-
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μπυ αρεσει που πήγα γήπεδο για να δω αγώνα ποδοσφαίρου μετά από πολλά χρόνια. Γ εθνική τοπικό ντέρμπι
Δεν μου αρέσει που άναψαν τα αίματα άνευ λόγου!Είμαστε αγενής δυστυχώς και μισαλλόδοξοι.
-
-
@ilias-a said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Είμαστε πολύ «λίγοι» και το αποδεικνύουμε καθημερινά
-
Που να δεις τι γίνεται σε εμάς που είμαστε και μικρή πόλη,του ξεκατινιασματος το κάγκελο.
Κρίμα για το μαθητή.....
Δεν πήρα ποτέ τη σημαία ( μόνο στο στρατό
) αλλά έγραψα πολύ παραπάνω από όλους τους σημαιοφόρους , άλλους που άξιζαν για τις μαθησιακές τους επιδόσεις και άλλους που χρειάζονταν έξτρα boost με λίγο
. -
Θυμάστε που είχε γίνει μέγα θέμα με τον εξ Αλβανίας Έλληνα μαθητή;
Πλέον είναι ένας "Αντεντοκούνμπο" της επιστήμης, στην Αμερική νομίζω, θα χει να θυμάται σε ποιον σκατόψυχο λαό τον είχε ρίξει η μοίρα. -
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πλέον είναι ένας "Αντεντοκούνμπο" της επιστήμης, στην Αμερική νομίζω, θα χει να θυμάται σε ποιον σκατόψυχο λαό τον είχε ρίξει η μοίρα.μιλάς για τον εαυτό σου και χαρακτηρίζεσαι έτσι;
ο συγκεκριμένος μόνο ευχαριστώ θα λέει στην Ελλάδα που δέχτηκε αυτόν και την οικογένεια του και τους έδωσε ευκαιρίες και να δουλέψουν και να μορφωθούν...και σιγά μην ενδιαφέρεται κανένας που είναι Αντεντοκούνμπο" της επιστήμης χιλιάδες Έλληνες και Αλβανοί και άλλες εθνικότητες έχουν πάει στην Αμερική και έχουν βρει καλές θέσεις.
-
Πλέον είναι ένας "Αντεντοκούνμπο" της επιστήμης, στην Αμερική νομίζω, θα χει να θυμάται σε ποιον σκατόψυχο λαό τον είχε ρίξει η μοίρα.Πραγματικά είναι να τον λυπάσαι, που η μοίρα τον έριξε σ' αυτόν τον σκατόψυχο λαό.
Με το ζόρι τον φέραμε στην Ελλάδα και άφησε τον αλβανικό παράδεισο.
Αλβανικό παράδεισο, που χρόνια απολαμβάνουν οι ελληνικής καταγωγής κάτοικοι της Βορείου Ηπείρου.
-
Η σκατοψυχιά που λέγαμε...
Αν αυτός που είναι άριστος στο σχολείο, ο καλυτερος μαθητής, τυγχάνει Αλβανικής (ή άλλης) καταγωγής, και έχει ανταπεξέλθει και σε μεγάλες δυσκολίες αυτός κι η οικογένειά του, και δεν είναι απλά ένα κακομαθημένο τέκνο από κακομαθημένους γονείς που απλά θέλουν να μπουν στο μάτι του γείτονα, ξεκινούν δουλειά οι πικραμένες συμπεθέρες.
-
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.
Άρες μάρες κουκουνάρες.Καλό Σαββατοκύριακο, μάλλον τετραήμερο για κάποιους.
-
Καλωσορίζουμε ξανά τις μανιασμένες ορδές Αθηνέζων επισκεπτών για ένα ημικαλοκαιρινο 4ημερο, λες και δεν μας έφτανε το πόσο για το μπεο είμαστε οι Βολιώτες, ώστε η κορύφωση των έργων/ανασκαφών στην οδό Δημητριάδος, τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης, να γίνεται 25-28 Οκτωβρίου.
Για ακόμα μια φορά, πουτ@να όλα.
Συνήθως, αυτές οι εργασίες γινόταν μέσα στις γιορτές του Πάσχα, των Χριστουγέννων ή του Δεκαπενταύγουστου.
Μα πόσο για τον Μπέο!
Δεν έχουμε αντίπαλο... -
Καλωσορίζουμε ξανά τις μανιασμένες ορδές Αθηνέζων επισκεπτών για ένα ημικαλοκαιρινο 4ημερο,
Πάλι καλά που υπάρχει η φτώχια Μητσοτάκη και δεν έρχονται κι οι υπόλοιποι που ξέμειναν στην πρωτεύουσα και γλιτώνει κάτι η επαρχία.
Ευτυχώς.. -
@panormus772 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Καλωσορίζουμε ξανά τις μανιασμένες ορδές Αθηνέζων επισκεπτών για ένα ημικαλοκαιρινο 4ημερο,
Πάλι καλά που υπάρχει η φτώχια Μητσοτάκη και δεν έρχονται κι οι υπόλοιποι που ξέμειναν στην πρωτεύουσα και γλιτώνει κάτι η επαρχία.
Ευτυχώς..Πες τα γιατί με τον Αλ6 μας έτρεχαν από τα μπατζάκια τα 60 τη μέρα…
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Στα περισσοτερα ΑΤΜ 50 παρακαλω γιατι δεν ειχαν το δεκαρικο, μην το ξεχναμε.
-
Ευτυχώς..Άνετα πήγαινα χωριό, αυτό το 4ημερο!!!
Πουτ@ν@ φτώχεια, θα δούλευα τηλεργασία Δευτέρα και το έκτακτο που έσκασε από την αυλή!!!
Αλλά η ανάγκη για απόδραση είναι μεγάλη, οπότε το κόστος περνάει σε 2η μοίρα!
Αν ήταν να πληρώσω διαμονή όμως, In Αθήνα we trust!!! -
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Στα περισσοτερα ΑΤΜ 50 παρακαλω γιατι δεν ειχαν το δεκαρικο, μην το ξεχναμε.
50 ευρώ βρίσκει ο κόσμος να βάλει βενζίνη.
Εμ δεν μπουκαρατς και εσείς στην Βουλή όπως λέγατε
Τζάμπα οι ονειρώξεις σας
-
Ευτυχώς..Αν πας στην Ινδία στο Diwali, θα δεις εκατοντάδες εκατομμύρια στους δρόμους. Έθνος πλουσίων.
-
Με αυτά τα επιχειρήματα κερδίζουν ψηφαλάκια οι Κουληδες κι οι Μπέοι.
Κι αφού οι Νεοδημοκράτες τα χάψουν, τα αναπαράγουν κιόλας, να επιδείξουν τη λογική βάση της οποίας ψηφίζουν, τόσο πολύ ενθουσιάζονται.Αν και χάθηκε το νόημα του ποστ, που ήταν η ηλίθια "διαχείριση", δηλαδή η εγκατάλειψη της πόλης στο χάος, απ την τρέχουσα διοίκησή της.
-
Ευτυχώς..Αν πας στην Ινδία στο Diwali, θα δεις εκατοντάδες εκατομμύρια στους δρόμους. Έθνος πλουσίων.
Συ είπας για "αφηνιασμένες ορδές" που έρχονται στην επαρχία κι απ'ότι έχω καταλάβει είναι ανέκαθεν ενοχλητικοί κάθε 3μερη,4μέρη αργία,γιορτή,διακοπές κ.λ.π.
Επίσης, το αν θα είναι φτωχοί ή πλούσιοι δεν τους κάνει λιγότερο ή περισσότερο ενοχλητικούς. Μη σου πω κιόλας ότι όσο πιο πολλά λεφτά έχουν θα είναι και περισσότερο αναιδείς και παρτάκηδες..
Άρα, αν ήταν και π.χ. σε τριπλάσιο όγκο λόγω ευμάρειας,ακόμη χειρότερα.Όσον αφορά τα προβλήματα της πόλης σου -και κάθε πόλης-,φυσικά και είναι σοβαρά και πρέπει να επιλυθούν,ασχέτως με τους επισκέπτες που έρχονται.
-
Ρε συ πηλιουριτ οι Θεσσαλοί δεν πατάτε στην Αθήνα;
-
2 τμήματα Τροχαίας έχει ο νόμος Μαγνησίας και με τα δύο έχουμε πρόβλημα, τυχαίο θα είναι μάλλον

Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]