-
Η μέρα που άλλαξε το μέλλον της σύγχρονης Ευρώπης.
Δόξα και Τιμή στους ήρωες της Απόβασης. -
Και στον Καπτεν Αμερικα, πριν ακόμη γίνει διάσημος.
-
Περιμένουμε και σχόλιο για τον κόκκινο στρατό...
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τι να πεις γι αυτούς τους άσχετους.
Πάλι καλά που βρέθηκαν τα σίμπλινγκς του Ράηαν και μας έσωσαν απ τους συνεργάτες των γερμανοτσολιάδων. -
Αχρείαστα χαζά τα τελευταία για μια τόσο μεγάλη ημέρα αντίστοιχη με την νίκη του κόκκινου στρατού στο σταλινγκραντ
-
Δεν μου αρέσει που το φόρουμ ξεσκίζεται τις εργάσιμες ώρες και ησυχάζει μετά τις 8 το βράδυ.
Τι διάλο όλοι ειδήσεις βλέπετε ?
Αφού είναι πετσωμένα είπαμε.
-
Δεν μου αρέσει που το φόρουμ ξεσκίζεται τις εργάσιμες ώρες και ησυχάζει μετά τις 8 το βράδυ.
Αφού είναι πετσωμένα είπαμε.
Εννοείται, στις ώρες που πληρώνεται ο άλλος τα 0.60€, μετά στο σπίτι, ξεκούραση.
-
οικογενειακές υποχρεώσεις το απόγευμα - εσένα μεγάλωσε και τα ξέχασες. Τρέχα δεξιά και αριστέρα για δραστηριότητες, να φάμε και όλοι μαζί βραδύνο, να ετοιμαστούμε και για ύπνο. Τι νομίζεις, μετά τις 18:00 ειναι non-stop μέχρι 10 το βράδυ.
-
Εννοεις τους ολυμπιακους
-
Δεν μου αρέσει που αυτομπαναρίστηκε ο @gatoz ...
Έχει να γράψει κάτι εδώ και 9 ημέρες..
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που αυτομπαναρίστηκε ο @gatoz ...
Έχει να γράψει κάτι εδώ και 9 ημέρες..
Εχω μεινει εκπληκτος , ποτε δεν περιμενα να εχει μεγαλυτερη αξια στο αξιακο του συστημα ο ολυμπιακος και απ τον Μαρξισμο -Λενινισμο.
-
Αν ο lap οπως εχω γραψει παλιοτερα ειναι ο ενας εκ των 4 τροχων του φορουμ ο @gatoz ειναι ο κινητηρας
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ο @gatoz ειναι ο κινητηρας
ή η εξάτμιση....χαχα!
-
Αν ο lap οπως εχω γραψει παλιοτερα ειναι ο ενας εκ των 4 τροχων του φορουμ ο @gatoz ειναι ο κινητηρας
Για αυτό χαλάει συνέχεια...
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ο @gatoz ειναι ο κινητηρας
ή η εξάτμιση....χαχα!
Ααααχαχαχαχα φιλε κλαιω
-
@criuser said in [Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]]
Για αυτό χαλάει συνέχεια...:blush
-
ΔΕΝ μου αρεσει που στο καινουργιο puma εβαλαν τον κλιματισμο στην οθονη και οχι διακοπτες
-
ΔΕΝ μου αρεσει που στο καινουργιο puma εβαλαν τον κλιματισμο στην οθονη και οχι διακοπτες
Εεε ή μην πάρεις Πούμα ή πάρε ένα από τα προ-Φ/Λ μοντέλα που έχουν ακόμα στοκ και σε καλύτερες τιμές!
-
Δεν μου αρέσει που η πρόγνωση καιρού λέει για 44 βαθμούς την Τετάρτη και 43 στην Πέμπτη. Πώς θα κάνουμε μάθημα έτσι;
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εεε ή μην πάρεις Πούμα ή πάρε ένα από τα προ-Φ/Λ μοντέλα που έχουν ακόμα στοκ και σε καλύτερες τιμές!
Ή να παρω και να το πουλησω
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]