαλλον για να μην σπινιαρει επειδη ειναι μπροσθοκινητο, αλλα εχει τεραστια επιταχυνση στην πραξη. Σε τεστ στην Αυστραλια σε χωματοδρομο χαλαρο και σε ανηφορα εντονη στο σπορ σπινιαριζε, στο νορμαλ λιγοτερο, στο εκο ακομα λιγοτερο. Εχει και ενα κουμπι για οδοστρωμα περιορισμενης ολισθησης, οποτε εκει δε σπινιαρει με τιποτε. Αρα αυτο μπορει να χρησιμοποιει η συζυγος του Dettol αφου φοβαται το σπινιαρισμα μηπως εμφανιστει στη βροχη, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισει προβλημα στο στεγνο. Παταει ελαχιστα λιγοτερο το γκαζι και επιταχυνει ετσι και αλλιως γρηγορα. Παντως τετοιο ευκολοδηγητο αυτοκινητο δεν υπαρχει σαν το Atto 3 και ειναι ιδιο το Dolphin σε ολα και ειναι και μικροτερο. Η καμερα 360 μοιρες ειναι καλυτερη απο το Tesla, τρομερη απο παντου και μπαινει μονη της οταν κανεις μανουβρες. Τετοια τιμη δε θα βρεθει ποτε εφοσον ομως προλαβουμε την επιδοτηση!
Καλορίζικο , καλοτάξιδο να είναι αλλά αν δεν βάλεις και καμιά φωτο να το δούμε είσαι απαράδεκτος !!!
-
Παντως που εχω το Atto 3 και το εχω οδηγησει ηδη 600 χιλιομετρα, δεν υπαρχει θεμα σπινιαρισματος σε σημειο να ειναι πεζοδρομιοκυνηγος. Μεχρι στιγμης που το εχω στο ECO δε σπινιαρα ποτε. Μονο ελαχιστο σε τερμα το γκαζι. Οταν εκανα τεστ το ειχα βαλει στο σπορ και το πατησα τερμα και δεν ειδα καποιο δυσαρεστο σπινιαρισμα. Το επικινδυνο με τα ηλεκτρικα ειναι οτι εχουν τρομερη επιταχυνση, με τερμα το γκαζι και μην ελθει ξαφνικα καποιο μηχανακι απο το πλαι μπροστα σου. Ολα τα ηλεκτρικα πανω απο 200 αλογα πρεπει να προσεχεις που θα πατησεις τερμα γκαζι, γιατι εκει δεν κανει και θορυβο να ειδοποιησει τα μηχανακια. Στο Tesla που δοκιμασα για 2 ωρες, χτυπαγε το κεφαλι μου στο προσκεφαλο απο την εντονη επιταχυνση αλλα δεν ηταν ανησυχητικο, πρωτη φορα το ενιωσα να μην μπορω να κρατησω το κεφαλι μου και να φευγει πισω, ηταν το Υ Dual motor LR. Ευτυχως το Atto 3 το κραταω το κεφαλι μου στη θεση του στην επιταχυνση. Δε τη νιωθεις τοσο αμεση, κανουν μειωση μαλλον για να μην σπινιαρει επειδη ειναι μπροσθοκινητο, αλλα εχει τεραστια επιταχυνση στην πραξη. Σε τεστ στην Αυστραλια σε χωματοδρομο χαλαρο και σε ανηφορα εντονη στο σπορ σπινιαριζε, στο νορμαλ λιγοτερο, στο εκο ακομα λιγοτερο. Εχει και ενα κουμπι για οδοστρωμα περιορισμενης ολισθησης, οποτε εκει δε σπινιαρει με τιποτε. Αρα αυτο μπορει να χρησιμοποιει η συζυγος του Dettol αφου φοβαται το σπινιαρισμα μηπως εμφανιστει στη βροχη, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισει προβλημα στο στεγνο. Παταει ελαχιστα λιγοτερο το γκαζι και επιταχυνει ετσι και αλλιως γρηγορα. Παντως τετοιο ευκολοδηγητο αυτοκινητο δεν υπαρχει σαν το Atto 3 και ειναι ιδιο το Dolphin σε ολα και ειναι και μικροτερο. Η καμερα 360 μοιρες ειναι καλυτερη απο το Tesla, τρομερη απο παντου και μπαινει μονη της οταν κανεις μανουβρες. Τετοια τιμη δε θα βρεθει ποτε εφοσον ομως προλαβουμε την επιδοτηση!
Καλορίζικο , καλοτάξιδο να είναι αλλά αν δεν βάλεις και καμιά φωτο να το δούμε είσαι απαράδεκτος !!!
Σάμπως ξέρω πως βαχουν φώτο εδώ στο φόρουμ. Να μου πείτε να ανεβάσω
-
Εντωμεταξύ δεν ιδρώνουμε στην πλάτη με αυτό το vegan δέρμα που έχει. Έχει κάτι τρυπούλες σα να ειναι αεριζομενο, αλλά δεν είναι αεριζομενο, αλλα μόνο θερμαινόμενο. Πάντως δεν ιδρώνει η πλάτη μου! Σε ένα mx5 που είχα με γνήσια δερματα ίδρωνε η πλάτη μου αμέσως παρόλο που ήταν και κάμπριο, αυτό όμως δεν είχε τρυπούλες.
Επίσης έχει ρύθμιση να βάζεις τον κλιματισμό όση ώρα θες πριν για να το βρεις σε σωστή θερμοκρασία. Έχει 3 isofix για παιδικά καθίσματα το τρίτο στη θέση του συνοδηγού! Εγώ βέβαια έδεσα με τη ζώνη ασφαλείας το παιδικό κάθισμα της κόρη μου στη μέση για να βλέπει μπροστα. -
Καλά κάνουν και έχουν φέρει τα μικρά, αλλά θα ήθελα να δω και το byd song l το οποίο θα μπορούσε να τιμολογηθεί αντίστοιχα με το seal αλλά θεωρώ ότι ταιριάζει καλύτερα στα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Στην έκδοση με τα 510 άλογα ανταγωνίζεται model y performance, και kia ev6 gt με το οποίο μοιάζει αρκετά σχεδιαστικά. -
@antoniokon said in BYD forum:
Να μια καλη ιδεα! Οταν ειχα την BMW F30 ελεγα οτι ηταν του γαμπρου μου, αλλα και δεν την πηγα ποτε στη δουλεια μου, οποτε δεν το ξερανε οτι ειχα και ενα νεο αυτοκινητο! Μονο με το Rav4 πηγαινα. Πρωτη φορα με το Αττο 3 πηγα εξαρχης στη δουλεια με αυτοκινητο ολοκαινουργιο
Απίστευτο πραγματικά που μαζί με τα "καλορίζικα" (ευχή άκυρη για αμάξι, μιας και η σωστή ειναι καλοταξιδο) όλοι πια ρωτάνε το ποσό αγοράς!!
Είναι εκνευριστικο στην Ελλάδα να σου κάνουν τέτοιες οικονομικου χαρακτήρα ερωτήσεις μιας και το μάτι και η ζηλια είναι πανταχού παρούσες. Ειδικά όταν κανείς, ακόμα και στην ίδια σου την οικογένεια δεν θα αποδεχθεί ότι τίμια και δίκαια βρηκες τα λεφτά για να αποκτήσεις ότι απέκτησες.Η πλάκα είναι ότι ειδικά για τα ηλεκτρικά αυτό που υπονοείται (που τα βρήκε ο "φούστης") είναι σχετικά αναληθές γιατί με τις επιδοτήσεις τις περισσότερες φορές αγοράζεις φθηνότερα από απλά οικογενειακά θερμικά.
Αλλα μιλάμε τώρα για γίδια!
Περίμενα τώρα στην ουρά στο φερυ για Αρκίτσα και πόσοι πήγαιναν να κλέψουν να σωθούν δεν περιγράφεται. Ακόμα και μπροστά στα μάτια του λιμενικού. Λες και δεν έβλεπαν τη σειρά και όλους τους μαλακές που περιμέναμε. -
Περίμενα τώρα στην ουρά στο φερυ για Αρκίτσα και πόσοι πήγαιναν να κλέψουν να σωθούν δεν περιγράφεται. Ακόμα και μπροστά στα μάτια του λιμενικού. Λες και δεν έβλεπαν τη σειρά και όλους τους μαλακές που περιμέναμε.
Τι μου θύμισες τώρα..
Είμασταν έξω από το Λούβρο, με τη γυναίκα μου γαμήλιο ταξίδι, και περιμέναμε να μπούμε, σε μια ουρά 300 ατόμων.
Της λέω
"δεν παίζει να υπάρχει ένας Έλληνας σε αυτήν την ουρά", μου λέει "τι εννοείς ;"
Ε όπως καταλαβαίνετε, σε 2' είμασταν ήδη μέσα (1' να σκεφτώ τη λαμογιά κι άλλο 1' να περάσουμε την είσοδο).
Όταν αργότερα το συνειδητοποίησα, έπαθα σοκ με το "μεγαλείο" του λαού μας, τι έμφυτες συμπεριφορές κρύβει η κουλτούρα μας, που μας φαίνονται τελείως λογικές..(Αλλά ναι συμφωνώ, εδώ δεν πρέπει να γίνονται αυτά )
Υγ: Για να δικαιολογηθω μετά στον εαυτό μου, σκέφτηκα τους κλεμμένους θησαυρούς μέσα στο μουσείο και..ηρέμησα. -
BYD forum