-
Δεν έχει καμία σχολή στην ibizaaaaaaaa!!!!!;;;;;
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
1η μερα ο μικρος Ισπανια βαλενθια πανεπιστημιο.
Μου αρεσε που μου ειπε πως το πανεπιστημιο εκει διδασκει αρχαια ελληνικα
Δεν μου αρεσει που εδω θα τα καταργησουν σιγα σιγαΩραία νέα, πολύ μου άρεσαν!
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσουν τα αρχαία, όπως τα διδάσκουν στην Ευρώπη... -
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ωραία νέα, πολύ μου άρεσαν!
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσουν τα αρχαία, όπως τα διδάσκουν στην Ευρώπη...Οχι πηλιο το λεω απο πλευρας πως εδω τα εχουμε γραμμενα στα ..... και εκει τα διδασκονται.Σαν πχ να υπηρχε μαθημα στα πανεπιστημια εδω τα κινεζικα.
Μην γραψω για φαγητο στην εστια για ιντερνετ,μεσα μεταφορας κτλ κτλ.
Το αντιθετο πχ μαθαινω απο κολλητο στρατιωτικο που πηγε σχολειο για 4μηνες Ναπολη.
Δεν υπαρχει πιο βρωμερη πολη απο εκει μου λεει. -
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ωραία νέα, πολύ μου άρεσαν!
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσουν τα αρχαία, όπως τα διδάσκουν στην Ευρώπη...Οχι πηλιο το λεω απο πλευρας πως εδω τα εχουμε γραμμενα στα ..... και εκει τα διδασκονται.Σαν πχ να υπηρχε μαθημα στα πανεπιστημια εδω τα κινεζικα.
Μην γραψω για φαγητο στην εστια για ιντερνετ,μεσα μεταφορας κτλ κτλ.
Το αντιθετο πχ μαθαινω απο κολλητο στρατιωτικο που πηγε σχολειο για 4μηνες Ναπολη.
Δεν υπαρχει πιο βρωμερη πολη απο εκει μου λεει.Θέλεις να στα πω εγώ που έκατσα δυο χρόνια?
Μήπως ο κολλητός σου πήγε Λατίνα? -
Θέλεις να στα πω εγώ που έκατσα δυο χρόνια?
Μήπως ο κολλητός σου πήγε Λατίνα?Ναπολη μου ειπε ειναι .Νοικιασε σπιτι για 4 μηνες .
Μου εχει πει πανακριβα
Δεν μιλανε αγγλικα παρα μονο ιταλικα
Πολυ βρωμια και σκουπιδι στους δρομους.
Για πες ομως για πες κανα καλο μαγαζι για φαγητο.
Ετσι για να τον κουφανω τελειως -
Καλά, κι η Ρώμη είχε πολλή μπίχλα. Όχι όσο η Αθήνα, αλλά υπερβολική για τέτοιο στολίδι.
-
Πετάνε και οι Ιταλοί το σκουπιδαριο τους κάτω, απλά συνήθως έχουν καλύτερη υπηρεσία καθαριότητας στους δρόμους, αυτό έχω καταλάβει όσες φορές πήγα...
Επίσης πολύ βρωμιάρηδες στον περιβάλλοντα χώρο στα σεα, αλλά καθαρές τουαλέτες.
-
Θέλεις να στα πω εγώ που έκατσα δυο χρόνια?
Μήπως ο κολλητός σου πήγε Λατίνα?Ναπολη μου ειπε ειναι .Νοικιασε σπιτι για 4 μηνες .
Μου εχει πει πανακριβα
Δεν μιλανε αγγλικα παρα μονο ιταλικα
Πολυ βρωμια και σκουπιδι στους δρομους.
Για πες ομως για πες κανα καλο μαγαζι για φαγητο.
Ετσι για να τον κουφανω τελειωςΤα καλά μαγαζιά ήταν στο Ποσίλιπο και κάποια γνήσια ιταλικά στο Κουαρτιέρε Σπανιόλο και γύρω από τη Βία Τολέδο. Αν έχει όρεξη για οδήγηση έχει κάποια καλά στο Μπάκολι και το Ποτσουόλι.
Τώρα η Νάπολη είναι καλά, έπρεπε να πει τη δεκαετία του 90. Μιλάμε για τον ορισμό της βρώμας,της κλεψιάς και της αναρχίας. Τρεις φορές έπεσαν πάνω σε φανάρι γιατί ήταν κόκκινο και σταμάτησα. -
Ξέρετε ποια η καταγωγή των Ναπολιτανων, έτσι;;;;
Μη ψάξετε πολύ μακριά, βγείτε στο μπαλκόνι σας.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ξέρετε ποια η καταγωγή των Ναπολιτανων, έτσι;;;;
Μη ψάξετε πολύ μακριά, βγείτε στο μπαλκόνι σας.
Δηλαδη?
-
Ούνα φάτσα Ούνα ράτσα.
Μεγάλη Ελλάδα
-
Νέα Πόλις. Παρθενόπη. Κύμη. Το Μπάκολι που είπε για ταβερνεία..
Αλλωστε και αυτοί το ξέρουν...
Τελικός κυπέλλου Ιταλίας το 2012 και κράζουν στον Ιταλικό Εθνικό Υμνο.
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Επιτέλους σπίτι και επιτέλους φαγητό.
Δεν παλεύεται όλη την ημέρα με καφέδες μόνο.
Επιτέλους λίγο ξεκούραση και μετά ντουγρού για ύπνο.
Από αύριο το χαράματα στις 5 ξανά στην πίπα.πως συνδέεται το παραπάνω με το παρακάτω ?
"Βολεύει η τρομοκρατία. Βολεύει πολλούς. Δικαιολογεί την λούφα και το ξύσιμο και το "που να τρέχω τώρα στο γραφείο".
π.χ. σήμερα θα εργασθώ από το σπίτι λόγω καιρού. Βλέπω χιόνια στην τηλεόραση και δεν θέλω να βγάλω το 4x4 SUV από το γκαράζ. Δεν το διακινδυνεύω.
Μα συμβαίνουν αυτά; Συμβαίνουν. Συμβαίνουν.
Ειδικά στον ιδιωτικό τομέα όπου το ξύσιμο έχει ανέβει επίπεδο." -
Σχεδον 3 εβδομαδες ακαπνιστος.
Εκανα βελονισμο.
Μ αρεσει που αρχιζω και ανακλυπτω πραγματα στον εαυτο μου.Πχ γευση οσφρηση και ναι αντοχη .Επισης οι σφιξεις απο εκει που ειχα σχεδον μονιμα 90 τωρα εχω 73.
Δεν μου αρεσει που το εχω ριξει στο φαϊ και μαλλον θα παω γυμναστηριο -
ΜΠΡΑΒΟ ρε σύ!!!
Οι 3 εβδομάδες είναι οροσημο και μετά το 3μηνο. Εαν τα περάσεις αυτά, μετά είναι πολύ πιο εύκολο!
-
Εκανα βελονισμο.
Μ αρεσει που αρχιζω και ανακλυπτω πραγματα στον εαυτο μου.Πχ γευση οσφρηση και ναι αντοχη .Επισης οι σφιξεις απο εκει που ειχα σχεδον μονιμα 90 τωρα εχω 73.
Δεν μου αρεσει που το εχω ριξει στο φαϊ και μαλλον θα παω γυμναστηριοΣου έκανα like , ώρα 0:50 μετά από το καθημερινό βραδυνό ουισκακι μου και 3 τσιγαρακια πριν πάω να ξαπλώσω...
Δεν μπορώ να βρω την δύναμη με τίποτα να το κόψω , χτύπα ξύλο μόνο αν γίνει κάτι σοβαρό μάλλον θα φοβηθω...
-
Δεν μου αρεσει απλά, είμαι ενθουσιασμένος που πεταω πίσω για σπίτι μετα από μισο μήνα στην Κίνα
Αλεξ μπράβο σου ρε συ, σε ζηλεύω κουράγιο να τα καταφέρεις και χαλάλι τα λίγα παραπάνω κιλα
-
Εκανα βελονισμο.Σε απειλεί η σύζυγος με καμιά σακοράφα;;;;
Εγώ πάω για 4 χρόνια αν και ποτε δε κάπνιζα ιδιαίτερα, 1 πακέτο στις 3 μέρες.
Μου έκανε καλό το lockdown του 20, κλεισμένοι μέσα, τα παιδιά πλέον καταλάβαιναν και δεν ήθελα να με βλέπουν να καπνίζω. -
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εκανα βελονισμο.Σε απειλεί η σύζυγος με καμιά σακοράφα;;;;
Εγώ πάω για 4 χρόνια αν και ποτε δε κάπνιζα ιδιαίτερα, 1 πακέτο στις 3 μέρες.
Μου έκανε καλό το lockdown του 20, κλεισμένοι μέσα, τα παιδιά πλέον καταλάβαιναν και δεν ήθελα να με βλέπουν να καπνίζω.και γω εκεί είμαι ακόμα 1 πακετο ανα 3 με 5 μέρες αλλά δεν μπορώ να το κόψω ο βλάκας με τίποτα. Πρεπει να κόψω και τον καφε τον πρωινό αλλιώς μου είναι αδυνατον γ@μω τις κωλοσυνηθειες μου μεσα. Να είχαμε λίγο μυαλό στην κεφάλα μας όταν το αρχίζαμε για μαγκια στο λύκειο και δεν θα το έβαζα ποτέ στο στόμα μου ο ηλίθιος
-
Μου αρέσει που κάποιοι καταφέρνουν να το κόψουν το ρημαδι. Προσωπικά δεν το έκοψα ούτε μέρα από τότε, πολλά χρόνια πίσω που το ξεκίνησα. Μόνο στο αμάξι δε καπνίζω. Αν δε μου πει κάποιος γιατρός πως πρέπει να το κόψω, δε με βλέπω να το σταματώ. Ίσως γιατί δεν έφτασα ποτέ το πακέτο. Κατά τα άλλα η καθημερινή άσκηση είναι στο πρόγραμμα μου και ίσως για αυτό να μη νιώθω έντονα τη φθορά του.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]