-
Δεν ξέρω για 33 χιλιάρια για το Δελφίνι, 26 και κάτι ψιλά το είχε χθες. Βέβαια ήτο η απλή έκδοση, έχει δύο συνολικά. Ίσως η πιο εξοπλισμένη που έχει πανοραμική να κάνει τόσα. Αλλά η απλή έκδοση των κινέζοι είναι μεσαία και βάλε στους λέγκασι κατασκευαστές, εγώ δεν ήθελα κάτι άλλο. Πανοραμική ούτε δωρεάν, να ήταν ανοιγόμενη ίσως.
-
@dstou said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Δεν ξέρω για 33 χιλιάρια για το Δελφίνι, 26 και κάτι ψιλά το είχε χθες. Βέβαια ήτο η απλή έκδοση, έχει δύο συνολικά. Ίσως η πιο εξοπλισμένη που έχει πανοραμική να κάνει τόσα. Αλλά η απλή έκδοση των κινέζοι είναι μεσαία και βάλε στους λέγκασι κατασκευαστές, εγώ δεν ήθελα κάτι άλλο. Πανοραμική ούτε δωρεάν, να ήταν ανοιγόμενη ίσως.
Εγω πιστευω οτι θα συνεχισει στα 26 προ επιδοτησης αλλοιως δεν θα πουλανε. Οποιος ενδιαφερεται ας περιμενει λιγο. Αλλοιως βενζινοκινητο και αστα να τα αγοραζει η Κινεζικη κυβερνηση και να σαπιζουν στα χωραφια.
-
@wantone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εγω πιστευω οτι θα συνεχισει στα 26 προ επιδοτησης αλλοιως δεν θα πουλανε. Οποιος ενδιαφερεται ας περιμενει λιγο. Αλλοιως βενζινοκινητο και αστα να τα αγοραζει η Κινεζικη κυβερνηση και να σαπιζουν στα χωραφια.
στα 26290 το hyundai inster στην μεγαλυτερη του εκδοση (115 ιπποι και 49kwh μπαταρια). Ευτυχως, δεν υπαρχουν μονο οι κινεζοι σε αυτες τις τιμες. Εξαιρετικη επιλογη ο κορεατης σε αυτα τα χρηματα (προ επιδοτησης)
https://configurator.hyundai.gr/configurator/hyundai-inster/49kwh-115ps/
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
στα 26290 το hyundai inster στην μεγαλυτερη του εκδοση (115 ιπποι και 49kwh μπαταρια). Ευτυχως, δεν υπαρχουν μονο οι κινεζοι σε αυτες τις τιμες. Εξαιρετικη επιλογη ο κορεατης σε αυτα τα χρηματα (προ επιδοτησης)
μακρια
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
μακρια
κοντα
-
Τριπλή (και βάλε) επίσκεψη από εμένα και τη σύζυγο, εντελώς απρογραμμάτιστη σε εκθέσεις χθες το βράδυ. Ήμασταν Κηφισίας στο δακτυλίδι, είχε λίγη κίνηση και μπήκα τάκα-τάκα σε Μάζντα και ΠΣΑ (συστεγάζονται στο πρώην Α club), και απέναντι στη Μπιντ.
Τι μας θύμισες τώρα
-
Ε ναι, είχα συμβάλλει και εγώ στην ανέγερσή του...
-
Λάπηηηηη, βρέθηκε αμάξι που κατέρριψε το ρεκόρ της Xantia!
https://www.drive.gr/news/im-l6-strifteros-antipalos-toy-model-3-1000-km-aytonomia
-
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Λάπηηηηη, βρέθηκε αμάξι που κατέρριψε το ρεκόρ της Xantia!
https://www.drive.gr/news/im-l6-strifteros-antipalos-toy-model-3-1000-km-aytonomia
εδω ειστε
-
Πω ρε συ! ένα αυτοκίνητο πήραμε και σε λίγα έτη μοιάζει σαν να είναι δέκα γενιές πίσω με όλα αυτά που μας παρουσιάζουν.
-
-
Πραγματικά εύστοχη και ρητορική ερώτηση. Το κάθε εργαλείο προορίζεται για συγκεκριμένο τρόπο χρήσης. Ο συγκεκριμένος έκανε την υπέρβαση και έλαβε το αναμενομενο αποτελεσμα.
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τελικά, φταίει το αυτοκίνητο κι η τεχνολογία;
Τι εννοείς; Είναι προφανές ότι φταίει ο οδηγός που πήγε ξεβράκωτος στα αγγούρια. Τίποτα παράξενο δεν συνέβη τελικά πέρα από αυτό που περιμέναμε, δηλαδή έμεινε κάποιος που δεν φορούσε αλυσίδες. Ούτε «παράξενα τεχνικά προβλήματα», ούτε «έμεινε από μπαταρία», ούτε «ξαφνικά ακινητοποιήθηκε»
-
This post is deleted! -
Ανετότατα μένεις από μπαταρία αν δεν έχεις προλαβει να συμπληρωσεις λίγο ανεβαινοντας!
Δεν θα ανέβαινα ποτέ με ηλεκτρικό σε χιονοδρομικό! -
Μολις ξεκαθαρισει λιγο η κατασταση με το κινουμαι ηλεκτρικα ετοιμαζομαι να παρω ενα byd dolphin.
Κοιταζω και αγγελιες εξωτερικο και παιζουν καλες τιμες και για μεταχ τεσλα model3. Κυριως απλη εκδοση
Εχει νοημα να δω κατι τετοιο η να παω καρφι στο δελφινακι κουτι?
-
@imr said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μολις ξεκαθαρισει λιγο η κατασταση με το κινουμαι ηλεκτρικα ετοιμαζομαι να παρω ενα byd dolphin.
Κοιταζω και αγγελιες εξωτερικο και παιζουν καλες τιμες και για μεταχ τεσλα model3. Κυριως απλη εκδοση
Εχει νοημα να δω κατι τετοιο η να παω καρφι στο δελφινακι κουτι?
επιδοτηση παιρνεις μονο σε αγορα καινουριου αυτοκινητου. Ισως το ξερεις, αλλα επειδη εμπλεξες μεσα στο ποστ και μεταχειρισμενα, το διευκρινιζω. Το Μ3 ειναι σαφεστατα πιο πληρες αυτοκινητο, αλλα το highland ειναι σαφως βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο. Μτχ highland δεν ξερω ποσα και σε τι τιμες υπαρχουν.
Το δελφινι ειναι εξαιρετικη περιπτωση για αυτοκινητο πολης και μικρες εξορμησεις εκτος των τοιχων, αλλα σιγουρα δεν εχει την ανεση στο ταξιδι που εχει το τεσλα. Αν το δελφινι παραμεινει (μεχρι να αποφασισεις να αγορασεις) στα 26, οποτε με την επιδοτηση παει στα 20, δυσκολα θα βρεις κατι αλλο τοσο vfm, με εξαιρεση το highland
Τα παντα εξαρτωνται απο το budget σου και τι χρηση που σκοπευεις να κανεις στο αμαξι. Αν δεν κανεις μακρινα ταξιδια, τοτε πας για δελφινι.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης