-
Τυχερός. Ο άλλος το βρήκε σχεδόν σασί σκέτο.
-
Με μπουλονι ασφαλείας θα μπορούσε να γλιτώσει;
-
Μπα, θα το σηκώνανε ολόκληρο.
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ναι...
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ναι...
Δεν τα ανοίγουν διότι θα σπάσει η ζάντα.
Αλήτες
-
Και καθαρά κέντρα τροχών βλέπω...μήπως είχε βάλει πρόσφατα κανά ζαντολάστιχο ακριβό aftermarket και τους ερεθίσε περισσότερο?
Όχι ότι κωλόνουν και στα OEM...
-
Εχει πέσει πολύ το φόρουμ , ανάλυση ανατολικού μετώπου , κλοπές , διάλυση του σύριζα , ο πηλιουρίτις υποκύπτει στην tesla, ο lap αρχίζει να εχει αμφιβολίες για τα swift...
ΔΕΝ μου αρέσειΟπότε επιστρατεύω τον Condy
Κινηματογράφηση επιπέδου grand tour
επίπεδο κωμωδίας ανώτερο του top gear
και δ ι α λ ύ ε ι το αντίστοιχο επεισόδιοΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!
ΥΓ και αλλά για τα hilux ...
-
Μου αρέσει, παρέα - θρυλος των ραλυ
-
Toyotara!!!!
-
Δεν μου αρέσει που ξύπνησα και δεν με παίρνει ο ύπνος πάλι, μου αρέσει που σε λίγες ώρες θα είμαι στην Αθήνα στα πλαίσια μιας εκπαιδευτικής εκδρομής της μικρής μου κόρης.
-
Εμένα δε μου αρέσει γι αυτό σπάνια τα χρησιμοποιώ, αλλά νομίζω τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας τους αρέσουν τόσο πολύ οι ουρές στα ελάχιστα ΑΤΜ που υπάρχουν πλέον, που στεναχωριούνται όταν πέφτουν κάτω απ τα 10 άτομα συνεχούς ορθοστασίας ανά μηχάνημα.
Τους εύχομαι ολόψυχα να τα φάνε στους γιατρούς αυτά που ...εξοικονομούν. -
Λες για τα ΑΤΜ….για τις χρεώσεις στις online πληρωμές λογαριασμών, τι έχεις να πεις? Κάναμε e-banking για να γλιτώσουμε τις ουρές και τώρα μας χρεώνουν και από πάνω «γιατί έχουν έξοδα»….εγώ δεν θέλω να τα φάνε στους γιατρούς αλλά στους νεκροθάφτες.
-
Άλλη μια ψύχραιμη αντιμετώπιση σε ένα πολύ καίριο πρόβλημα που τυραννάει την ομαλή μας καθημερινότητα !
-
Εμένα δε μου αρέσει γι αυτό σπάνια τα χρησιμοποιώ, αλλά νομίζω τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας τους αρέσουν τόσο πολύ οι ουρές στα ελάχιστα ΑΤΜ που υπάρχουν πλέον, που στεναχωριούνται όταν πέφτουν κάτω απ τα 10 άτομα συνεχούς ορθοστασίας ανά μηχάνημα.
Κάποτε είχα δει το ελάχιστο ποσό συναλλαγών που θέλει η εθνική για να κρατήσει ένα ATM σε λειτουργία... γέλασα.
-
Να κάνουμε έναν έρανο ρε παιδιά….
Στάχτη και μπούρμπερη στα κοπρόσκυλα με τις γραβάτες…
-
Και μεγάλο μέρος από τα κέρδη αυτά προέρχονται από το νταβατζιλικι στις ηλεκτρονικές συναλλαγές και στις προμήθειες συναλλαγών.
Γι'αυτό Χατζηδάκης καίγεται να αποκτήσει POS και η τελευταία αγρότισσα που πουλάει χόρτα στην τελευταία γωνία της Ελλάδας...
-
Χρόνια τα λέω....αλλά βλέπεται όταν πτώχευσαν (από δικιές τους μ@λακίες), αντί να τις αφήσουν να κλείσουν, τις χρηματοδότησαν με τα χρήματα όλων μας.
-
Αυτό πάει και στο θέμα "RENT A CAR" αλλά δε βαριέσαι....
Είχα 2 Fiat Tipo, το ένα είχε μείνει από μπαταρία. Σκέφτηκα εγώ ο πονηρός, γιατί να αλλάξω τη μπαταρία αφού το αμάξι θα κάθεται για μέρες. Θα νοικιάσω το άλλο Tipo κι αν βγει κράτηση για δεύτερο Tipo θα αλλάξω και στο άλλο.
Ήρθε λοιπόν η στιγμή μετά από πάνω από ένα μήνα. Νοικιασμένο το ένα, δεύτερη κράτηση για σήμερα...ΔΕΝ μ αρέσει να αλλάζω μπαταρία εν μέσω 8 μποφόρ, σκόνης και ψιχάλας χωρίς να υπάρχει πουθενά υπόστεγο!!!
-
Δεν μαρέσει που τo Forum συνδέθηκε μάλλον με το συστημα της PEUGEOT με προφανή αποτελέσματα οπως είδατε.....
Το 3008 του Γάτου φημολογείται ότι λειτούργησε για αυτή την ώρα
-
Δεν μου αρέσει που το φόρουμ έπαθε vagιτιδα.
Μου αρέσει που το σέρβις ήταν άμεσο.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]