-
Πάντως και το προηγούμενο 3008 ήταν τραγικό σε θέματα αξιοπιστίας .
-
@kostis20 said in Peugeot 5008 (SUV):
Πάντως και το προηγούμενο 3008 ήταν τραγικό σε θέματα αξιοπιστίας .
3....2.....1.....Κρούζερ: "ναι γιατί ειχε μοτέρ γερμανικό".....χαχαχα....για όλα φταίνε οι άλλοι και δη οι Γερμανοί (βλ. αντ μπλου!)
-
Δεν ήταν μόνο το μοτερ χαλαγαν τα πάντα.Ακόμα και η πίσω αναρτηση που είχε τα δύο κυλινδράκια.
Γενικά με τα γαλλικα είναι πώς θα κατσει η φάση καποια βγαινουν τερατα αξιοπιστίας και καποια εχουν συνεχώς προβλήμτα.Προσωπικά δε θα αγόραζα με τίποτα.Οσα εχω οδηγησει απο τα σύγχρονα είναι και πολύ ασχημα στην οδήγηση ειδικά τα Citroen. -
Tα Citroen έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα τονίζουν αυτά ξεκάθαρα όλα τα χρόνια, οπότε δεν ισχύει η άποψη ότι είναι άσχημα στην οδήγηση.
Αν πάρεις Citroen για να πηγαίνεις σαν κάρτ στις στροφές θα ζαλιστείς από τις κλίσεις.
Θα πάρεις γιατί θέλεις να πηγαίνεις 6 ώρες ταξίδι και όταν φτάνεις να λες, καλά μόνο τόσο ήταν το ταξίδι ?
Θα πάρεις γιατί θα σου αρέσει να ζεις μέσα στο αμάξι και να μην κουράζεσαι είτε μέσα στην πόλη, είτε στο ταξίδι και να κάθεσαι σε άνετα καθίσματα.
Θα πάρεις γιατί θα έχεις χώρους που δεν τους βρίσκεις στον ανταγωνισμό, καλό εξοπλισμό, έως εξαιρετικό εξοπλισμό και έχεις δώσει λίγα χρήματα για αυτά.
Για παράδειγμα το C4 του 2005 που έχω στην πλούσια έκδοση και το πήρα 20000, έκανε 22000 σαν φόκους, 26000 σαν γκόλφ και 32000 σαν 116.
Η C5 του 2009 στην κορυφαία έκδοση, έκανε 30000, αλλά σαν Α6, 518 και Ε 200, έκανε 60000, ίσως και 70000 στις δύο τελευταίες.
Στην πρώτη περίπτωση είχα και ένα κινητήρα που άντεχε στον ανταγωνισμό.
Στην δεύτερη είχα ένα κινητήρα που ήταν παλιός, δίλιτρος με 5 ταχύτητες που έβγαζε λίγο φασαρία πάνω από τα 130 χαω και έκαιγε αρκετά μέσα στην πόλη, ήταν και 1500 κιλά το αμάξι.
Αν είχε επιτραπεί λίγα χρόνια πιο πριν το ντίζελ, θα είχα έναν από τους εξαιρετικούς ντίζελ της εταιρείας και τότε η διαφορά από τα παραπάνω θα μεγάλωνε αφού δεν θα είχαν και καλύτερους κινητήρες.
Οι κινητήρες βενζίνης αυτοί XU όπως και οι πρόγονοι τους TU, ήταν εξαιρετικοί κινητήρες πρακτικά άσπαστοι.
Επειδή όμως τα χρόνια πέρναγαν και έπρεπε να πάμε στο downsizing και δεν είχαν κινητήρες τούρμπο, είπαν να εμπιστευθούν την μπεμβέ και να φτιάξουν έναν τούρμπο από κοινού, τον 1,6 που έβγαινε με 155 άλογα, αλλά και σαν ατμοσφαιρικός με 120 και ήταν τελικά πολύ προβληματικός, ιδιαίτερα στον τούρμπο.
Αυτούς φόραγαν και τα 3008 πρώτης γενιάς και έτσι είχαν θέματα.
Τέλος δεν είναι τυχαίο που λίγες εταιρείες τις προσφωνούν ως γένος θηλυκού και είναι η Σιτροέν και η Πεζώ ανάμεσα σε αυτές, ενώ ακόμα λιγότερες είναι αυτές που έχουν φανατικούς αγοραστές και φόρουμ και κλάμπ και είναι σε αυτές η Σιτροέν και η Αλφα, με όλα τα προβλήματα της τελευταίας.
-
@criuser said in Peugeot 5008 (SUV):
Θα πάρεις γιατί θα έχεις χώρους που δεν τους βρίσκεις στον ανταγωνισμό
Αυτό ισχύει σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις και μοντέλα, όχι γενικά.
Η C5 του 2009 στην κορυφαία έκδοση, έκανε 30000, αλλά σαν Α6, 518 και Ε 200, έκανε 60000, ίσως και 70000 στις δύο τελευταίες.
Εεε καλά δεν είχε όμως και σχέση η C5 με την 5αρα και την Ε κλας, ήταν 3-4 κλάσεις κάτω σαν αμάξι...μην τα μπερδεύουμε όλα. Ακόμα και από την 3αρα (που σε αυτή την κατηγορία ανήκει, όχι στην 5αρα) ήταν χειρότερο αμάξι. Πάντα ισχύει το ρητό: "ό,τι πληρώνεις παίρνεις". Σεβαστά όλα (και εγώ Τογιότα πήρα όχι γιατι ειναι καλύτερο, αλλά γιατί τόσα λεφτά ειχα)....αλλά να είμαστε αντικειμενικοί.
-
@fanis75 said in Peugeot 5008 (SUV):
Θα πάρεις γιατί θα έχεις χώρους που δεν τους βρίσκεις στον ανταγωνισμό
Αυτό ισχύει σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις και μοντέλα, όχι γενικά.
Σε όλα της τα μοντέλα ισχύει σε σχέση με τον ανταγωνισμό τους. Αντε να υπάρχουν 1-2 άλλα μοντέλα που θα είναι ανάλογα.
Εεε καλά δεν είχε όμως και σχέση η C5 με την 5αρα και την Ε κλας, ήταν 3-4 κλάσεις κάτω σαν αμάξι...μην τα μπερδεύουμε όλα. Ακόμα και από την 3αρα (που σε αυτή την κατηγορία ανήκει, όχι στην 5αρα) ήταν χειρότερο αμάξι. Πάντα ισχύει το ρητό: "ό,τι πληρώνεις παίρνεις". Σεβαστά όλα (και εγώ Τογιότα πήρα όχι γιατι ειναι καλύτερο, αλλά γιατί τόσα λεφτά ειχα)....αλλά να είμαστε αντικειμενικοί.
Χα χα χα χα γελάσαμε.
Διαστάσεις ΜΧΠΧΥ ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ ΒΑΡΟΣ
C5 4779X1860X1451 - 2851 - 1521
E W211 F/L 4880X1822X1499 - 2854 - 1505
5 E60 4841X1817X1558 - 2888 - 1560H 3 E90 4520X1817X1421 - 2760 - 1325, δηλαδή κάτι λιγότερο από την ΧΑΝΤΙΑ του 1992.
Είναι ξεκάθαρο από τους αριθμούς ότι είχε την 5 και την Ε απέναντι.
Ως προς την τιμή είχε την 3άρα αλλά πάλι με μικρότερο κινητήρα εκείνη.
Ειδικά για τα γερμανικά πρίμιουμ ΠΟΤΕ δεν ίσχυσε το ότι πληρώνεις παίρνεις, εκτός αν πήγαινες σε πολύ ακριβά μοντέλα που πάλι μπορεί η 645 να ήταν το πιο καλό αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει, αλλά παίζει 150000 που κόστιζε η βασική της έκδοση, να μην έχω δώσει όλα τα χρόνια για να αγοράσω ιδιωτικό αυτοκίνητο.
Στην χώρα όμως της 316, της 518 και της Ε180, μόνο για το κλειδί τις αγόραζες και πήγαινες και δεξιά σαν τα σημερινά ηλεκτρικά.
-
Καλά μην το παίρνεις τοις μετρητοίς κάνουμε και λίγο πλακίτσα εδώ μέσα όλοι μας...
Τουλάχιστον έτσι το βλέπουμε οι περισσότεροι.
Αλλωστε μην ξεχνάς, ότι κάποιοι μπορεί να χαίρονται που τα λένε άσπαστα τα δικά τους, αλλά σίγουρα δεν χαίρονται, όταν βλέπουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτοί, κοιτάζοντας σε κάποιες βιτρίνες...
Εγω παντως δεν μπηκα εδω μεσα για την πλακα μου αλλα για να παρω καποιες χρησιμες πληροφοριες κι οχι μονο μηχανολογικες, που αφορουν το συγκεκριμενο μοντελο που εχω απο καποιους αλλους ιδιοκτητες.
Δεν ειμαι γενικα φανατισμενος με τα αμαξια κι ουτε προκειται να γινω απλα πληροφοριες ηθελα να παρω. -
@chdi-5008 said in Peugeot 5008 (SUV):
@monman2 said in Peugeot 5008 (SUV):
Οχι και απο αυτά που γράφει o gatoz δεν πρόκειται κανενός peugeot ...
Τοτε για ποιο λογο εισαι σε ενα topic με τιτλο Peugeot 5008 SUV ?
Εκτος κι αν δεν ισχυει ο τιτλος....!!!!Με έχουν ανακηρύξει "σύμβουλο" αυτοκινήτων στο χωριό μου οπότε προσπαθώ να εχω σφαιρική αντίληψη ...
Σφαιρική αντίληψη μεν, αλλά άμα κοιτάξεις τα μάτια σου στον καθρέπτη, έχουν αρχίσει και γίνονται σχιστά,
οχι κινέζικα πάντως
ενώ το όνομα σου έχεις αρχίσει και το γράφεις έτσι モンマン
έγραψες το κρατάω
Δεν με ενδιαφερει να εγραψα οχι με ενδιαφερει οτι τοσες μερες που ανεβασα κατι συγκεκριμενο ακομα περιμενω να δω καποιον με το ιδιο μοντελο να μου πει αν ειχε κι αυτος θεμα.
Ολα τα ασχετα σχολια διαβασα αλλα τιποτε συγκεκριμενο που να αφορα το 5008....!!!Εμ κι εσύ δεν ήξερες. Δε ρώταγες? Όλα δείχνουν πως η αντιπροσωπεία που πηγαίνεις το αμάξι σου ή εσύ,δε δώσατε την πρέπουσα σημασία στο πιο βασικό θέμα προβλεπτικης συντήρησης που το αφορά. Επετρεψες στη συνέχεια να μπει ο κάθε πικραμένος σιδεροφαγος να βγάλει το αμάξι σου χρεπι. Που δεν είναι όμως. Απλά όπως όλα τα αυτοκίνητα στην 5ετια και πέριξ των 100000 χλμ χρειάζονται ένα σχολαστικό έλεγχο και προληπτική ίσως αντικατάσταση σημαντικών εξαρτημάτων που συνδέονται με τη βιωσιμότητα του κινητήρα. Στο νταστερ δίνουν αλλαγή ιμάντα κάθε 160000 χλμ ή 6 χρόνια. Σε δέκα χρόνια και 230000 τον έχω αλλάξει δύο φορές, δίνοντας 300 ευρώ κάθε φορά. Πηγαίνει like a dream. Σιγά τα ωα.
-
Χα χα χα χα γελάσαμε.
5 E60 4841X1817X1558 - 2888 - 1560H 3 E90 4520X1817X1421 - 2760 - 1325, δηλαδή κάτι λιγότερο από την ΧΑΝΤΙΑ του 1992.
Δεν μετράνε οι αριθμοί αλλά η κατηγορία, στην κατηγορία της 5αρας ήταν η C6. Δεν μπορούσε να σταθεί με την καμία δίπλα σε 5αρα ή Ε κλας....ουτε παρκαρισμένη, πόσο μάλλον στον δρόμο! Καλή η C5, σε σούπερ τιμή, αλλά μην την συγκρίνουμε και με το καλύτερο σεντάν του κόσμου!
-
Η φάση κυρίως με τα ακριβά ιχ, και δη τα Πεμβέ - Μερσεντέ είναι διαφορετική. Εδώ δε μιλάμε και πολύ για πόσα λίτρα πορτπαγκάζ έχουν, τι χώρο αφήνουν για τα γόνατα ενός επιβαινόμενου στο πίσω κάθιζμα, ή πόσα λίτρα καίνε στην εθνική και πόσα στην πόλη.
Μιλάμε βασικά για ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ, με ολίγη από προσοχή στη λεπτομέρεια, φιούτσουρς και επιδόσεις, και για το τελευταίο μόνο σε ακραία μονδέλα , όχι στο Ε220d ή στο 530 δηλαδήΣ , τα οποία και αποτελούν το κύριο σώμα των πωλήσεών τους.
Στο βασικό παιχνίδι της μούρης, απέναντί τους ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως χάνουν, και ενίοτε με δριμύ σκορ. -
@dstou said in Peugeot 5008 (SUV):
Η φάση κυρίως με τα ακριβά ιχ, και δη τα Πεμβέ - Μερσεντέ είναι διαφορετική. Εδώ δε μιλάμε και πολύ για πόσα λίτρα πορτπαγκάζ έχουν, τι χώρο αφήνουν για τα γόνατα ενός επιβαινόμενου στο πίσω κάθιζμα, ή πόσα λίτρα καίνε στην εθνική και πόσα στην πόλη.
Μιλάμε βασικά για ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ, με ολίγη από προσοχή στη λεπτομέρεια, φιούτσουρς και επιδόσεις, και για το τελευταίο μόνο σε ακραία μονδέλα , όχι στο Ε220d ή στο 530 δηλαδήΣ , τα οποία και αποτελούν το κύριο σώμα των πωλήσεών τους.
Στο βασικό παιχνίδι της μούρης, απέναντί τους ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως χάνουν, και ενίοτε με δριμύ σκορ.Συμφωνω, αλλά όχι στο ότι ειναι μόνο μούρη. Ειναι και μηχανολογική αρτιότητα, αναρτήσεις για σεμινάριο, κινητήρες στην κορυφή, τεχνολογία από μεγαλύτερα μοντέλα, προσοχή στην λεπτομέρεια και εξοπλισμός που δεν βρίσκεις στην κατηγορία.
Και ναι, χώροι κλπ. ειναι ασήμαντα....βέβαια για εμένα ακόμα ασήμαντα ειναι, ποτέ δεν κοίταξα χώρους σε αυτοκίνητο που αγόρασα, δεν μπήκα καν στην διαδικασία. Και κάποτε που έπαιρνα μόνο bmw, απλά κοίταζα τι μου αρέσει και τι μπορώ να αγοράσω με τα χρήματα που είχα, ποτέ δεν ασχολήθηκα με πεζά πράγματα.
-
@spi_duster said in Peugeot 5008 (SUV):
Εκτος κι αν δεν ισχυει ο τιτλος....!!!!Με έχουν ανακηρύξει "σύμβουλο" αυτοκινήτων στο χωριό μου οπότε προσπαθώ να εχω σφαιρική αντίληψη ...
Σφαιρική αντίληψη μεν, αλλά άμα κοιτάξεις τα μάτια σου στον καθρέπτη, έχουν αρχίσει και γίνονται σχιστά,
οχι κινέζικα πάντως
έγραψες το κρατάω
Δεν με ενδιαφερει να εγραψα οχι με ενδιαφερει οτι τοσες μερες που ανεβασα κατι συγκεκριμενο ακομα περιμενω να δω καποιον με το ιδιο μοντελο να μου πει αν ειχε κι αυτος θεμα.
Ολα τα ασχετα σχολια διαβασα αλλα τιποτε συγκεκριμενο που να αφορα το 5008....!!!Εμ κι εσύ δεν ήξερες. Δε ρώταγες? Όλα δείχνουν πως η αντιπροσωπεία που πηγαίνεις το αμάξι σου ή εσύ,δε δώσατε την πρέπουσα σημασία στο πιο βασικό θέμα προβλεπτικης συντήρησης που το αφορά. Επετρεψες στη συνέχεια να μπει ο κάθε πικραμένος σιδεροφαγος να βγάλει το αμάξι σου χρεπι. Που δεν είναι όμως. Απλά όπως όλα τα αυτοκίνητα στην 5ετια και πέριξ των 100000 χλμ χρειάζονται ένα σχολαστικό έλεγχο και προληπτική ίσως αντικατάσταση σημαντικών εξαρτημάτων που συνδέονται με τη βιωσιμότητα του κινητήρα. Στο νταστερ δίνουν αλλαγή ιμάντα κάθε 160000 χλμ ή 6 χρόνια. Σε δέκα χρόνια και 230000 τον έχω αλλάξει δύο φορές, δίνοντας 300 ευρώ κάθε φορά. Πηγαίνει like a dream. Σιγά τα ωα.
Αυτο θα ίσχυε αν το εγχειρίδιο χρήσης εγραφε οτι η αλλαγή της καδένας είναι στη προβλεπόμενη συντήρηση .Σε περίπτωση που δε το γράφει προφανώς και είναι κατασκευαστικό λαθος που η εταιρεία δε το δέχεται και βάζει τον πελάτη να το επωμισθεί οχι μόνο χρηματικά απο οτι φαίνεται.Τα ίδια εκανε και η VAG με τις καδένες που εσπαγαν και κάρφωναν βαλβίδες ....
Το οτι υπάρχουν τόσα πολλά αυτοκίνητα με το συγκερκιμένο πρόβλημα που ο φίλος μας θα περιμένει βδομάδες μεχρι να του το φτιάξουν ενισχύει την απόλυτη ευθυνη του εργοστασίου. Κανονικά θα επρεπε να ειχαν βγάλει επίσημη ανάκληση και να ειδοποιησουν ολούς τους ιδοκτήτες. Ανάκληση επρεπε να είχαν κάνει και για το δοχείο adblue επίσης δεν ασχολήθηκαν... -
Η φάση είναι ότι τα τελευταία 30 χρόνια έχουν βελτιωθεί τα κοινά ιχ σε τέτοιο βαθμό, που πας σε ΜερσεντεδοΠεμβέ κυρίως για πουλ μουρ, ή οριζμένα ακραία φιούτσουρς, και φυσικά για την συνεπαγόμενη προσοχή στη λεπτομέρεια/πολυτέλεια/διάκοζμο.
Π.χ. δεν πας πλέον για επιδόσεις, μέχρι τα 200-250 άλογα τουλάχιστον. ΄'Εχουν γίνει στραγάλια και τα άλογα και τα νιουτόμετρα.
Δεν πας πλέον για το αυτόματο σαζμάν, μπάρμπας μου στα σέβεντις πήγε σε Μερσεντέ γιατί ήθελε αυτόματο και μόνο 2-3 είχαν τότενες.
Δεν πας πλέον για χώρους, βρίσκεις με το τσουβάλι και στην τελευταία Φίατ/ΚΙΛ.
Δεν πας πλέον για παθητική ασφάλεια, τη βρίσκεις και στο κάθε μεσαίο, μεγαλομεσαίο από κάθε Φορντ/ΠΣΑ/Τουότα.
Δεν πας για οικονομία, αντίθετα είναι σφαγή από κοστολόγια τα ακριβά.
Δεν πας γιατί 'βαρύ αμάξι, καλό αμάξι', βρίσκεις παντού πλέον δεινόσαυρους.
Δεν πας γιατί 'είναι ακριβό, αλλά τα έχει μέσα τα λεφτά, θα βγάλει χιλιόμετρα, και δεν θα χαλάει κάθε λίγο'. Ο τελευταίος σαμουράης βγάζει περισσότερα χλμ. και με λιγότερα κοστολόγια. -
Χα χα χα χα γελάσαμε.
Δεν μετράνε οι αριθμοί αλλά η κατηγορία, στην κατηγορία της 5αρας ήταν η C6. Δεν μπορούσε να σταθεί με την καμία δίπλα σε 5αρα ή Ε κλας....ουτε παρκαρισμένη, πόσο μάλλον στον δρόμο! Καλή η C5, σε σούπερ τιμή, αλλά μην την συγκρίνουμε και με το καλύτερο σεντάν του κόσμου!
Μπορεί μία 535 και μία Ε300 να ήταν καλά σεντάν, αλλά με τα 518 και την Ε200 μια χαρά συγκρινόταν.
-
Στο βασικό παιχνίδι της μούρης, απέναντί τους ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως χάνουν, και ενίοτε με δριμύ σκορ.Δεν διαφωνώ για το θέμα της μούρης. Απλά τονίζω την διαφορά τιμής που ήταν διπλάσια από την δική μου.
Αφορμή για αυτό το σχόλιο, ήταν κάπου που διάβασα για εξοπλισμούς, δεν θυμάμαι τώρα που και συγκεκριμένα γιατί δεν γυρίζει ο πλαινός καθρέπτης προς τα κάτω, όταν μπαίνει η όπισθεν. Εγώ το είχα αυτό σε αμάξι πριν 16 χρόνια, όπως και πολλά ακόμα, τα οποία ναι στα πρίμιουμ υπάρχουν, αλλά πρέπει να ξεμείνεις από φράγκα για να τα βάλεις σαν έξτρα.
-
αλλά με τα 518
Η 518i σταμάτησε να κυκλοφορεί κάπου το 1995....χαχαχα! Έχεις μείνει σε άλλες εποχές!
Και όχι, όσο και να το σπρώχνεις δεν συγκρινόταν με την 5αρα, σε τίποτα. Η 5αρα ήταν το καλύτερο σεντάν παραγωγής στον κόσμο, η C5 δεν την έφτανε ούτε στο ελάχιστο.
-
@kostis20 said in Peugeot 5008 (SUV):
@spi_duster said in Peugeot 5008 (SUV):
οχι κινέζικα πάντως
έγραψες το κρατάω
Αυτο θα ίσχυε αν το εγχειρίδιο χρήσης εγραφε οτι η αλλαγή της καδένας είναι στη προβλεπόμενη συντήρηση .Σε περίπτωση που δε το γράφει προφανώς και είναι κατασκευαστικό λαθος που η εταιρεία δε το δέχεται και βάζει τον πελάτη να το επωμισθεί οχι μόνο χρηματικά απο οτι φαίνεται.Τα ίδια εκανε και η VAG με τις καδένες που εσπαγαν και κάρφωναν βαλβίδες ....
Το οτι υπάρχουν τόσα πολλά αυτοκίνητα με το συγκερκιμένο πρόβλημα που ο φίλος μας θα περιμένει βδομάδες μεχρι να του το φτιάξουν ενισχύει την απόλυτη ευθυνη του εργοστασίου. Κανονικά θα επρεπε να ειχαν βγάλει επίσημη ανάκληση και να ειδοποιησουν ολούς τους ιδοκτήτες. Ανάκληση επρεπε να είχαν κάνει και για το δοχείο adblue επίσης δεν ασχολήθηκαν...εχουν κανει ανεπισημα λεει... γενικα εχει βουιξει ο κοσμος για τα προβληματα κινητηρων της στελλας.
-
Δυστυχώς πολλοί κάτοχοι αυτοκινητων της stellantis προσπαθούν να δουν μόνο τα θετικά του αυτοκινήτου τους. Η κατάσταση μου θυμίζει τον απίθανο αντιπρόσωπο της VW στην περιοχή μου που έλεγε: "Έχετε πολλά προβλήματα, το ξέρω, αλλά οδηγείτε audi".
-
Στο βασικό παιχνίδι της μούρης, απέναντί τους ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως χάνουν, και ενίοτε με δριμύ σκορ.καμμια σχεση ηταν μπροστα και τεχνολογικα ισως ακομα ειναι σε μερικα θεματα. Η Μερσεντες δεν εχει πια το κυρος που ειχε παλια αλλα ηταν δικαιο αν δεις την ιστορια τους ποσες καινοτομιες εχουν.
Τα BMW παντως ειναι και μηχανολογικα πολυ καλοσχεδιασμενα προιοντα και σημερα.
υπαρχουν βεβαια και αλλα αμαξια που ειναι αρκετα προσεγμενα και εχουν λιγοτερο βαρυ σημα.
-
αλλά με τα 518
Η 518i σταμάτησε να κυκλοφορεί κάπου το 1995....χαχαχα! Έχεις μείνει σε άλλες εποχές!
Και όχι, όσο και να το σπρώχνεις δεν συγκρινόταν με την 5αρα, σε τίποτα. Η 5αρα ήταν το καλύτερο σεντάν παραγωγής στον κόσμο, η C5 δεν την έφτανε ούτε στο ελάχιστο.
Ναι το ξέρω...
Peugeot 5008 (SUV)