-
Μαρεσει που μετά από ένα πάρα πολύ δύσκολο μήνα με πάρα πολύ δουλειά και κακουχίες γυρίζω Ελλάδα.
Μαρεσει που καπάκια θα πάω να δω το καινούργιο μου αμάξι που είναι στην αντιπροσωπεία και με περιμένει και καπάκια φεύγω 3ημερο στην Πύλο.
Ήρθε η ώρα και για μένα για μινι ξεκούραση μετά από ένα μήνα χωρίς ούτε μια μερα χωρίς πίεση και δουλεια. Στην δική μου εργασία στο εξωτερικό κάθε μέρα είναι Δευτέρα, ούτε Κυριακή ούτε αργία υπάρχει ποτέ .....
-
τι αμαξι πηρες;
-
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
τι αμαξι πηρες;
το πιο φτηνο κινεζικο ηλεκτρικο που πληρουσε τις ελαχιστες προυποθεσεις μου, ενα yudo σαν 2ο φυσικα για μεσα στην πόλη μονο
-
-Γιου ντου
-Αΐ ντοντ
-No γιου, αϊ μιν γιου ντου δε καρ.
-Γιου ντου δε καρ;;;; Νοοοοοο αϊ ντου δε ντραιβερ. Ντου γιου δε καρ;;;
-Νοοοοο γιου ντου δε καρ
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
-Γιου ντου
-Αΐ ντοντ
-No γιου, αϊ μιν γιου ντου δε καρ.
-Γιου ντου δε καρ;;;; Νοοοοοο αϊ ντου δε ντραιβερ. Ντου γιου δε καρ;;;
-Νοοοοο γιου ντου δε καρ
Αχαχαχα φιλε κλαιω
-
Βασίλη, φύγε κατευθείαν για Πύλο με το ηλεκτρικό και γράψε μας εντυπώσεις. Μην ακούω ότι το πήρα μόνο για ταξίδια. Όποιος αγοράζει καινούργιο αμάξι, κανονίζει ταξιδάκι για στρώσιμο.
-
@dimsabas said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Βασίλη, φύγε κατευθείαν για Πύλο με το ηλεκτρικό και γράψε μας εντυπώσεις. Μην ακούω ότι το πήρα μόνο για ταξίδια. Όποιος αγοράζει καινούργιο αμάξι, κανονίζει ταξιδάκι για στρώσιμο.
@dimsabas said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν γίνεται αυτό γιατί την Παρασκευή θα πάω απλά να το δω και μετά να το πληρώσω. Από την καινούργια βδομάδα θα έχει γίνει η αγορά και θα το πάρω. Παρόλα αυτά αγαπητέ Δημήτρη
Έχω ένα μήνα να οδηγήσω οπότε και δικό μου να ήταν από τώρα δεν θα άφηνα την ευκαιρία να πατήσω λίγο το puma μου που μου έχει λείψει -
Καλά χιλιόμετρα λοιπόν με το πιο οδηγοκεντρικό B-SUV.
-
Δεν μου αρέσει αυτό που έγινε: https://www.in.gr/2024/07/10/greece/fotia-stis-axarnes-synexizetai-maxi-gia-tin-katasvesi-stis-floges-ergostasio-xartiou/
Το εργοστάσιο χαρτιού είναι προμηθευτής μας εδώ και χρόνια.. κρίμα..
-
Πυρόσβεση δεν έχουν κοτζάμ εργοστάσια;
-
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει αυτό που έγινε: https://www.in.gr/2024/07/10/greece/fotia-stis-axarnes-synexizetai-maxi-gia-tin-katasvesi-stis-floges-ergostasio-xartiou/
Το εργοστάσιο χαρτιού είναι προμηθευτής μας εδώ και χρόνια.. κρίμα..
Εξαιρετικοί άνθρωποι και ικανότατοι επιχειρηματίες τα αδέρφια -ιδιοκτήτες της εταιρείας που δυστυχώς καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά που ξεκίνησε από χαμηλή βλάστηση δίπλα από αυτό.
Πριν 3 χρόνια ειχαν προβεί σε μεγάλη αγορά εξοπλισμού για να εκσυγχρονίσουν και να μεγαλώσουν τη δουλειά τους.Ηθελαν να επεκτείνουν το εκτυπωτικό κομμάτι τους και είχαμε ερθει σε συμφωνία να το αναλάβω μόλις ερχόταν από το εξωτερικό.
Για προσωπικούς λόγους έμεινα στην εταιρεία που ήμουν και δυστυχώς δεν συνεργαστήκαμε ,πρόκειται όμως για σοβαρούς και θετικούς ανθρώπους που μου είχε κάνει εντυπωση ποσό μεγάλη σημασία έδιναν στην ασφάλεια.Με αφορμή το προχθεσινό τραγικό γεγονός θυμηθηκα τα λογια και την επιμονη που έδειχναν σε μέτρα προστασίας.
Δυστυχώς πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι όσα μέτρα και να πάρουν αυτού του είδους οι εταιρείες αν η φωτιά δεν σβήσει πολύ γρήγορα είναι καταδικασμένες.
Είναι τόσο εύφλεκτες οι πρώτες ύλες και τα έτοιμα προϊόντα πουείναι παρα πολύ δυσκολο να σβήσει η φωτιά.Στην εταιρεια που είμαι εγώ για παράδειγμα υπάρχουν σχεδόν πάντα σε στοκ 5 τόνοι οινοπνεύματος,2 οξικού αιθυλεστερα ,3 πρόπανολης και πάνω από 100 τόνοι πλαστικό πρώτη ύλη η έτοιμα προϊόντα.
Μακάρι να ξαναστήσουν το μαγαζί τους! -
Mακαρι να το έχουν και ασφαλισμένο να συμπληρώσω.
-
Μου αρέσει η εφεύρεση του κυρίου Carrier.
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αγίου Carrier
-
Νομιζω οτι σε ολους αρεσει.
-
@ilias-a said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Νομιζω οτι σε ολους αρεσει.
Υπάρχει ένας που σίγουρα δεν του αρεσει....
-
Ποιος ειναι αυτος?
-
Schuyler Wheeler
-
Aν ξαναγοράσω, Fujitsu θάναι πάντως.
24 ετών με 3 μετακομίσεις και «βαράει» αγόγγυστα. -
@bassstarlet said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Aν ξαναγοράσω, Fujitsu θάναι πάντως.
24 ετών με 3 μετακομίσεις και «βαράει» αγόγγυστα.OMG 3 μετακομίσεις
Λογω ηχορυπανσης φανταζομαι .
Στο drone εχεις βαλει ηχεια;