-
@teo-mak said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που το φόρουμ έπαθε vagιτιδα.
Μου αρέσει που το σέρβις ήταν άμεσο.
1ον σε πρόλαβα
2ον παραπληροφορεις
3ον Αν ήταν VAG issue δεν θα ξαναανέβαινε ΠΟΤΕ
-
Ούτε λάδια καίει, ούτε ο ουρανός κρέμασε, μια χαρά είναι το φόρουμ.
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ούτε λάδια καίει, ούτε ο ουρανός κρέμασε, μια χαρά είναι το φόρουμ.
Ξέχασες τα παράθυρα που πέφτουν!!!
Μια χαρά είμαστε, όπως όλα τα υπόλοιπα!!! -
-
Τα πάντα για το αφήγημα….ούτε ο Γκαίμπελς δεν θα το σκεφτόταν….
-
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εκρηκτική γεύση.
Εκτοξεύθηκε η παραγωγή!
-
Μου άρεσε πολύ η χθεσινή επίσκεψη στο Κέντρο πολιτισμού Ελληνικός κόσμος. Παρακολουθήσαμε την παράσταση οι άθλιοι. Φοβερή εμπειρία δεν το περίμενα!
Δεν μου άρεσε το φαγητό το βράδυ, δεν ακουνε…
Το γλυκο στο Σερμπετοσπιτο της νανσυ ήταν αρκετά καλό.. -
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου άρεσε πολύ η χθεσινή επίσκεψη στο Κέντρο πολιτισμού Ελληνικός κόσμος. Παρακολουθήσαμε την παράσταση οι άθλιοι. Φοβερή εμπειρία δεν το περίμενα!
Δεν μου άρεσε το φαγητό το βράδυ, δεν ακουνε…
Το γλυκο στο Σερμπετοσπιτο της νανσυ ήταν αρκετά καλό..Όντως πάρα πολύ καλοί οι Άθλιοι. Βλέπω κάθε χρόνο σχεδόν όλες τις παιδικές παραστάσεις κι οι παραγωγές του Ελληνικού Κόσμου ξεχωρίζουν.
-
Το είδαμε πριν 1 μήνα....απίστευτη παραγωγή, ερμηνεία, σκηνικά. Γενικά ο Ελληνικός κόσμος ανεβάζει πολύ καλές παραστάσεις.
ΥΓ: που φάγατε και δεν σου άρεσε?
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το είδαμε πριν 1 μήνα....απίστευτη παραγωγή, ερμηνεία, σκηνικά. Γενικά ο Ελληνικός κόσμος ανεβάζει πολύ καλές παραστάσεις.
ΥΓ: που φάγατε και δεν σου άρεσε?
Εγώ δεν θα το επέλεγα με τίποτα, οι υπόλοιποι ήθελαν να πάμε και ακολουθήσαμε και εμείς.
Βολιώτικο Τσιπουράδικο λέγεται και είναι στου Ψυρρή. -
Βολιώτικο Τσιπουράδικο λέγεται και είναι στου Ψυρρή.
Έχουν αρχίσει και είναι μάπα τα τσιπουράδικα στον Βόλο, είναι δυνατόν να είναι καλά τα κλεψίτυπα στη τουριστική Αθήνα;...
Ωραία μόδα αυτή πάντως... στα νιάτα μου είχαμε πετύχει ένα "Τσιπουράδικο ο Βόλος" στην Κω.
Το χε ένας Λαρισαίος... -
Έχουν αρχίσει και είναι μάπα τα τσιπουράδικα στον Βόλο, είναι δυνατόν να είναι καλά τα κλεψίτυπα στη τουριστική Αθήνα;...
Ωραία μόδα αυτή πάντως... στα νιάτα μου είχαμε πετύχει ένα "Τσιπουράδικο ο Βόλος" στην Κω.
Το χε ένας Λαρισαίος...Τέρμα τουριστικό, απλά έκανα μια υποχώρηση γιατί δεν θα τρώγαμε στο τέλος..
-
Είχαμε πάει πριν κάνα δίμηνο , χάλια δεν το λες αλλά δεν είχε να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερα γευστικό .
-
Πολυ μου άρεσε η σμερινη μαχη σε ποταμια και βουνα και ας γυρισα με τον μπροστά προφυλακτηρα φορτωμένο στη σχαρα, ειχε κρυμμένο κορμο η λασπη...
Βιντεο τις επομενες ημεραιΚαι φυσικα
#mono_vitaraΑρΕς
Τρομερη τετρακινηση το νιβι, με ελαχιστες και φθηνες μετατροπες ακολουθησε ανετα σε ολες τις μαχες
Στο πεδιο δοκιμων που υπαρχει καπου στην ευβοια μας εκανε και τριβαμε ματια
Και το ιδιο σε ποταμια με σαθρα και νερα στο υψος των παραθυρων -
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πολυ μου άρεσε η σμερινη μαχη σε ποταμια και βουνα και ας γυρισα με τον μπροστά προφυλακτηρα φορτωμένο στη σχαρα, ειχε κρυμμένο κορμο η λασπη...
#mono_vitaraΑρΕς
Τρομερη τετρακινηση το νιβι, με ελαχιστες και φθηνες μετατροπες ακολουθησε ανετα σε ολες τις μαχες
Και το ιδιο σε ποταμια με σαθρα και νερα στο υψος των παραθυρωνΠόσο θα πονέσω όταν το δω το πρωί;;;
-
#mono_vitaraΑρΕς
Και το ιδιο σε ποταμια με σαθρα και νερα στο υψος των παραθυρωνμε ελαχιστες και φθηνες μετατροπες λέει, όταν μιλάμε για ποσό ίσο με το ΑΕΠ μικρής αφρικανικής χώρας....
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
#mono_vitaraΑρΕς
Και το ιδιο σε ποταμια με σαθρα και νερα στο υψος των παραθυρωνμε ελαχιστες και φθηνες μετατροπες λέει, όταν μιλάμε για ποσό ίσο με το ΑΕΠ μικρής αφρικανικής χώρας....
Με ελαστικα μαντ, ελατηρια και αποστατες
Συνολικά 1000
Λιγοτερο απο μια επισκευη για αντμπλου γαλλοχρεπων -
Τα 1000 είναι σε χρυσές λίρες προφανώς
-
Ωραιότατη Τσικνοπέμπτη Σήμερα στη δουλειά. Επικοί μεζέδες: καλαμπούρι μέχρι τελικής πτώσεως και χαλαρουίτα: δεν θυμάμαι άλλη φορά τέτοια ρέκλα.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]