-
Καλοτάξιδο και από εδώ, να το χαρείτε με Υγεία Χάρη!! Την καλύτερη κίνηση έκανες και πάνω απο όλα συνειδητά.
ΥΓ: Δεν περίμενες βέβαια το υπέρτατο και απόλυτο Σε Τριο ηλεκτρικο με €10.000 και 1.000χλμ αυτονομία και δώρο 3 χρόνια φόρτιση και εγγύηση 1.000.000.000χλμ - την πάτησες!
Πρώτα μπαίνεις στους προθαλάμους και μετά στο Ιερό της ηλεκτροκίνησης...
Για Μητροπολιτης πάει ο Dettol?
-
@antonmone said in BYD forum:
Καλοτάξιδο και από εδώ, να το χαρείτε με Υγεία Χάρη!! Την καλύτερη κίνηση έκανες και πάνω απο όλα συνειδητά.
ΥΓ: Δεν περίμενες βέβαια το υπέρτατο και απόλυτο Σε Τριο ηλεκτρικο με €10.000 και 1.000χλμ αυτονομία και δώρο 3 χρόνια φόρτιση και εγγύηση 1.000.000.000χλμ - την πάτησες!
οχι 3 δαχτυλα, εκει και τα δεκα δαχτυλα χρειαζονται
-
@dettol τα 3 δάχτυλα δεν τα δοκίμασα ακόμα!για την αντίσταση του πίσω τζαμιού έλεγα,θα ήθελα ένα φυσικό διακόπτη και όχι μέσα από το μενού.
Καλό αυτό για τα alarms για δώστε κανά λινκ. -
I just found this on AliExpress:
€3.02 | For BYD Dolphin Seagull Car Central Control Button Paddle Air Conditioning Gear Aircraft Button Sticker Knob Switch Accessories
https://www.aliexpress.com/item/1005007345711412.html?srcSns=sns_Copy&businessType=ProductDetail&spreadType=socialShare[link text](link url) -
Έχω πάρει 3-4 αλλά θεώρησα εργονομικό να βάλω μονο για τα αλαρμ
-
I just found this on AliExpress:
€3.02 | For BYD Dolphin Seagull Car Central Control Button Paddle Air Conditioning Gear Aircraft Button Sticker Knob Switch Accessories
https://www.aliexpress.com/item/1005007345711412.html?srcSns=sns_Copy&businessType=ProductDetail&spreadType=socialShare[link text](link url)πρεπει να βρουμε καμμια μοντα και για την καμερα. Ηλπιζα οτι θα εχουμε την καλωδιωση ετοιμη και απλα θα κουμπωσουμε πανω την επισημη καμερα, αλλα διαβασα οτι σε ολα τα ευρωπαικα byd δεν υπαρχει η καλωδιωση.
Ειδα δυο βιντεο αγγλων που περνουν καλωδιωση. Ο ενας ελυσε ολη την κεντρικη κονσολα και φρικαρα. Ο αλλος ανοιξε μονο ενα πλαϊνο πανελ. Καποια στιγμη που θα εχω χρονο θελω να δοκιμασω. -
@antonmone said in BYD forum:
οχι 3 δαχτυλα, εκει και τα δεκα δαχτυλα χρειαζονται
8,5 χρηστικά έχω τους τελευταίους μηνες ,δεν ειμαι για πειράματα!
-
@dekouk said in [BYD forum]
Το κορίτσι οδηγεί το Tesla καθημερινά k της κακοφανηκε το byd....μόνο αυτό λέω.
Όποιος οδηγήσει Highland ο πήχης παεί πολύ ψηλά...Αυτό ισχύει και σε άλλα μοντέλα της BYD, όχι μόνο στο Δελφίνι.
-
για dash cam πρέπει να ανοιχθεί κ να δούμε τι έχει μέσα. Αν έχει το μπλε καλώδιο .κ μπει για να μπορεί να μπει κ η εφαρμογή.
Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ γιατί κάπου διάβασα ότι στις ευρωπαϊκές εκδόσεις το έχουν απενεργοποιήσει σαν δυνατότητα για προσωπικά δεδομένα κλπ.
Δεν ξέρω κάποιον να το έχει βάλει Ευρώπη.Μπείτε δείτε club byd italia u tube.
Έχουν κάνει σύστημα sentry με app που έχουν βάλει
Μιλάμε το έχουν ρουταρει το Μι tablet κανονικά... -
Όποιος οδηγήσει Highland ο πήχης παεί πολύ ψηλά...Προφανώς!! Μιλάς για το καλύτερο σεντάν παραγωγής αυτή τη στιγμή και ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα σε παραγωγή έως και 100.000€. Οπότε ό,τι και να συγκριθεί με Τέσλα Μ3 φαίνεται λίγο έως πολύ υποδεέστερο.
-
-
Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ γιατί κάπου διάβασα ότι στις ευρωπαϊκές εκδόσεις το έχουν απενεργοποιήσει σαν δυνατότητα για προσωπικά δεδομένα κλπ.
απενεργοποιημενο δεν ειναι. Απλα δεν εχουν περασει το καλωδιο απο την κεντρικη μοναδα εως το camera housing που εχει μεσα και την καμερα του adas. Δες εδω την λυση, ωστε να περαστει καλωδιο
-
Είχα, τα έβαλα για 1 μέρα και τα πέταξα....βρωμάνε! Μόνο βελούδινα, τίποτε άλλο. Λαστιχένιο μόνο στο πορτ μπαγκάζ.
ΥΓ: Και στο βελούδινο μια χαρά πετάω την ομπρέλα, κλάην!!
Δεν ειναι μονο το βρωμανε, δε στεγνωνουν τα παπουτσια και καποιες φορες γλυστρανε πανω στα πεταλια.
-
Όποιος οδηγήσει Highland ο πήχης παεί πολύ ψηλά...Προφανώς!! Μιλάς για το καλύτερο σεντάν παραγωγής αυτή τη στιγμή και ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα σε παραγωγή έως και 100.000€. Οπότε ό,τι και να συγκριθεί με Τέσλα Μ3 φαίνεται λίγο έως πολύ υποδεέστερο.
Απλα δεν βολεύει για καθε μερα! ΕΙΝΑΙ ΜΑΟΥΝΑ!
Μην λεμε παλι τα ίδια! -
Το πρώτα πράγμα πριν μπω μεσα ακόμα και στην παραλαβη ειναι τα λαστιχένια... κ
Είχα, τα έβαλα για 1 μέρα και τα πέταξα....βρωμάνε! Μόνο βελούδινα, τίποτε άλλο. Λαστιχένιο μόνο στο πορτ μπαγκάζ.
ΥΓ: Και στο βελούδινο μια χαρά πετάω την ομπρέλα, κλάην!!
Οτι παιρνω εγω δεν βρωμάει! Δοκιμασμένα σε τόσα αυτοκίνητα ..
Και εχω και πολύ ευαίσθητη μύτη -
Kαλορίζικο dettol !
Tώρα μένει να πάρεις και μηχανάκι ηλεκτρικό ή ποδήλατο (εγώ έχω ξεκινήσει τον εξηλεκτρισμό από το τελευταίο και βλέπουμε..) -
Απλα δεν βολεύει γοα καθε μερα!
Μην λεμε παλι τα ίδια!Μια χαρά βολεύει, εκτός εαν μένεις Κυψέλη!
ΥΓ: Αλλά το σχόλιό μου ήταν σχετικά με το πόσο καλύτερο της φάνηκε το Μ3 σε σχέση με τον μπυντέ, οτι ειναι απόλυτα λογικό εφόσον μιλάμε για ένα από τα καλύτερα σενατάν παραγωγής.
-
@panormus772 said in BYD forum:
Kαλορίζικο dettol !
Tώρα μένει να πάρεις και μηχανάκι ηλεκτρικό ή ποδήλατο (εγώ έχω ξεκινήσει τον εξηλεκτρισμό από το τελευταίο και βλέπουμε..)Έχει ήδη παραγγείλει το Αμι.
Έχει βάλει στόχο να αδειάσει το ΚΗ3...
-
@panormus772 said in BYD forum:
Kαλορίζικο dettol !
Tώρα μένει να πάρεις και μηχανάκι ηλεκτρικό ή ποδήλατο (εγώ έχω ξεκινήσει τον εξηλεκτρισμό από το τελευταίο και βλέπουμε..)στουκαρα με μηχανακι στα 19 μου και επιβιωσε τοσο η συνεπιβατης οσο και εγω. Αποφασισα τοτε να μην ξαναδοκιμασω την τυχη μου, ειτε με θερμικο ειτε με ηλεκτρικο ειτε με πυρηνοκινητο διτροχο
-
Στο ελληνικό manual που ανέβηκε στο byd global έχει μεταβάλλει νομίζω αρκετά τις παρακάτω αλλαγές που είχαν υψηλό κόστος.
Νομίζω ήταν στα 4 χρόνια.
BYD forum