-
@antonmone said in BYD forum:
Στο atto με 130- στο ίδιο σημείο στην Εθνική η ανάρτηση ήταν λίγο bouncy που λένε στο χωριό μου .Ειδες κάτι τέτοιο στο μικρό;
οχι δεν ενιωσα κατι τετοιο ή οτιδηποτε αλλο να με προβληματιζει. Οταν βρω χρονο θα ηθελα να το παω και λιγο πιο εξω, ωστε να δω και τις στροφες της μαλακασας. Σιγουρα δεν κινειται πανω σε ραγες οπως το Υ, αλλα θα ηταν αδικο να εχουμε τετοιες προσδοκιες.
Για καταναλωση δεν μπορω να μιλησω, απο την μια διοτι ειναι ακομα νωρις και απο την αλλη επειδη η byd δεν σου δειχνει καταναλωση της τρεχουσας διαδρομης. Εχει την συνολικη και τα τελευταια 50χλμ. Θα ψαξω να δω αν βγαινει καποια ακρη, αλλα θυμαμαι οτι και ο bjorn μπλεκεται σε αυτο το θεμα με τα κινεζικα αμαξια και καταληγει να κανει κατι αλχημιες/υπολογισμους. Παντως το 15kwh/100km ειναι πανευκολο εντος της πολης.
Ο κλιματισμος μονο ειναι λιγο "παραξενος". Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι η θερμοκρασια που επιλεγουμε αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Θερμαινει και ψυχει μια χαρα, αλλα ισως να θελει να βαλεις πιο ψηλη θερμοκρασια (απο οτι νομιζες οτι πρεπει να βαλεις) το χειμωνα και πιο χαμηλη το καλοκαιρι. Θα δειξει. Οι αεραγωγοι παντως ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ σε αισθηση. Απολυτα ομαλη οταν αλλαζεις κατευθυνση και μεστό το κλικ που κανουν οταν τους ανοιγοκλεινεις. Ετη φωτος μπροστα απο το πολο και το τιγκουαν.
Ναι και εμένα η ανάρτηση του αυτή την εντύπωση μου δίνει!
Σε κατανάλωση το 12,5-13 είναι εύκολο.
Επίσης μέσα πολύ εργονομικό και ποιοτικό και ωραία η αίσθηση όλων των υλικών/διακοπτών. Αν ήθελα να γκρινιάξω για κάτι θα ήθελα ένα φυσικό διακόπτη για τοπίσω τζάμι και στο κουμπί των αλαρμ να έχει στην αφή κάτι να το ξεχωρίζεις από τα υπόλοιπα.
Για το app εμένα μου έχει ενεργοποιηθεί από την αρχή το 4G & navi αλλά το app τπτ.
Εγώ τη θέρμανη τη βάζω αρχικά 27 με 28 και μετά το χαμηλώνω.για το πισω τζαμι, τι εννοεις;
για το κουμπι των αλαρμ εχεις απολυτο δικιο!χμμμ.. αρχιζω και προβληματιζομαι με αυτα που λες για το 4g/navi/app, αλλα ισως να θελει το χρονο του.
Μαλλον το καλοκαιρι θα πρεπει να το βαζουμε στους 18 βαθμους Εξυπνο και βολικο παντως το 3-finger swipe αν και δουλευει καλα και η φωνητικη εντολη.
-
-
Στη βόλτα πάρτε και τα παιδιά,έναν παρκαδόρο και έναν υπάλληλο πλυντηρίου αυτόκινητων και τραβήξτε βίντεο!
απο τα views στο youtube παιζει να βγαλουμε την αξια του αυτοκινητου...
Αν η βόλτα γίνει με τον iceman να φοράει το gay sexy μαϊμού που αγόρασε και εσένα με τα διχτυωτά καλσόν και γόβες που έγραψες χθες,τότε με τα views αγοράζετε και τα 500 δελφίνια να κλείσετε κάτι κακά στόματα!
Θα ερχόμουνα κι εγω ντυμένος Χιονάτη αλλά η αναφορά σου σε κάτι που γίνετε με 3!!!!! δάχτυλα με φόβισε λίγο!Με ένα έρχομαι με φόρα! -
-
-
Στη βόλτα πάρτε και τα παιδιά,έναν παρκαδόρο και έναν υπάλληλο πλυντηρίου αυτόκινητων και τραβήξτε βίντεο!
Αν η βόλτα γίνει με τον iceman να φοράει το gay sexy μαϊμού που αγόρασε και εσένα με τα διχτυωτά καλσόν και γόβες που έγραψες χθες,τότε με τα views αγοράζετε και τα 500 δελφίνια να κλείσετε κάτι κακά στόματα!
Θα ερχόμουνα κι εγω ντυμένος Χιονάτη αλλά η αναφορά σου σε κάτι που γίνετε με 3!!!!! δάχτυλα με φόβισε λίγο!Με ένα έρχομαι με φόρα!"και μετα, χτυπαμε και παλαμακια"
-
Αν υπάρχουν δάχτυλα διαθεσιμα!
-
Στο atto με 130- στο ίδιο σημείο στην Εθνική η ανάρτηση ήταν λίγο bouncy που λένε στο χωριό μου .Ειδες κάτι τέτοιο στο μικρό;
οχι δεν ενιωσα κατι τετοιο ή οτιδηποτε αλλο να με προβληματιζει. Οταν βρω χρονο θα ηθελα να το παω και λιγο πιο εξω, ωστε να δω και τις στροφες της μαλακασας. Σιγουρα δεν κινειται πανω σε ραγες οπως το Υ, αλλα θα ηταν αδικο να εχουμε τετοιες προσδοκιες.
Για καταναλωση δεν μπορω να μιλησω, απο την μια διοτι ειναι ακομα νωρις και απο την αλλη επειδη η byd δεν σου δειχνει καταναλωση της τρεχουσας διαδρομης. Εχει την συνολικη και τα τελευταια 50χλμ. Θα ψαξω να δω αν βγαινει καποια ακρη, αλλα θυμαμαι οτι και ο bjorn μπλεκεται σε αυτο το θεμα με τα κινεζικα αμαξια και καταληγει να κανει κατι αλχημιες/υπολογισμους. Παντως το 15kwh/100km ειναι πανευκολο εντος της πολης.
Ο κλιματισμος μονο ειναι λιγο "παραξενος". Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι η θερμοκρασια που επιλεγουμε αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Θερμαινει και ψυχει μια χαρα, αλλα ισως να θελει να βαλεις πιο ψηλη θερμοκρασια (απο οτι νομιζες οτι πρεπει να βαλεις) το χειμωνα και πιο χαμηλη το καλοκαιρι. Θα δειξει. Οι αεραγωγοι παντως ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ σε αισθηση. Απολυτα ομαλη οταν αλλαζεις κατευθυνση και μεστό το κλικ που κανουν οταν τους ανοιγοκλεινεις. Ετη φωτος μπροστα απο το πολο και το τιγκουαν.
Είχα δει ένα βίντεο και ανέφερε πως έχουν άλλη μέτρηση θερμοκρασίας; Εάν θυμάμαι σωστά και δεν κάνω λάθος, αυτοί όταν επιλέγεις 23 βαθμούς σου βγάζουν 23 από τους αεραγωγούς, ενώ εμείς εννοούμε την ατμόσφαιρα όπου οι αεραγωγοί βγάζουν περισσότερο.
-
Είχα δει ένα βίντεο και ανέφερε πως έχουν άλλη μέτρηση θερμοκρασίας; Εάν θυμάμαι σωστά και δεν κάνω λάθος, αυτοί όταν επιλέγεις 23 βαθμούς σου βγάζουν 23 από τους αεραγωγούς, ενώ εμείς εννοούμε την ατμόσφαιρα όπου οι αεραγωγοί βγάζουν περισσότερο.
Όλο εξυπνάδες στην BYD, και στην κατανάλωση ενέργειας υπολογίζουν μόνο την απαιτούμενη για την κίνηση, όλα τα περιφερειακά δεν τα έχουν στους υπολογισμούς.
-
Οχι αυτό με την θερμοκρασία το έχουν όλα τα αυτοκίνητα εκεί πέρα. Κάτι τέτοιο θυμάμαι από ένα βίντεο που είδα.
-
-
Τώρα τρέχα γύρευε πιο βίντεο ήταν. Ήταν αυτές οι δοκιμές με υπότιτλους στ αγγλικά. Αλλά όντως το ανέφερε και έλεγε πως τα ευρωπαϊκά, τα δικά μας, έχουν άλλο τρόπο μέτρησης ......παράξενο για αυτούς.
-
-
Θα ερχόμουνα κι εγω ντυμένος Χιονάτη αλλά η αναφορά σου σε κάτι που γίνετε με 3!!!!! δάχτυλα με φόβισε λίγο!Με ένα έρχομαι με φόρα!Θα φοράω και κοκκινο καπελακι MAGA που επίσης πήρα από Ali (οξύμωρο ε;) για το χαβαλε, να δέσει το γλυκό!
-
Οι ψυχαναγκαστικοί παρακαλώ να αγνοήσουν τα σκουπιδακια...Βρέχει πολύ λέμε..
Οι Κινέζοι έχουν λύσεις για όλα λέμε. Το πλαστικό για τα αλαρμ με βολεύει αφάνταστα. Το βρίσκεις με κλειστά μάτια.
Επιβεβαιώνω για τη ρύθμιση θερμοκρασίας κ πως θέλει λίγο παραπάνω..
Να κάνω κ μια αποκάλυψη καθώς υπάρχει εταιρικό M3rw κ η σύγκριση είναι άμεση.
Θερμοκρασία 21 στο Tesla σκας στο byd 25 για να έχεις την ίδια αίσθηση. Ξεκινώ με προθέρμανση απομακρυσμένη κ θέρμανση καθίσματος τα πρωινά με κάτω από 10 βαθμούς.
Το κορίτσι οδηγεί το Tesla καθημερινά k της κακοφανηκε το byd....μόνο αυτό λέω.
Όποιος οδηγήσει Highland ο πήχης παεί πολύ ψηλά... -
Θα ερχόμουνα κι εγω ντυμένος Χιονάτη αλλά η αναφορά σου σε κάτι που γίνετε με 3!!!!! δάχτυλα με φόβισε λίγο!Με ένα έρχομαι με φόρα!Θα φοράω και κοκκινο καπελακι MAGA που επίσης πήρα από Ali (οξύμωρο ε;) για το χαβαλε, να δέσει το γλυκό!
Τον Σπύρο Μπιμπιλα θα τον φέρει ο Criuser??Διπλα μένει!!!
-
Υπαρχουν και λαστιχένια πατάκια.... που δεν σε μοιαζει αν βραχουν .... αφηνεις και ομπέλλα να στεγνώσει αν θες ή τα βγάζεις τα τινάζεις και φευγουν όλα!
Το πρώτα πράγμα πριν μπω μεσα ακόμα και στην παραλαβη ειναι τα λαστιχένια... κ
Όποιος οδηγήσει Highland ο πήχης παεί πολύ ψηλά...Το κραταω αυτο για το review του δελφινιου λολλλ
-
Οι Κινέζοι έχουν λύσεις για όλα λέμε. Το πλαστικό για τα αλαρμ με βολεύει αφάνταστα. Το βρίσκεις με κλειστά μάτια.
Θερμοκρασία 21 στο Tesla σκας στο byd 25 για να έχεις την ίδια αίσθηση. Ξεκινώ με προθέρμανση απομακρυσμένη κ θέρμανση καθίσματος τα πρωινά με κάτω από 10 βαθμούς.
Όποιος οδηγήσει Highland ο πήχης παεί πολύ ψηλά...λινκ για το παπαρακι των αλαρμ;
-
Όποιος οδηγήσει Highland ο πήχης παεί πολύ ψηλά...λινκ για το παπαρακι των αλαρμ;
-
Καλοτάξιδο και από εδώ, να το χαρείτε με Υγεία Χάρη!! Την καλύτερη κίνηση έκανες και πάνω απο όλα συνειδητά.
ΥΓ: Δεν περίμενες βέβαια το υπέρτατο και απόλυτο Σε Τριο ηλεκτρικο με €10.000 και 1.000χλμ αυτονομία και δώρο 3 χρόνια φόρτιση και εγγύηση 1.000.000.000χλμ - την πάτησες!
Πρώτα μπαίνεις στους προθαλάμους και μετά στο Ιερό της ηλεκτροκίνησης...
BYD forum