-
@gatoz said in Peugeot 5008 (SUV):
Συνδρομο στοκχολμης?
Άλλοι έχουν το εν λόγω σύνδρομο με αυτοκίνητα που παράγονται απαράλλαχτα από τότε που είχαμε τα γρόσια για νόμισμα….
-
@spi_duster said in Peugeot 5008 (SUV):
Τα Γαλλικά που συζητάτε είναι άριστα μελετημένα για ανθρώπους που βάζουν την οικογένεια τους μέσα και θέλουν να πάνε τις βόλτες, ταξίδια και εκδρομές ως εκεί που υπάρχει κυρίως ασφάλτινος δρόμος. Δε φτιάχνονται με σκοπό να περνάει καλά μόνο ο οδηγός και οι υπόλοιποι με δραμαμινες. Το πιο ταπεινό δείγμα της γαλλικής σχολής στα σουβ, το νταστερ, μπορεί και επιτελεί το έργο του αυτό πηγαίνοντας οδηγό και επιβάτες όπου πρέπει ατσαλακωτους. Το 5008 είναι στην κορυφή αυτής της φιλοσοφίας. Ναι , όντως αυτά τα αμάξια δεν απευθύνονται σε οδηγαρες που αλλάζουν τις δισκοπλακες τόσο συχνά όσο οι άλλοι τακάκια. Απευθύνονται σε οδηγούς που δε θα δοκιμάσουν μια φορά την εβδομάδα τα όρια της στρεπτικης ακαμψίας τους. Ακόμη και εδώ σε αυτό το μικρό φόρουμ ευτυχώς τέτοιοι οδηγοί παίζει να είναι ένας δύο . Οι υπόλοιποι παίρνουν το αμάξι για να το οδηγήσουν. Όχι για να το μαμησουν. Τα Μάζντα είναι πολύ καλά αυτοκίνητα μα όχι τόσο ισορροπημένα όσο αλλα στις κατηγορίες τους . Για αυτό και πήραν τον πούλο σε πωλήσεις. Μπορεί να εξιταρουν τους μοναχικούς λύκους αλλά όταν ο άλλος θέλει πχ να βάλει την 5μελη οικογένεια να πάει κάπου, το 80% των μοντέλων της Μάζντα απλά ακυρώνεται.
Συγνώμη αλλά ποιο μοντέλο της πεζό είναι άνετο για 5μελη οικογένεια;
Το 80% των μοντέλων της ακυρώνονται.Πώς θα ήταν οι πωλήσεις της Μάζντα με 1.5 ,1.6 και 1.8 κυβικά;
-
επειδη ο γατος παπαριες δεν λεεει αλλα αληθειες, σε αντιθεση με καποιους θαμωνες σαντουιτσαδικων κοντα στον ρεμουνδο που δεν βγαζουν κουβεντα για τις ντροπες
εξηγηστε τι ακριβως περιγραφει η εικονα που πηρα πριν απο 20 λεπτα
εχει μια μεγαλη σημασια
αλλιως σσσσττττΑρΕς
ο φιλος του τσαουσεσκου με τους υμνους για το 2008....
μια ειλικρινη απαντηση χρειαζομαι
ειχε καθε, μα καθε μερα, ταμπλο να λειτουργει? ε? -
Δεν έχεις μπαταρία;
-
Ποιος ξέρει τι του κανε πάλι...
-
@kkostask said in Peugeot 5008 (SUV):
Συνδρομο στοκχολμης?
Άλλοι έχουν το εν λόγω σύνδρομο με αυτοκίνητα που παράγονται απαράλλαχτα από τότε που είχαμε τα γρόσια για νόμισμα….
Που το σκέφτηκες αυτό βρε αθεοφοβε?
Τρομερή ατάκα! Γάτε δε ξέρω για το Πεζώ σου, μα τα δίχτυα σου θέλουν όντως επισκευή. -
@kkostask said in Peugeot 5008 (SUV):
Συνδρομο στοκχολμης?
Που το σκέφτηκες αυτό βρε αθεοφοβε?
Τρομερή ατάκα! Γάτε δε ξέρω για το Πεζώ σου, μα τα δίχτυα σου θέλουν όντως επισκευή.- περιμενω απαντηση. δουλευε λοιπον το ταμπλω του πουγκ καθε μερα? ε? ή με βαση τα ταρω?
- τα βιτ βγαινουν απο το 2015. το νεωτατα 3008 απο ποτε? ε? για πειτε?
-
Εγώ παρατηρώ το εξής στην φωτογραφία. Ο γάτος βάζει 0,5 βαθμούς πιο ζεστό το κλίμα από την πλευρά του.
Τι άλλο πρέπει να δούμε;;; Δεν έχω καταλάβει;
-
@lap said in Peugeot 5008 (SUV):
Εγώ παρατηρώ το εξής στην φωτογραφία. Ο γάτος βάζει 0,5 βαθμούς πιο ζεστό το κλίμα από την πλευρά του.
Τι άλλο πρέπει να δούμε;;; Δεν έχω καταλάβει;
κλειδακι δεw πανω αριστερα, το κοκκινο σηματακι = συνεργειο
μολις το βγαλει σου δινει ενα μηνυμα 'good luck' για 30sec και μετα σου βγαζει στην οθονη τα κοντινοτερα συνεργεια. #apateones_galloi -
Αυτό στην οθόνη είναι τα συνεργεία;;;;
Αχαχαχαχ.Νόμιζα διαδρομές για να κάνεις μπάνιο χωρίς μαγιό
-
Η εικόνα είναι άθλια με ανάλυση... Ας μη πω καλύτερα. Το τι έκανε πάλι στο αμαξάκι μόνο εκείνος ξέρει.
Τώρα να συγκρίνω το βιτ με το 3008 ? Ιεροσυλία. Εκεί που έκλασε το 3008 βγήκε το βιτ. -
Η εικόνα είναι άθλια με ανάλυση... Ας μη πω καλύτερα. Το τι έκανε πάλι στο αμαξάκι μόνο εκείνος ξέρει.
Τώρα να συγκρίνω το βιτ με το 3008 ? Ιεροσυλία. Εκεί που έκλασε το 3008 βγήκε το βιτ.οχι βγηκε, μπηκε...
-
Γατε προφανώς κάποιος αισθητήρας από τους εκατοντάδες είναι χαλασμένος. Δεν γίνεται να χαλάει τόσο συχνά.
-
Χαχαχα
-
επειδη ο γατος παπαριες δεν λεεει αλλα αληθειες, σε αντιθεση με καποιους θαμωνες σαντουιτσαδικων κοντα στον ρεμουνδο που δεν βγαζουν κουβεντα για τις ντροπες
εξηγηστε τι ακριβως περιγραφει η εικονα που πηρα πριν απο 20 λεπτα
εχει μια μεγαλη σημασια
αλλιως σσσσττττΑρΕς
ο φιλος του τσαουσεσκου με τους υμνους για το 2008....
μια ειλικρινη απαντηση χρειαζομαι
ειχε καθε, μα καθε μερα, ταμπλο να λειτουργει? ε?Η απάντηση περιέχει ερώτηση. Μας τσαταρεις περιμένοντας την οδική? Αν θες βοήθεια να ρθω.
-
@lap said in Peugeot 5008 (SUV):
Γατε προφανώς κάποιος αισθητήρας από τους εκατοντάδες είναι χαλασμένος. Δεν γίνεται να χαλάει τόσο συχνά.
δοκιμαστε να μπειτε στην ομαδα στο φουμπου
ενα τεραστιο κυριο παραπονων, μια πλατεια κλαυθμωνος του 2024 με αιτια γαλλους αχρηστους απατεωνες που εξαπατουν τον κοσμο με κουμπακια και φρου-φρου ενω παραδιδουν προβληματα -
ενα τεραστιο κυριο παραπονων, μια πλατεια κλαυθμωνος του 2024 με αιτια γαλλους αχρηστους απατεωνες που εξαπατουν τον κοσμο με κουμπακια και φρου-φρου ενω παραδιδουν προβληματα
Γνωστά όλα αυτά...αλλά άγνοια δεν πιάνεται ως δικαιολογία. Ας πρόσεχαν τι αγόραζαν, λες και δεν ξέρανε.
-
Πάλι παραπονιέται ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ με πρόβλημα, που είναι ο ορισμός του Στατιστικού λάθους...
Εν τω μεταξύ με τόσα που του έχεις κάνει, δεν σου λέει good luck, αλλά fuck you...
-
@realzeus said in Peugeot 5008 (SUV):
@chdi-5008 said in Peugeot 5008 (SUV):
αλλα δεν ειναι αμαξια με κρατηματα και για μεγαλες ταχυτητες εκτος απο το RX 8 Mazda.
Πραγματικά δεν ξέρεις τι σημαίνει Mazda τότε. Είναι στην κορυφή της οδικής συμπεριφοράς σε όλες τις κατηγορίες που εκπροσωπείται.
Η επιλογη και αγορα ενος αυτοκινητου για τον καθενα ειναι υποκειμενικη.
Σε αλλους αρεσουν τα ευρωπαικα και σε αλλους τα γιαπωνεζικα και κορεατικα.
Σε ολες τις μαρκες υπαρχουν τα επιτυχημενα και τα αποτυχημενα μοντελα.
Βλαβες πια βγαζουν ολα τα νεα αμαξια και λογω οτι ειναι "φορτωμενα" με διαφορα ηλεκτρονικα βοηθηματα ασφαλειας αλλα και το γεγονος οτι πολλες μαρκες μοιραζονται κινητηρες διοτι θελουν να μειωνουν το κοστος καταασκευης.
Κι επιμενω οτι μαρκα και μοντελο επιλεξεις ειναι και θεμα τυχης το τι βλαβες θα σου βγαλει.
Υπαρχουν ιδιοκτητες που εχουν το ιδιο μοντελο καποιας μαρκας που αλλο απο τα κανονικα σερβις δεν εχουν παρουσιασει προβληματα κι αλλοι που μπαινοβγαιουν στα συνεργεια.
Δεν πρεπει να κρινουμε απο το τι εχει συμβει στον καθενα στα διαφορα forum που υπαρχουν διοτι ειναι ενα ποσοστο το οποιο δεν μπορει να ειναι μετρησιμο ουτε σημειο αναφορας για αγορα αυτοκινητου.
Σιγουρα υπαρχουν προβληματα και θα υπαρχουν...!!!
Εδω αγοραζεις π.χ πλυντηριο ρουχων και σε ενα χρονο εχει χαλασει κι εχεις ¨σκασει" μια περιουσια γαι να το αγορασεις.
Ολα εχουν γινει αναλωσιμα για να υπαρχει καταναλωση ως ποτε ολα ειναι σχετικα.... -
Παρατηρω οτι εδω μεσα παρολο που ειναι ενα topic για μια συγκεκριμενη μαρκα και μοντελο διαβαζω και off topic σχολια καθως κι εναν φανατισμο σε καποιες μαρκες και μοντελα.
Ο αλλο που βλεπει τον τιτλο του topic περιμενει να διαβασει απο καποιους ιδιοκτητες του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ μοντελου να διαβασει θεματα που υπαρχουν και αφορουν το συγκεκριμενο μοντελο κι ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ που αφορουν τα προβληματα που εχει η Peugeot σε ολα τα μοντελα της και κινητηρες ασχετα αν υπαρχουν καποια κοινα μηχανικα τμηματα που μοιραζονται...!!!
Οποιος θελει να σχολιασει την εταιρια ΓΕΝΙΚΑ μπορει καλλιστα να ανοιξει ενα νεο topic η αν υπαρχει ηδη στο forum να τοποθετηθει εκει που υπαρχει.
Οπως γινεται και με τα ξενα forum που βρισκεις topic ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το μοντελο που θες κι οχι να καθεσαι να ψαχνεις τα σχολια να βρεις κατι για το μοντελο που εχεις.
Οπως και στο ελληνικο FB το ιδιο γινοταν αλλα εκει ηταν κι ενας αχταρμας χωρις να μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα..!!!
Επεισης η ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ....!!! ειναι ενα προτερημα πολυ βασικο σε ενα σχολιο που γινεται.
Το αν επελεξα την συγκεκριμενη μαρκα και μοντελο ειναι ΚΑΘΑΡΑ δικη μου επιλογη και δεν ζητησα απο ΚΑΝΕΝΑΝ να μου πει αν ηταν σωστη η οχι η επιλογη μου.
Με δικα μου χρηματα το αγορασα και μπορει να εχω κι αλλα στην ακρη για να το συντηρω με οποιο κοστος κι αν ειναι αυτο..!!!
Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του και σεβαστη αλλα οτι αφορα την δικη μου επιλογη θα ηθελα να την σεβεται χωρις ΣΧΟΛΙΑ που υποβιβαζουν την επιλογη μου..!!!!
Αυτο το αμαξι μου αρεσε και με βολευε αυτο πηρα.....!!!
Εδω μεσα ειμαι για το Peugeot 5008 και ΜΟΝΟ..!!!!
Δεν με αφορουν οι αλλες μαρκες και για τα αλλα μοντελα της Peugeot που διαβαζω σχολια εδω μεσα...!!!!
Ενα forum που να ειναι ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ μαλλον δυσκολο ειναι στο ελληνικο ιντερνετ.....!!!
Peugeot 5008 (SUV)