-
Τα plug-in seat Leon τα αντικατέστησαν με τα Cupra; Πραγματικά κρίμα αν ισχύει, ένα φθηνό phev με 33Κ υπήρχε, τώρα πρέπει να δώσει κανείς 36Κ για να πάρει το cupra…
-
Πλάκα κάνεις;
Ποιος θα πάρει cupra και όχι phev με 2 ευρώ τη βενζίνη... -
@lap said in Seat Leon Mk4 (2020):
Πλάκα κάνεις;
Ποιος θα πάρει cupra και όχι phev με 2 ευρώ τη βενζίνη...Είναι το ίδιο (φεβ) σε cupra, απλά το seat Leon φεβ ερχόταν στα 32Κ ενώ το cupra Leon φεβ πλέον κάνει στα 36
-
Ααα, εντάξει.....λεφτά υπάρχουν
-
Test drive Leon 2.0tsi 190ps DSG:
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-seat-leon-20-tsi-fr-dsg#disqus_thread
-
Μόλις ενημερώθηκα από την αντιπροσωπεία ότι το LEON FR PLUS μου είναι υπό κατασκευή και πιθανότατα θα φύγει με την καραβιά τέλη του μηνός. Ίσως τον άλλον μήνα να το έχω στα χέρια μου, επιτέλους!
Αναμονή από Δεκέμβρη..... -
Με το καλό να παραλάβεις!!
-
@polioan said in Seat Leon Mk4 (2020):
Μόλις ενημερώθηκα από την αντιπροσωπεία ότι το LEON FR PLUS μου είναι υπό κατασκευή και πιθανότατα θα φύγει με την καραβιά τέλη του μηνός. Ίσως τον άλλον μήνα να το έχω στα χέρια μου, επιτέλους!
Αναμονή από Δεκέμβρη.....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να παραλάβεις, να βάλεις φωτο να χαλβαδιάσουμε αλλιώς δεν λέω καλορίζικα
-
@cirus said in Seat Leon Mk4 (2020):
Αναμονή από Δεκέμβρη.....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να παραλάβεις, να βάλεις φωτο να χαλβαδιάσουμε αλλιώς δεν λέω καλορίζικα
Χαχαχα... Εννοείται Cirus! Θα έχετε φώτο, μέσα, έξω!!!
Θα έβαζα αν μπορούσα και βίντεο... -
Αναμονή από Δεκέμβρη.....Με το καλό να σου έρθει και να το χαρείς!
-
Αναμονή από Δεκέμβρη.....Με το καλό να παραλάβεις και από μένα ενώ εφόσον πήρες FR+ έχω να υποβάλλω σχετικά "αιτήματα" για τις φωτογραφίες. Θα ήθελα μια βράδυ να δούμε τα fullLed φώτα σου εμπρός πίσω και μια από το touch panel της SR σε νυχτερινό φόντο με τον εσωτερικό φωτισμό dimmed down!
-
@limited_one said in Seat Leon Mk4 (2020):
Αναμονή από Δεκέμβρη.....Με το καλό να σου έρθει και να το χαρείς!
Σε ευχαριστώ πολύ! Θα σας πω και τις πρώτες εντυπώσεις μου...
-
@sabas_thess said in Seat Leon Mk4 (2020):
Αναμονή από Δεκέμβρη.....Με το καλό να παραλάβεις και από μένα ενώ εφόσον πήρες FR+ έχω να υποβάλλω σχετικά "αιτήματα" για τις φωτογραφίες. Θα ήθελα μια βράδυ να δούμε τα fullLed φώτα σου εμπρός πίσω και μια από το touch panel της SR σε νυχτερινό φόντο με τον εσωτερικό φωτισμό dimmed down!
Σε ευχαριστώ πολύ!
Θα έχεις όσες φωτογραφίες θέλεις, όπως τις θέλεις, με τα Fullled μπρος πίσω, την 10άρα οθόνη και την άποψή μου οδηγικά!!!
Και μια που είμαι και Θεσσαλονίκη αν θέλεις βρισκόμαστε και από κοντά για οτιδήποτε άλλο -
Αναμονή από Δεκέμβρη.....Άντε με το καλό να σου έρθει να το χαρείς!! Και εγώ περιμένω για FR+ αλλά η παραγγελία μου έγινε το Μάρτιο οπότε έχω μέλλον. Θεσσαλονίκη και εγώ.
-
Το πήρε κάνεις σας στο εκπληκτικό κόκκινο; Ξεχνάω πως το λένε. Soul red ή Desired red; Ένα από τα δύο είναι το αντίστοιχα όμορφο της Mazda.
-
Το πήρε κάνεις σας στο εκπληκτικό κόκκινο; Ξεχνάω πως το λένε. Soul red ή Desired red; Ένα από τα δύο είναι το αντίστοιχα όμορφο της Mazda.
Αν εννοείς το κατακόκκινο που είναι το υπέροχο δικό τους χρώμα, αυτό είναι το PURE RED.
Το άλλο υπέροχο κόκκινο που πηγαίνει προς το βυσσινί είναι το DESIRE RED. -
Εγώ διάλεξα το Magnetic Tech πάντως αν και το κόκκινο που λες φαινόταν έρωτας.
-
Αναμονή από Δεκέμβρη.....Καλημέρα και παλι, μόλις είχα ενημέρωση απο την αντιπροσωπεία οτι λόγω της έλλειψης των ημιαγωγών το αυτοκίνητο μου οταν έρθει δεν θα έχει τα δυναμικά flash και απο οτι κατάλαβα την λειτουργία coming/leaving home απο τα φώτα. Με ενημέρωσε οτι και ένα ακομα αυτοκίνητο που περιμένει τον επόμενο μήνα θα ισχύει και για εκείνο το ίδιο οποτε (δυστυχώς) ίσως να εννοούσε το δικό σου ?
Να πώ την αλήθεια με ξενέρωσε λιγάκι γιατί ήταν κάτι που μου είχε αρέσει πολύ... Έχει κανείς εμπειρία σχετική με το αν θα μπορούσε μελλοντικά να μπούν ξανα σαν λειτουργία ?
-
Το coming/leaving home δεν έχει να κάνει με τα dynamic φλας. Εφόσον έχεις αυτόματα φώτα και άρα αισθητήρα φώτων/βροχής, τότε έχεις και coming/leaving home.
Για τα πίσω dynamic φλας σίγουρα θα μπορείς να τα βαλεις αργότερα αλλά θα χρειάζεται ολοκληρο καινούριο φανάρι καθώς είναι fixed. Δε θα μπορείς να τροποποιήσεις το υπάρχον ας πούμε και να έχεις δυναμικά.
Το περίεργο είναι ότι η Σεατ άργησε πολύ να κάνει κοψίματα σε εξοπλισμούς και πίστευα ότι με κάποιο μαγικό τρόπο (ίσως μεγάλα στοκ??) ειχαν καταφέρει να το γλιτώσουν αλλά μάλλον δεν τη γλίτωσαν ούτε αυτοί. Πχ η Mercedes είχε αρχίσει να κόβει εξοπλισμούς ήδη από τα τέλη 2020.
-
@stefan147 said in Seat Leon Mk4 (2020):
Το coming/leaving home δεν έχει να κάνει με τα dynamic φλας. Εφόσον έχεις αυτόματα φώτα και άρα αισθητήρα φώτων/βροχής, τότε έχεις και coming/leaving home.
Για τα πίσω dynamic φλας σίγουρα θα μπορείς να τα βαλεις αργότερα αλλά θα χρειάζεται ολοκληρο καινούριο φανάρι καθώς είναι fixed. Δε θα μπορείς να τροποποιήσεις το υπάρχον ας πούμε και να έχεις δυναμικά.
Το περίεργο είναι ότι η Σεατ άργησε πολύ να κάνει κοψίματα σε εξοπλισμούς και πίστευα ότι με κάποιο μαγικό τρόπο (ίσως μεγάλα στοκ??) ειχαν καταφέρει να το γλιτώσουν αλλά μάλλον δεν τη γλίτωσαν ούτε αυτοί. Πχ η Mercedes είχε αρχίσει να κόβει εξοπλισμούς ήδη από τα τέλη 2020.
Ναι ξέρω οτι δεν έχει να κανει με τα δυναμικά φλας αλλα παρολαυτα μου ειπε ότι και αυτο κόπηκε. Αισθητήρα για φώτα έχει αλλα όχι βροχής, ήταν σαν έξτρα ακομα και στο FR+ ( πήγαινε στο πακέτο comfort νομίζω ). Το θέμα είναι οτι μεν γίναν αυτες οι περικοπές αλλα η τιμή έμεινε στα ίδια....
Seat Leon Mk4 (2020)