-
Κάτι τέτοιο σκέφτομαι https://cars.elastikaleader.gr/paketo-elastikon/34655/alouminiou-1232682/1255451/?adref=%2Fpaketo-elastikon%2F34655%2Falouminiou-1232682%2F
Η ζάντες είναι ίδιες με την έκδοση gr sport της hatchback έχει και προεπισκόπηση στο site ο συνδυασμός είναι με αμάξωμα σε λευκό πέρλα -
Πολύ όμορφο θα είναι αλλά θα πάρεις πακέτο και τα μειονεκτήματα. Τουλάχιστον πάνε στη μέση λύση των 17". Προσωπικά 18" απέφυγα ακόμα και σε c-suv.
-
@izz αστους να λένε
είναι και σε έκπτωση
όποτε έχεις ρεπό ελα να σε πάω εκει που θα τις παραγγείλεις -
Απο το παρακάτω σαιτ μπες και κάνε δοκιμές
-
Αν θέλεις κάτι πιο ανοικτόχρωμο χωρίς να καταφύγεις στο ασημί
-
Αν θες να φαίνεται μεγαλύτερη απο 18αρα
-
-
Βάλτες για ψηφοφορία απο τους φίλους
-
δεν ξέρω αν χωράνε στο corolla αλλά οι αγαπημένες μου είναι αυτές:
https://www.good-win-racing.com/Mazda-Performance-Part/61-1659.html -
Καλημερα.
Κατοχος πλεον του Corolla Sedan Hybrid Active Plus. Περιττο να πω οτι εχω τρελαθει με το αυτοκινητο.
Εχω ερωτηση ομως
Ξερει κανεις που να απευθυνθω για καλυμματα καθισματων και ποιοτικη (προσοχη σε αεροσακους και πισω καθισμα που απο κατω εχει τη μπαταρια) τοποθετηση?
-
Αδερφέ για πες εντυπώσεις!
-
Στα 24κ; καλά το λέω;; είναι ίσως το καλύτερο vfm sedan. Εκτός αν έδωσες 29 για το hybrid?
-
Η active plus hybrid είναι στα 28.5κ!
-
-
Τοσο βγηκε ναι, δεν βρηκα ετοιμοπαραδοτη την απλη και επειδη ειχα απηυδυσει με το προηγουμενο αμαξι μου (skoda) εκανα την ανταλλαγη να ησυχασω,
Τι να πω παιδια, το εψαξα παρα πολυ γιατι το αυτοκινητο προοριζεται για ταξι. Ειδα απειρα βιντεακια να εχω μια ιδεα, ενθουασιαστικα με αυτα αλλα τελικα η αληθεια ειναι ακομα καλυτερη.
Ο μεγαλυτερος ενθουσιασμος μου βεβαια αφορα το αυτοματο κιβωτιο μιας και ειναι πρωτη φορα που εχω αμαξι με αυτοματο.
Ειναι φουλ ανετο, πεταει στο δρομο, δεν καιει τιποτα (σε 1700χλμ που εχω κανει εχω μεσο ορο 4,1λτ/100χλμ), ξεκουραστο (και λογω αυτοματου και το καθισμα), τα συστηματα ασφαλειας δουλευουν ΑΨΟΓΑ, χτες ειδε αυτοκινητο που εβγαινε απο στενο ενω ηταν μπλοκαρισμενο απο αλλο αμαξι.
Επισης ειναι φουλ σπιρτοζικο μεσα στην πολη, σαν να εχω τουρμπινα αλλα χωρις τις ζημιες και τη φθορα της τουρμπινας. Μετα τα 100 οκ ειναι λιγο αναιμικο στις ρεπριζ αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει.
Το μονο παραπονο που εχω δεν αφορα το αμαξι αλλα την αντιπροσωπεια που επισκευτηκα για να κανω μια απλη αλλαγη λαδιων, μου ειπαν θα με παρουν τηλεφωνο για ραντεβου και μια βδομαδα μετα ακομα περιμενω.
Οσο για το "ποσο ακριβο ειναι" θα πω οτι το skoda 2.0 tdi με τα 116 αλογα μου στοιχισε το 2021 26.500. Με τις τιμες στο θεο μου κοστισε 2.000 παραπανω και βλεπω οτι ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο αμαξι.
-
@ambition said in Toyota Corolla 2019:
Τοσο βγηκε ναι, δεν βρηκα ετοιμοπαραδοτη την απλη και επειδη ειχα απηυδυσει με το προηγουμενο αμαξι μου (skoda) εκανα την ανταλλαγη να ησυχασω,
Τι να πω παιδια, το εψαξα παρα πολυ γιατι το αυτοκινητο προοριζεται για ταξι. Ειδα απειρα βιντεακια να εχω μια ιδεα, ενθουασιαστικα με αυτα αλλα τελικα η αληθεια ειναι ακομα καλυτερη.
Ο μεγαλυτερος ενθουσιασμος μου βεβαια αφορα το αυτοματο κιβωτιο μιας και ειναι πρωτη φορα που εχω αμαξι με αυτοματο.
Ειναι φουλ ανετο, πεταει στο δρομο, δεν καιει τιποτα (σε 1700χλμ που εχω κανει εχω μεσο ορο 4,1λτ/100χλμ), ξεκουραστο (και λογω αυτοματου και το καθισμα), τα συστηματα ασφαλειας δουλευουν ΑΨΟΓΑ, χτες ειδε αυτοκινητο που εβγαινε απο στενο ενω ηταν μπλοκαρισμενο απο αλλο αμαξι.
Επισης ειναι φουλ σπιρτοζικο μεσα στην πολη, σαν να εχω τουρμπινα αλλα χωρις τις ζημιες και τη φθορα της τουρμπινας. Μετα τα 100 οκ ειναι λιγο αναιμικο στις ρεπριζ αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει.
Το μονο παραπονο που εχω δεν αφορα το αμαξι αλλα την αντιπροσωπεια που επισκευτηκα για να κανω μια απλη αλλαγη λαδιων, μου ειπαν θα με παρουν τηλεφωνο για ραντεβου και μια βδομαδα μετα ακομα περιμενω.
Καλοτάξιδο με υγεία και καλές δουλειές!
Τι λάδια προτείνει; 0-16 ή 0-20;
Τα γνήσια υπάρχουν και σε 5λιτρη συσκευασία, για να σου βγαίνουν φτηνότερα, αφού θα τα αλλάζεις συχνά.
Παρτους για να τα παραγγείλεις σε 5λιτρο (μπορεί να μην τα έχουν ετοιμοπαράδοτα) και κανονίζεις επι τόπου και το ραντεβού μέχρι να έρθουν τα λάδια. Δεν πρόκειται να σε πάρουν εκείνοι... -
@bill_hsd Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις ευχες και τη συμβουλη
Στην προσφορα που μου εβγαλε για το πρωτο σερβις γραφει 0-20
-
Καλορίζικο καλοτάξιδο! Ίσως το τέλειο ταξί μαζί με την Ts ^^
-
Δες τι γράφει το εγχειρίδιο.
Κανονικά πρέπει να φοράς 0-16 νομίζω.
Μη λυπηθείς τη διαφορά τιμής 0-16 με 0-20.
Τη ρεφάρεις από την κατανάλωση και την τιμή της 5λιτρης συσκευασίας.
Αν θες, να σου στείλω τον κωδικό ανταλλακτικού του 5λιτρου 0-16. -
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
Δες τι γράφει το εγχειρίδιο.
Κανονικά πρέπει να φοράς 0-16 νομίζω.
Μη λυπηθείς τη διαφορά τιμής 0-16 με 0-20.
Τη ρεφάρεις από την κατανάλωση και την τιμή της 5λιτρης συσκευασίας.
Αν θες, να σου στείλω τον κωδικό ανταλλακτικού του 5λιτρου 0-16.0-16 γραφει στο manual ναι. Και μαλιστα λεει αν τυχον βαλετε μια φορα 0-20 γιατι δεν βρηκατε 0-16 την επομενη φορα αντικαταστηστε οπωσδηποτε με 0-16.
Αν θες εξηγησε μου αυτο με τα 5 λιτρα. Εχουν συσκευασιες με λιγοτερα λιτρα συνηθως? Το αμαξι παιρνει 4,2 λιτρα λεει με το φιλτρο. Τους ζηταω να μου αφησουν το υπολοιπο μηπως χρειαστει ε?
Toyota Corolla 2019