-
Μια χαρά θα το μειώσει το πρόβλημα. Είναι από την αρχική μελέτη σχεδιασμού της Αττικής οδού εδώ και 40 χρόνια διαπιστωμένο ακριβώς επειδή ο κόμβος Αττικής και Κηφισού δεν είχε χώρο να είναι σύνδεση αυτοκινητοδρόμων λόγω των κτιρίων που υπάρχουν.
Αν η Κύμης βγει στο Κηφισό τότε όλοι όσοι είναι σε απόσταση 2-3 χλμ εκατέρωθεν αυτής δεν θα πληρώνουν Αττική οδό και θα βγαίνουν από εκεί. Μιλάμε για χιλιάδες αυτοκίνητα.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αν η Κύμης βγει στο Κηφισό τότε όλοι όσοι είναι σε απόσταση 2-3 χλμ εκατέρωθεν αυτής δεν θα πληρώνουν Αττική οδό και θα βγαίνουν από εκεί. Μιλάμε για χιλιάδες αυτοκίνητα.
Έχεις βγει Αττική οδό 8μιση με 10 το πρωί?
Η επέκταση της Κύμης αφορά αυτούς που θέλουν να βγουν Εθνική.
Το Μαρούσι και το δαχτυλίδι δεν μπορεί να σωθεί με άλλο τρόπο. -
Αυτή την ώρα που λες πήζει από τον Σταυρό και την Μαραθώνος μέχρι την Εθνική ακριβώς γιατί η έξοδος της Εθνικής είναι στενή.
Το πηξιμο των εταιρειών στο δαχτυλίδι ισχύει και το μεσημέρι στη Κατεχάκη. Αλλά και η κάθοδος της Κατεχάκη προς Μεσογείων πήζει το πρωί.
-
Μακάρι να γινόταν η προέκταση της Κύμης στον Κηφισό,γιατί έχουμε πήξει στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα με τη μισή Αθήνα -και όχι μόνο ΙΧ,αλλά και βαρέα οχήματα- που περνά μέσα από τα στενά και τις πλατείες του δήμου για να βγει Ε.Ο., με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις μια βόλτα ή να κάτσεις ήσυχα να πιεις έναν καφέ...
-
Πάνω που είχαμε ηρεμήσει λίγο....
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πάνω που είχαμε ηρεμήσει λίγο....
Μακάρι να είχαμε όπως στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Με εξυπηρετούν αφάνταστα όταν ταξιδεύω επαγγλεματικά στο εξωτερικό.
-
Έτσι όπως οδηγούνται στην Ελλάδα από τους ιθαγενείς, καλύτερα να μην υπήρχαν καν.
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Με εξυπηρετούν αφάνταστα όταν ταξιδεύω επαγγλεματικά στο εξωτερικό
Εμένα καθόλου. Δεν δέχεται η εταιρεία τις αποδείξεις χρήσης... Οπότε μετρό.
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εμένα καθόλου. Δεν δέχεται η εταιρεία τις αποδείξεις χρήσης... Οπότε μετρό.
Εμενα κανονικά και με χαρά μάλιστα αφού ήταν πολύ πιο φτηνά από ταξί! 2 μέρες στο Μιλάνο π.χ. κόστισαν €6 αντί για €100 που θα ήθελα σε ταξί.
-
Και γλιτώνεις και τον ταξιτζή να σου λέει ότι ο Μουσολίνι έφτιαξε δρόμους...
Εντυπωσιακό πάντως που είναι φθηνότερα τα σελφ σέρβις πατίνια από αυτοκίνητα με οδηγό
Κι ακόμη πιο εντυπωσιακό ότι τα καβαλατε, μεγάλοι άνθρωποι, όχι για πλάκα, αλλά να πάτε σε σοβαρή δουλειά. -
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Κι ακόμη πιο εντυπωσιακό ότι τα καβαλατε, μεγάλοι άνθρωποι, όχι για πλάκα, αλλά να πάτε σε σοβαρή δουλειά.
Γιατί? Σε πολιτισμένες πόλεις όλος ο κόσμος έτσι κινείται στις ειδικές λωρίδες, άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια. Από το να είναι κάποιος μποτιλιαρισμένος στην κίνηση για 45' για μια διαδρομή των 5', καλύτερα 15' με το ηλεκτρικό πατίνι. Και βλέπεις και την πόλη!
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Και γλιτώνεις και τον ταξιτζή να σου λέει ότι ο Μουσολίνι έφτιαξε δρόμους...
Εντυπωσιακό πάντως που είναι φθηνότερα τα σελφ σέρβις πατίνια από αυτοκίνητα με οδηγό
Κι ακόμη πιο εντυπωσιακό ότι τα καβαλατε, μεγάλοι άνθρωποι, όχι για πλάκα, αλλά να πάτε σε σοβαρή δουλειά.Πάντως είναι αλήθεια ότι τα φασιστικά καθεστώτα κάνουν δημόσια έργα, ιδίως δρόμους.
Το είδαμε και στην Ιταλία και στην Γερμανία, αλλά και στην χώρα μας στις δύο περιόδους που είχαμε τέτοιο καθεστώς.
Τα κομμουνιστικά καθεστώτα, φτιάχνουν κυρίως μέγαρα κυβερνητικά.
Για να περνάει καλά η νέα εξουσία που είναι πιο ίση από τους άλλους.
-
Δεν μαρεσει που δεν βλεπω ποστ του γατου.
Αρχιζω να ανησυχω .
Στα αντα του με τον φλεγματικο χαρακτηρα που εχει
και την αδυναμια του στην κατηγορια των μιλφ
φοβαμαι μηπως κατεβηκε στην κατηγορια των τιν
και το γιορτασε με κανα 2 , 3 απ αυτες και τον εστειλαν .
Τα επινικια και τα μεθεορτια δεν ειναι κριτικος γαμος να κρατανε καμμια βδομαδα , εχει και μια εταιρεια να τρεξει.
ο ΚΡΟΥΖΕΡ ας πουμε γιορτασε για την νικη της ομαδας του με τηλιο (σοφα ποιωντας) και την αλλη μερα παλι στις επαλξεις και στο μεροκαματο (ευχαριστουμε για τις αναλυσεις γιατι η ΕλλΑΔΑ ανηκει στους πλουσιους ελληνες , αλλά αυτο το ξεραμε )
Ξερει κανεις κατι; -
Ναι αλλά εγώ είμαι πολυκουπάτος...
Εχω πάει σε τελικό πριν 53 χρόνια και άλλες δύο σε ημιτελικούς...
Και στο τσουλου, όχι στο μίλκο κάπ του καραπαπά...
Ενώ ο γάτος, είναι σαν παρθένα μετά τα πρώτα βράδια...
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τα κομμουνιστικά καθεστώτα, φτιάχνουν κυρίως μέγαρα κυβερνητικά.
Για να περνάει καλά η νέα εξουσία που είναι πιο ίση από τους άλλους.
Πάντα, για αυτό και είναι εξουσία!! Είπαμε, η άλλη πλευρά του νομίσματος της δικτατορίας. Όχι ότι η "Δημοκρατία" μας ειναι καλύτερη....
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ξερει κανεις κατι;Απο ότι ξέρω έχει ξενερώσει επειδή έμεινε το ποστ για τον ΠΑΟ μερικές ώρες περισσότερες από ότι για τον ΟΣΦΠ...τέτοια σκορδοκαϊλα...χαχα!
-
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αρχιζω να ανησυχω .
Στα αντα του με τον φλεγματικο χαρακτηρα που εχει
και την αδυναμια του στην κατηγορια των μιλφ
φοβαμαι μηπως κατεβηκε στην κατηγορια των τιν
και το γιορτασε με κανα 2 , 3 απ αυτες και τον εστειλαν .
Τα επινικια και τα μεθεορτια δεν ειναι κριτικος γαμος να κρατανε καμμια βδομαδα , εχει και μια εταιρεια να τρεξει.
ο ΚΡΟΥΖΕΡ ας πουμε γιορτασε για την νικη της ομαδας του με τηλιο (σοφα ποιωντας) και την αλλη μερα παλι στις επαλξεις και στο μεροκαματο (ευχαριστουμε για τις αναλυσεις γιατι η ΕλλΑΔΑ ανηκει στους πλουσιους ελληνες , αλλά αυτο το ξεραμε )
Ξερει κανεις κατι;Ποια αντα;Στα αντα του γάτου ,ο γαύρος έπαιζε με Ελληνιαδη για το κύπελλο Κόρατς!!
-
Δεν μου αρέσει που στην πρώτη ουσιαστικά έξοδο του καλοκαιριού ήδη πέρασαν 3 ασθενοφόρα από την Μουδανίων και αυτό σε διάστημα λιγότερο από μια ώρα....
Η δε Μουδανίων ουσιαστικά μπλοκαρισμένη από τις 6 το απόγευμα με διαστήματα μόνο κανονικής κυκλοφορίας (50-60 χλμ).... -
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Η δε Μουδανίων ουσιαστικά μπλοκαρισμένη από τις 6 το απόγευμα με διαστήματα μόνο κανονικής κυκλοφορίας (50-60 χλμ)....
Και τώρα (22.00) την Καρδία τη βγάζει κόκκινη στο Maps.
-
@famas said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Η δε Μουδανίων ουσιαστικά μπλοκαρισμένη από τις 6 το απόγευμα με διαστήματα μόνο κανονικής κυκλοφορίας (50-60 χλμ)....
Και τώρα (22.00) την Καρδία τη βγάζει κόκκινη στο Maps.
Το ξέρω, το βλέπω από το σπίτι....
-
Δεν μου αρέσει η ζεστή.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]