Τηλεόραση δεν βλέπω εδώ και 4 χρόνια. Μου αρέσει να βλέπω διάφορα βίντεο στο youtube.
Έπεσα σε αυτό το βίντεο
Youtube Video
Λοιπόν, στην Ελληνική Δημοκρατία, της ισονομίας, του Κράτους Δικαίου και όλων των λοιπών που επικαλούνται όσοι νομίζουν πως εντός και εκτός (παγκοσμίως) Ελλάδος έχουμε δημοκρατία, ένας δημοτικός σύμβουλος που κάνει και προσπέραση, δε φοράει κράνος, τρώει τυρόπιτα στη μηχανή, τα λέει όλα.
Καμία αστυνομία δεν είδε το βίντεο να τον πλακώσει στις κλήσεις. Αυτοί που το παρουσιάσανε γελούσανε, ίσως γιατί πρέπει να χειραγωγήσουμε το λαό πως πρέπει να γελάει με αυτά τα παραδείγματα που περνούν στους νέους, οι εκπρόσωποι της πολιτείας.
Αυτός ο δημοτικός σύμβουλος, εκπροσωπεί όσους τον.....ψηφήσαν για να ασκήσει τα καθήκοντά του πως; Ας γελάσουμε λίγο: Σύμφωνα με του Νόμους και το....Σύνταγμα.....
Δεν ξέρω από ποιο κόμμα είναι και δε με νοιάζει. Ξέρω όμως πως εγώ ο βλάκας, αν δεν φοράω κράνος σε μπλόκο θα πληρώσω μου φαίνεται κανένα 150άρι. Αυτόν στο βίντεο τον πληρώνουμε εμείς, για να γράφει τον ΚΟΚ στα παλιά του τα παπούτσια. Όπως πληρώνομε και αυτούς που δεν του πήραν τον τιμώρησαν.
Όμως στη Δημοκρατία υπάρχει και η έννοια της "ανοχής" που ειδικά στην Ελλάδα, έχει γίνει κανόνας για τους λίγους.
Έχω παρεξηγηθεί από πολλούς στον κύκλο μου που δεν θέλω να ψηφίζω από το 2010.
Που είναι κάποιος πολιτικός από όλα τα κόμματα να ζητήσει το λόγο που κάποιος ξεφτιλίζει το νόμο και το Σύνταγμα και τότε να πάω να ψηφίσω.
Δεν κουνήθηκε φύλλο από το περιστατικό!! Και πολιτικά και υπηρεσιακά από την αστυνομία η οποία για προιστάμενο έχει έναν πολιτικό Υπουργό που φυσικά Δημοκρατικά στις κρίσεις των ηγεσιών βάζει αξιο-κομματικά τον δικό του, για αρχηγό αστυνομίας.
Αυτά....