-
@chdi-5008 said in Peugeot 5008 (SUV):
Σε ολες τις μαρκες υπαρχουν τα επιτυχημενα και τα αποτυχημενα μοντελα.
Η αναλογία όμως αλλάζει
Βλαβες πια βγαζουν ολα τα νεα αμαξια
Λάθος οχι όλα τα νεα
Κι επιμενω οτι μαρκα και μοντελο επιλεξεις ειναι και θεμα τυχης το τι βλαβες θα σου βγαλει.
Επιμένεις Λάθος
Υπαρχουν ιδιοκτητες που εχουν το ιδιο μοντελο καποιας μαρκας που αλλο απο τα κανονικα σερβις δεν εχουν παρουσιασει προβληματα κι αλλοι που μπαινοβγαιουν στα συνεργεια.
Δεν πρεπει να κρινουμε απο το τι εχει συμβει στον καθενα στα διαφορα forum που υπαρχουν διοτι ειναι ενα ποσοστο το οποιο δεν μπορει να ειναι μετρησιμο ουτε σημειο αναφορας για αγορα αυτοκινητου.
Σιγουρα υπαρχουν προβληματα και θα υπαρχουν...!!!Υπάρχουν έρευνες που αποκαλύπτουν την αλήθεια
Εδω αγοραζεις π.χ πλυντηριο ρουχων και σε ενα χρονο εχει χαλασει κι εχεις ¨σκασει" μια περιουσια γαι να το αγορασεις.
Αντιφάσκεις ,στην προηγούμενη παράγραφο αλλα έλεγες
Ολα εχουν γινει αναλωσιμα για να υπαρχει καταναλωση ως ποτε ολα ειναι σχετικα....
Γενικεύεις υπάρχουν πολλά που αντέχουν και αντέχουν , ολόκληρη σχολή που σέβεται την καταναλωτή
-
@monman2 said in Peugeot 5008 (SUV):
Σε ολες τις μαρκες υπαρχουν τα επιτυχημενα και τα αποτυχημενα μοντελα.
Η αναλογία όμως αλλάζει
Βλαβες πια βγαζουν ολα τα νεα αμαξια
Λάθος οχι όλα τα νεα
Κι επιμενω οτι μαρκα και μοντελο επιλεξεις ειναι και θεμα τυχης το τι βλαβες θα σου βγαλει.
Επιμένεις Λάθος
Υπαρχουν ιδιοκτητες που εχουν το ιδιο μοντελο καποιας μαρκας που αλλο απο τα κανονικα σερβις δεν εχουν παρουσιασει προβληματα κι αλλοι που μπαινοβγαιουν στα συνεργεια.
Δεν πρεπει να κρινουμε απο το τι εχει συμβει στον καθενα στα διαφορα forum που υπαρχουν διοτι ειναι ενα ποσοστο το οποιο δεν μπορει να ειναι μετρησιμο ουτε σημειο αναφορας για αγορα αυτοκινητου.
Σιγουρα υπαρχουν προβληματα και θα υπαρχουν...!!!Υπάρχουν έρευνες που αποκαλύπτουν την αλήθεια
Εδω αγοραζεις π.χ πλυντηριο ρουχων και σε ενα χρονο εχει χαλασει κι εχεις ¨σκασει" μια περιουσια γαι να το αγορασεις.
Αντιφάσκεις ,στην προηγούμενη παράγραφο αλλα έλεγες
Ολα εχουν γινει αναλωσιμα για να υπαρχει καταναλωση ως ποτε ολα ειναι σχετικα....
Γενικεύεις υπάρχουν πολλά που αντέχουν και αντέχουν , ολόκληρη σχολή που σέβεται την καταναλωτή
Φιλε μου εισαι ιδιοκτητης του 5008 ?
-
Οχι και απο αυτά που γράφει o gatoz δεν πρόκειται κανενός peugeot ...
-
Τοτε για ποιο λογο εισαι σε ενα topic με τιτλο Peugeot 5008 SUV ?
Εκτος κι αν δεν ισχυει ο τιτλος....!!!! -
Πάντως εμένα, 2,5 χρόνια τώρα δεν έχει βγάλει τίποτα το PHEV.
Φτου φτου, να παραμείνει έτσι, γιατί με έχει φοβίσει ο Γάτος. -
Τα ευρωπαϊκά όλα στο ίδιο καζάνι βράζουνε, λαχείο
μπορεί να βγάλεις 20 χρόνια ξένοιαστα χωρίς προβλήματα η μπορεί μετά τον 1ο χρόνο να σου ψήσει το ψάρι στα χείλη
Και στα λέει αυτά ιδιοκτήτης ford οχι japan
Το δικό σου πρόβλημα είναι καθαρά θέμα κακού μηχανολογικού υπολογισμου και σχεδιάσης από το εργοστάσιο και όχι βλάβη του τύπου "όλα χαλάνε είναι θέμα τύχης"
περαστικά και καλά ξεμπερδέματα από την αντιπροσωπεία -
Εκτος κι αν δεν ισχυει ο τιτλος....!!!!Με έχουν ανακηρύξει "σύμβουλο" αυτοκινήτων στο χωριό μου οπότε προσπαθώ να εχω σφαιρική αντίληψη ...
-
Εκτος κι αν δεν ισχυει ο τιτλος....!!!!Δεν θελω να ερθω με αντιπαραθεση με κανεναν εδω μεσα κι ουτε με ενδιαφερουν τα σχολια που ειναι off topic...!!!!
Εγω σαν ιδιοκτητης εκανα μια αναφορα για το προβλημα που μου εβγαλε το συγκεκριμενο μοντελο.
Αν αυτο το προβλημα αφορα κι αλλα μοντελα της εταιριας ΔΕΝ με ενδιαφερει...!!!
Θελω αν υπαρχει καποιος ιδιοκτητης του 5008 να μου πει αν του εβγαλε την συγκεκριμενη βλαβη.
Και επαναλαμβανω οτι δεν με ενδιαφερουν οι βλαβες στα αλλα μοντελα αλλα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντελο για να μπορω να εχω μια αποψη σαν ιδιοκτητης του.
Δεν θα μπω στην διαδικασια να κανω scroll ολη την σελιδα για να βρω κατι σχετικο με το 5008....!!! -
o γάτος όταν γράφει για το 3008 έχει ενεργοποιήσει το πρόγραμμα που φαίνεται στην φωτογραφία.
Επίσης ΜΟΝΜΑΝ έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος.
Ολα βγάζουν προβλήματα, έστω και αν κάποια που πουλάνε λίγα αυτοκίνητα, μπορεί να μην βγάζουν τόσα που να γίνονται γνωστά.
Αλλά δεν βγάζουν σε όλους.
Επίσης πολλοί έχουν και άλλα κριτήρια πέραν της όποιας αξιοπιστίας, που έτσι και αλλιώς μετά την εγγύηση σε απασχολεί.
Εμένα έχουν περάσει 11 σιτροέν από τα χέρια μου και κανένα δεν μου έβγαλε πρόβλημα πριν την δεκαετία και αυτά που έβγαλαν είναι λογικά.
Μοναδική εξαίρεση το δοχείο αντμπλού στο τελευταίο αυτοκίνητο, που πλέον έχει 65000 και συνεχίζει και είναι ακόμα σε εγγύηση.
Τα άλλα 2 που έχω ένα 26 ετών και ένα 19 ετών, μου έχουν βγάλει συνολικές βλάβες σε αυτά τα χρόνια, 1500 το πρώτο και 1100 το δεύτερο και στις βλάβες αυτές περιλαμβάνονται και λογικές βλάβες λόγω ηλικίας, όπως μία αντικατάσταση ρουλεμάν ντεμπραγιάζ, άλλαξε όλο το σετ και αντικατάσταση πίσω αμορτισέρ, ψυγείου καλοριφέρ και ασφαλειοθήκης στο 19ετίας και σφαιρών ανάρτησης στο 26ετίας.
Βέβαια δεν έχουν πολλά χλμ, κάπου 120000 και 110000 αντίστοιχα, αλλά είναι όλα μέσα στην πόλη, σε μικρές διαδρομές, που δεν είναι και οι καλύτερες για τα αυτοκίνητα.
Από την άλλη αυτόν τον μήνα φίλοι πήραν οικειοθελώς, ξέροντας βέβαια τις απόψεις μου, δύο 2008 και ένα 208, προφανώς γιατί δεν τους νοιάζουν τόσο οι παροιμιώδεις αξιοπιστίες αυτοκινήτων που μία φορά την δεκαετία βγάζουν αυτοκίνητο που βλέπεται, αιθητικής κατά τα υπόλοιπα πλυντηρίου πιάτων.
-
@katafractos17 said in Peugeot 5008 (SUV):
Πάντως εμένα, 2,5 χρόνια τώρα δεν έχει βγάλει τίποτα το PHEV.
Φτου φτου, να παραμείνει έτσι, γιατί με έχει φοβίσει ο Γάτος.Αυτό με φοβίζει και μένα με τον μαυρόγατο...
-
Εκτος κι αν δεν ισχυει ο τιτλος....!!!!Με έχουν ανακηρύξει "σύμβουλο" αυτοκινήτων στο χωριό μου οπότε προσπαθώ να εχω σφαιρική αντίληψη ...
Φιλε μου δεν μπηκα εδω μεσα για τις σφαιρικες αποψεις του καθενος αλλα για συγκεκριμενα θαματα που αφορουν το 5008...!!!
-
Φιλε μου δεν μπηκα εδω μεσα για τις σφαιρικες αποψεις του καθενος αλλα για συγκεκριμενα θαματα που αφορουν το 5008...!!!
και είσαι τόσο συγκεκριμένος που μας έγραψες οτι όλα χαλάνε ακόμα και τα αεροπλάνα
-
Σφαιρική αντίληψη μεν, αλλά άμα κοιτάξεις τα μάτια σου στον καθρέπτη, έχουν αρχίσει και γίνονται σχιστά, ενώ το όνομα σου έχεις αρχίσει και το γράφεις έτσι モンマン
-
και είσαι τόσο συγκεκριμένος που μας έγραψες οτι όλα χαλάνε ακόμα και τα αεροπλάνα
Το εγραψα σαν απαντηση σε καποιον που ειχε κι αυτος σφαιρικη αποψη..!!!
Διοτι ανεβασα μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ βλαβη που ειχα με το 5008 κι ολοι αρχισαν να μου στελνουν ασχετα replies κι ετσι κι εγω απαντησα με ασχετο θεμα...!!! -
@criuser said in Peugeot 5008 (SUV):
Σφαιρική αντίληψη μεν, αλλά άμα κοιτάξεις τα μάτια σου στον καθρέπτη, έχουν αρχίσει και γίνονται σχιστά,
οχι κινέζικα πάντως
ενώ το όνομα σου έχεις αρχίσει και το γράφεις έτσι モンマン
έγραψες το κρατάω
-
Σφαιρική αντίληψη μεν, αλλά άμα κοιτάξεις τα μάτια σου στον καθρέπτη, έχουν αρχίσει και γίνονται σχιστά,
οχι κινέζικα πάντως
έγραψες το κρατάω
Δεν με ενδιαφερει να εγραψα οχι με ενδιαφερει οτι τοσες μερες που ανεβασα κατι συγκεκριμενο ακομα περιμενω να δω καποιον με το ιδιο μοντελο να μου πει αν ειχε κι αυτος θεμα.
Ολα τα ασχετα σχολια διαβασα αλλα τιποτε συγκεκριμενο που να αφορα το 5008....!!! -
οχι κινέζικα πάντως
έγραψες το κρατάω
Δεν με ενδιαφερει να εγραψα οχι με ενδιαφερει οτι τοσες μερες που ανεβασα κατι συγκεκριμενο ακομα περιμενω να δω καποιον με το ιδιο μοντελο να μου πει αν ειχε κι αυτος θεμα.
Ολα τα ασχετα σχολια διαβασα αλλα τιποτε συγκεκριμενο που να αφορα το 5008....!!!Σε μένα απάντησε.
Το πρόβλημα που αναφέρεις, υπάρχει σε όλα τα μοντέλα που φοράνε τον 1.5 ντίζελ και προφανώς ήταν αστοχία του μελετητή του κινητήρα, που επέλεξε 7άρα καδένα, η οποία όχι σε όλους, αλλά μετά από κάποια χλμ σε κάποιες χρήσεις, αστοχεί η αντοχή της και ανοίγει και σπάει.
Ετσι στα νεότερα μοντέλα επιλέχθηκε να είναι 8 χιλιοστά.
Η εταιρεία αναγνώρισε το πρόβλημα, όχι όμως χωρίς πίεση των πελατών και εδώ είναι το καλό να αναφέρουμε τα προβλήματα μας και όχι να τα κρύβουμε μήπως χαλάσει η μεταπώληση, όπως γινόταν και γίνεται κατά κόρον, από αγοραστές γερμανικών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα μετά την πίεση αυτή, να γίνονται αλλαγές στην καδένες, όταν αρχίσουν και ακούγονται, δωρεάν μέσα στην εγγύηση, με πληρωμή κάποιου ποσού και μεγάλη έκπτωση μέχρι τα 8 χρόνια και τα 150000 χλμ, αρκεί τα σέρβις να γίνονται στα εξουσιοδοτημένα.
Οπως είδες, εγώ σου είπα να τους κυνηγήσεις, γιατί προφανώς δεν είναι λογικό να πέρασες πρόσφατο σέρβις και να μην άκουσαν κάτι, ή να μην είχαν τον νου τους να δουν αν ακούγεται κάτι, όταν είναι γνωστό το πρόβλημα.
Από την άλλη προφανώς το αυτοκίνητο σου, σου δίνει πολλά πράγματα που δύσκολα βρίσκονται σε άλλες μάρκες, για αυτό έχει και τόσες πωλήσεις και τόση ζήτηση ακόμα και σαν μεταχειρισμένο.
-
@dimitrioskosmas said in Peugeot 5008 (SUV):
Τα ευρωπαϊκά όλα στο ίδιο καζάνι βράζουνε, λαχείο
μπορεί να βγάλεις 20 χρόνια ξένοιαστα χωρίς προβλήματα η μπορεί μετά τον 1ο χρόνο να σου ψήσει το ψάρι στα χείλη
Και στα λέει αυτά ιδιοκτήτης ford οχι japan
Το δικό σου πρόβλημα είναι καθαρά θέμα κακού μηχανολογικού υπολογισμου και σχεδιάσης από το εργοστάσιο και όχι βλάβη του τύπου "όλα χαλάνε είναι θέμα τύχης"
περαστικά και καλά ξεμπερδέματα από την αντιπροσωπείαΕυχαριστω.
Ναι για μενα δεν το θεωρω "βλαβη" ειναι καθαρα κακου μηχανολογικου σχεδιασμου οπως λες.
Απλα επειδη δεν μου εχει τυχει παρομοιο θεμα με οσα αμαξια ειχα και σε τοσα λιγα χλμ αρχισα να καταλαβαινω οτι ο ορος " αναλωσιμο" εχει περασει και στην αυτοκινηση εδω και καιρο..!!!
Κριμα ομως ειναι γιατι ενταξει εγω ειχα τα χρηματα και το πηρα ντουκου καποιος αλλος ομως βαζει γραμματια για να αποκτησει αμαξι...!!! -
οχι κινέζικα πάντως
έγραψες το κρατάω
Ολα τα ασχετα σχολια διαβασα αλλα τιποτε συγκεκριμενο που να αφορα το 5008....!!!Σε μένα απάντησε.
Το πρόβλημα που αναφέρεις, υπάρχει σε όλα τα μοντέλα που φοράνε τον 1.5 ντίζελ και προφανώς ήταν αστοχία του μελετητή του κινητήρα, που επέλεξε 7άρα καδένα, η οποία όχι σε όλους, αλλά μετά από κάποια χλμ σε κάποιες χρήσεις, αστοχεί η αντοχή της και ανοίγει και σπάει.
Ετσι στα νεότερα μοντέλα επιλέχθηκε να είναι 8 χιλιοστά.
Η εταιρεία αναγνώρισε το πρόβλημα, όχι όμως χωρίς πίεση των πελατών και εδώ είναι το καλό να αναφέρουμε τα προβλήματα μας και όχι να τα κρύβουμε μήπως χαλάσει η μεταπώληση, όπως γινόταν και γίνεται κατά κόρον, από αγοραστές γερμανικών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα μετά την πίεση αυτή, να γίνονται αλλαγές στην καδένες, όταν αρχίσουν και ακούγονται, δωρεάν μέσα στην εγγύηση, με πληρωμή κάποιου ποσού και μεγάλη έκπτωση μέχρι τα 8 χρόνια και τα 150000 χλμ, αρκεί τα σέρβις να γίνονται στα εξουσιοδοτημένα.
Οπως είδες, εγώ σου είπα να τους κυνηγήσεις, γιατί προφανώς δεν είναι λογικό να πέρασες πρόσφατο σέρβις και να μην άκουσαν κάτι, ή να μην είχαν τον νου τους να δουν αν ακούγεται κάτι, όταν είναι γνωστό το πρόβλημα.
Από την άλλη προφανώς το αυτοκίνητο σου, σου δίνει πολλά πράγματα που δύσκολα βρίσκονται σε άλλες μάρκες, για αυτό έχει και τόσες πωλήσεις και τόση ζήτηση ακόμα και σαν μεταχειρισμένο.
Το θεμα ειναι οτι καποιοι εδω μεσα πανε να υποβιβασουν την επιλογη που κανει καποιος στην αγορα αυτοκινητου λεγοντας οτι ολα τα αμαξια του ομιλου ειναι για τα μπαζα με πολλα προβληματα και μας παινουν κοροιδα κι αλλα τετοια κοσμητικα επιθετα....
Κοροιδα μας πιανουν οι πολιτικοι μας κι οχι οι αυτοκινητοβιομηχανιες που στο κατω-κατω ειναι δικη σου η επιλογη...!!!
Το οτι ομως σε κυβερνα καποιος που καποια κοροιδα πιστεψαν οτι θα τους σωσει αυτο με ανησυχει...!!! -
Καλά μην το παίρνεις τοις μετρητοίς κάνουμε και λίγο πλακίτσα εδώ μέσα όλοι μας...
Τουλάχιστον έτσι το βλέπουμε οι περισσότεροι.
Αλλωστε μην ξεχνάς, ότι κάποιοι μπορεί να χαίρονται που τα λένε άσπαστα τα δικά τους, αλλά σίγουρα δεν χαίρονται, όταν βλέπουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτοί, κοιτάζοντας σε κάποιες βιτρίνες...
Peugeot 5008 (SUV)