-
αν έπερναν φραγκάκια από διαφημίσεις από ηλεκτρικα δεν θα εγραφαν τοσες μλκς για τα ηλεκτρικα
Στο ποδοσφαιρο στο ευρωπαικο που ηταν χορηγός η BYD σταματήσανε για λίγο και γράφανε μονο για τεσλα
τωρα τα ξαναπιάσαμε όλα.
Μετά λέμε για αντικειμενικότητα σε αυτοκίνητα σε τέτοια site
αλλα αυτό που θέλουν το καταφέρνουν
Εχουν δει το yudo μου κάτι συγγενεις και τους άρεσε και το 80% μου πετάνε αργοτερα ένα , ενταξει ρε Βασίλη αλλά κινεζικο ηλεκτρικο???? δεν φοβάσαι μην πάρει φωτια στα καλά καθούμενα???!!!!!
άντε τώρα να εξηγήσεις στην θεια και στον μπάρμπα που τους αγαπάς και δεν θες και να τους αποπαρεις το μέγεθος της παραπληροφόρησης
θα πάρεις απάντηση μα το έχω δει παντού στο Internet και στις ειδήσεις , για το καλό σου το λέω
-
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
αν έπερναν φραγκάκια από διαφημίσεις από ηλεκτρικα δεν θα εγραφαν τοσες μλκς για τα ηλεκτρικα
Στο ποδοσφαιρο στο ευρωπαικο που ηταν χορηγός η BYD σταματήσανε για λίγο και γράφανε μονο για τεσλα
τωρα τα ξαναπιάσαμε όλα.
Εχουν δει το yudo μου κάτι συγγενεις και τους άρεσε και το 80% μου πετάνε αργοτερα ένα , ενταξει ρε Βασίλη αλλά κινεζικο ηλεκτρικο???? δεν φοβάσαι μην πάρει φωτια στα καλά καθούμενα???!!!!!
άντε τώρα να εξηγήσεις στην θεια και στον μπάρμπα που τους αγαπάς και δεν θες και να τους αποπαρεις το μέγεθος της παραπληροφόρησης
τα σαιτ γραφουν οτι τους φερουν κλικ. Ηλεκτρικα που παιρνουν φωτια; Ηλεκτρικα που χαλανε; Κωλους; celebrities που κανουν διακοπες και.... δειχνουν κωλους;
Δεν εχει καμμια σημασια πλεον η ποιοτητα της ειδησης ή αν ειναι αληθεια. Κλικ να φερνει! -
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
τωρα τα ξαναπιάσαμε όλα.
τα σαιτ γραφουν οτι τους φερουν κλικ. Ηλεκτρικα που παιρνουν φωτια; Ηλεκτρικα που χαλανε; Κωλους; celebrities που κανουν διακοπες και.... δειχνουν κωλους;
Δεν εχει καμμια σημασια πλεον η ποιοτητα της ειδησης ή αν ειναι αληθεια. Κλικ να φερνει!ναι αλλα τουλάχιστον στα fake news για δηθεν φωτιες που έπιασαν ηλεκτρικά δεν κοτσάρουν και κανα ωραίο κώλο να πεις χαλάλι το κλικ
-
Υπάρχει μια θεωρία η οποία επιβεβαιώνει ότι η ανθρώπινη ηλιθιότητα είναι σταθερή ως ποσοστό είτε μιλάμε για μια ομάδα αεροναυπηγων είτε για μια ομάδα χουλιγκανων. Οι ηλίθιοι αυτοί χειραγωγούνται απο ομάδες επιτήδειων και έχουμε τα φαίνονται που βλέπουμε τελευταία.
Αντιεμβολιαστες
Φλατερθερς
Κλπ κλπ -
@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@bathan said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
https://www.newsauto.gr/news/tromazoun-i-foties-ton-ilektrikon-sta-gkaraz/
αγαπημενο newsauto, αυτο δεν το κλικαρω καν. Ας παρουν απο αλλον λεφτα
Αθλιοι καραγκιόζηδες τουλάχιστον.
Συνειδητά γράφουν ψεματα για χαϊδεψουν τα αυτιά του κάθε ψεκ ή βλαμμένου τροφοδοτώντας το μισος και ενίοτε τη βία.
Σε μια ανάρτηση σε τεσλα φορουμ έδειχνε έναν παλαβό να ρίχνει κουτουλιά σε παρκαρισμένο τεσλα όντας σε έξαλλη κατάσταση. Και αυτό το σκηνικό Ελλάδα!!!!οχι μωρε, για κλικ πανε, οπως και αντιστοιχα σαιτ του εξωτερικου.
Καλα αυτο με την κουτουλια ηταν σουρεαλ. Παιδακι ηταν παντως απο οτι θυμαμαιΌχι μεγαλύτερος ήταν σε κατάσταση αμόκ. Μεθυσμένος, εξαγρίωμενος κάτι τέτοιο
-
Και εγώ το σκεφτόμουν αυτό. Μάλλον ανήκω στους ψεκ.... Τουλάχιστον δίνουν κανένα επίδομα σε αυτούς ή πάλι στο πλήρωνε θα τη βγάλουμε.
Γενικα τα tesla είναι πολύ καλά. Αλλά δεν είναι μονάχα τα tesla αλλά και τα hyundai όπου αν θυμάστε είχαν θέμα και έγινε ανάκληση. Άρπαζαν φωτιά στη φορτιση κάποια εξ αυτών.
Το θέμα είναι πως με τη φωτιά που δεν σβήνει μετά ένα χρονικό διάστημα έχουμε προβλήματα στα κτήρια. Οπότε πρέπει οι κολώνες, τα δοκάρια κτλ γύρω από αυτά να αποκτήσουν σοβαρή πυροπροστασία. Ολα αυτά συμβαίνουν διότι έχουμε καταλύτες σε υγρή μορφή στις μπαταρίες.οι στερεού τύπου θεωρώ πως θα λύσουν μια για πάντα το θεμα
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Και εγώ το σκεφτόμουν αυτό. Μάλλον ανήκω στους ψεκ.... Τουλάχιστον δίνουν κανένα επίδομα σε αυτούς ή πάλι στο πλήρωνε θα τη βγάλουμε.
Γενικα τα tesla είναι πολύ καλά. Αλλά δεν είναι μονάχα τα tesla αλλά και τα hyundai όπου αν θυμάστε είχαν θέμα και έγινε ανάκληση. Άρπαζαν φωτιά στη φορτιση κάποια εξ αυτών.
Το θέμα είναι πως με τη φωτιά που δεν σβήνει μετά ένα χρονικό διάστημα έχουμε προβλήματα στα κτήρια. Οπότε πρέπει οι κολώνες, τα δοκάρια κτλ γύρω από αυτά να αποκτήσουν σοβαρή πυροπροστασία. Ολα αυτά συμβαίνουν διότι έχουμε καταλύτες σε υγρή μορφή στις μπαταρίες.οι στερεού τύπου θεωρώ πως θα λύσουν μια για πάντα το θεμα
Οι κατασκευές απο σκυρόδεμα έχουν εξ ορισμού μεγάλη αντοχή στη φωτιά.
Τόσα χρόνια δεν σας ενοχλούσε η συστοιχία ΜΕΚ με δεξαμενές πτητικού καυσίμου και σας ενοχλούν οι μπαταρίες ;
Τα περισσότερα που διαβάζω είναι αποτέλεσμα ημι μαθειας και όχι άγνοιας, σαν το παραπάνω σχόλιο.
Είναι πολύ δύσκολο λαπ να αποκτήσεις τεχνικό υπόβαθρο διαβάζοντας χαζομάρες απο εδώ και απο εκεί
-
Στο λεβητοστάσιο με τον καυστήρα πετρελαίου που πια δεν χρησιμοποιούμε έχουμε εναν πυροσβεστήρα οροφής σαν αυτόν
δεν μπορούν φτιάξουν κάτι παρόμοιο για τις μπαταρίες των EV να βάζουμε εναν τέτοιο απο πάνω -κοστολόγιο κάτω απο 100€ - και να τελειώσει το θέμα ;
ΥΓ ή κάτι πιο φλατ απο κάτω αφού εκει είναι η μπαταρία
-
@monman2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Στο λεβητοστάσιο με τον καυστήρα πετρελαίου που πια δεν χρησιμοποιούμε έχουμε εναν πυροσβεστήρα οροφής σαν αυτόν
δεν μπορούν φτιάξουν κάτι παρόμοιο για τις μπαταρίες των EV να βάζουμε εναν τέτοιο απο πάνω -κοστολόγιο κάτω απο 100€ - και να τελειώσει το θέμα ;
ΥΓ ή κάτι πιο φλατ απο κάτω αφού εκει είναι η μπαταρία
Δεν έχει καμία σχέση η πυρκαγιά υδρ/ων με μπαταριών.
Δεν σβήνει απλά κόβοντας του το οξυγόνο όπως του λέβητα -
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
...
Δεν σβήνει απλά κόβοντας του το οξυγόνο όπως του λέβηταΛες το καλλίτερο μέρος για φόρτιση να είναι ο ακάλυπτος η αυλή ο δρόμος ; αν γίνει κάτι το θερμικό φορτίο θα φύγει στην ατμόσφαιρα και δεν θα επιβαρύνει την πλάκα όπως σε ενα κλειστό πάρκινγκ .
-
Τόσα χρόνια δεν σας ενοχλούσε η συστοιχία ΜΕΚ με δεξαμενές πτητικού καυσίμου και σας ενοχλούν οι μπαταρίες ;
Τα περισσότερα που διαβάζω είναι αποτέλεσμα ημι μαθειας και όχι άγνοιας, σαν το παραπάνω σχόλιο.
Είναι πολύ δύσκολο λαπ να αποκτήσεις τεχνικό υπόβαθρο διαβάζοντας χαζομάρες απο εδώ και απο εκεί
Έχουν και διατηρούν και την ικανότητα τους μετά από την μείωση της θερμοκρασίας. Σε μελέτες όμως δοκιμίων σε φωτιές όπου η θερμοκρασία του αέρα περνούσε του 800 βαθμούς η ικανότητα τους να ανταποκρίνονται σε φορτία άρχιζε να επηρεάζεται. Αυτά στις συνήθεις φωτιές όπου σύμφωνα με αυτές εφαρμόζονται οι κανονισμοί δόμησης δεν είναι τόσο σοβαρά διότι σπάνια φτάνει μια φωτιά τέτοιες θερμοκρασίες με υλικά που περιλαμβάνουν οι κατοικίες. Σε επίμονες όμως φωτιές που δεν σβήνουν με καταλύτες που αυξάνουν πολύ τη θερμοκρασία τα πράγματα αλλάζουν διότι πολύ απλά ΔΕΝ έχει μελετηθεί αρκετά το φαινόμενο αυτό και προφανώς την ώρα που μιλούμε εξάγονται τα πρώτα συμπεράσματα.
Η πιο φθηνή και πρακτική λύση είναι να αλλάξουμε τους καταλύτες στις μπαταρίες.
-
...
Δεν σβήνει απλά κόβοντας του το οξυγόνο όπως του λέβηταΛες το καλλίτερο μέρος για φόρτιση να είναι ο ακάλυπτος η αυλή ο δρόμος ; αν γίνει κάτι το θερμικό φορτίο θα φύγει στην ατμόσφαιρα και δεν θα επιβαρύνει την πλάκα όπως σε ενα κλειστό πάρκινγκ .
Εγώ που φαντασιωνομαι ότι εχ δικό μου σπίτι, στην παρούσα φάση ναι θα ήθελα το πάρκινγκ του ev μου, εννοείται πως στην φαντασίωση μου έχω ev, να το έχω εκτός οικοδομήματος.
Εάν αργήσει η φαντασίωση να γίνει πραγματικότητα και αλλάξουν οι μπαταρίες σε νεότερης γενιας όπως στερεού τύπου, δεν θα είχα κανένα θέμα να είναι και μέσα στο σπίτι.
-
Έχουν και διατηρούν και την ικανότητα τους μετά από την μείωση της θερμοκρασίας. Σε δοκιμές όμως δοκιμίων σε φωτιές όπου η θερμοκρασία του αέρα περνούσε του 800 βαθμούς η ικανότητα τους να ανταποκρίνονται σε φορτία επηρεάζεται. Αυτά στις συνήθεις φωτιές όπου σύμφωνα με αυτές εφαρμόζονται οι κανονισμοί δόμησης δεν είναι τόσο σοβαρά διότι σπάνια φτάνει μια φωτιά τέτοιες θερμοκρασίες με υλικά που περιλαμβάνουν οι κατοικίες. Σε επίμονες όμως φωτιές που δεν σβήνουν με καταλύτες που αυξάνουν πολύ τη θερμοκρασία τα πράγματα αλλάζουν διότι πολύ απλά ΔΕΝ έχει μελετηθεί αρκετά το φαινόμενο αυτό και προφανώς την ώρα που μιλούμε εξάγονται τα πρώτα συμπεράσματα.
Η πιο φθηνή και πρακτική λύση είναι να αλλάξουμε τους καταλύτες στις μπαταρίες.
Στην Ελλάδα που σκυροδετουμε κατα κανόνα με ασβεστολιθικά αδρανή έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στη φωτιά !
Κατα τη διάρκεια της πυρκαγιάς σε ενδιαφέρει αποκλειστικά η μη κατάρρευση. Μετά την κατάσβεση, γίνεται έλεγχος του σκυροδέματος αλλά ο κανόνας είναι ότι θα απαιτηθεί καθαίρεση της κατασκευής ή τμηματος αυτης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αδυναμία συνεργασίας του σιδηροπλισμου με το σκυρόδεμα.
-
-
Αν το είχε χτίσει ο κρουζερ εγώ θα ένιωθα ασφαλής
-
Διότι δεν θα σου έμεναν για ev.
-
-
-
@johnny-0 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Γεια στα χέρια σου Μάστορα!!
Δεν θα ζήσουμε και για πάντα μωρε, μια χαρά είναι
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Το MG4 το πήρα 290ε/μήνα τον Απρίλιο και τώρα βρίσκεται στα 470!
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης