-
This post is deleted! -
@fanis75 said in VW Golf MK 8:
@andya3 said in VW Golf MK 8:
Κατά τη γνώμη μου δεν έχει ανταγωνισμό στα λεφτά του.
Το πιο υπερτιμημένο αυτοκίνητο σήμερα!
@lap said in VW Golf MK 8:
To a3 ανώτερο;;;;
Τι έχει διαφορετικό από το γκολφ;;;;τιποτα εκτος της τιμής...τα εχουμε πει για το μαρκετινγκ vag....διδακτορες!
Δεν είναι έτσι, θα πω για το Α1, είναι άλλο πράγμα να έχεις Audi και άλλο Polo η Fabia. Μπορεί να είναι το ιδιο αυτοκίνητο αλλά με το Audi έχεις το απαιτούμενο κύρος, το οποίο φαίνεται και στην σχεδίαστικη γλώσσα του αμαξώματος. Αυτό ακριβώς πληρώνεις.
Τώρα το golf εγώ δεν θα το κοιτούσα καν θα πήγαινα κατευθείαν σε Audi.
-
@ataim said in VW Golf MK 8:
Μπορεί να είναι το ιδιο αυτοκίνητο αλλά με το Audi έχεις το απαιτούμενο κύρος, το οποίο φαίνεται και στην σχεδίαστικη γλώσσα του αμαξώματος.Να έχεις οικονομικά δεδομένα να πάρεις high spec A4/A5/Q5++ να πω ναι. Κύρος με το A1 ρε bro; Σορυ μάλλον εγώ είμαι από κάποιον άλλο server...
ΥΓ: Μερικές περιπτώσεις έχουν τόσο προφανείς απαντήσεις. Στην κατηγορία του A1 πχ ποιός και γιατί δεν θα πάρει Yaris hybrid; "Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι" (ελπίζω να μην το σκότωσα). Έλεος δηλαδή, A1...
-
Το Golf είναι ένα αυτοκίνητο σημείο αναφοράς για την κατηγορία του, δεν ειναι τυχαίο άλλωστε που οι κατασκευαστές το έχουν σαν μετρο σύγκρισης.Μην ξεχνάμε ότι πισω του εχει μεγαλη ιστορία.
Όσο αφορά την τιμη του δεν μπορει να θεωρηθεί υπερτιμημένο καθώς ο καθένας μας είναι ελεύθερος να επιλέξει ότι θελει και όχι με το ζόρι,στην περίπτωση του Golf οι πωλήσεις του στην Ευρωπαϊκή αγορά δείχνει να έχει τεράστια εκτίμηση από το αγοραστικό κοινό που το έχει πολλά χρόνια πρώτο στις πωλήσεις.
Δεν ειναι ολα θεμα marketing λοιπόν(ούτε αρκεί μόνο αυτο), πρέπει και το προϊόν να βοηθάει.Υ/Γ Μιας που ειναι υπερτιμημένα τα προϊόντα του VAG Group , φαντάζομαι των υπολοίπων ας πούμε των Γάλλων ειναι σπαθατες οι τιμες ε?
-
@arma13 said in VW Golf MK 8:
Το Golf είναι ένα αυτοκίνητο σημείο αναφοράς για την κατηγορία του, δεν ειναι τυχαίο άλλωστε που οι κατασκευαστές το έχουν σαν μετρο σύγκρισης.Μην ξεχνάμε ότι πισω του εχει μεγαλη ιστορία.
Όσο αφορά την τιμη του δεν μπορει να θεωρηθεί υπερτιμημένο καθώς ο καθένας μας είναι ελεύθερος να επιλέξει ότι θελει και όχι με το ζόρι,στην περίπτωση του Golf οι πωλήσεις του στην Ευρωπαϊκή αγορά δείχνει να έχει τεράστια εκτίμηση από το αγοραστικό κοινό που το έχει πολλά χρόνια πρώτο στις πωλήσεις.
Δεν ειναι ολα θεμα marketing λοιπόν(ούτε αρκεί μόνο αυτο), πρέπει και το προϊόν να βοηθάει.Υ/Γ Μιας που ειναι υπερτιμημένα τα προϊόντα του VAG Group , φαντάζομαι των υπολοίπων ας πούμε των Γάλλων ειναι σπαθατες οι τιμες ε?
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο φίλε. Και όχι επειδή έχω το αυτοκίνητο. Ξέρω εξάλλου ότι υπάρχουν πολλά καλύτερα αυτοκίνητα. Η αλήθεια είναι όμως ότι τόσα χρόνια είναι το σημείο αναφοράς. Κάθε φορά που παρουσιάζεται κάτι καινούριο στην κατηγορία απο κάποιον κατασκευαστή, το μόνιμο θέμα συζήτησης είναι αν είναι σαν το Golf, καλύτερο από το Golf κτλ.
Να αναφέρω επίσης ότι μπήκα προχθές σε μια BMW καινούρια και ναι, το εσωτερικό της είναι άλλη κατηγορία ποιοτικά, δεν παίζεται. Μετά όμως που από περιέργεια μπήκα στο site της να φτιάξω μια στο configurator καταλαβα γιατί είναι τόσο premium μέσα . -
Ο Άσος αν δεν κάνω λάθος κοστίζει στην βασική έκδοση γύρω στα 24 χιλιάρικα. Και εδώ, όπως και στα premium A class, A3, υπάρχουν ελλείψεις εξοπλισμού στις βασικές τους εκδόσεις και η επιλογή προαιρετικου εκτοξεύει την τιμή. Θεωρώ το Γκολφ ως την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στο συγκεκριμένο εύρος τιμής. Βέβαια στα ίδια λεφτά παίρνεις και την υβριδική Corolla Active Plus που δεν της λείπει τίποτα. Η Corolla έχει δύο μεγάλα μείον για εμένα το τεκμήριο διαβίωσης των 1800 κυβικών και τους χώρους σε πίσω καθίσματα και αποσκευές.
Πάντως σε καμία περίπτωση το Α3 δεν είναι κουδουνίστρα όπως ειπώθηκε -
Η συζήτηση για τη διαφορά στα ξαδελφάκια του vag, π.χ. leon/golf/a3 έχει ξαναγίνει και ξεσπάει πάλι κάθε φορά που πέφτει μια σπίθα στο forum.
Είπαμε σε τιμές προ φόρων οι διαφορές μεταξύ τους είναι περίπου 3.000€. Έτσι αξιολογεί το vag προφανώς τη βελτίωση που προσφέρει από ξαδελφάκι σε ξαδελφάκι. Και αυτό αφορά και το status με το σηματάκι, δεν είναι μόνο τεχνικοί οι λόγοι.
Τις τεχνικές διαφορές μεταξύ τους είμαι σίγουρος ότι οι μηχανικοί της vag δεν τις ξέρουν ακριβώς. Κάθε εταιρεία έχει το δικό της επιτελείο μηχανικών, παραγωγής κλπ. Τους δίνουν φαντάζομαι ένα budget και τους λένε φτιάξτε το αυτοκίνητο. Δε νομίζω να δίνουν αναφορά οι μηχανικοί της vw σ' αυτούς της Audi ή της Seat και να τα μαγειρεύουν μεταξύ τους, τι θα βάλει ο ένας παραπάνω ή λιγότερο από τον άλλο. Αν μπορούν με τόσες χιλιάδες προσωπικό που έχει κάθε εταιρεία μπράβο τους, τους βγάζω το καπέλο.
Από κει και πέρα ο καθένας κρίνει με τα λεφτά του και τα γούστα του. Κι εγώ προ ετών βρέθηκα στο δίλλημα golf ή Α3 και πλήρωσα παραπάνω το Α3. Τα οδήγησα και τα 2, τα ψαχούλεψα και τα 2, ήταν και πιο όμορφο το Α3 δεν ήθελα και πολύ. Αυτό δε σημαίνει ότι υπερέχει χαοτικά το Α3 από το Golf, είναι θέμα επιλογών. -
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
@ataim said in VW Golf MK 8:
Μπορεί να είναι το ιδιο αυτοκίνητο αλλά με το Audi έχεις το απαιτούμενο κύρος, το οποίο φαίνεται και στην σχεδιαστική γλώσσα του αμαξώματος.Να έχεις οικονομικά δεδομένα να πάρεις high spec A4/A5/Q5++ να πω ναι. Κύρος με το A1 ρε bro; Σορυ μάλλον εγώ είμαι από κάποιον άλλο server...
ΥΓ: Μερικές περιπτώσεις έχουν τόσο προφανείς απαντήσεις. Στην κατηγορία του A1 πχ ποιός και γιατί δεν θα πάρει Yaris hybrid; "Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι" (ελπίζω να μην το σκότωσα). Έλεος δηλαδή, A1...
Κοίτα που έπεσες στην περίπτωση και έχω και τα δύο, όλα τα μικρά είναι παιχνιδιάρικα/παιδικά και με εξαίρεση το Α1 δεν υπάρχει άλλο "σοβαρό" μικρό, άσε που μοιάζει με Α3, ένας μη γνώστης δεν το ξεχωρίζει, άρα κάνει την δουλειά του. Θες να κινηθείς εντός πόλης με ένα υποτίθεται premium, η μόνη λύση είναι το A1.
-
Και η παπατζα του vag καλά κρατεί!! Αχαχαχα!!
-
Και η παπατζα του vag καλά κρατεί!! Αχαχαχα!!
και να φανταστείς ότι παλιά έμπαινες σε audi και ήταν μαλακά πλαστικά και ποιοτικά παντου, οπότε εντάξει κάπως το δικαιολογούσες.
Τώρα πια μπαίνεις σε audi και είναι μια σκληρη πλαστικούρα παντού, συνεχίζει να έχει τεράστια διαφορά με τα ξαδερφάκια του VW σε τιμή και συνεχίζουν να πιστεύουν ότι είναι premium και αξίζει την διαφορά σε χρήματα...... κλαίω από τα γέλια απλά.
-
Ξέρετε τι σκέφτομαι όταν σας διαβάζω? Τους αρνητές. Αρνητές των εμβολίων, αρνητές της εξουσίας κλπ. Ε, εσείς είστε αρνητές του vag, ίσως και της Audi.
Αν έχετε την ευκαιρία να ζήσετε με ένα audi για κάποιο χρονικό διάστημα (όχι test drive) θα καταλάβετε τη διαφορά από τα υπόλοιπα mainstream.
Μέχρι τότε συνεχίστε να σχολιάζετε το marketing και τα πλαστικά. Δε νομίζω να σας ακούει και κανείς έτσι κι αλλιώς (απ' αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά να αγοράσουν audi εννοώ). -
Είχαμε αουντι α4 στον περίγυρο μας..... Δεν διέφερε από ένα vectra,insignia. Αρκετά καλό αλλά μέχρι εκεί! Τίποτα το διαφορετικό.
Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να έχεις θαμπωθεί από τα audi a6-a8 και να νομίζεις πως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας μεχρι και το a4 είναι σαν αυτά;;; -
Κάποτε η Αουδι ηταν Αουδι…υποδεεστερη σαφως απο τα αλλα 2 αλλα κοντά. Πλεον ειναι φαουβε με αλλο σημα εκτος απο τα μεγάλα. Ολα βεβαια βαρκες γυαλο ειναι.
-
Ήταν αουδι και έγινε audi. Η μετάφραση κοστίζει και έτσι ανέβηκαν οι τιμές.
-
Άμα θες να θαμπωθείς από την Audi δώσε 70K να πάρεις το S3. Με 3k παραπάνω από το Golf τι θες να πάρεις, διαστημόπλοιο? Το A3 θα πάρεις...
-
@andya3 said in VW Golf MK 8:
Ξέρετε τι σκέφτομαι όταν σας διαβάζω? Τους αρνητές. Αρνητές των εμβολίων, αρνητές της εξουσίας κλπ. Ε, εσείς είστε αρνητές του vag, ίσως και της Audi.
Αν έχετε την ευκαιρία να ζήσετε με ένα audi για κάποιο χρονικό διάστημα (όχι test drive) θα καταλάβετε τη διαφορά από τα υπόλοιπα mainstream.
Μέχρι τότε συνεχίστε να σχολιάζετε το marketing και τα πλαστικά. Δε νομίζω να σας ακούει και κανείς έτσι κι αλλιώς (απ' αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά να αγοράσουν audi εννοώ).Μια χαρά αυτοκίνητα και καλά είναι τα audi. Εχουμε Α3 του 2007 μοντέλο και το πέρνουμε βόλτες. Το 1,8. ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ και πολύ καλό αμάξι
Εχουμε και το A4 με τον 1,6 που βγήκε προβληματικός και ο Θείος έχει πληρώσει τα μαλιά της κεφαλής του σε ζημιές , ολα τα έχει πάθει ο κακομοίρης.
Τα audi είναι καλά αυτοκίνητα αλλά τελευταία έχουν γίνει ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΙΠΙΕΣ από την VAG στα εσωτερικά και με εκνευρίζει αυτό ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για premium μάρκα (στα παλιά δεν έχω δει αυτα τα χάλια ηταν ΠΟΛΥ ποιοτικά). Επίσης την θεωρώ κατώτερη από BMW και MERSEDES που αν ήταν να πάρω premium θα κατέληγα μάλλον.
-
Και εγώ, η audi είναι πιο κάτω από bmw,mercedes,jaguar,lexus.
Βασικά αν είναι να αγοράσεις mercedes ίσως τα audi είναι ένα κλικ πιο κάτω αλλά και καλύτερο vfm -
Κάποτε η Αουδι ηταν Αουδι…υποδεεστερη σαφως απο τα αλλα 2 αλλα κοντά. Πλεον ειναι φαουβε με αλλο σημα εκτος απο τα μεγάλα. Ολα βεβαια βαρκες γυαλο ειναι.
Συγγνώμη για να καταλάβω βάρκες γυαλο είναι τα vag; Πλάκα κάνουμε, έτσι; Προφανώς κάτι άλλο θες να πείς όποτε δε θα σχολιάσω. Να δεχτώ την μερική υποβάθμιση της audi σε ποιότητα πλαστικών, αλλά τίποτα άλλο.
-
Έχουμε πει ότι το VAG κατέστρεψε την αυτοκίνηση. Χωρίς αυτό μάλλον σήμερα θα είχαμε ιπτάμενα ρομποτικά αμάξια.
-
@super-t said in VW Golf MK 8:
Έχουμε πει ότι το VAG κατέστρεψε την αυτοκίνηση. Χωρίς αυτό μάλλον σήμερα θα είχαμε ιπτάμενα ρομποτικά αμάξια.
καλά, καλά ΑΣ ΜΗΝ έκανε τα σκάνδαλα που έκανε (dieselgate) παίζοντας το τώρα πράσινη και πρωτοπόρος σε καθαρή ενέργεια και ότι την ενδιαφέρει το περιβάλλον και θα ήταν πιο συμπαθής.
Τι περιμένες δηλαδή να το περάσουμε αυτό στο ντούκου και να το ξεχάσουμε αμέσως??? είπαμε Ελληνες κοντή μνήμη αλλά όχι και τόσο
VW Golf MK 8