@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ΔΕΝ μου αρεσει που στο καινουργιο puma εβαλαν τον κλιματισμο στην οθονη και οχι διακοπτες
Εεε ή μην πάρεις Πούμα ή πάρε ένα από τα προ-Φ/Λ μοντέλα που έχουν ακόμα στοκ και σε καλύτερες τιμές!
Και στον Καπτεν Αμερικα, πριν ακόμη γίνει διάσημος.
Περιμένουμε και σχόλιο για τον κόκκινο στρατό...
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τι να πεις γι αυτούς τους άσχετους.
Πάλι καλά που βρέθηκαν τα σίμπλινγκς του Ράηαν και μας έσωσαν απ τους συνεργάτες των γερμανοτσολιάδων.
Αχρείαστα χαζά τα τελευταία για μια τόσο μεγάλη ημέρα αντίστοιχη με την νίκη του κόκκινου στρατού στο σταλινγκραντ
Δεν μου αρέσει που το φόρουμ ξεσκίζεται τις εργάσιμες ώρες και ησυχάζει μετά τις 8 το βράδυ.
Τι διάλο όλοι ειδήσεις βλέπετε ?
Αφού είναι πετσωμένα είπαμε.
Δεν μου αρέσει που το φόρουμ ξεσκίζεται τις εργάσιμες ώρες και ησυχάζει μετά τις 8 το βράδυ.
Αφού είναι πετσωμένα είπαμε.
Εννοείται, στις ώρες που πληρώνεται ο άλλος τα 0.60€, μετά στο σπίτι, ξεκούραση.
οικογενειακές υποχρεώσεις το απόγευμα - εσένα μεγάλωσε και τα ξέχασες. Τρέχα δεξιά και αριστέρα για δραστηριότητες, να φάμε και όλοι μαζί βραδύνο, να ετοιμαστούμε και για ύπνο. Τι νομίζεις, μετά τις 18:00 ειναι non-stop μέχρι 10 το βράδυ.
Εννοεις τους ολυμπιακους
Δεν μου αρέσει που αυτομπαναρίστηκε ο @gatoz ...
Έχει να γράψει κάτι εδώ και 9 ημέρες..
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που αυτομπαναρίστηκε ο @gatoz ...
Έχει να γράψει κάτι εδώ και 9 ημέρες..
Εχω μεινει εκπληκτος , ποτε δεν περιμενα να εχει μεγαλυτερη αξια στο αξιακο του συστημα ο ολυμπιακος και απ τον Μαρξισμο -Λενινισμο.
Αν ο lap οπως εχω γραψει παλιοτερα ειναι ο ενας εκ των 4 τροχων του φορουμ ο @gatoz ειναι ο κινητηρας
ο @gatoz ειναι ο κινητηρας
ή η εξάτμιση....χαχα!
Αν ο lap οπως εχω γραψει παλιοτερα ειναι ο ενας εκ των 4 τροχων του φορουμ ο @gatoz ειναι ο κινητηρας
Για αυτό χαλάει συνέχεια...
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ο @gatoz ειναι ο κινητηρας
ή η εξάτμιση....χαχα!
Ααααχαχαχαχα φιλε κλαιω
ΔΕΝ μου αρεσει που στο καινουργιο puma εβαλαν τον κλιματισμο στην οθονη και οχι διακοπτες
Εεε ή μην πάρεις Πούμα ή πάρε ένα από τα προ-Φ/Λ μοντέλα που έχουν ακόμα στοκ και σε καλύτερες τιμές!
Δεν μου αρέσει που η πρόγνωση καιρού λέει για 44 βαθμούς την Τετάρτη και 43 στην Πέμπτη. Πώς θα κάνουμε μάθημα έτσι;
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ή να παρω και να το πουλησω