- 

Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. 
- 

@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. 
- 

Μιλάς για 40000+ καθαρά, ή μικτά ? Γιατί στα καθαρά μιλάμε για σχεδόν 3000 τον μήνα, ενώ στα μικτά είναι 2000 τον μήνα. Πάντως εξαρτάται από τις εταιρείες, μπορεί να δίνουν κάποια μπόνους, ή κάτι άλλο. Δεν τα ξέρω αυτά καθόλου. Μόνο ότι βλέπω από τον περίγυρο μου. Αλλά και από γνωστούς σε τράπεζες, τα αμάξια ήταν για λίγους και όχι τίποτα ιδιαίτερο σαν αμάξι, ακόμα και για διευθυντές καταστημάτων. Βέβαια πριν την κρίση ήταν αλλιώς τα πράγματα. Για τους διευθυντές διευθύνσεων ναι ήταν αμάξια των 60-80000 ευρώ, αλλά ήταν 50-60 άτομα όλοι και όλοι. 
- 

@kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. και για χαμηλοτερα 
 για ενα αμαξι που κοστιζει την εταιρεια 500 ευρω τον μηνα, αν τα εδινε αυτα τα 500 για τον εργαζομενο θα εφταναν στα χερια του κατω απο 250 (εφκα+φοροι) μην πω κατω απο 200.
 ο κληρονομος εχει στο μυαλο του εποχες χοντρου που πουλαγε χωρις φπα και εφοριες με μαυρα.
- 

Πάντα χωρίς ΦΠΑ ήταν η οικοδομή, για πρώτη κατοικία. Στην κρίση που την έβαλαν για την δεύτερη κατοικία, δεν πούλησε κανείς. 
- 

@kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. Δυστυχως ξερω εγω. Και αρκετες μαλιστα. 
- 

@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. Δυστυχως ξερω εγω. Και αρκετες μαλιστα. Και εγώ ξέρω πολλες ! 
 Η πλειοψηφία ΔΕΝ το κάνει
- 

@kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Οχι δεν παρακολουθώ τα των παροχών στα στελέχη. Το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς εκεί είναι. Αντί να φορολογείται ο μεικτού μισθός σου με +40% και μετα να ψάχνεις για αυτοκίνητο μόνος σου, είναι πλέον σχεδον κατεστημένο θα πω η παροχή εταιρικών. Και έχουν μυριστεί ψητό οι εταιρείες leasing ανεβάζοντας τις τιμές των μισθωμάτων κατακόρυφα, ρίχνοντας τη δικαιολογία για πληθωρισμούς, αύξηση κόστους λειτουργίας και διαβίωσης και λοιπές @@ριές. 
 Ευκαιρία να κάνουν τη μεγάλη αρπαχτή και να βουτήξουν ολόκληρο το χέρι μέσα στο βάζο με το μέλι.
 Αγοράζουν το ίδιο ή φθηνότερα σε σχέση με 4-5 χρόνια πριν και μισθώνουν ακριβότερα.Χαρακτηριστικό παράδειγμα. 
 Όταν η εταιρεία που εργάζομαι έκανε τη συμφωνία με το leasing της BMW πριν ακριβώς δύο χρόνια, η X1 xDrive25e Business Advanced δινόταν στους υπαλλήλους με μίσθωμα 603€ + φπα και τώρα που μιλάμε έχει φτάσει 668€ + φπα, χωρίς κάποια εξοπλιστική αλλαγή και χωρίς να έχει υπάρξει αύξηση στη τιμή του μοντέλου. Τιμή λιανικής 52.575€ είχε τότε και το ίδιο κοστίζει και σήμερα.
- 

@kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. ναυτιλικακες, σχεδον ολες αλλα για να ειμαι και δικαιος, ειναι διαφορετικα τα πραγματα στην φορολογιση ναυτιλιακών 
- 

@katafractos17 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Οχι δεν παρακολουθώ τα των παροχών στα στελέχη. Το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς εκεί είναι. Αντί να φορολογείται ο μεικτού μισθός σου με +40% και μετα να ψάχνεις για αυτοκίνητο μόνος σου, είναι πλέον σχεδον κατεστημένο θα πω η παροχή εταιρικών. Και έχουν μυριστεί ψητό η εταιρείες leasing ανεβάζοντας τις τιμές των μισθωμάτων κατακόρυφα, ρίχνοντας τη δικαιολογία για πληθωρισμούς, αύξηση κόστους λειτουργίας και διαβίωσης και λοιπές @@ριές. 
 Ευκαιρία να κάνουν τη μεγάλη αρπαχτή και να βουτήξουν ολόκληρο το χέρι μέσα στο βάζο με το μέλι.
 Αγοράζουν το ίδιο ή φθηνότερα σε σχέση με 4-5 χρόνια πριν και μισθώνουν ακριβότερα.Χαρακτηριστικό παράδειγμα. 
 Όταν η εταιρεία που εργάζομαι έκανε τη συμφωνία με το leasing της BMW πριν ακριβώς δύο χρόνια, η X1 xDrive25e Business Advanced δινόταν στους υπαλλήλους με μίσθωμα 603€ + φπα και τώρα που μιλάμε έχει φτάσει 668€ + φπα, χωρίς κάποια εξοπλιστική αλλαγή και χωρίς να έχει υπάρξει αύξηση στη τιμή του μοντέλου. Τιμή λιανικής 52.575€ είχε τότε και το ίδιο κοστίζει και σήμερα.Κοστος ασφαλειας και σερβις? 
- 

@ilias-a said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @katafractos17 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Οχι δεν παρακολουθώ τα των παροχών στα στελέχη. Το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς εκεί είναι. Αντί να φορολογείται ο μεικτού μισθός σου με +40% και μετα να ψάχνεις για αυτοκίνητο μόνος σου, είναι πλέον σχεδον κατεστημένο θα πω η παροχή εταιρικών. Και έχουν μυριστεί ψητό η εταιρείες leasing ανεβάζοντας τις τιμές των μισθωμάτων κατακόρυφα, ρίχνοντας τη δικαιολογία για πληθωρισμούς, αύξηση κόστους λειτουργίας και διαβίωσης και λοιπές @@ριές. 
 Όταν η εταιρεία που εργάζομαι έκανε τη συμφωνία με το leasing της BMW πριν ακριβώς δύο χρόνια, η X1 xDrive25e Business Advanced δινόταν στους υπαλλήλους με μίσθωμα 603€ + φπα και τώρα που μιλάμε έχει φτάσει 668€ + φπα, χωρίς κάποια εξοπλιστική αλλαγή και χωρίς να έχει υπάρξει αύξηση στη τιμή του μοντέλου. Τιμή λιανικής 52.575€ είχε τότε και το ίδιο κοστίζει και σήμερα.Κοστος ασφαλειας και σερβις? Πόσο έχει αυξηθεί από το 2023 έως σήμερα το κόστος ασφάλειας και service? 
 Μη σου πω και καθόλου, θα έλεγα εγώ.
 Μη τρελαθούμε τώρα.
- 

@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. ναυτιλικακες, σχεδον ολες αλλα για να ειμαι και δικαιος, ειναι διαφορετικα τα πραγματα στην φορολογιση ναυτιλιακών Oι ναυτιλιακές σπανίως ασχολούνται με παροχή εταιρικού leasing. Οι αμοιβές είναι υψηλότερες από το μέσο μισθό σε ιδιωτικό τομέα αλλά τα χρήματα τα δίνουν στο τέλος κάθε χρονιάς υπό τη μορφή μερίσματος - bonus, οπότε δεν φορολογείται ως εισόδημα. Έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν σε ναυτιλιακές σε αρκετά υψηλές θέσεις και κανένας δεν έχει παροχή εταιρικό αυτοκίνητο, γιατί τα χρήματα λαμβάνουν στο τέλος κάθε έτους με τη μορφή του bonus. Οι ματσακωνιές με τα leasing είναι μόδα που αφορά τις λοιπές εταιρείες και όχι τις ναυτιλιακές. 
- 

@nmsm2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. ναυτιλικακες, σχεδον ολες αλλα για να ειμαι και δικαιος, ειναι διαφορετικα τα πραγματα στην φορολογιση ναυτιλιακών Oι ναυτιλιακές σπανίως ασχολούνται με παροχή εταιρικού leasing. Οι αμοιβές είναι υψηλότερες από το μέσο μισθό σε ιδιωτικό τομέα αλλά τα χρήματα τα δίνουν στο τέλος κάθε χρονιάς υπό τη μορφή μερίσματος - bonus, οπότε δεν φορολογείται ως εισόδημα. Έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν σε ναυτιλιακές σε αρκετά υψηλές θέσεις και κανένας δεν έχει παροχή εταιρικό αυτοκίνητο, γιατί τα χρήματα λαμβάνουν στο τέλος κάθε έτους με τη μορφή του bonus. Οι ματσακωνιές με τα leasing είναι μόδα που αφορά τις λοιπές εταιρείες και όχι τις ναυτιλιακές. πολύ πολύ σωστα τα λες, ετσι ειναι. 
- 

@nmsm2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. ναυτιλικακες, σχεδον ολες αλλα για να ειμαι και δικαιος, ειναι διαφορετικα τα πραγματα στην φορολογιση ναυτιλιακών Oι ναυτιλιακές σπανίως ασχολούνται με παροχή εταιρικού leasing. Οι αμοιβές είναι υψηλότερες από το μέσο μισθό σε ιδιωτικό τομέα αλλά τα χρήματα τα δίνουν στο τέλος κάθε χρονιάς υπό τη μορφή μερίσματος - bonus, οπότε δεν φορολογείται ως εισόδημα. Έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν σε ναυτιλιακές σε αρκετά υψηλές θέσεις και κανένας δεν έχει παροχή εταιρικό αυτοκίνητο, γιατί τα χρήματα λαμβάνουν στο τέλος κάθε έτους με τη μορφή του bonus. Οι ματσακωνιές με τα leasing είναι μόδα που αφορά τις λοιπές εταιρείες και όχι τις ναυτιλιακές. το bonus φιλε μου φορολογειται κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ο-τ-α-τ-α 
- 

@gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @nmsm2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. ναυτιλικακες, σχεδον ολες αλλα για να ειμαι και δικαιος, ειναι διαφορετικα τα πραγματα στην φορολογιση ναυτιλιακών Oι ναυτιλιακές σπανίως ασχολούνται με παροχή εταιρικού leasing. Οι αμοιβές είναι υψηλότερες από το μέσο μισθό σε ιδιωτικό τομέα αλλά τα χρήματα τα δίνουν στο τέλος κάθε χρονιάς υπό τη μορφή μερίσματος - bonus, οπότε δεν φορολογείται ως εισόδημα. Έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν σε ναυτιλιακές σε αρκετά υψηλές θέσεις και κανένας δεν έχει παροχή εταιρικό αυτοκίνητο, γιατί τα χρήματα λαμβάνουν στο τέλος κάθε έτους με τη μορφή του bonus. Οι ματσακωνιές με τα leasing είναι μόδα που αφορά τις λοιπές εταιρείες και όχι τις ναυτιλιακές. το bonus φιλε μου φορολογειται κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ο-τ-α-τ-α οχι στις ναυτιλιακες, ειναι μολις 10% 
- 

@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @nmsm2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. ναυτιλικακες, σχεδον ολες αλλα για να ειμαι και δικαιος, ειναι διαφορετικα τα πραγματα στην φορολογιση ναυτιλιακών Oι ναυτιλιακές σπανίως ασχολούνται με παροχή εταιρικού leasing. Οι αμοιβές είναι υψηλότερες από το μέσο μισθό σε ιδιωτικό τομέα αλλά τα χρήματα τα δίνουν στο τέλος κάθε χρονιάς υπό τη μορφή μερίσματος - bonus, οπότε δεν φορολογείται ως εισόδημα. Έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν σε ναυτιλιακές σε αρκετά υψηλές θέσεις και κανένας δεν έχει παροχή εταιρικό αυτοκίνητο, γιατί τα χρήματα λαμβάνουν στο τέλος κάθε έτους με τη μορφή του bonus. Οι ματσακωνιές με τα leasing είναι μόδα που αφορά τις λοιπές εταιρείες και όχι τις ναυτιλιακές. το bonus φιλε μου φορολογειται κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ο-τ-α-τ-α οχι στις ναυτιλιακες, ειναι μολις 10% μπονους εργαζομενου? rusure? 
- 

@gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @nmsm2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. ναυτιλικακες, σχεδον ολες αλλα για να ειμαι και δικαιος, ειναι διαφορετικα τα πραγματα στην φορολογιση ναυτιλιακών Oι ναυτιλιακές σπανίως ασχολούνται με παροχή εταιρικού leasing. Οι αμοιβές είναι υψηλότερες από το μέσο μισθό σε ιδιωτικό τομέα αλλά τα χρήματα τα δίνουν στο τέλος κάθε χρονιάς υπό τη μορφή μερίσματος - bonus, οπότε δεν φορολογείται ως εισόδημα. Έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν σε ναυτιλιακές σε αρκετά υψηλές θέσεις και κανένας δεν έχει παροχή εταιρικό αυτοκίνητο, γιατί τα χρήματα λαμβάνουν στο τέλος κάθε έτους με τη μορφή του bonus. Οι ματσακωνιές με τα leasing είναι μόδα που αφορά τις λοιπές εταιρείες και όχι τις ναυτιλιακές. το bonus φιλε μου φορολογειται κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ο-τ-α-τ-α οχι στις ναυτιλιακες, ειναι μολις 10% μπονους εργαζομενου? rusure? Bonus σε λογαρισμό στα νησιά Cayman.  
- 

@gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @nmsm2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. ναυτιλικακες, σχεδον ολες αλλα για να ειμαι και δικαιος, ειναι διαφορετικα τα πραγματα στην φορολογιση ναυτιλιακών Oι ναυτιλιακές σπανίως ασχολούνται με παροχή εταιρικού leasing. Οι αμοιβές είναι υψηλότερες από το μέσο μισθό σε ιδιωτικό τομέα αλλά τα χρήματα τα δίνουν στο τέλος κάθε χρονιάς υπό τη μορφή μερίσματος - bonus, οπότε δεν φορολογείται ως εισόδημα. Έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν σε ναυτιλιακές σε αρκετά υψηλές θέσεις και κανένας δεν έχει παροχή εταιρικό αυτοκίνητο, γιατί τα χρήματα λαμβάνουν στο τέλος κάθε έτους με τη μορφή του bonus. Οι ματσακωνιές με τα leasing είναι μόδα που αφορά τις λοιπές εταιρείες και όχι τις ναυτιλιακές. το bonus φιλε μου φορολογειται κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ο-τ-α-τ-α οχι στις ναυτιλιακες, ειναι μολις 10% μπονους εργαζομενου? rusure?  ετσι πληρωνομαι εγώ ο ιδιος τα εκτος εδρας, λες να μην ξέρω? και μαλιστα μου πληρωνουν εξτρα το 10% που θα φορολογηθω 
- 

@gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @nmsm2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. ναυτιλικακες, σχεδον ολες αλλα για να ειμαι και δικαιος, ειναι διαφορετικα τα πραγματα στην φορολογιση ναυτιλιακών Oι ναυτιλιακές σπανίως ασχολούνται με παροχή εταιρικού leasing. Οι αμοιβές είναι υψηλότερες από το μέσο μισθό σε ιδιωτικό τομέα αλλά τα χρήματα τα δίνουν στο τέλος κάθε χρονιάς υπό τη μορφή μερίσματος - bonus, οπότε δεν φορολογείται ως εισόδημα. Έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν σε ναυτιλιακές σε αρκετά υψηλές θέσεις και κανένας δεν έχει παροχή εταιρικό αυτοκίνητο, γιατί τα χρήματα λαμβάνουν στο τέλος κάθε έτους με τη μορφή του bonus. Οι ματσακωνιές με τα leasing είναι μόδα που αφορά τις λοιπές εταιρείες και όχι τις ναυτιλιακές. το bonus φιλε μου φορολογειται κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ο-τ-α-τ-α Το εμφανίζουν ως μέρισμα αλλά στην πραγματικότητα είναι bonus που θα έπρεπε να φορολογηθεί κανονικά και τελικά δεν φορολογείται, τουλάχιστον όχι με συντελεστές εισοδήματος και λοιπών επιβαρύνσεων. 
- 

@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @nmsm2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @kapelis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: @criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης: Κατεστημένο δεν είναι. Είναι σε αρκετές επιχειρήσεις όμως. Υπάρχουν άλλες που δεν μπαίνουν καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Γιατί μαλλον δεν έχουν υπαλλήλους στην περιοχή των 40,000+ το χρόνο. Αν όντως έχουν και δεν το κάνουν στο 99% των περιπτώσεων αφήνουν λεφτά στο τραπέζι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι! Και φυσικά η παροχή αυτή βοηθάει να προσελκύσεις εργαζόμενους. By the way εγώ δεν ξέρω καμια εταιρεία που να μην το κάνει όταν έχει μισθοδοτουμενος με μισθούς άνω των 40 000. ναυτιλικακες, σχεδον ολες αλλα για να ειμαι και δικαιος, ειναι διαφορετικα τα πραγματα στην φορολογιση ναυτιλιακών Oι ναυτιλιακές σπανίως ασχολούνται με παροχή εταιρικού leasing. Οι αμοιβές είναι υψηλότερες από το μέσο μισθό σε ιδιωτικό τομέα αλλά τα χρήματα τα δίνουν στο τέλος κάθε χρονιάς υπό τη μορφή μερίσματος - bonus, οπότε δεν φορολογείται ως εισόδημα. Έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν σε ναυτιλιακές σε αρκετά υψηλές θέσεις και κανένας δεν έχει παροχή εταιρικό αυτοκίνητο, γιατί τα χρήματα λαμβάνουν στο τέλος κάθε έτους με τη μορφή του bonus. Οι ματσακωνιές με τα leasing είναι μόδα που αφορά τις λοιπές εταιρείες και όχι τις ναυτιλιακές. το bonus φιλε μου φορολογειται κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ο-τ-α-τ-α οχι στις ναυτιλιακες, ειναι μολις 10% μπονους εργαζομενου? rusure?  ναι, το ειδα, εχεις δικιο.... 
 ντροπη
 καθοτι στους αποδελοιποι εχει καπου 60-65% προς δημοσιο
 (εφκα+φοροι που ειναι ontop της κλιμακας)

Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης