-
@nascar1 said in Toyota Corolla 2019:
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
Αυτό το είδατε;
η απλή έκδοση με τον 1500αρι ατμοσφαιρικό που εχει 18000€ !η toyota πάλι εκπλήσσει το αυτοκίνητο εχει
πολλαπλούς πίσω
4 δισκόφρενα και
όλον τον εξοπλισμό ασφαλείας !Πίσω νομίζω έχει δίπλα ψαλίδια και όχι πολλαπλούς
Ψαλίδια έχει! Δεν είδα το βίντεο, αλλά επειδή γνωρίζω προσωπικά τον Γιαννάκη τον Στέφου, θα τον καλέσω να του την πω.
-
Παρέλαβα μέσα στο ΣΚ την βάση που είχα παραγγείλει για το αυτοκίνητο.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! Σταθερό κράτημα, διακριτική, κόλλησε στο σημείο που ήθελα χωρίς να ενοχλεί όταν στηρίζει το κινητό.
-
Μην βαζετε ισχυρους μαγνήτες πολυ κοντά στις οθόνες!
Χαλανε. -
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Χαλανε.Επίσης επηρρεάζουν το ίδιο το κινητό (πυξίδα, ηχείο, δόνηση) με άγνωστες συνέπειες από παρατεταμένη χρήση.
-
Χαλανε.Δεν είναι κοντά στην οθόνη και προσωπικά δεν το θεωρώ ισχυρό μαγνήτη που θα μπορούσε κάπως να επηρέασει την λειτουργία. Θα το κάνω monitor όμως αν δω κάποια περίεργη συμπεριφορά.
@antonakis said in Toyota Corolla 2019:
Επίσης επηρρεάζουν το ίδιο το κινητό (πυξίδα, ηχείο, δόνηση) με άγνωστες συνέπειες από παρατεταμένη χρήση.
Κάποιο link; Για την πυξίδα το καταλαβαίνω αν και so far σε δύο κοντινές αποστάσεις δεν διαπίστωσα κάτι. Για ηχείο και δόνηση είναι κάτι που δεν χρησιμοποιούνται όταν το κινητό είναι μέσα στο αυτοκίνητο.
-
Χαλανε.Οι μαγνήτες επηρέαζαν πολύ τις παλιές οθόνες crt δέσμης ηλεκτρονίων. Οι tft δε νιώθουν.
-
@georgemit said in Toyota Corolla 2019:
Χαλανε.Οι μαγνήτες επηρέαζαν πολύ τις παλιές οθόνες crt δέσμης ηλεκτρονίων. Οι tft δε νιώθουν.
Σε φορα εχω δει φωτο από οθονες αυτοκινητων με μαυρα σημαδια απο μαγνητικές βασεις πανω ή πλαι τους....
Θυμαμαι χαρακτηριστικά περιπτωσεις σε οθονες bmw...
Καταλαβα οτι δεν σου κανουν θεματα παρεμβολων κλπ αλλά ξαφνικά μαυριζει μέρος της οθόνης! -
@georgemit said in Toyota Corolla 2019:
Μου θύμισες τρελό σκηνικό με πελάτη στο μακρινό παρελθόν. Η οθόνη (crt) σπίτι του έδειχνε μπαρμπούτσαλα, στο κατάστημα όμως δούλευε. Καλέ μου χρυσέ μου σίγουρα δεν έχεις κάποιο ηχείο πολύ κοντά στην ΕΙΖΟ ? τσου ! Ξανά πίσω.. τρείς φορές. Λέω πού τη βάζεις και πώς είναι το σπίτι.. λέει στον πάνω όροφο. Του λέω για άλλαξε πρίζα. Δούλεψε κανονικά όταν της άλλαξε θέση. Ο γρίφος λύθηκε όταν ανακάλυψε ότι περνούσε καλώδιο υψηλής τάσης της Δεη έξω από το σπίτι στο σημείο που την τοποθετούσε αρχικά και επανήλθαμε στα λογικά μας..
-
Τα τελευταία iphone δεν έχουν απο μόνα τους δυνατό ενσωματωμένο μαγνήτη στο πίσω μέρος;
Magsafe κάπως δεν το λένε , για άρμεγμα $$$$$ σε θήκες , φορτιστές , κλπ μπλιμπλικια;Άρα θα το έχουν ελέγξει πως δεν υπάρχει πλέον θέμα με καμία παρεμβολή , προβλήματα σε ηλεκτρονικές συσκευές κλπ.
-
-
Για αυτό τις τελευταίες μέρες στις αντιπροσωπείες της Toyota παίζει αυτό ως μουσικό χαλι ;
Τώρα εξηγούνται όλα
-
-
Αυτό θα παίζει όταν θα έχει έρθει, σωστός!
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Αυτό θα παίζει όταν θα σου ανακοινώνουν ημερομηνία παράδοσης!!!
-
Lap το ιδιο περιμενεις;
-
Χαχα, όχι διότι δεν θέλω να ξοδέψω λεφτά σε αυτοκίνητο αυτήν την εποχή, αλλά έχω πειστεί από όσα διαβάζω παντού για τη νέα γενιά του υβριδικού συστήματος της Toyota.
-
Χαχα, όχι διότι δεν θέλω να ξοδέψω λεφτά σε αυτοκίνητο αυτήν την εποχή, αλλά έχω πειστεί από όσα διαβάζω παντού για τη νέα γενιά του υβριδικού συστήματος της Toyota.
Αμα το πάρω θα σου πώ...χαχα! Κερνάω και βόλτα....αλλά ακόμα αναμένω τιμές, κάτι μου λεει ότι δεν θα μου αρέσουν!!
-
Παιδιά όσες βόλτες θέλετε!! Και εγώ έχω αγωνία για τις τιμές αλλα τώρα έτσι όπως έγινε το πράγμα δεν παίζει να κάνω πίσω.
-
Άσε να κάνουμε και καμιά επένδυση. Μη μας κολάζεις.
Ξέρω ξέρω με κολάζει ενα υβριδικο toyota.
-
Άσε να κάνουμε και καμιά επένδυση. Μη μας κολάζεις.
Ξέρω ξέρω με κολάζει ενα υβριδικο toyota.
Μη μασάς ρε με τις σειρήνες, βάλε τα να αβγατίσουν . Εμένα απλά είναι το τάιμινγκ
Toyota Corolla 2019