-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μαρεσει που στη συγκέντρωση ήταν περισσότεροι οι άντρες από τις γυναίκες.Ο μυθος των αδιαφορων πατεράδων καταρρίπτεται σιγά σιγά.
Δεν μου αρέσει που υπήρχαν κάποιοι συνομήλικοι μου σχεδόν η λίγο μικρότεροι με μωρά.Τι γίνεται και γεννοβολανε τα γεροντάκια ξαφνικα;
Μαρεσε απίστευτα το ύφος του διπλανού μου 42αρη με πρώτο παιδί τώρα,όταν στην αναφορά του για τις δυσκολίες που περνάει με το μωρό ,νε ρωτάει εσείς έχετε αλλά παιδάκια;
Του απάντησα αργά και βασανιστικά ότι έχω αλλά 4.
Με έκπληκτο έως τρομαγμένο βλεμμα με ρώτησε τι ηλικιας;Απάντησα ο πρώτος είναι 21 ετών ,ο τελευταίος 21 μηνών!!!(Αληθεια αυτό ))
Ακολούθησε παύση και άλλη παύση με κατάληξη σαν ταινια του Αγγελοπουλου!
Φεύγοντας του είπα ότι απλά ήθελα δεύτερη κόρη και η άλλη με φόρτωσε με τρεις ακόμα μαντράχαλους δεν φανηκε να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα.Είχα ξεχάσει να γράψω την πρώτη σκέψη μου...
Από τις καταστάσεις που ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και λυπάμαι και θαυμάζω!
Από τη μια λέω πόση ταλαιπωρία τραβάει αυτός ο άνθρωπος...
Από την άλλη όμως, και πόσες χαρές έχει στη ζωή του...
Και μάλιστα επί 5
Τα καλύτερα σε όλη την οικογένεια!
Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματε,ακριβώς όπως τα λες ειναι.Ολοι αντιμετωπίζουμε τις ίδιες δυσκολίες,υπάρχουν στιγμές που θες λίγο χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου,τα έξοδα,το άγχος και γενικα ότι περνάμε όλοι . Όμως όλα αυτα και αλλά τοσα προβλήματα,εξαφανίζονται μόλις απλά με κοιτάξουν τα μωρά η την ώρα που θα ξαπλώσουν πάνω σου κουρασμένα.Αυτη είναι η ξεκούραση μου και έτσι όπως τα έχω κάνει έτσι θα πάει μέχρι τα 60.
Εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα οικογενειακώς!ΥΓ. Τις παραπανω γλυκανάλατες ρομαντσαδες τις γράφω τώρα.Δυο βραδιά τώρα που ο μικρός ξυπνάει 3 το πρωί και μιλάει μόνος του θα έγραφα ύμνους για τον Ηρώδη!
-
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μόνο χαρές και από τα 5!
Πολλοί μπαμπάδες δουλεύουν και δεύτερες και τρίτες δουλειές, δεν είναι όλοι αδιάφοροιστην πολυκατοικια μου μολις εφυγε καποιος με 3 κοριτσια που ηταν για 10 χρονια σχεδον εδω περα (νομιζω το εχω ξαναγραψει) και δουλευει...4 δουλειες (μια απο αυτες ηταν ψαλτης). Και η γυναικα του δουλευει.
-
Και τα παιδιά ποιος τα κοιτάει;
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
οι γιαγιαδες τουλαχιστον η μια μενει στην περιοχη, τωρα μεγαλωσαν τα παιδια και εφυγαν απο την περιοχη.
-
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μόνο χαρές και από τα 5!
Πολλοί μπαμπάδες δουλεύουν και δεύτερες και τρίτες δουλειές, δεν είναι όλοι αδιάφοροιΣε ευχαριστώ πολύ,ευχομαι τα καλύτερα σε σένα και στην οικογένεια σου!
Το γνωριζω αυτό προσωπικά εργάστηκα 20 χρόνια σερί βράδυ για πρακτικούς και οικονομικούς λόγους,δυστυχώς ο αστικός μύθος όμως καλα κρατεί.Για τους ρόλους άντρα -γυναίκα στην οικογένεια ,όπως αυτή έχει διαμορφωθεί πλέον,οι απόψεις μου αγγίζουν τα όρια του << μισογυνισμού>>,μεγαλο και δύσκολο θεμα. -
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τεράστιο πρόβλημα αυτό που αφορα παρά πολύ κόσμο,
-
Δεν μου άρεσε ο καφές που πήρα πριν λίγο.
Αν δεν βγαίνουν ας ανεβάσουν τιμή πώλησης, όχι να βάζουν λιγότερα γραμμάρια καφέ στην δόση.
Έλεος με την κουτοπονηριά του έλληνα πια.. -
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αν δεν βγαίνουν ας ανεβάσουν τιμή πώλησης, όχι να βάζουν λιγότερα γραμμάρια καφέ στην δόση.
Έλεος με την κουτοπονηριά του έλληνα πια..εννοεις τον πηρες ετοιμο να τον πιεις ή αγορασες για το σπιτι να το φτιαξεις στην δικια σου καφετιερα;
-
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Έλεος με την κουτοπονηριά του έλληνα πια..εννοεις τον πηρες ετοιμο να τον πιεις ή αγορασες για το σπιτι να το φτιαξεις στην δικια σου καφετιερα;
Έτοιμο καφέ πήρα
-
Τι εγινε ο bassstarlet ; τοσο πολυ κατακαρδα το πηρε ;
-
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Έτοιμο καφέ πήρα
και εγω πηρα απο Γρηγορη και ηταν αθλιος. ποτε ξανα.
-
2:45 λεπτά Οινοφυτα -Περιστερι!!!
Πιο συγκεκριμένα Καλυφτακη -Περιστερι 2:15!!!
Πατά το Κιμ! -
Δεύτερο και τελειωτικό κρούσμα,μπαίνω σπίτι μετά 3 ώρες στο αμάξι,αντικρίζω μια πράσινη αηδια στην κατσαρόλα σαν ακρίδες στο μπλέντερ.Τηλεφωνο κατευθείαν…….
- Τι είναι αυτό το πατημένο αλιέν στην κατσαρόλα;;
Απαντηση….
-Σου έφτιαξα μια καινούργια συνταγή,ροβιτσα!!!!;;;;;!!!;;;;;; με Philadelphia!!!!!!
Εφαγε το τηλέφωνο στα μούτρα και έμεινα να σκέφτομαι τα δυο μοναδικά πράγματα που χρειάζεται ένας παντρεμένος σύμφωνα με τη θεωρία μου!
Έναν καλό δικηγόρο και ένα καλό σουβλατζίδικο!!!
ΠΑΤΑ ΤΟ ΡΕ ΜΛΚ ΚΙΜ!!!
-
ροβιτσα
παρασκευη = μερα νηστειας, τα μαθαμε στο στρατο αυτα
(googlαρα την ροβιτσα)
-
"Βαρέθηκα με τις γυναίκες
να απογοητεύομαι.
Θα τα φτιάξω με τον Μπάμπη
για να ξεμπερδεύουμε" -
Μια φορά θυμάμαι πως καθόμουν στο τραπέζι και περίμενα να φάω ωραίο μπρόκολο με λαδακι και ψωμάκι.
Και μου ήρθε αυτό. Σαν εξωγήινο λαχανικό. Από κοντά είναι πιο τρομακτικό
-
@dettol said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ροβιτσα
(googlαρα την ροβιτσα)
Είπα να την χωρίσω αλλά γκουγκλάρα και εγώ στο περίπου το ποσό της διατροφής ,όποτε είπα να κάνω το μάγκα ,μια ζωή την έχουμε και …. μπηκα στο efood!
(Υπάρχει άντρας που να ξέρει τη ροβιτσα;Ούτε το Νέμο δεν πρέπει να τη μην ξέρει) -
ροβιτσα
(googlαρα την ροβιτσα)
Είπα να την χωρίσω αλλά γκουγκλάρα και εγώ στο περίπου το ποσό της διατροφής ,όποτε είπα να κάνω το μάγκα ,μια ζωή την έχουμε και …. μπηκα στο efood!
(Υπάρχει άντρας που να ξέρει τη ροβιτσα;Ούτε το Νέμο δεν πρέπει να τη μην ξέρει)Εγώ πάντως δεν την ξέρω την ροβίτσα!
Και στην αρχή νόμισα ότι λέγατε Ρουβιτσα....
Ήταν και Θεσσαλονίκη και όλες ακόμα και η κουμπάρα μας πήγε -
@polioan said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ροβιτσα
(googlαρα την ροβιτσα)
(Υπάρχει άντρας που να ξέρει τη ροβιτσα;Ούτε το Νέμο δεν πρέπει να τη μην ξέρει)Εγώ πάντως δεν την ξέρω την ροβίτσα!
Και στην αρχή νόμισα ότι λέγατε Ρουβιτσα....
Ήταν και Θεσσαλονίκη και όλες ακόμα και η κουμπάρα μας πήγεΚαλύτερα οι Ρουβίτσες!
-
Μου αρέσει που βρήκα το προφίλ του Γάτου στο Facebook.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]