
o γάτος όταν γράφει για το 3008 έχει ενεργοποιήσει το πρόγραμμα που φαίνεται στην φωτογραφία.
Επίσης ΜΟΝΜΑΝ έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος.
Ολα βγάζουν προβλήματα, έστω και αν κάποια που πουλάνε λίγα αυτοκίνητα, μπορεί να μην βγάζουν τόσα που να γίνονται γνωστά.
Αλλά δεν βγάζουν σε όλους.
Επίσης πολλοί έχουν και άλλα κριτήρια πέραν της όποιας αξιοπιστίας, που έτσι και αλλιώς μετά την εγγύηση σε απασχολεί.
Εμένα έχουν περάσει 11 σιτροέν από τα χέρια μου και κανένα δεν μου έβγαλε πρόβλημα πριν την δεκαετία και αυτά που έβγαλαν είναι λογικά.
Μοναδική εξαίρεση το δοχείο αντμπλού στο τελευταίο αυτοκίνητο, που πλέον έχει 65000 και συνεχίζει και είναι ακόμα σε εγγύηση.
Τα άλλα 2 που έχω ένα 26 ετών και ένα 19 ετών, μου έχουν βγάλει συνολικές βλάβες σε αυτά τα χρόνια, 1500 το πρώτο και 1100 το δεύτερο και στις βλάβες αυτές περιλαμβάνονται και λογικές βλάβες λόγω ηλικίας, όπως μία αντικατάσταση ρουλεμάν ντεμπραγιάζ, άλλαξε όλο το σετ και αντικατάσταση πίσω αμορτισέρ, ψυγείου καλοριφέρ και ασφαλειοθήκης στο 19ετίας και σφαιρών ανάρτησης στο 26ετίας.
Βέβαια δεν έχουν πολλά χλμ, κάπου 120000 και 110000 αντίστοιχα, αλλά είναι όλα μέσα στην πόλη, σε μικρές διαδρομές, που δεν είναι και οι καλύτερες για τα αυτοκίνητα.
Από την άλλη αυτόν τον μήνα φίλοι πήραν οικειοθελώς, ξέροντας βέβαια τις απόψεις μου, δύο 2008 και ένα 208, προφανώς γιατί δεν τους νοιάζουν τόσο οι παροιμιώδεις αξιοπιστίες αυτοκινήτων που μία φορά την δεκαετία βγάζουν αυτοκίνητο που βλέπεται, αιθητικής κατά τα υπόλοιπα πλυντηρίου πιάτων.