-
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
Τώρα τελευταία έχω συχνές αποσυνδέσεις στο Toyota Smart Connect. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον ; Toyota Smart Connect έχει το Corolla MY2022 από Style Εdition και πάνω.
Κι εμένα σήμερα έτρωγε κάτι κολλήματα το android auto και δε μπορούσε να βρεί στιγμα το gps στο χάρτη! Με τρέλανε μέχρι να το βρει
-
See@george-2 said in Toyota Corolla 2019:
Τώρα τελευταία έχω συχνές αποσυνδέσεις στο Toyota Smart Connect. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον ; Toyota Smart Connect έχει το Corolla MY2022 από Style Εdition και πάνω.
Κι εμένα σήμερα έτρωγε κάτι κολλήματα το android auto και δε μπορούσε να βρεί στιγμα το gps στο χάρτη! Με τρέλανε μέχρι να το βρει
Το βαριέμαι το Android Auto λόγω του καλωδίου. Μακάρι σε κάποιο update να παίζει ασύρματα σαν τα iPhone.
-
Aawireless](https://www.aawireless.io/)
Tο είχα παραγγείλει στη διάρκεια αναμονής του yaris...Τώρα νομίζω έρχεται πιο γρήγορα. Ίσως υπάρχουν κ άλλες αντίστοιχες υλοποιήσεις.
Διακριτικό κ κλειδώνει σε 1 λεπτό μόλις μπω στο αυτοκίνητο. ευχαριστημένος!
TIp
Τρέχεις εφαρμογή μέσα στο android auto k μετά μέσα στους χάρτες έχει συντόμευση για την εφαρμογή.Κάνεις φωνητική αναζήτηση στα Ελληνικά κ αυτόματα το βρίσκει σωστά κ το ανοίγει στους χάρτες.
Πιο wireless δεν γίνεται!
-
@dekouk said in Toyota Corolla 2019:
Tο είχα παραγγείλει στη διάρκεια αναμονής του yaris...Τώρα νομίζω έρχεται πιο γρήγορα. Ίσως υπάρχουν κ άλλες αντίστοιχες υλοποιήσεις.
TIp
Τρέχεις εφαρμογή μέσα στο android auto k μετά μέσα στους χάρτες έχει συντόμευση για την εφαρμογή.Κάνεις φωνητική αναζήτηση στα Ελληνικά κ αυτόματα το βρίσκει σωστά κ το ανοίγει στους χάρτες.
Το είχα παραγγείλει πριν καιρό και δεν το έχω ανοίξει γιατί άκουσα τον γάτο που λέει ότι τρώει πολύ γρήγορα τη μπαταρία και ασύρματη φόρτιση υποστηρίζουν μόνο τα ακριβά κινητά, οπότε καταλήγεις πάλι με καλώδιο. Ισχύει;
-
@famas said in Toyota Corolla 2019:
@dekouk said in Toyota Corolla 2019:
TIp
Το είχα παραγγείλει πριν καιρό και δεν το έχω ανοίξει γιατί άκουσα τον γάτο που λέει ότι τρώει πολύ γρήγορα τη μπαταρία και ασύρματη φόρτιση υποστηρίζουν μόνο τα ακριβά κινητά, οπότε καταλήγεις πάλι με καλώδιο. Ισχύει;
Μέσα στην πόλη το χρησιμοποιώ συνέχεια. Άρα wifi Bluetooth συνέχεια ανοικτά. Μέσα στο αυτοκίνητο πολλές φορές κ δεδομένα. Αν κ έχω ασύρματη φόρτιση δεν έχω αντίστοιχο κινητό. Μια δυο φορές έψαξα καλώδιο για να φορτίσω στον αναπτήρα κ αυτό γιατί είχα ήδη πολύ χαμηλή μπαταρία.
Η μπαταρία στο κινητό δεν είναι πολύ μεγάλη κ δεν το σκέφτομαι καθόλου, με την έννοια ότι θα το αλλάξω σε 1 -2 χρόνια....
Αυθημερόν ταξίδι 3 ώρες κ με μεγάλη χρήση δεδομένων μετά ( 3 -4 ώρες ψάχναμε σπίτι για φοιτητή), οριακά στο γυρισμό έβαλα για λίγο καλώδιο.
Συνοπτικά δεν έχω δει τρομερή φθορά μπαταρίας που να προβληματιστώ. Από την άλλη η. ευκολία χρήσης είναι ασύγκριτη οπότε δεν με νοιάζει.
ΥΓ. Η εμπειρία χρήσης είναι για διάστημα 15000 km σχεδόν με συνεχή χρήση wireless AA.
Το κινητό μου είναι realme αξίας περίπου 250€. Μου φάνηκε μεγάλη υπερβολή να δώσω τα λεφτά που ζητάνε για κινητό με ασύρματη φόρτιση.
Προτιμώ τη χρήση της γρήγορης φόρτισης, κ σπάνια κάνω βέλτιστη φόρτιση το βράδυ...🤭 -
Για το android auto μπορειτε να δειτε τι εκδοση του android εχετε?
Πηρα xiaomi 600 ευρω και στο android 12 οταν βαζω maps τρωει κουφα σκαλωματα ωρες ωρες, ή δεν με βρισκει ή δειχνει οτι πηρα αλλη λωριδα.
Στο android 11 με το huawei 4ετιας, ουτε ενα θεμα...
Περιμενω update android 13 μπας και φτιαξει το θεμα.. Ίσως επρεπε να τα χα δωσει για κανα iphone τελικα, με της apple δεν ακουω τετοια θεματα -
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Πηρα xiaomi 600 ευρω και στο android 12 οταν βαζω maps τρωει κουφα σκαλωματα ωρες ωρες, ή δεν με βρισκει ή δειχνει οτι πηρα αλλη λωριδα.
Περιμενω update android 13 μπας και φτιαξει το θεμα.. Ίσως επρεπε να τα χα δωσει για κανα iphone τελικα, με της apple δεν ακουω τετοια θεματαΕίναι τα κινέζικα κινητά που δεν έχουν πάντα ατόφια τα Google services, κάνουν διάφορες πατέντες οι Κινέζοι, είναι και το ΑΑ αναπτυσσόμενο και προσπαθεί να το "κλειδώσει" ως "οικοσύστημα" η Google, ανωριμες τεχνολογίες ακόμη που ρίχνουν το βάρος στην παρακολούθηση συνηθειών του πελάτη πάρα στην εξυπηρέτηση του.
-
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Περιμενω update android 13 μπας και φτιαξει το θεμα.. Ίσως επρεπε να τα χα δωσει για κανα iphone τελικα, με της apple δεν ακουω τετοια θεματαΜόνο Samsung παίζει αμέσως (και με τα φθηνότερα μοντέλα).
-
Εγώ αγόρασα το Motorola MA1 από Αμερική και παίζει άψογα. Αλλά παίζει μόνο με Android όχι με iPhone.
-
Με Samsung S21 Ultra, αναβαθμισμένο σε Android 13, το Android Auto λειτουργεί άψογα.
Μάλιστα έγινα beta tester της εφαρμογής και πλέον παίζει εξαιρετικα και το νέο Interface του Android Auto (Coolwalk) με τη διαιρούμενη οθόνη και άλλες εργονομικές αναβαθμίσεις. -
Με Xiaomi 12 παίζει μια χαρά το Android Auto . Βαριέμαι όμως το καλώδιο και χρησιμοποιώ το Toyota Smart Connect του αυτοκινήτου που έχει live Μaps , DAB (ψηφιακό ραδιόφωνο), φωνητικές εντολές κ.α . χωρίς την παρουσία κινητού.
-
Εχω διαβάσει ότι το AA σε A12 δεν παίζει καλά. Στο thread του aawireless στο xda αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Έγω προς ώρας μένω στο A11 στο κινητό μου αφού δουλεύει απροβλημάτιστα με το aawireless.
Σχετικά με τους χρήστες Toyota Smart Connect, μήπως είναι σε περιοχή που δεν έχει καλό σήμα ο cloud πάροχος; Νομίζω ότι στην Ελλάδα είναι μέσω Vodafone;
-
@denexo said in Toyota Corolla 2019:
Σχετικά με τους χρήστες Toyota Smart Connect, μήπως είναι σε περιοχή που δεν έχει καλό σήμα ο cloud πάροχος; Νομίζω ότι στην Ελλάδα είναι μέσω Vodafone;
Με το Τoyota Smart Connect όντως μερικές μέρες υπάρχει πρόβλημα με τους live χάρτες. Επίσης κάποιες μέρες δεν ενημερώνεται ο Server της Toyota με τις τελευταίες διαδρομές του αυτοκινήτου , την θέση του αυτοκινήτου κλπ. Έτσι και η εφαρμογή MyT στο κινητό δεν δείχνει τις αντίστοιχες πληροφορίες. Το DAB (ψηφιακό ραδιόφωνο) που παίζει με τα data της ενσωματωμένης SIM του αυτοκινήτου ,λειτουργεί πάντα σωστά .Άρα δεν νομίζω να είναι θέμα σήματος. Έχω παρατηρήσει ότι το πρόβλημα μερικές φορές εμφανίζεται όταν ανοίγω τα data του κινητού ! Με τα data του κινητού κλειστά δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ πρόβλημα. Κάποια παρεμβολή ίσως δεν ξέρω...
-
Το DAB (ψηφιακό ραδιόφωνο) που παίζει με τα data της ενσωματωμένης SIM του αυτοκινήτου ,λειτουργεί πάντα σωστά .Άρα δεν νομίζω να είναι θέμα σήματος.
To DAB δεν έχει σχέση με δεδομένα, αλλά με ψηφιακό σήμα. 'Oπως ψηφιακά κανάλια TV, όχι υβριδικά κανάλια HbTV.
-
@rn said in Toyota Corolla 2019:
Το DAB (ψηφιακό ραδιόφωνο) που παίζει με τα data της ενσωματωμένης SIM του αυτοκινήτου ,λειτουργεί πάντα σωστά .Άρα δεν νομίζω να είναι θέμα σήματος.
To DAB δεν έχει σχέση με δεδομένα, αλλά με ψηφιακό σήμα. 'Oπως ψηφιακά κανάλια TV, όχι υβριδικά κανάλια HbTV.
Εχεις δίκιο το DAB δεν εχει σχέση με δεδομένα. Άρα η μη σύνδεση των live maps μπορεί να οφείλεται όντως στη μη επικοινωνία της SIM κάρτας του αυτοκινήτου με τον πάροχο . Το DAB radio δεν aπαιτεί δεδομένα και άρα προφανώς δεν έχει σχέση με την SIM του αυτοκινήτου.
-
Ακόμα να βγουν οι τιμές για το FL;
-
@lexota said in Toyota Corolla 2019:
Ακόμα να βγουν οι τιμές για το FL;
Έλα μου ντε!?! Αργεί το μαγείρεμα....στην Γερμανί π.χ. έχουν ήδη βγει τιμές.
-
Μάλλον δεν έχουν τελειώσει οι παραδώσεις του προηγούμενου.
-
@antonakis said in Toyota Corolla 2019:
Μάλλον δεν έχουν τελειώσει οι παραδώσεις του προηγούμενου.
Εεε και? Τι τους εμποδίζει να βγάλουν τιμές για το ΦΛ? Γι ανα δώ θα το δώσω το δικό μου ή όχι?!?!
-
Ίσως για να μην έχουν ακυρώσεις;
Ίσως γιατί δεν τους δίνει διαθέσιμες παραδόσεις η μαμά εταιρία;
Toyota Corolla 2019