@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dublin said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Καλά.. έχω μείνει άναυδος.. ελπίζω απλά Lap να είσαι όντως μαθητής λυκείου (που δηλαδή και εκεί περισσότερη ωριμότητα έπρεπε να διέθετες..) αλλιώς μικρέ πρέπει να το κοιτάξεις...
Εκτός που δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί ο κόσμος, κατηγορείς τους πάντες γύρω σου ότι δεν καταλαβαίνουν πως λειτουργεί ο κόσμος!
Σου έχω και νουμερακια για να κοιμηθείς το βράδυ.
https://www.newsauto.gr/news/echete-paleo-ich-dite-pote-tha-aposirthi-apo-tin-kikloforia/
2050 παύουν τα euro6! Ελπίζω να προλάβω να κάνω απόσβεση.. αγχώθηκα λίγο..και αυτό στην Ευρώπη, στη μονή ήπειρο που έχει θεσπίσει τα δέοντα! Αφού σκέφτομαι το 2050 μήπως μετακομίσω για να βγάλω μερικά χρόνια ακόμη..
Μπα, θα βγαίνουν στους δρόμους οι αισιόδοξοι και θα βάζουν φωτιά το βράδυ τα ντίζελ και τα μη υβριδικά των ...τεχνοφοβικών, για ένα καλύτερο κόσμο! Σε μια 5ετία θα έχουμε απαλλαγεί απ την αναχρονιστικη γάγγραινα, και θα ατενίζουμε το μέλλον οπτιμιστικά...
Αν κάποιος είναι power user του excel και σερφαρει πολύ (όπως κι εγώ) μπορεί να αποκαλεί όποιον γουστάρει "τεχνοφοβικό"...
Lap το δικό μου καθημερινό γραφείο είναι κάπως έτσι. Το δικό σου;

Ξαναρωτώ λοιπόν, έχεις κάνει ποτέ έρευνα μάρκετινγκ. Ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος από εσάς που με κατηγορείτε για φαντασιόπληκτο και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, το τι είναι στην ουσία η έρευνα μάρκετινγκ και γενικά τι είναι το μάρκετινγκ και το επικαλείσαι για να αποδομησεις την άποψη μου πως αργα ή γρήγορα οι τεχνολογικές εξελίξεις οδηγούν εκεί που καλύπτουν τις ανάγκες των αγοραστών;
Άπειρα τα παραδείγματα στον πραγματικό κόσμο που επιβεβαιώνουν την άποψη αυτή. Για αυτό και η αισιοδοξία μου. Διότι στηρίζομαι σε προηγούμενα δεδομένα επαλήθευσης της άποψης αυτής, όταν δεν μπορώ να έχω όλα τα υπόλοιπα τεχνικά δεδομένα για να υποστηρίξω την αντίθετη άποψη. Ότι δηλαδή οι επιλογές των αγοραστών θα οδηγήσουν την τελική μορφή της τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί. Ακόμα και το cd που ανέφερα πιο πάνω ήρθε για να καλύψει μια τεχνική ανάγκη. Δεν πέτυχε ως προϊόν γιατι μας το επέβαλαν κάποιοι κακοί που μας επιβουλεύονται από το πρωί ως το βράδυ.
Η δική μου η εργασία έχει επαφές με στελέχη και ιδιοκτήτες μικρων έως μεσαίων επιχειρήσεων. Συζητούμε για την αγορά, και γενικότερα για πολλά περί οικονομίας και εξέλιξης. Έχω μια αντίληψη του τι συμβαίνει.
Προς το παρόν, αυτά που σας λέω και τα υποτιμάτε με κάθε τρόπο μετά από ένα χρονικό διάστημα επιβεβαιώνονται.
Έχεις θέματα, μαζί με εσένα άλλοι δυο τρεις. Άνθρωποι με οπαδισμο μέσα τους. Άνθρωποι που δραματοποιουν κάθε κατάσταση ακόμα και όταν αυτή δεν προσφέρεται για δραματοποίηση απλά γιατί έτσι επιβεβαιώνουν τον οπαδισμο τους, εάν μπορέσεις να δεις το κόσμο με αισιοδοξία ή έστω ένα κομμάτι αυτού, τότε θα έρθει σύγχυση στην σκέψη σου. Και στο τέλος γιατί η δική σου οπτική είναι η σωστή και των άλλων η λάθος;