-
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας να έχετε πάντα υγεία!
Ένα γενικό σχόλιο για την ιδιωτική υγεία ( ξενοδοχειακές υπηρεσίες).Αμέσως μετα το ατύχημα αν και δεν ήμουν σε κατάσταση να σκεφτώ,είπα να πάμε στο ΚΑΤ λόγω μεγάλης εμπειρίας του νοσοκομείου σε τέτοια περιστατικά.Η σύζυγος και ο ιδιοκτήτης επέμεναν να χρησιμοποιήσω την ιδιωτική ασφάλεια που έχουμε οικογενειακώς.
Συμφώνησα πιο πολύ γιατί ηθελα να περιορίσω την αναμονή.,όποτε πήγαμε σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο.Δεν μπορώ να αξιολογήσω τις ιατρικές υπηρεσίες,ισως υπήρξε πιο γρήγορη αντιμετώπιση από τα δημόσια νοσοκομεία.
Όμως μετά από ένα μεγάλο τιμολόγιο που χρεώθηκε η ασφάλεια,χρήματα που δόθηκαν εξτρα και από τη σύζυγο και από την εταιρεία στον διευθυντή της κλινικής που έκανε την επέμβαση και ένα εξτρα ποσό 300!!!! ευρώ που πλήρωσε η εταιρεία απλά για αναβάθμιση από δίκλινο σε μονόκλινο για ένα βράδυ,το αποτέλεσμα πρακτικά είναι το εξής.
Ο γιατρός την έχει κάνει μια βδομάδα για διακοπές ,δεν μπορεί και καλά να τον βρει ούτε η γραμματέας του και είμαστε σε αναμονή που,ποιος και ποτέ θα κάνει τις αλλαγές.
Αυτά για όποιον νομίζει ότι είναι πανάκεια η ιδιωτική υγεία! -
@dettol said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που βλέπω νέα ζευγαράκια, να έχει και να οδηγεί η γυναίκα το αυτοκίνητο και ο άντρας να κάνει την πριγκίπισσα-συνοδηγό.
Μια γειτόνισα του έκανε κιόλας παρατήρηση να μη χτυπάει την πόρτα στο κλείσιμο...
και αν το αυτοκινητο ανηκει στη γυναικα, τι να κανει;
Είναι δυνατόν να έχει αυτοκίνητο η ΓΥΝΑΙΚΑ ? Επιτρέπεται από το νόμο ?
-
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που βλέπω νέα ζευγαράκια, να έχει και να οδηγεί η γυναίκα το αυτοκίνητο και ο άντρας να κάνει την πριγκίπισσα-συνοδηγό.
Μια γειτόνισα του έκανε κιόλας παρατήρηση να μη χτυπάει την πόρτα στο κλείσιμο...
Ναι και χρειαζεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ να βγάλει δίπλωμα από όλη την παρέα με φωτογραφία και μετά μπορεί να οδηγησει οποια θέλει , αλλά μονο μία την φορά μπορει να φέρει το δίπλωμα. Πρεπει να έχουν όλες ίδιο χρώμα ματιων είναι ο περιορισμός
-
Είναι λάθος η γελοιογραφία...
Η γυναίκα πηγαίνει μπροστά από το γαιδούρι...
Γιατί υπάρχουν ακόμα νάρκες από τον πόλεμο...
Να μην χάσει το γαιδούρι....
-
Δεν μου αρεσει που φετος η χρονια με παει ασχημα, εχω αρρωστησει 3 φορες. Την πρωτη τραυματιστηκα στο γυμναστηριο και δεν μπορουσα ν κοιμηθω 1 μηνα, και τις αλλες 2 φορες φλεγμονες. Μαλιστα η χρονια ξεκινησε καλα με ενα ωραιο ταξιδι στο Παρισι, και δεν μπορω να εξηγησω γιατι ειμαι τοσο ατυχος μετα.
Για τον φιλο που ανεφερε ΚΑΤ εκει ζγτανε φακελακι και θελεις και αποκλειστική αλλοιως θα σε παρατησουν.
-
Έχω τελείως διαφορετικές εμπειριες από νοσηλείες σε κρατικά νοσοκομεία και από το προσωπικό και από τις θεραπείες.Σε κάθε περίπτωση φακελακι(φακελαρα) πήρε και ο γιατρός στο ιδιωτικό ενώ με τα χρήματα μαυρα και άσπρα που ξοδεύτηκαν σίγουρα δεν θα είχα απλά αποκλειστική αλλά τέλος πάντων ας μην το πω τι θα είχα.
-
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να νοσηλευτώ σε ιδιωτικό νοσοκομείο παρόλο που έχω (έμμεσα) ιδιωτική ασφάλεια.
Τα καλύτερα και από το ΚΑΤ και απο τον Ευαγγελισμό.
-
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρεσει που φετος η χρονια με παει ασχημα, εχω αρρωστησει 3 φορες. Την πρωτη τραυματιστηκα στο γυμναστηριο και δεν μπορουσα ν κοιμηθω 1 μηνα, και τις αλλες 2 φορες φλεγμονες. Μαλιστα η χρονια ξεκινησε καλα με ενα ωραιο ταξιδι στο Παρισι, και δεν μπορω να εξηγησω γιατι ειμαι τοσο ατυχος μετα.
Για τον φιλο που ανεφερε ΚΑΤ εκει ζγτανε φακελακι και θελεις και αποκλειστική αλλοιως θα σε παρατησουν.
Γηρατειά
-
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να νοσηλευτώ σε ιδιωτικό νοσοκομείο παρόλο που έχω (έμμεσα) ιδιωτική ασφάλεια.
Τα καλύτερα και από το ΚΑΤ και απο τον Ευαγγελισμό.
Έχω πολύ καλές εμπειριες απο την πλειοψηφία του προσωπικού των κρατικών και φυσικά από την κατάρτιση τους.Τα ιδιωτικά βασίζονται σε άλλου είδους υπηρεσίες και φυσικά στο πιο ανθρώπινο περιβάλλον που αναμφισβήτητα έχουν λόγω της σκόπιμης απαξίωσης των κρατικών.Η νοσηλεία επισης πολλές φορές είναι άλλη εικόνα στα κρατικά σε σχέση με εφημερίες η εξετάσεις που γίνεται πόλεμος!
Επισης λαμόγια γιατροί η άξεστο και αδιάφορο προσωπικό όντως υπάρχει στα κρατικά νοσοκομεία όπως φυσικά και στα ιδιωτικά!
Αν αυτή τη φορά μπορούσα να επιλέξω θα επέμενα όπως είπα αρχικά για το ΚΑΤ όμως το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ εκείνη τη στιγμή ήταν να ανοίξω την πόρτα εν κίνηση μήπως πονάω λιγότερο! -
Τι μπορει να πει κανεις για αυτα τα κτηνη.
-
@ilias-a said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τι μπορει να πει κανεις για αυτα τα κτηνη.
οτι και τα κτήνη εχουν πολύ μεγαλύτερη αξια για να τα ξεφτιλίζουμε τόσο
πιο πολύ σκουπίδια με πόδια νομιζω ταιριαζει. Τους κόβεις τα πόδια και τα πετάς όπως τους αρμόζει
παντως για μενα για άνθρωποι δεν λογίζονται
-
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
οτι και τα κτήνη εχουν πολύ μεγαλύτερη αξια για να τα ξεφτιλίζουμε τόσο
πιο πολύ σκουπίδια με πόδια νομιζω ταιριαζει. Τους κόβεις τα πόδια και τα πετάς όπως τους αρμόζει
παντως για μενα για άνθρωποι δεν λογίζονται
Απολυτο δικιο εχεις.
-
Θα φροντισουν αλλοι εκει που θα παει...
Ενα καλο γινεται εκει μεσα μονο και ειναι αυτο... -
@chrisk6 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ενα καλο γινεται εκει μεσα μονο και ειναι αυτο...θα συμφωνούσα αλλα δυστηχώς έχεις αδικο
Παλια γινοταν έτσι, τωρα πια τους βάζουνε μακρια από τους άλλους για να τους προστατέψουν!!!!!!!!!
Θα τους αξίζε να ζουσαν κάθε μερα κολλαση μεχρι να αυτοκτονούσαν μονοι τους . Δεν νομίζω οτι θα αισθανόταν άσχημα κανένας με αυτό
-
Ενα καλο γινεται εκει μεσα μονο και ειναι αυτο...θα συμφωνούσα αλλα δυστηχώς έχεις αδικο
Παλια γινοταν έτσι, τωρα πια τους βάζουνε μακρια από τους άλλους για να τους προστατέψουν!!!!!!!!!
Θα τους αξίζε να ζουσαν κάθε μερα κολλαση μεχρι να αυτοκτονούσαν μονοι τους . Δεν νομίζω οτι θα αισθανόταν άσχημα κανένας με αυτό
Δεν ξερω τι εννοεις παλια σε χρονια...
Απο πληροφοριες εκ των εσω μεχρι πριν 10 χρονια ηξερα πως περναγαν την μερα τους αυτοι οι τυποι.
Πλεον δεν εξερω αν αλλαξε τοσο. Μου φαινεται δυσκολο να μην παει σε καποια φυλακη που δεν θα αντιμετωπισει προβλημα. -
Απο πληροφοριες εκ των εσω μεχρι πριν 10 χρονια ηξερα πως περναγαν την μερα τους αυτοι οι τυποι.
Πλεον δεν εξερω αν αλλαξε τοσο. Μου φαινεται δυσκολο να μην παει σε καποια φυλακη που δεν θα αντιμετωπισει προβλημα.εννοω ότι τώρα πια οι παιδεραστες μπαίνουν σε ξεχωριστές πτέρυγες στις φυλακές για να μην τους βλάψουν οι αλλοι κρατούμενοι
ενώ πιο παλιά (σε χρόνια) αυτό δεν συνεβαινε, μπαινανε μαζι με τους υπόλοιπους κρατούμενους
-
Πλεον δεν εξερω αν αλλαξε τοσο. Μου φαινεται δυσκολο να μην παει σε καποια φυλακη που δεν θα αντιμετωπισει προβλημα.εννοω ότι τώρα πια οι παιδεραστες μπαίνουν σε ξεχωριστές πτέρυγες στις φυλακές για να μην τους βλάψουν οι αλλοι κρατούμενοι
ενώ πιο παλιά (σε χρόνια) αυτό δεν συνεβαινε, μπαινανε μαζι με τους υπόλοιπους κρατούμενους
σαπουνι τους δίνουν ?
-
Και στο τελος θα πεταξουν την γνωστη καραμελα "ψυχολογικα προβληματα" και μπορει να τον δεις σε 2 με 3 χρονια εξω.
Α ρε Κιμ που χρειαζεται η Ελλαδα ...για μια βδομαδα οχι παραπανω. -
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μπορεί να βάζει τα πόδια του στο ταμπλό και να μασάει τσίχλα στα ταξίδια, αν αυτό καλύπτει το ρόλο του στη σχέση.
Ω ρε τι τραβάτε μερικοί, μερικοί...
Εγώ πάντως έχω δύο φίλους που δεν γούσταραν την οδήγηση.
Ο ένας πήρε καλή οδηγό γυναίκα και οδηγεί αυτή, ο άλλος επειδή και η γυναίκα είναι ανάλογη, οδηγούν και οι δύο συνετά. Δηλαδή έως τα 100 σε δρόμο 3+3 λωρίδες...
Αδειο...Ετοιμοι για ηλεκτρικο αυτοκινητο !
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]