-
Πόσο πλήρωνες με την bmw 320 μικτή ασφάλεια όταν ήταν καινούργια;
-
-
@antonmone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Πάω με ελικόπτερο στα νησιά.
Δεν έχεις δικό σου;
Έχουν ανέβει οι τιμές....
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Δεν έχεις δικό σου;
Στα νησιά ,τα ελικόπτερα είναι τσαμπα
-
Λένε θα βάλουν φόρο και σε αυτά. Γέμισε ο ουρανός και δεν βλέπουμε ήλιο.
-
@driver-m said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@tkin73 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τα 99/100 αμάξια που παίρνουν φωτιά είναι ηλεκτρικά πάρα την μικρή εξάπλωση τους.
πολυ τικτοκ και youtube βλεπεις φιλε μου, αλλα δεν υπαρχει λογος να χαλασεις το αφηγημα που εχεις πλασει. Ολα καλα
Nαι αλλα ρωτησα κατι απλο και παροτι κατοχος τεσλα 3, δεν απαντησες ουτε εσυ ουτε καποιος επισης κατοχος απ'αυτους που γραφετε εδω.
Απορρητο ειναι ποσα χοντρικα πληρωνετε το χρονο για την ασφαλιση των αυτοκινητων σας?α. δεν εχω 3
β. εχω γραψει ηδη ποσο ασφαλεια πληρωσα εγω, οσο και αλλοι
γ. δεν εχω παρει φωτια ακομα, οταν συμβει, θα σε ενημερωσω
δ. ο μοναδικος μου σκοπος παντα οταν γραφω για ηλεκτρικα ειναι να ενημερωσω οσους εχουν ειλικρινεις αποριες. Οσοι εχουν κατασταλαξει στις αποψεις τους δεν με αφορουν, ας συνεχισουν να πιστευουν οτι θελουν. Ουτε πωλητης τεσλα, ωστε να παιρνω ποσοστα, ουτε κατοχος μετοχων της ειμαι (πλεον)Ομοίως, έχω γράψει πολλάκις πόσα πληρώνω για μικτή ασφάλεια με όλες τις πιθανές ασφαλίσεις, hint είναι ίδια με οποιοδήποτε αυτοκίνητο αντίστοιχης αξίας.
Προσωπικά, όταν ερωτούμε για το ηλεκτρικό, όπως όταν ερωτούμε στο φανάρι για το μοτοσακό, αποτρέπω τους συνομιλητές μου, ειδικά αν τους κόψω για Νεάντερταλ
Kαλα κρασια και σ'εσενα και τον dettol που σε μια απλη και καθολου κακοπροαιρετη ερωτηση η απαντηση ειναι οτι καπου καποτε γραψατε ποσα πληρωνετε (λες και θα κατσουμε να ψαξουμε ολο το site για να το βρουμε, αλλη δουλεια δεν ειχαμε) αλλα τωρα κανετε γινατια και δεν το ξαναγραφετε. Απο εκει και μονο καταλαβαινει κανεις τι θα πληρωνετε.
Εγω παντως αν καποιος ενδιαφερεται για το ποσα πληρωνω για μια 320 κι ενα 207 το γραφω και τωρα και οποτε μου ξαναζητηθει, τετοια κομπλεξ δεν εχω.
Δεν μας ενδιαφέρει
Οντως, εχεις εσυ τον καημο σου για το τεσλα 3 που θα το πληρωνεις σαν 911 στην ασφαλιστικη, που ν'αντεξεις να το μοιραστεις κιολας.
Σαν αυτους με τα σμαρτ που καμαρωναν οτι πληρωνουν 100 ευρω τελη κυκλοφοριας το χρονο ενω παραλληλα εδιναν 800 ευρω για ασφαλιση, χωρις μικτη εννοειται.Kατα τ'αλλα γραφετε κατεβατα για το ποσα κιλοβατ καιει στα 90 χλμ σε σχεση με τα 100 κι αν η πραγματικη αυτονομια ειναι 530 χλμ ή 550 ή αν στην κατω Κολοπετινιτσα εβαλαν καινουριο φορτιστη που κανει 5 ωρες να φορτισει ενα 20%.
Τωρα το οτι παιζει ουτε σε πλοιο να μη βαζουν τα αμαξια σας ή να δινετε μισο νεφρο για να τα ασφαλισετε ή με το παραμικρο τρακαρισμα να πληρωνετε κανα τριχιλιαρο για επισκευη μαλλον δεν ειναι και πολυ σημαντικα, ετσι κι αλλιως ειπαμε αμαξι 2 τονων, 5 μετρων και 400 αλογων για να πηγαινοερχεστε στη δουλεια το θελετε, αντε και για καμια εξορμηση μεχρι τη Χαλκιδα οποτε για εκει δεν χρειαζονται πλοια.Δεν κανείς διάλογο με ένα λαϊκιστή θιασώτη του αυριανισμου
-
Πόσο πλήρωνες με την bmw 320 μικτή ασφάλεια όταν ήταν καινούργια;
Θα σε γελασω. Γυρω στα 500 πρεπει να'ταν. Σε σοβαρη ασφαλιστικη, οχι βαλκανικα κοτετσια. Μικτη παντα.
Μ'εναν προχειρο ελεγχο που εκανα, μιας και οι λαλιστατοι κατοχοι των ηλεκτρικων ξαφνικα ποιουν σιγη ιχθυος και το εχουν ριξει στο σορολοπ για το ποσα πληρωνουν σε ασφαλεια, ειδα οτι για το πιο απλο τεσλα 3 το ετησιο κοστος (σε σοβαρες ασφαλιστικες παντα) με πληρεις καλυψεις χωρις ομως μικτη ειναι γυρω στα 850 ευρω και μικτη με απαλλαγη τα 500 ευρω ξεπερνα τα 1300 ευρω.
Λογικο λοιπον να μην μιλανε και πολυ, κι εγω στη θεση τους θα ειχα μουγκαθει. -
Τι να τα κάνω τα λεφτά αμα δεν έχω εσένα πχχια;
-
500€ μικτή για το 320 ........πόσο ήταν το ασφαλιζονενο ποσό;
Εγώ , μέχρι πριν 2 χρόνια για το Passat, πλήρωνα 400€ απλή..... -
Μ'εναν προχειρο ελεγχο που εκανα, μιας και οι λαλιστατοι κατοχοι των ηλεκτρικων ξαφνικα ποιουν σιγη ιχθυος και το εχουν ριξει στο σορολοπ για το ποσα πληρωνουν σε ασφαλεια, ειδα οτι για το πιο απλο τεσλα 3 το ετησιο κοστος (σε σοβαρες ασφαλιστικες παντα) με πληρεις καλυψεις χωρις ομως μικτη ειναι γυρω στα 850 ευρω
Εγώ από την άλλη, πάλι με πρόχειρο έλεγχο σε σοβαρές βρήκα με €400-500/έτος για όλα εκτός μικτής.
-
Ο λαϊκιστής έχει στο dna του το ψέμα
-
Με ενα γρηγορο ψαξιμο στο insurance market (Οδηγος ανω των 22 ετων με διπλωμα, εντος Αττικης ΤΚ).
Μικτη και οποια αλλη επιλογη ειχε την τικαρα.
Οι 4 τελευταιες ακριβοτερες απο τις διαθεσιμες μαζι με την φθηνοτερη.
Δεν ξερω αν εχει τις ιδιες καλυψεις με οσους εχουν κανει μικτη.
Ετσι για την κουβεντα... -
Δεν έχεις δικό σου;
Έχουν POS?
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Δεν έχεις δικό σου;
Έχουν POS?
Έχουν αλλά συνήθως είναι εκτός λειτουργίας σαν τα ταβερνάκια δίπλα στο κύμα!
-
Ο λαϊκιστής έχει στο dna του το ψέμα
To ποιος ειναι ψευτης και παπατζης στο απανταει το αμεσως επομενο ποστ του δικου σου που με δικαιωνει.
Θα μπορουσες να μας πεις εσυ τι πληρωνεις και να με διαψευσεις αλλα ο πονος ειναι βαρυς, οποτε εχεις την κατανοηση μου. -
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μ'εναν προχειρο ελεγχο που εκανα, μιας και οι λαλιστατοι κατοχοι των ηλεκτρικων ξαφνικα ποιουν σιγη ιχθυος και το εχουν ριξει στο σορολοπ για το ποσα πληρωνουν σε ασφαλεια, ειδα οτι για το πιο απλο τεσλα 3 το ετησιο κοστος (σε σοβαρες ασφαλιστικες παντα) με πληρεις καλυψεις χωρις ομως μικτη ειναι γυρω στα 850 ευρω
Εγώ από την άλλη, πάλι με πρόχειρο έλεγχο σε σοβαρές βρήκα με €400-500/έτος για όλα εκτός μικτής.
400-500 για αμαξι 40κ δεν υφισταται ουτε για μη ηλεκτρικο σε ασφαλιστικη απ'τη Μολδαβια.
Εγω τιμες παραπλησιες με του Chrisk6 βρηκα, αλλωστε στο ιδιο site ψαξαμε.
Αλλα βλεπεις οι ιδιοι οι κατοχοι καταπιαν τον αμιλητο, μαλλον γιατι οπως ξαναγραψα ο καημος ειναι μεγαλος. -
@teo-mak said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
500€ μικτή για το 320 ........πόσο ήταν το ασφαλιζονενο ποσό;
Εγώ , μέχρι πριν 2 χρόνια για το Passat, πλήρωνα 400€ απλή.....Ναι το 2007 γυρω στα 500 πληρωνα. Αντε να'ταν 600. Μικτη με κανα 500αρικο απαλλαγη.
35-36κ περιπου το ασφαλιζαν. -
366 ευρώ για ασφάλεια χρόνου για το PUMA ST στην Μινέτα πληρώνω ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΤΗ εγώ προσωπικά για αμαξι των 40Κ
τωρα για μεικτή εβγαινε πάνω από χιλιάρικο και αναλογα οσο μικροτερη απαλαγη βάλεις πήγαινε παραπάνω
-
@teo-mak said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εγώ , μέχρι πριν 2 χρόνια για το Passat, πλήρωνα 400€ απλή.....
σε εχουν μάθει ότι παίζεις πολύ με τα νερά και τα λάστιχα έσυ οπότε ότι και να πάρεις θα το πληρώνεις παραπάνω.
-
Πάντως αυτά δεν είναι κριτήρια για την προοπτική της ηλεκτροκίνησης (ασφάλιση κλπ).
Ας φτιάξουν ένα βιώσιμο μοντέλο συσσωρευτή ενέργειας & ανεφοδιασμού του (με πραγματικά οικολογική συνείδηση και εμπορικά εφικτό) για οχήματα και θα "εξαφανίσουν" τα θερμικά απ την αγορά, στις υπόλοιπες παραμετρους είναι όντως τόσο καλύτερα τα ηλεκτροκίνητα για την πλειοψηφία.
Διαφορετικά θα δημιουργηθούν αδιέξοδα, όπως αυτά που ήδη αχνοφαινονται και έχουμε αναλύσει πολλές φορές και φαίνεται επίσης πως και οι επικεφαλεις μετριαζουν λίγο τον ενθουσιασμό που μετέδιδαν ως τώρα.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης